2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inan bnmki de sütü ağzına sürmez bn de süt içince yanına yaklaştırmaz
ama bende hamilelik boyunca çok süt içmedim oğluş da sevmicek bu gidişle
bende ilk aylar içmemiştim hiç canım çok tiksinmiştim 2-3 aydır baya baya fazla içiyorummm..
annem anlatır hepp küçükken hergün 1 litre süt içermişim emzirmeyi bıraktıktan sonraa içmeden uyumazmışım hiçç bu yaşıma kadar da hep içtim bayılırım sütee eee bu boy boşuna olmamışşş hehe
inşallah sever canım sütüü inşallah bebişlerimiz emer bizleriiii

insanın canı sıkılıyor ister istemez saol biraz de olsa içimı rahatlattın.doktordan doktora değişıyor.artık doktora gitmeye bile korkıyorum kütu bişey söyler dıye. bi kucana alsam rahatlasam

bence biz bazı şeyleri kafaya takıp boş yere büyütüyrz...sonra o korkup kaçtığımız şeyler başımıza geliyor....
bende aynı sizin gibiyim...aslında rahat olmak lazım....
sende endişe etme tatlım...Allah sağlık verir inşallah,vaktiyle gelir bebişn.......

herseyın hayırlısı cnmm ..sıkma canını..
kızlar kocişim geldi ben çıkıorum hepinize ii akşamlarr

ıı aksamlarr cnaımmmmmmmmmmmmm

benimkine hergün kızartma yap ama sadece patates sonra et,tavuk,balık pişir iyi ama sebze mümkün değil yemiyoo adam sadece taze fasülye yiyoo... nohut pişirsem etsiz kesinlikle yemiyooo.
geçen gün aynısını bende dedim sen yemiyosun diye oğlumuzda yemezse dedim sen benim sevdiğim yemektende az bişey pişirirsin diyoo birazcık yerim sevsin diye diyoo bi iki kaşık zorlaya zorlayaa neyse oğlu için bari fedakarlık yapacakkk..
ahh ahh analarından öylee görmüşleeer biz öyle mi gördük herşeyi yedirdiler hehe

kızlar ben kaçıyrm....
akşm bi ara tekrar uğrarım....
iftar için biraz hazırlık yapayım......
kendinize ve bıdıklarınıza iiii bakınnnnnnnnnnnnn

sorma tatlım benimkide aynı seninki.....sebze adına sadece tazefasulye,ıspanak...bunlar haricinde ağzına bişey sürmez.......
nohut,kurufasulye,mercimek yemeği bayılır....hıı bide et olsun yinemi et demez....bende yarı vejeteryanım sevmem pek eti......
eeeee banada gına geldi 4 yıldır bunlardan......

doğru gerçekten anaları bööööleeeeee alıştırmış biz uğraşıp duruyrz.......

ayy benım kocıssıme masalahh herseyı yerr tosunumm
kızlar ben kaçıyrm....
akşm bi ara tekrar uğrarım....
iftar için biraz hazırlık yapayım......
kendinize ve bıdıklarınıza iiii bakınnnnnnnnnnnnn

gorusuruzz cnm sızde kıbb

bende yarı vejeteryan sayılırım pek sevmem eti tavuğu balığııı ne yapalım artıkk idare edip gidiyoruuzzzz... ahhh bu kaynanalaarrrr ama eşim kendiside itiraf ettii bizim evde sebze yenmezdi diyeee eee alışmamış kii adam yesin benim babam da manav sebzenin hertürlüsünü yedim bende öyle alışmışımmm.......
ayy benım kocıssıme masalahh herseyı yerr tosunumm
bak seenn cadı şükriyeee hemen attı havasınıııı

babamızz ıftar yemegınee gıttı ısyerındekı arkadaslarıylaa bız kızımla yanlız kaldıkk ne sıkıcı

sefamm olsun oh ohh

seflerın duellosu basladı sımdı cayı demlee cekırdekle alırızz olmamıı .. cok havalıyız bız kzıımlaa
bizde onu izliyoruz oğluşumlaaaa
ben çayı demlelyeyim sen çekirdeği al gel tatlımm..
ayy bak ne aklıma geldiii bebişlerimiz heep aynı yaşta olacaklarrr üniversitede karşılaşırlarmışşş tabi hangisi hangisiyle karşılaşır bilinmezzz hehe. sonuçta tayin durumu olanlar oluyooo türkiyenin bi ucundan öbür ucuna giden öğrenciler oluyoooo hahaayytt düşünsene burdaki bebişlerin bi gün karşılaştıklarınıı saçma sapan bi düşünceee ama imkansız değill hehe..
ayyy ben pek hayal dünyasında yaşıyoruummm.

:
artiiiissssttttt havan batsın seniiiinnnnn:81::81::81::81::81:
buyur gel canımmmm bende 11e kadar yalnızımmm dedikodu yaparıızz..

olurmu olurr bız tayın ıstıyoruzz ama ege tarafına bakalım neolcakk .. gelıyoruzzzzzzzzzzzzzz

kızlar merabalar bugün çatı muayenem vardı öyle korktuğum gibi olmadı çokçok az bi acı hissettim o da normaldir herhalde... bebeğim 2400 gr 47 cm olmuş normal doğuma müsaitmişiz nst teye girdik onda da her şey yolunda çıktı 2 hafta sonra görüşürüz dedi doktorum... bu arada nst yi biraz beklemek zorunda kaldık 2 tane doğum varmış 2 bebecik görmüş olduk çok tatlılardı tam ısırmalık

masalah kuzunaa cnm ... catı muayenesı ben daha olmadım.. bakalım nezaman olcamm bılmıyorumm.. demekı korkulucak bısey deılmıss

meltem85 kullanıcısından alıntı
merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))

masalah yaa allahım bızede bolesını nasıp eder ınsssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…