masalah kuzunaa cnm ... catı muayenesı ben daha olmadım.. bakalım nezaman olcamm bılmıyorumm.. demekı korkulucak bısey deılmıss
hanımlar ya kızıma hala daha isim bulamadık ya ben bey hiçbieşy beğenmiyor ben ayşe istiyorum ya kod adı ayşe diyo. bütün bildiğm kız isimlerini sayıyorum ı ı uf ya ne koycaksa kıza yeni modern isimleri beğenmiyo ayşe diyorum yok diyo beyza diyorum yok diyo feyza,hümeyra,asel, dedim yok diyo ne koycak kızıma isim ya üf cazgırlıkta yapamıyorumm
kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi
a.ss cnm ben kullanmıyorum dr verdıyse kullan benceee
dr demedi de saten dr hic bisi demio kendim düsündüm dha hamileligimde nasp olupta bi balik yiyemedim dondurulmuslarida ben istemiom yemek
ayyy çok güzelmiş çok güldümm
ayyy canım yaa burnumun direği sızladıı inan kiii inşallaaah kolayca doğum yaparız bizdeeee... ben kesin ağlayacağım oğlumu görünceeemeltem85 kullanıcısından alıntı
merhaba kızlar. bende nihayet dün doğum yaptım. saat 14.25 de dünyalar güzeli kızım ipeği kucağıma aldım. hiç doğum belirtileri yoktu. dün sabah aniden hafif sancılarım başladı. hastaneye gittiğimizde 3 cm açığım vardı. 2 saat içinde doğum gerçekleşti çok kolay açılma oldu allahıma şükürler olsun ilk bebek olduğu halde herkes şaşırdı. ve asıl bomba yüzyılın doğumunu yapmışım bebek kafasıyla değil yüzüyle çıktı dışarı hastane herkes şokta:)))
masalah yaa allahım bızede bolesını nasıp eder ınsssssssssssssssssssss
dedim ya kızzz ben bilgisayarı götürcemmm canlı yayın yapcam sizeeee
kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi
ayyy canım yaa burnumun direği sızladıı inan kiii inşallaaah kolayca doğum yaparız bizdeeee... ben kesin ağlayacağım oğlumu görünceee
dedim ya kızzz ben bilgisayarı götürcemmm canlı yayın yapcam sizeeee
bende telefondan girerim size canlı yayın yaparım 3 cm acılma 7 cm acılma 9 cm acılma dieee
biz geldik hanımlar.. ne alemdesiniz nasılsınız??
ben kesin götürcem yaa zaten minibook bavula atayım diyorum hem canım sıkılmaazzz hem sizden ayrı kalmaammmm ohhhbende telefondan girerim size canlı yayın yaparım 3 cm acılma 7 cm acılma 9 cm acılma dieee
hoşgeldiniiizzzbiz geldik hanımlar.. ne alemdesiniz nasılsınız??
hgnızzzzzzzzzzzzzzz.. ıyızz kocıss yok evde gelmesını beklıyoruzz . azcık canımız sıkıldı evde tek basınayı oynuozz
aynen canım bizim babamızda yok evde.bi yandan pc bi yandan tv bizde..
bizde kızımla mayışıyoruz vallahoşgeldiniiizzziyilik sağlık canım mayışıyoruz oğlumlaaa. sizden ne habeerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?