Benim ayağım ellerim 7.aya girdiğimden beri şiş bel ağrılarımda ara ara oluyo dr voltaren jel verdi zorda kalmadıkça kullanmıyorum ama bazen dayanılmayacak ağrılarım olduğunda kullanıyorum sende dikkat et kendine ayaklarını uzat tuz-ekmek-soda yasak bana
teşekkürler teyzoşlar
Dün itibari ile izine ayrıldım ben kızlar, 37 yi bekleyemedim gidemiyordum daha fazla, ayaklarım gitmiyordu, vucüdum sinyal üstüne sinyal veriyordu, bırak bırak diyeBende daha fazla riske atmak istemedim dinlenmem gerek çünkü...
Allah razı olsun beni bayrama kadar yani 37. haftama kadar idari izinle idare edecekler çalışabilir raporum yanmadı yani çok şükür ki, en azından doğum olana kadar biraz keyfime bakacağım
ayy bu ayak şişmesi çok fena yaaaa benimkiler de davul gibiiii bir acayip parmaklarım kayboldu resmen
tuzlu su biraz iyi geliyor diye evin ortasında bir leğen var habire içinde ayaklarım rahatlıcam diye üşütmesem iyidir
benim de geçen ay 3 kiloydu canım salı günü dr gidicem o zaman bakalım ne kadar olmuşum
vallahı dıkkat edıcez az kaldı hayırlısıyla canmm...eve gıdınce tuzlu suya sokuyorum ayaklarımı, yatarkende kolonya sürüyorum, biraz iyi gelıyo bana.. işyernde pc basnda oldugum ıcın hep aynı pozısyon şişiyo ayaklar, tombik tombik oluyo.. doktorumda demıstı, tuz ve ekmek d ıye ama sodayı duymamıstım ben..sodadamı şişiriyomuş?
gözün aydın Kunderacım
ben hala işe gidiyorum 1 hafta daha gidicem , dün gece çok kotu oldum artık işe gitmek cok zor geliyor ama dogumdan sonra oglusumla 1 gün bile fazla olmak çok önemli
malesef bizim şirkette senin ki gibi idare etmezler, kart basıyoruz
onu bende denedım cnm ıse yaradı bu ara cok sısmıoo tuzu kestımm bıde uzun sure ayakta kalmıyorumm oyusden sanırsm
sağolun kızlar ya bundan sonra daha çok görüşücez inşallahhh
psikolojisi bile güzelmiş bu izin olayının
Birde şu 6 ay olayı bir yetişse bize değmeyine keyfimizeeeeeeeeeeeeeee
asilemir hoşgeldin canım. demin yazacaktım baktım yoktuunnndoğum çantanı götür artık işyerinee hehe
ayyy canım yaaa hiç inme yok aşağıya yalancı sancı fln daa yookk bu çocuk yerini sevdi heraldeee
inşallah ben de heyecanla meclis tatilinin bitip ,yasayı onaylamalarını bekliyorum. böylece daha az ücretsiz izin alırım.
arkadasım az once dogum yaptı telden vıdeo atmıslar faceye.. ızledımm cokk duygulandımm.. aglıyorum sımdı..
ayy bu ayak şişmesi çok fena yaaaa benimkiler de davul gibiiii bir acayip parmaklarım kayboldu resmen
tuzlu su biraz iyi geliyor diye evin ortasında bir leğen var habire içinde ayaklarım rahatlıcam diye üşütmesem iyidir
kızlar ben geldimmmm..bugün babamızı evde yakalamışken park yatağı kurduk gardıropu temizledik yerini değiştrdik bütün odanın toz alma silme-süprme işide bitti.. bu arada eşim kitaplığımızıda mis gibi yaptı saolsun bana hiç iş yaptırmadı odamız hazır çok şükür bi tek lohusa tacı ve ufak-tefek şeyler kaldı ...yupppiiiiiiii
arkadasım az once dogum yaptı telden vıdeo atmıslar faceye.. ızledımm cokk duygulandımm.. aglıyorum sımdı..
çalışmadığım için mesele ne bilmiyorum ama iyi bişey galibaasağolun kızlar ya bundan sonra daha çok görüşücez inşallahhh
psikolojisi bile güzelmiş bu izin olayının
Birde şu 6 ay olayı bir yetişse bize değmeyine keyfimizeeeeeeeeeeeeeee
ohhh hadi iyisin bitmiş seninde hazırlıklaaarrrr.......aaaaaaaaaaaaaaa bende en sonunda aldım pıjamalarımı, tek eksıgım lohusa tacı kaldı, ve oglumun kıyftlerını ütülemek,, bugun yarn yapıcam ınsallah
kesin kesin canım ana kuzusu olacakkk. sanki geç gelecek gibi benim oğlan yaaa azıcık günüm kaldıı tek bi belirti yoookkksenın cocuk ana kuzusu olcak ayrılamıo senden
ayy başkalarının bebişine bu kadar ağlıyosak kendi bebişlerimizi görünce hıçkıra hıçkıra ağlarız heraldeeearkadasım az once dogum yaptı telden vıdeo atmıslar faceye.. ızledımm cokk duygulandımm.. aglıyorum sımdı..
hehehb canımm, zaten bu gidişle oyle olcak, arkadsları ayarladım
ohhh gözünüz aydıınnnn miss gibidir heryerr artık. bizde salı çarşamba halledeceğiz artık yatağımızda o zaman kurulacak ev bi temizlensee benden iyisi yoookkk..kızlar ben geldimmmm..bugün babamızı evde yakalamışken park yatağı kurduk gardıropu temizledik yerini değiştrdik bütün odanın toz alma silme-süprme işide bitti.. bu arada eşim kitaplığımızıda mis gibi yaptı saolsun bana hiç iş yaptırmadı odamız hazır çok şükür bi tek lohusa tacı ve ufak-tefek şeyler kaldı ...yupppiiiiiiii
canım o ağrı büyük ihtimalle gece boyunca hep tek tarafta yattığımız için oluyoo benim başıma da geldi bi kaç kezz kalçalarım çook kötü ağrımıştıı...kizlar slm benim asiri derecede kötü kalcada bi agri var ve topallayark yürüyorum yatakta dönemiyorum kalkamiyorum cok cok zorlaniyorum birde kizlar bebegim büyüdündenmi bukadar az bilmiyorum ama eskisi gibi oglum hareketli deil günde 4vea 5 kere hissediom normalmi sizinkiler nasil
ayy aynen bizimde ev sobalıı bi 15 yelek bizimde var babaannem sağolsun boy boy örmüş biiir sürüüüBizimde odamız hazır kızlar girip girip bakıyorum sadece perdesi, avizesi ve raf montajı kaldı haftaya onları da halledip resmini çekeceğim size ...
Birde bizim evimiz sobalı ya herkes acıdı herhalde, herkes örgü bişiler örmüş
Veletin; 12 tane yeleği oldu bir o kadar da örgü patiği, sağolsunlar ama nasıl giydireceksem hepsini ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?