saol canımm.. benn uuyuyormm ama nefes darlıgı bendede varr.. hıckırıklarını cok net anlamıyorum benn.Geçmiş olsun canım artık sancılanmalar normal doğum kasılmaları olacak ara sıra.Benimde artık uyku adına hiçbişeyim kalmadı uyuyamıyorum geceleri ve çok nefesim daralıyorBu arada bebeğinin hıçkırıklarını hissediyomusun benim küçüğüm her gün hıçkırıyoo ve onu hissetmek harika bişe...
HERKESE SELAMLARRRR, bizde geldık oglusumla
Herkese günaydın güzel anneler:))nasılsiniz...biz açız daha bişey yemedik..oglusumda acikti galiba sert hareketler yapiyo kuşum:))
bende hissediyorum canım benim ufaklık çoook hıçkırıyooo hemde uzuuun uzunnGeçmiş olsun canım artık sancılanmalar normal doğum kasılmaları olacak ara sıra.Benimde artık uyku adına hiçbişeyim kalmadı uyuyamıyorum geceleri ve çok nefesim daralıyorBu arada bebeğinin hıçkırıklarını hissediyomusun benim küçüğüm her gün hıçkırıyoo ve onu hissetmek harika bişe...
bende hissediyorum canım benim ufaklık çoook hıçkırıyooo hemde uzuuun uzunn
hoşgeldinizzzzBiz geldik güzel annişlerrr ve kuzucuklarııı
biz sizi özledik paşamla, sizde bizi özledinizz mi :26:
günaydııııınnnnnnnnnn.....Herkese günaydın güzel anneler:))nasılsiniz...biz açız daha bişey yemedik..oglusumda acikti galiba sert hareketler yapiyo kuşum:))
özlemezmiyiiizzzzzBiz geldik güzel annişlerrr ve kuzucuklarııı
canım seninki aşağıya indi yaa o yüzden benimki hala tepede doğmaya niyeti yokk oğlumuunn:18::18::18:Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.
aynen bu belırtıler bende varrr
bende hissediyorum canım benim ufaklık çoook hıçkırıyooo hemde uzuuun uzunn
ALLAH kavuştursun canımm... bebişinde özlemiştir babasınıııı...Aynen 2-3 dk sürüyo bizimkinin hıçkırığı babası şehir dışında meleğiminher gün ona sölüyorum kızının neler yaptıklarını bu arada babamızıda çok özledik (((((((((((
çok değişik gerçekten yaaa sol kasığımda karnının olduğu yerde hissediyorum ben pıt pıt pıtçok tatlı bir his, ben de hergün hıckırdıgını hissediyorum ve elimikarnııma koyup dinliyorum
bebişlerimizikucağımıza almamıza çok az zaman kaldı, beni de heyecan sarmaya başladı
bugün bakırköyde Gür pasajına gidicem orda lohusa geceliği, iç öamaşırları varmış
artık hastane cantaları hazır olmalı
ayy sevindim canım senin adınaaa. dinlenin artııkkkk..teşekkürler teyzoşlar
Dün itibari ile izine ayrıldım ben kızlar, 37 yi bekleyemedim gidemiyordum daha fazla, ayaklarım gitmiyordu, vucüdum sinyal üstüne sinyal veriyordu, bırak bırak diyeBende daha fazla riske atmak istemedim dinlenmem gerek çünkü...
Allah razı olsun beni bayrama kadar yani 37. haftama kadar idari izinle idare edecekler çalışabilir raporum yanmadı yani çok şükür ki, en azından doğum olana kadar biraz keyfime bakacağım
Hoşgeldiniz asilemirsen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
Biz geldik güzel annişlerrr ve kuzucuklarııı
merak etme canımm zamanı gelınce oda gelıcekk orda kalmıcakyaa efecıkgünaydııııınnnnnnnnnn.....
ayy canımm yesenize bişeyleerrr aç kalmasın kuzucukkçç
özlemezmiyiiizzzzz
canım seninki aşağıya indi yaa o yüzden benimki hala tepede doğmaya niyeti yokk oğlumuunn:18::18::18:
teşekkürler teyzoşlar
Dün itibari ile izine ayrıldım ben kızlar, 37 yi bekleyemedim gidemiyordum daha fazla, ayaklarım gitmiyordu, vucüdum sinyal üstüne sinyal veriyordu, bırak bırak diyeBende daha fazla riske atmak istemedim dinlenmem gerek çünkü...
Allah razı olsun beni bayrama kadar yani 37. haftama kadar idari izinle idare edecekler çalışabilir raporum yanmadı yani çok şükür ki, en azından doğum olana kadar biraz keyfime bakacağım
hb canım, ayak şişmesi ve şu kasık bel klca o bolgelerdekı kemıklerımin agrısı harıç iyiyim
sen nasılsın??
hb canım, ayak şişmesi ve şu kasık bel klca o bolgelerdekı kemıklerımin agrısı harıç iyiyim
sen nasılsın??
ALLAH kavuştursun canımm... bebişinde özlemiştir babasınıııı...
çok değişik gerçekten yaaa sol kasığımda karnının olduğu yerde hissediyorum ben pıt pıt pıt
ayy çanta deme yaaa benim daha hazır değiiilllllll
ayy sevindim canım senin adınaaa. dinlenin artııkkkk..
ben bilee dün ayakta kaldım ayaklarım bana ait değil gibiydiii birde seni çalışıyosun düşünemiyorummm ALLAHTAN izne ayrılmışsın keyfini çıkart artııkk
asilemir hoşgeldin canım. demin yazacaktım baktım yoktuunnnhb canım, ayak şişmesi ve şu kasık bel klca o bolgelerdekı kemıklerımin agrısı harıç iyiyim
sen nasılsın??
ayyy canım yaaa hiç inme yok aşağıya yalancı sancı fln daa yookk bu çocuk yerini sevdi heraldeeemerak etme canımm zamanı gelınce oda gelıcekk orda kalmıcakyaa efecık
o hepımızde var masalahh.. allah baska dertler vermesın cnmm
senın cocuk ana kuzusu olcak ayrılamıo sendenasilemir hoşgeldin canım. demin yazacaktım baktım yoktuunnndoğum çantanı götür artık işyerinee hehe
ayyy canım yaaa hiç inme yok aşağıya yalancı sancı fln daa yookk bu çocuk yerini sevdi heraldeee
amin canımm,,,, ama ayak parmakları tombık tombık oluyo ya , allahtan sbaha kadar birazı ınıyo, snra ısyernde aksama kadr bıdaha şişiyooo,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?