ayy sorma tatlım hemen kendimizi toplayıp hem koçişlerle hem bebişlerle ilgilenmeliyizz tabii bu hız ve tempoyla da tığğ gibi oluruz inşallaahhhbenceedee .. ılk aylar leyla gıbı oluruzz ayakta uyuruss sonra ınss duzene gırerryoksa kocıss 9 ay dayandı bı 9 ay daha ıdare edemezz
çok teşekkür ederim canım benimki 32.haftada 1 hafta geriydi 35de iki haftaya çıkmış doktorum sorun yok dedi sadece birazcık zayıf doğabilir dedi zayıf dediğide 3200 bekliyorum diyoo kesin tontiş bebek seviyoo garantii..sbelcim karın çevresi olayını dr sordum siz dr için bu çokmu önemli dedim karın çevresi tabi önemli fakat 1-2 hafta önemli değil
dedi çünkü zayıf yapılı bebeklerin karın çevreside dar oluyormuş gelişm geriliği başka şeylerle beraber değerlendirilir dedi
ayy canım o zamanaa bi çoğumuzz doğurmuş oluruuzzz bi kaç kişide topiği beklersiniz artııkkiiyi geceler arkadaşlar ben de bu karın çevresinin geriden gelmesini sorun etmiştim ama doktorum düzenli olarak geriden geldiği için bu yapısıyla alakalı dedi gelişim geriliği için sizin de dediğiniz gibi sadece buna bakmayız dedi..ayrıca sizleri fırsat buldukça takip ediyorum ayın 27 sinde doğum iznine ayrılacağım ama dayanabilir miyim bilmiyorum artık çalışmak çook zor geliyor
aman canım hasta olayım deme yaa birde senin eli kulağınnda doğum aman dikkat et kendineee.Gunaydin kızlar dun gece bir ara cok sicak oldu diye balkondaki salıncağa çıkmıştım orada 2 saate yakın uyuyakalmisim bı uyandım donmuşum insallah hasta olmam
hoşgeldin hanımefendii ne habersiiinnnay kızlar 29 yazıyor takvimimdee:))
Allah bir avazda kurtarsın canım gün yaklaştıkça nasıl geçti anlamadım diyorum
hoşgeldin hanımefendii ne habersiiinnn
bendede 30 yazıyoo tatlımm..
günaydın güzel anneler tontiş bebeklerrrr
Günaydın kızlar nasılsınız buralara yağmur gelecek galiba hava bulutlu şöyle bir yağsada serinlesek ahhh ahhh.
paşamın beşiği geldi dün akşam, ilk fırsatta sizinle paylaşacağım resimlerini.Allah içini doldursun inşallah.
buralar 3-4 gündür serin canım kaç gel buralaraaaGünaydın kızlar nasılsınız buralara yağmur gelecek galiba hava bulutlu şöyle bir yağsada serinlesek ahhh ahhh.
paşamın beşiği geldi dün akşam, ilk fırsatta sizinle paylaşacağım resimlerini.Allah içini doldursun inşallah.
ayy canımm bilmiyorum kii nasıl geçer daha doktora gidelii4 gün olduuu yoook geçmiyoorrr daha 10 gün vaarr...hoş bulduk canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın. bu ay geçermikiDD
bir gün var canım aramızdaaa aynızıyz hehe
bu arada akşam çok fenaydım
ay kızlar ben dün söylemesi ayıp yeşil mercimek yemeği yaptım (normalde kimyon atarım dün atmayı unutmuşum)
bir tabağa yakın yedim üzerinede karpuz yedim ama ama ölüyorum sandım gerildim gerildim şiştim nefes alamadım soda falan fayda etmedi kimyon demledim içtim rahatladım ama o ana kadar fenaydım
Aklınızda olsun baklagil yerken mutlaka kimyon ekin yada yemeyin yaaaa valla çok fnaydı oy oy .
günaydın kızlar, herkes uyuyor galiba.
hoş bulduk canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın. bu ay geçermikiDD
bir gün var canım aramızdaaa aynızıyz hehe
bu arada akşam çok fenaydım
ay kızlar ben dün söylemesi ayıp yeşil mercimek yemeği yaptım (normalde kimyon atarım dün atmayı unutmuşum)
bir tabağa yakın yedim üzerinede karpuz yedim ama ama ölüyorum sandım gerildim gerildim şiştim nefes alamadım soda falan fayda etmedi kimyon demledim içtim rahatladım ama o ana kadar fenaydım
Aklınızda olsun baklagil yerken mutlaka kimyon ekin yada yemeyin yaaaa valla çok fnaydı oy oy .
ayy canımm bilmiyorum kii nasıl geçer daha doktora gidelii4 gün olduuu yoook geçmiyoorrr daha 10 gün vaarr...
heheayy o gaz sorunu bende heep var ne yersem gaz yapıyoo kesin benim oğluşda gazlı olacakkk.. bol bool kimyon çayı yaparız artııkk..
Ay canim yaaa, sen iyi cesaret yiyiyorsun. Ben baklagil yemeyi cok oldu birakali yoksa işkence çekiyordum resmen. Ama kimyonu duymamıştım iyi geldigini. Korkmasam denerim ama korkuyorum baklagil yemeye :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın suksuk nasılsın ?
ıyım cnmm sabah sancıyla uyandım sımdı bıseyım yok ama.. sen nasılsın
HERKESE SELAMLARRRR, bizde geldık oglusumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?