2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saol canımm.. benn uuyuyormm ama nefes darlıgı bendede varr.. hıckırıklarını cok net anlamıyorum benn.
HERKESE SELAMLARRRR, bizde geldık oglusumla

gunaydın cnmmmmmmmmmmm hgnızzzzzzzzzzzzzz

Biz geldik güzel annişlerrr ve kuzucuklarııı

biz sizi özledik paşamla, sizde bizi özledinizz mi :26:

Herkese günaydın güzel anneler:))nasılsiniz...biz açız daha bişey yemedik..oglusumda acikti galiba sert hareketler yapiyo kuşum:))

Ayhhh ben olsam şimdiye kaç kere safra çıkarmıştım hemen kahvaltını yap bebişinde çok acıkmıştır annesi benim kızım sabah 6 bile uyandırıyor beni bende kalkıp yapıyorum kahvaltımı

bende hissediyorum canım benim ufaklık çoook hıçkırıyooo hemde uzuuun uzunn

Aynen 2-3 dk sürüyo bizimkinin hıçkırığı babası şehir dışında meleğimin her gün ona sölüyorum kızının neler yaptıklarını bu arada babamızıda çok özledik (((((((((((

hoşgeldinizzzz

Herkese günaydın güzel anneler:))nasılsiniz...biz açız daha bişey yemedik..oglusumda acikti galiba sert hareketler yapiyo kuşum:))
günaydııııınnnnnnnnnn.....
ayy canımm yesenize bişeyleerrr aç kalmasın kuzucukkçç

özlemezmiyiiizzzzz
canım seninki aşağıya indi yaa o yüzden benimki hala tepede doğmaya niyeti yokk oğlumuunn:18::18::18:

çok tatlı bir his, ben de hergün hıckırdıgını hissediyorum ve elimikarnııma koyup dinliyorum
bebişlerimizikucağımıza almamıza çok az zaman kaldı, beni de heyecan sarmaya başladı
bugün bakırköyde Gür pasajına gidicem orda lohusa geceliği, iç öamaşırları varmış
artık hastane cantaları hazır olmalı

teşekkürler teyzoşlar

Dün itibari ile izine ayrıldım ben kızlar, 37 yi bekleyemedim gidemiyordum daha fazla, ayaklarım gitmiyordu, vucüdum sinyal üstüne sinyal veriyordu, bırak bırak diye Bende daha fazla riske atmak istemedim dinlenmem gerek çünkü...

Allah razı olsun beni bayrama kadar yani 37. haftama kadar idari izinle idare edecekler çalışabilir raporum yanmadı yani çok şükür ki, en azından doğum olana kadar biraz keyfime bakacağım

Aynen 2-3 dk sürüyo bizimkinin hıçkırığı babası şehir dışında meleğimin her gün ona sölüyorum kızının neler yaptıklarını bu arada babamızıda çok özledik (((((((((((
ALLAH kavuştursun canımm... bebişinde özlemiştir babasınıııı...
çok değişik gerçekten yaaa sol kasığımda karnının olduğu yerde hissediyorum ben pıt pıt pıt
ayy çanta deme yaaa benim daha hazır değiiilllllll
ayy sevindim canım senin adınaaa. dinlenin artııkkkk..
ben bilee dün ayakta kaldım ayaklarım bana ait değil gibiydiii birde seni çalışıyosun düşünemiyorummm ALLAHTAN izne ayrılmışsın keyfini çıkart artııkk

bızde ozledıkkkkkkkkkkkk .. hgnızz canımmmmmmmmm
merak etme canımm zamanı gelınce oda gelıcekk orda kalmıcakyaa efecık

gozun aydın cnm sımdı dınlenme zamanı senın ıcın ohh keyfıne bakk

hb canım, ayak şişmesi ve şu kasık bel klca o bolgelerdekı kemıklerımin agrısı harıç iyiyim
sen nasılsın??

Benim ayağım ellerim 7.aya girdiğimden beri şiş bel ağrılarımda ara ara oluyo dr voltaren jel verdi zorda kalmadıkça kullanmıyorum ama bazen dayanılmayacak ağrılarım olduğunda kullanıyorum sende dikkat et kendine ayaklarını uzat tuz-ekmek-soda yasak bana

sağolun kızlar ya bundan sonra daha çok görüşücez inşallahhh

psikolojisi bile güzelmiş bu izin olayının

Birde şu 6 ay olayı bir yetişse bize değmeyine keyfimizeeeeeeeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaaaaa bende en sonunda aldım pıjamalarımı, tek eksıgım lohusa tacı kaldı, ve oglumun kıyftlerını ütülemek,, bugun yarn yapıcam ınsallah

hb canım, ayak şişmesi ve şu kasık bel klca o bolgelerdekı kemıklerımin agrısı harıç iyiyim
sen nasılsın??
asilemir hoşgeldin canım. demin yazacaktım baktım yoktuunnn doğum çantanı götür artık işyerinee hehe
merak etme canımm zamanı gelınce oda gelıcekk orda kalmıcakyaa efecık
ayyy canım yaaa hiç inme yok aşağıya yalancı sancı fln daa yookk bu çocuk yerini sevdi heraldeee

senın cocuk ana kuzusu olcak ayrılamıo senden
amin canımm,,,, ama ayak parmakları tombık tombık oluyo ya , allahtan sbaha kadar birazı ınıyo, snra ısyernde aksama kadr bıdaha şişiyooo,,

ewt cnm butun gunn ooturdugunıcın halıyle oluoo.. eve glınce dık ozaman bıraz hafıflıo...

sizin ki gibi 30 lu sayılar değil ama benim de kalan günüm 57 oldu, ben de 60 tan aşağı düştüğü için seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…