2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maasalah kızınaa cnm bol bol kasar peynırı yee bebege cok yarıoo .

masalah cnm belkı donerr .. ozaman normalolma sansın olur hayırlısı ınss

canım ben senden duyduğumdan beri kaşar yiyorum her sabah ama öyle tontiş değil oğlum normal bebek bana pek etki etmedimi ki acep

kızlar merhaba,

bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa

arkadaşlar iyi akşamlar.öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.ben 2012 ocak annesiyim.şöyle geçmişi okuyunca 6 ay öncesine gittim.bizde burada çok güzel dostluklar ve bilgiler edindik.doğuma giden arkadaşlarımızı dört gözle bekledik doğum hikayelerini dinlemek için.ben normal doğum yaptım.(biliyorum ki birçoğunuz normal doğum istiyorsunuz)arkadaşlar bol bol yürümenizi tavsiye ederim sizlere.ben doğum sancısı çekerken bile beni hemşireler yürüttüler.gerçekten çok faydası oluyor.aslında son haftalar bebişleriniz sizleri biraz zorlayacak ama lütfen yürüyüşünüzü ihmal etmeyin,üşenmeyin(benim gibi)Allah hepiniz yardımcısı olsun.iyi akşamlar.....

mrb arkadaşlar herkese iyi geceler ben 34 hafta 5 günlügüm kısmetse 10 eylül dogumum doktorum normal dogum yapabilecegimi söledi ama ben tüp bebekle hamile kaldıgım için biras gönlü yok gibi bende normal dogum istiyorum oda yapabilirsin diyor ama sankı biras gönülsüz karar veremedim bana yardımcı olurmusun dr ragmen normalde ısrar edeyimmi yoksa dr nederse onumu yapayım bnm durumumda olanlar varsa lütfen karar vermemde yardımcı olurmusunuss bir de bebegim 32 haftalıkken kilosu 1 875 boyu ise 43 cm ydi kntrolümede daha bir hafta var sizce nasıl...

maasalah kızınaa cnm bol bol kasar peynırı yee bebege cok yarıoo .

masalah cnm belkı donerr .. ozaman normalolma sansın olur hayırlısı ınss

Sukriyecim kasar yiyorum yemesine de benim midem cok hassas ya zaten ilk hadtalardan beri devam eden kusmalarim bitmedi.. Kar yiyince de midemde zor sindiriliyor cikarinca oldugu gibi cikiyor malesef. Ama yiyebildigim kadar yiyorum

Canim dedigim gibi midem cok hassas sut de kesiliyo midemde, anca gece uyku sersemi kalkip icip direk yatiyorum cikarmiyim diye.. Ilk haftalardaki kusmalarim geri geldi benim

Ben de surekli gelismeleri okuyup okuyup mutlu oluyorum tum anneciklerimizin yazdiklarina.. Allah'im hepimize saglik sihhat versin bebislerimizle insallah.. Dort gozle bekliyorum ilk bebegimizin dogumunu :)

canım ben senden duyduğumdan beri kaşar yiyorum her sabah ama öyle tontiş değil oğlum normal bebek bana pek etki etmedimi ki acep
cnmm pınar markanınn yaglı bı kasarı vardı ısmı neydı yaa. dılımlı satılıo hattaa .. o cok ıı gelıomuss .. sadece kasar yıyorum dıee olmaz ama yumurtanı sutunuu duzenlı beslenıceksın cnmm ..fındık cevızz bademm.. hepsını yee .. tosun tosun olurr

hakkınızda hayırlısı ınss cnmmm dualarımız senınlee

ewt ya cok sınırr seflerın duellosu var ıyıkı her aksam onu beklıyorumm .. sona hıcbısı yok
kışın yine dizi oluyo da yazın hiççbirşey yok yaaaa..
şükür canım bi sorun yokmuşş..
inşallah döner yaa doğum sancısıyla bile dönüyomuş canım inşallah normal oluurr.
canım için rahat olsun sağ salim gelecek ufaklıklarr... dualarımız seninleee..

kısında bebeler rahat vermezlerr bızee dızılerıde kacırırızz uyuyakalırız bı kosedee..

canım ultsarson cihazlarından kaynaklıdır o...
benimde oğlumun karın çevresi 2 hafta geridee bakalım yakalayacakmı haftasınıı inşallah yakalarlaarr..
bi çoğumuzunki doğum pozisyonu aldı inşallah yaramazlık yapıp da geri dönmezleeer

sbelcim karın çevresi olayını dr sordum siz dr için bu çokmu önemli dedim karın çevresi tabi önemli fakat 1-2 hafta önemli değil
dedi çünkü zayıf yapılı bebeklerin karın çevreside dar oluyormuş gelişm geriliği başka şeylerle beraber değerlendirilir dedi

benceedee .. ılk aylar leyla gıbı oluruzz ayakta uyuruss sonra ınss duzene gırerr yoksa kocıss 9 ay dayandı bı 9 ay daha ıdare edemezz

ilk bebeğimde okadar çok yoruluyordum ve uykusuz kalıyordumki tabi sonuç suratsız ve asabi bir surat adam bana selam vermeye korkuyordu değilki başka birşey

ayy haklı adam korkmusturr heeheh hepmı ole olcazzkı yaa
canım o annenin ve bebeğin mizacıyla alakalı bebeğin akıllı çıkarsa sen yorulmaz uykusuz kalmaz ve pisikopata bağlayıp depresyona girmezsin ama bebek huysuzsa yandıkkı ne yanma
bide rahat vurdumduymaz annelerin bevekleri şansa rahat oluyor benim gibi fazla bebeğiyle ilgili olup her şeyini dert edenlerinkide tuhaf bir şekilde yorucu oluyor

Selamlar hanımlar tümden geçmiş yapamadım sanırım bi sorun yok gibi duruyor. Biz iyiyiz bugün biraz yorulduk. Yarın mobilyalarımız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…