slm hatunlar biz geldik oğluşumlakeyifler nasıl herkes iyidr umarm..
bu arada kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı iftarda hastaneye yatmış iki saat sonra almış bebeğini kucağna herşey kolay olmuşinş.. bizimkilerde böyle kolay çabucak olurr
bizde ona bkıyoruuzz tvde hiiçbirşey yok yaaa ne sinirrrbizde kızımla mayışıyoruz vallayanlızız benzemez kimse sana' ya bakıyoz
hoşgeldinizzzzslm hatunlar biz geldik oğluşumlakeyifler nasıl herkes iyidr umarm..
bu arada kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı iftarda hastaneye yatmış iki saat sonra almış bebeğini kucağna herşey kolay olmuşinş.. bizimkilerde böyle kolay çabucak olurr
ay hadi inş canım. 2. bebekmiydi arkadaşının?? maşallah hemen almış kuzuyu kucağına..
bizde ona bkıyoruuzz tvde hiiçbirşey yok yaaa ne sinirrr
benimde kociş yok yarım saate gelir heraldeee babamızı bekliyoruzz artıık
hoşgeldinizzzz
ayyy ne güzeel kolaycacıkk pırtlatıvermişşş ayy amin amiiinnn bizde iki saatte doğuralım çıkalım hastandennn
slm hatunlar biz geldik oğluşumlakeyifler nasıl herkes iyidr umarm..
bizimki geldi bilee darısı başınızabizde ona bkıyoruuzz tvde hiiçbirşey yok yaaa ne sinirrr
maşallah yaaevet canım 2. ama birinci de kolaymış
hıııııııııııııhhhhhhhhhhh havam batsınn bizimkide geldiiii aynı anda geldiler galibaabizimki geldi bilee darısı başınıza
maşallah yaainş bizde öyle oluruz. ne imreniyorum şu çabucak doğuran hatunlara hastahaneye girdiğimiz gibi çıkmak nasib etsin rabbim bizede..
slm cnm hgnzzz .. ıyız cok sukurr... masalah cabucak olmuss darısıı basımaa darıısı basımaaa
bizde ona bkıyoruuzz tvde hiiçbirşey yok yaaa ne sinirrr
hoşgeldinizzzz
ayyy ne güzeel kolaycacıkk pırtlatıvermişşş ayy amin amiiinnn bizde iki saatte doğuralım çıkalım hastandennn
kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi
maasalah kızınaa cnm bol bol kasar peynırı yee bebege cok yarıoo .Selqm kizlarr.. Bigun dr kontrolumuz vardi.. Benden yine kultur alip test yaptilar kizimin suyundan mi akintim diye.. Sukur degil.
Ya gecen gittigimizde de kilosu 1600 civariydi, bugun de 1600lerde dedi dr sasirdim? (gerci bizim dr izinliydi baska dr baska muayenehanede bakti bilmiyorum cihazlardanmi ama..) neyse..
Benim sipa uzun olcak heralde fl 6.35 ciktiyani 44,5 cm olmus boyu..
Bas cevresi de normal ama bi tek gobusunun cevresi kucuk cikti haftasina gore 5 gun geride gorunuyodu..
Dayanamadim cikar cikmaz dogumumu yaptiracak doktorumu aradim sonuclari soyledim falan sordum gobusu boyle cikti diye onemli degil o zaten pozisyondan pozisyona farkli cikabilir kafana takma dedi..
Boyle iste.. Ay illa bana stres yapacak bisey cikiyo.. bugun kocaman balik yedim loplop et olsun kizuma diye.. Eve geldim muz pekmez yedim.. Haftaya bi daha gidicem bakalim o zamana nasil cikicak degerler valla moralimi bozdu.. Ama farkli makina oldugundan olabilir dedi dr..
Aaa bi de cadi kizim bize goz kirpti bugun nasil guldum nasil guldum anlatamam..
