2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vallahı dıkkat edıcez az kaldı hayırlısıyla canmm...eve gıdınce tuzlu suya sokuyorum ayaklarımı, yatarkende kolonya sürüyorum, biraz iyi gelıyo bana.. işyernde pc basnda oldugum ıcın hep aynı pozısyon şişiyo ayaklar, tombik tombik oluyo.. doktorumda demıstı, tuz ve ekmek d ıye ama sodayı duymamıstım ben..sodadamı şişiriyomuş?

ayy bu ayak şişmesi çok fena yaaaa benimkiler de davul gibiiii bir acayip parmaklarım kayboldu resmen

tuzlu su biraz iyi geliyor diye evin ortasında bir leğen var habire içinde ayaklarım rahatlıcam diye üşütmesem iyidir

gözün aydın Kunderacım
ben hala işe gidiyorum 1 hafta daha gidicem , dün gece çok kotu oldum artık işe gitmek cok zor geliyor ama dogumdan sonra oglusumla 1 gün bile fazla olmak çok önemli
malesef bizim şirkette senin ki gibi idare etmezler, kart basıyoruz

onu bende denedım cnm ıse yaradı bu ara cok sısmıoo tuzu kestımm bıde uzun sure ayakta kalmıyorumm oyusden sanırsm

benim de geçen ay 3 kiloydu canım salı günü dr gidicem o zaman bakalım ne kadar olmuşum

bende dün gittim dr a 68 kilo ile hamile kalmıştım ve 78 kilo olmayı başarmışım ödemlerım arttı dr ondandr dedi çünkü fazala kilo almamıştım ben : ( dr gayet ii oldugunu fazla kilo almadığımı söledi ama bana hi,ç öle gelmiyo canım benım durum böle...

soda tuzlu oldugu icin aslında hamilelikte hic icilmemesi gerekiyor
en güzeli su içmek
diger butun icecekler biziim icin cok faydalı degil , günde 1-2 soguk ayran dısında :)

Bizde basıyoruz canım ama Allah razı olsun işte resmi kurum olmasına rağmen big boss sağolsunnnn onun sayesinde müdürüm de bişey demedi yanmadı iznim, sağolsunlar...
Allah yardımcın olsun, son bir haftan su gibi geçer inşallah canım....

onu bende denedım cnm ıse yaradı bu ara cok sısmıoo tuzu kestımm bıde uzun sure ayakta kalmıyorumm oyusden sanırsm

canım bende ayakta kalmayınca nasıl oluyor bakalım bu hafta denicem ama tuzlu suda rahatlatıyor yani sizden duymuştum onu da...

sağolun kızlar ya bundan sonra daha çok görüşücez inşallahhh

psikolojisi bile güzelmiş bu izin olayının

Birde şu 6 ay olayı bir yetişse bize değmeyine keyfimizeeeeeeeeeeeeeee

inşallah ben de heyecanla meclis tatilinin bitip ,yasayı onaylamalarını bekliyorum. böylece daha az ücretsiz izin alırım.

arkadasım az once dogum yaptı telden vıdeo atmıslar faceye.. ızledımm cokk duygulandımm.. aglıyorum sımdı..

hb canımm, zaten bu gidişle oyle olcak, arkadsları ayarladım

arkadasım az once dogum yaptı telden vıdeo atmıslar faceye.. ızledımm cokk duygulandımm.. aglıyorum sımdı..

aglama kuzum, iyice sulugoz olduk buaralar, sana dıyorumda bende ızlesem aglarım muhtemelen,, darısı basımızaaaaaaaa hayırlısıyla ınşallah...

banada ıyı gelıyo canım,,, ayyy dun aksam bende yarım saat tuttum suda, buruşuyolarda snra :))))) ama suya ılk gırınce nasıl rahatlıyo ayaklar o his süper hakıkaten

kızlar ben geldimmmm..bugün babamızı evde yakalamışken park yatağı kurduk gardıropu temizledik yerini değiştrdik bütün odanın toz alma silme-süprme işide bitti.. bu arada eşim kitaplığımızıda mis gibi yaptı saolsun bana hiç iş yaptırmadı odamız hazır çok şükür bi tek lohusa tacı ve ufak-tefek şeyler kaldı ...yupppiiiiiiii

kizlar slm benim asiri derecede kötü kalcada bi agri var ve topallayark yürüyorum yatakta dönemiyorum kalkamiyorum cok cok zorlaniyorum birde kizlar bebegim büyüdündenmi bukadar az bilmiyorum ama eskisi gibi oglum hareketli deil günde 4vea 5 kere hissediom normalmi sizinkiler nasil

ohh maşallah hamaratsınız ) allah güle güle kullanmak nasıp etsın kuzucugunuzla..... benmde lohusa tacım kaldı ve bebek sekerleri..

Bizimde odamız hazır kızlar girip girip bakıyorum sadece perdesi, avizesi ve raf montajı kaldı haftaya onları da halledip resmini çekeceğim size ...

Birde bizim evimiz sobalı ya herkes acıdı herhalde, herkes örgü bişiler örmüş

Veletin; 12 tane yeleği oldu bir o kadar da örgü patiği, sağolsunlar ama nasıl giydireceksem hepsini ben

Son düzenleme:
sağolun kızlar ya bundan sonra daha çok görüşücez inşallahhh

psikolojisi bile güzelmiş bu izin olayının

Birde şu 6 ay olayı bir yetişse bize değmeyine keyfimizeeeeeeeeeeeeeee
çalışmadığım için mesele ne bilmiyorum ama iyi bişey galibaa inşallah onylanır sizdeee rahat edersiniiizzzz.
aaaaaaaaaaaaaaa bende en sonunda aldım pıjamalarımı, tek eksıgım lohusa tacı kaldı, ve oglumun kıyftlerını ütülemek,, bugun yarn yapıcam ınsallah
ohhh hadi iyisin bitmiş seninde hazırlıklaaarrrr.......
senın cocuk ana kuzusu olcak ayrılamıo senden
kesin kesin canım ana kuzusu olacakkk. sanki geç gelecek gibi benim oğlan yaaa azıcık günüm kaldıı tek bi belirti yoookkk
ayy başkalarının bebişine bu kadar ağlıyosak kendi bebişlerimizi görünce hıçkıra hıçkıra ağlarız heraldeee
hb canımm, zaten bu gidişle oyle olcak, arkadsları ayarladım
hehe ayy kız gerçekten korkuyorum iş yerinden doğuma gideceksin diyeeee...
ohhh gözünüz aydıınnnn miss gibidir heryerr artık. bizde salı çarşamba halledeceğiz artık yatağımızda o zaman kurulacak ev bi temizlensee benden iyisi yoookkk..
canım o ağrı büyük ihtimalle gece boyunca hep tek tarafta yattığımız için oluyoo benim başıma da geldi bi kaç kezz kalçalarım çook kötü ağrımıştıı...
bazen çok az hissediliyoo hareketlerii bool bool uzanarak vakit geçirmeye çalış göreceksin hareket edecektirr..
ayy aynen bizimde ev sobalıı bi 15 yelek bizimde var babaannem sağolsun boy boy örmüş biiir sürüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…