2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masalah kuzunaa cnm ... catı muayenesı ben daha olmadım.. bakalım nezaman olcamm bılmıyorumm.. demekı korkulucak bısey deılmıss

32. hafta da doktorum değişti benim devamlı gittiğim doktor hastaneden ayrıldı başka bir ile gitti o yüzden aynı hastanedeki öteki doktora gittik .. gittiğimiz ilk randevuda 2 hafta sonra hazırlıklı gel çatı muayenesi yapacağım dedi... bismillah dedik doktora çatıyla başladık doktorum değişti diye biraz stres yapmıştım bu çatı olayını o kadar da kötü değilmiş zaten allah nasip ederse her şey yolunda giderse normal doğum istiyorum o yüzden çatı muayenesinden o kadar da çok korkmuyordum
burada takip ettiğim kadarıyla genelde 37. haftada yapıyorlar sanırım çatı muayenesini bizim doktor erken yaptı

ayhh bende isim konusunda çok kararsızım DEFNE-BEYZA-ECE-EYLÜL hoşuma gidio ama :S karr vermedik daha eşimde şehir dışında ev taşıyoruz iş ve ev konuşuyoruz sürekli daha bebişimizn adını koyamadık artık bayrama kadar koymam lazım ki şekerlerini yaptıracam kuzumun
sizde bişiler söleyin teyzeleri

kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi

ayyy canım yaa burnumun direği sızladıı inan kiii inşallaaah kolayca doğum yaparız bizdeeee... ben kesin ağlayacağım oğlumu görünceee
dedim ya kızzz ben bilgisayarı götürcemmm canlı yayın yapcam sizeeee

kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi

cnm ben 3 aydır kullanıodum ama bıraktım acıkcaSI dr.a da solemicem bıraktıgımı solersem devam et der. bu sıcaklarda ağır geldiğini düşünüyorum çok kaşıntım vardı bugun azaldı balık hapı yapıordu gibime geldi.

bende telefondan girerim size canlı yayın yaparım 3 cm acılma 7 cm acılma 9 cm acılma dieee

bende telefondan girerim size canlı yayın yaparım 3 cm acılma 7 cm acılma 9 cm acılma dieee
ben kesin götürcem yaa zaten minibook bavula atayım diyorum hem canım sıkılmaazzz hem sizden ayrı kalmaammmm ohhh
bencede senin kaşıntı o balık yağı hapından oluyoduu iyikide bıraktın..
biz geldik hanımlar.. ne alemdesiniz nasılsınız??
hoşgeldiniiizzz iyilik sağlık canım mayışıyoruz oğlumlaaa. sizden ne habeerr..

slm hatunlar biz geldik oğluşumla keyifler nasıl herkes iyidr umarm..

bu arada kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı iftarda hastaneye yatmış iki saat sonra almış bebeğini kucağna herşey kolay olmuş inş.. bizimkilerde böyle kolay çabucak olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…