Hi bi de aynen hissettigim gibi yine bas asagi donkus akilli bidigim.. Hissediyodum zaten donmustur diyodum sukur dogum pozisyonuna geldi pitircigiminsallh bi daha donmez
masalah cnm belkı donerr .. ozaman normalolma sansın olur hayırlısı ınssAy yaşasın:)Doktordan yeni geldim. Cytomegalovirüs yokmuş.Oğlum da ben de çok iyiymişiz. Korkularım yersiz çıktı. Sadece hala dönmediği için sezeryan günü verdi.!8 Eylül. Dönerse normal doğurursun ama biz şimdiden günü alalım dedi. Bunların herşeyleri planlı randevulu olduğu için:) Kaşıntılarım da egzamaymış. Ay bir garip oldum sezeryan günü alınca.. Sanki yarın doğuruyorum:) Hepinzi öpüyoruz oğlumla...
canım kuru incirle beraber iç sütünü falan. öyle daha iyi yarar bebişine. beninde 31+0 da 1500 dü. pazartesi kontrolümüz var. inş dahada büyümüştür kuzum.. hep hurma incir tahin pekmez ne bulduysam yuttum valla. dua edin bizede..Selqm kizlarr.. Bigun dr kontrolumuz vardi.. Benden yine kultur alip test yaptilar kizimin suyundan mi akintim diye.. Sukur degil.
Ya gecen gittigimizde de kilosu 1600 civariydi, bugun de 1600lerde dedi dr sasirdim? (gerci bizim dr izinliydi baska dr baska muayenehanede bakti bilmiyorum cihazlardanmi ama..) neyse..
Bas cevresi de normal ama bi tek gobusunun cevresi kucuk cikti haftasina gore 5 gun geride gorunuyodu..
Dayanamadim cikar cikmaz dogumumu yaptiracak doktorumu aradim sonuclari soyledim falan sordum gobusu boyle cikti diye onemli degil o zaten pozisyondan pozisyona farkli cikabilir kafana takma dedi..
Boyle iste.. Ay illa bana stres yapacak bisey cikiyo.. bugun kocaman balik yedim loplop et olsun kizuma diye.. Eve geldim muz pekmez yedim.. Haftaya bi daha gidicem bakalim o zamana nasil cikicak degerler valla moralimi bozdu.. Ama farkli makina oldugundan olabilir dedi dr..
Aaa bi de cadi kizim bize goz kirpti bugun nasil guldum nasil guldum anlatamam..
Hi bi de aynen hissettigim gibi yine bas asagi donkus akilli bidigim.. Hissediyodum zaten donmustur diyodum sukur dogum pozisyonuna geldi pitircigiminsallh bi daha donmez
hava atmadıkki biz ama alla allaaaahıııııııııııııhhhhhhhhhhh havam batsınn bizimkide geldiiii aynı anda geldiler galibaa
Selqm kizlarr.. Bigun dr kontrolumuz vardi.. Benden yine kultur alip test yaptilar kizimin suyundan mi akintim diye.. Sukur degil.
Ay yaşasın:)Doktordan yeni geldim. Cytomegalovirüs yokmuş.Oğlum da ben de çok iyiymişiz. Korkularım yersiz çıktı. Sadece hala dönmediği için sezeryan günü verdi.!8 Eylül. Dönerse normal doğurursun ama biz şimdiden günü alalım dedi. Bunların herşeyleri planlı randevulu olduğu için:) Kaşıntılarım da egzamaymış. Ay bir garip oldum sezeryan günü alınca.. Sanki yarın doğuruyorum:) Hepinzi öpüyoruz oğlumla...
Maşallah canım bebişine. Kilosuda haftasıyla uyumlu bence. Benimde bdt 20 eylül. 4 gün önce gittiğimde benimde 1800 gr. Benimde kilosu biraz geriden geliyodu. 1 haftada 300 gr. almış. Bundan sonra alırlar. Yeterki sağlıklı olsunlar. Sen daha önce ne zaman gitmiştin ve kaç gr.dı bebişin kilosu ?
çok merak ettim 19 gün öncesine sezeryan tarihi erken değilmi ????yoksa o 18 eylül mü ?
geçmiş olsun canım sevindim yanlız bir sıkıntı yokken 3 hafta önce bebeğinin alınmasına müsade etmemelisin sezeryanda en fazla 5-10 gün önce alıyorlarAy yaşasın:)Doktordan yeni geldim. Cytomegalovirüs yokmuş.Oğlum da ben de çok iyiymişiz. Korkularım yersiz çıktı. Sadece hala dönmediği için sezeryan günü verdi.!8 Eylül. Dönerse normal doğurursun ama biz şimdiden günü alalım dedi. Bunların herşeyleri planlı randevulu olduğu için:) Kaşıntılarım da egzamaymış. Ay bir garip oldum sezeryan günü alınca.. Sanki yarın doğuruyorum:) Hepinzi öpüyoruz oğlumla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?