maasalah kızınaa cnm bol bol kasar peynırı yee bebege cok yarıoo .
masalah cnm belkı donerr .. ozaman normalolma sansın olur hayırlısı ınss
maasalah kızınaa cnm bol bol kasar peynırı yee bebege cok yarıoo .
masalah cnm belkı donerr .. ozaman normalolma sansın olur hayırlısı ınss
canım kuru incirle beraber iç sütünü falan. öyle daha iyi yarar bebişine. beninde 31+0 da 1500 dü. pazartesi kontrolümüz var. inş dahada büyümüştür kuzum.. hep hurma incir tahin pekmez ne bulduysam yuttum valla. dua edin bizede..
hava atmadıkki biz ama alla allaaaahadi gözünüz aydın o zaman ana oğul kavuştunuz
Ayyy böyle haberler alınca çok seviniyorum. Bir de hepimizin ortak heycanları paylaşıyor olması çok güzel. Birbirimiz için sevinip birbirimiz için üzülüyoruz. Hepimizin bebişleri sağlıklı olacak Allah'ın izniyle.
cnmm pınar markanınn yaglı bı kasarı vardı ısmı neydı yaa. dılımlı satılıo hattaa .. o cok ıı gelıomuss .. sadece kasar yıyorum dıee olmaz ama yumurtanı sutunuu duzenlı beslenıceksın cnmm ..fındık cevızz bademm.. hepsını yee .. tosun tosun olurrcanım ben senden duyduğumdan beri kaşar yiyorum her sabah ama öyle tontiş değil oğlum normal bebek bana pek etki etmedimi ki acep
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa
kışın yine dizi oluyo da yazın hiççbirşey yok yaaaa..ewt ya cok sınırr seflerın duellosu var ıyıkı her aksam onu beklıyorumm .. sona hıcbısı yok
şükür canım bi sorun yokmuşş..Ay yaşasın:)Doktordan yeni geldim. Cytomegalovirüs yokmuş.Oğlum da ben de çok iyiymişiz. Korkularım yersiz çıktı. Sadece hala dönmediği için sezeryan günü verdi.!8 Eylül. Dönerse normal doğurursun ama biz şimdiden günü alalım dedi. Bunların herşeyleri planlı randevulu olduğu için:) Kaşıntılarım da egzamaymış. Ay bir garip oldum sezeryan günü alınca.. Sanki yarın doğuruyorum:) Hepinzi öpüyoruz oğlumla...
canım için rahat olsun sağ salim gelecek ufaklıklarr... dualarımız seninleee..kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa
kışın yine dizi oluyo da yazın hiççbirşey yok yaaaa..
şükür canım bi sorun yokmuşş..
inşallah döner yaa doğum sancısıyla bile dönüyomuş canım inşallah normal oluurr.
canım için rahat olsun sağ salim gelecek ufaklıklarr... dualarımız seninleee..
canım ultsarson cihazlarından kaynaklıdır o...Selqm kizlarr.. Bigun dr kontrolumuz vardi.. Benden yine kultur alip test yaptilar kizimin suyundan mi akintim diye.. Sukur degil.
Ya gecen gittigimizde de kilosu 1600 civariydi, bugun de 1600lerde dedi dr sasirdim? (gerci bizim dr izinliydi baska dr baska muayenehanede bakti bilmiyorum cihazlardanmi ama..) neyse..
Benim sipa uzun olcak heralde fl 6.35 ciktiyani 44,5 cm olmus boyu..
Bas cevresi de normal ama bi tek gobusunun cevresi kucuk cikti haftasina gore 5 gun geride gorunuyodu..
Dayanamadim cikar cikmaz dogumumu yaptiracak doktorumu aradim sonuclari soyledim falan sordum gobusu boyle cikti diye onemli degil o zaten pozisyondan pozisyona farkli cikabilir kafana takma dedi..
Boyle iste.. Ay illa bana stres yapacak bisey cikiyo.. bugun kocaman balik yedim loplop et olsun kizuma diye.. Eve geldim muz pekmez yedim.. Haftaya bi daha gidicem bakalim o zamana nasil cikicak degerler valla moralimi bozdu.. Ama farkli makina oldugundan olabilir dedi dr..
Aaa bi de cadi kizim bize goz kirpti bugun nasil guldum nasil guldum anlatamam..
Hi bi de aynen hissettigim gibi yine bas asagi donkus akilli bidigim.. Hissediyodum zaten donmustur diyodum sukur dogum pozisyonuna geldi pitircigiminsallh bi daha donmez
ayy evet tatlım yaa ilk boş bulduğumuz annn hooop uykuyaaakısında bebeler rahat vermezlerr bızee dızılerıde kacırırızz uyuyakalırız bı kosedee..
ayy evet tatlım yaa ilk boş bulduğumuz annn hooop uykuyaaa
kocişlerle bilee ilgilenemeyiizzz
canım ultsarson cihazlarından kaynaklıdır o...
benimde oğlumun karın çevresi 2 hafta geridee bakalım yakalayacakmı haftasınıı inşallah yakalarlaarr..
bi çoğumuzunki doğum pozisyonu aldı inşallah yaramazlık yapıp da geri dönmezleeer
benceedee .. ılk aylar leyla gıbı oluruzz ayakta uyuruss sonra ınss duzene gırerryoksa kocıss 9 ay dayandı bı 9 ay daha ıdare edemezz
ilk bebeğimde okadar çok yoruluyordum ve uykusuz kalıyordumki tabi sonuç suratsız ve asabi bir surat adam bana selam vermeye korkuyordu değilki başka birşey
canım o annenin ve bebeğin mizacıyla alakalı bebeğin akıllı çıkarsa sen yorulmaz uykusuz kalmaz ve pisikopata bağlayıp depresyona girmezsin ama bebek huysuzsa yandıkkı ne yanmaayy haklı adam korkmusturr heeheh hepmı ole olcazzkı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?