2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bizdede uyku yok. Bugece larnım çolk rahatsız ediyor. Çok gergin. Bide kasılma neymiş bugün öğrendim. Ay ben 1 buçuk ay daha nasıl dayancam bilmiyorum. Yatamıyorum kalkamıyorum. Bazen diyorum bayramı atlatsakta doğuverse şöle 37 38. Haftalarda falan. Kgde iyi nasılsa. 8. Ayımız bitmiş günlüğe göre tehlikeyide atlattık. Hayırlısıysa.

iiyi geceler arkadaşlar ben de bu karın çevresinin geriden gelmesini sorun etmiştim ama doktorum düzenli olarak geriden geldiği için bu yapısıyla alakalı dedi gelişim geriliği için sizin de dediğiniz gibi sadece buna bakmayız dedi..ayrıca sizleri fırsat buldukça takip ediyorum ayın 27 sinde doğum iznine ayrılacağım ama dayanabilir miyim bilmiyorum artık çalışmak çook zor geliyor

LOHUSA TACI aldınız mı arkadaslar ?

ben resımdekı tacın mavı cıceklı olanından sıparıs ettım, bu hafta elımde olacak sanırım.
19 tl fıyatı
ekru renk gecelık ıle cok yakısacagını dusunuyorum.

bu sıteden aldım ;

HTML:
http://emeksensin.com/aksesuar/saç

sızce nasıl ??

Güzel görünüyor canım.Güle güle kullan

Huhuuu yokmu günüayan :) ahh uykucular siziiiii ben gece 5te uyandım tatlı bişiler yedim yattım. Deminde kocişe kahvaltılık ekmek arası yaptım onu gönderdim şimdi geri yattım. Accık daha uyuyayım :) öpüldünüüüüz

Herkese günaydın Fıstıklar! Cok guzel ağrısız, sancisiz guzel bir guzel bir gün diliyorum hepimize:) dünkü gerginliğimden sonra bugun rüyamda oğlumu da görmenin etkisiyle pek bir enerjik başladım güne:) Siz de oyle olun inşallah :)

kuzucuklar günaydın hepimize iyi hafta sonları olsunnn...
kızlar son 1 haftadır acayip halsizim hep uyumak istiyorum yada uykumu alamıyorum(

Gunaydin kızlar dun gece bir ara cok sicak oldu diye balkondaki salıncağa çıkmıştım orada 2 saate yakın uyuyakalmisim bı uyandım donmuşum insallah hasta olmam

Günaydın kızlararrrrr, biz çooook acıktık ama babamızı uyandıramıyoruz..Gece 3de geldi mesaiden kıyamıyoruz

Allahıııımmmmm vakit daralıyorrr.:18: Hem biran evvel geçsin doya doya koklayım kuzumu istiyorum hem de doğum olayı korkutuyor beni.Allahım hepimiz için hayırlısını versin.

aynen öyle canımmmm biranönce vakit gelsin istiyorum düşününcede tırs tırssD
neyse korkunun ecele faydası yok herkesin geçtiği köprüden geçeceğiz bizde

ben çok beğendim, güle güle kullan.

Cok güzel canim bayıldım güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…