2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evde zaman cok hızlı geçiyor canım bnde gecen hafta ayrıldım izne bir hAFtası geçti bile. bizim işyerinde öyle bi idare imkansızdı ama senin adına cok sevindim çünkü evde daha da iyi anlıycaksın dinlenmeye ne kadar ihtiyaç duyduğunu.ev işlerine başlamadan önce iice dinlen

inşallah ben de heyecanla meclis tatilinin bitip ,yasayı onaylamalarını bekliyorum. böylece daha az ücretsiz izin alırım.

kızlar yasa onaylanırsa doğum izni başlagıcından itibaren 6 ay mı olacak hem 6 ay maaş alıcam hem kuzumla olucam. kızlar calışan calışmayan dua edelim cıksın şu yasaaa:97:

çalışmadığım için mesele ne bilmiyorum ama iyi bişey galibaa inşallah onylanır sizdeee rahat edersiniiizzzz.

Canım çalışan annelerin doğum izinleri 4 ay ya, 6 aya çıkması düşünülüyor eğer onaylanırsa hepimiz minicik bebeklerimizle 2 ay daha fazladan birlikte olacağız...

çok sağol canımmm ya bakalım göreceğiz sende ayrılmışsınn ohh misss keyfine bak....

ama ben senin hediyeni iş yerine gönderdim belkide geldi bende merak ediyordum sana ulaştırırlar mı kiiii

kızlar yasa onaylanırsa doğum izni başlagıcından itibaren 6 ay mı olacak hem 6 ay maaş alıcam hem kuzumla olucam. kızlar calışan calışmayan dua edelim cıksın şu yasaaa:97:

evet canım oyle olacak inşallah yetişir ya yetişmezse en çok bizim için yıkım olacak çok az bir farkla kaybetmiş olacağız

Bende yorulunca bebeğimi fazla hissedemiyorum ama dinlenince başlıyo kuşum:))yerlerinde dar artık büyüdükce takma kafanı canim ondandir..

Heycandan parmaklarım karışmış yazarken. 18 eylül sezeryan verdi normal tarihinden 10 gün önce yani. Gerçi hala normal doğurma şansım var

benimki de ters :2:bu gittiğimde belkide bana da gün verir en başından beri normal doğum yanlısı olarak buna çok üzülüyorum. şu bebişler bi dönsee

Canım çalışan annelerin doğum izinleri 4 ay ya, 6 aya çıkması düşünülüyor eğer onaylanırsa hepimiz minicik bebeklerimizle 2 ay daha fazladan birlikte olacağız...
ayy inşallah sizlerede yansır o zaman canım 2 ay çook iyi bi zaman inşallaahhh sizde faydalanırsınızzz amiiinnn...

çok sağol canımmm ya bakalım göreceğiz sende ayrılmışsınn ohh misss keyfine bak....

ama ben senin hediyeni iş yerine gönderdim belkide geldi bende merak ediyordum sana ulaştırırlar mı kiiii[/QUOTE] ulaştırırlardı canım belkide gelmedi sen hangi kargoyla gönderdin olmadı eşim gidip alır ; teşekkür ederiz bu aradaben calıştığın için vakit bulamadın die düşünmüştüm

Biz geldik sağolsun babamız ev süpürdü yer sildi wc banyo cifledi şimdide pazara gitti. Akşama iftara misafirlerim var yemekleri yaptı kaynanam bana bi çorba pilav salata yapmak kaldı çok sıcak az serinlesede mutfağa girsem varmı gelişme topicde

ulaştırırlardı canım belkide gelmedi sen hangi kargoyla gönderdin olmadı eşim gidip alır ; teşekkür ederiz bu aradaben calıştığın için vakit bulamadın die düşünmüştüm

canım senin gönderdiğinle gönderdim onunla çalışıyorsunuz demekki diye, hani daha kolay olur diye düşünmüştüm...O zaman pazartesi ya kadar bekleyelim de bişey demezlerse sana, ben buradan araştırayım

evet biraz geç oldu ama gönderdim en tembel ikimizzz çıktık sibel ama napalım ikimizde birbirimizi anladık

Son düzenleme:
offf çok sıcakkk

hadi bana bi gaz verin de şu evi biraz toparlayımmmmmmmmmmm, miskin miskin oturuyorum daha

kizlar slm philips makinasini almis bulunmaktayim düzlestiricim vardi aslinda ama bukle yapicim yoktu ve 25eurodan 15 eura ya düsmüs görünce aldim iyimi yapmisim yoksa kullanip memnuun olmayan varmi lütfen yorum lar önemli benim icin

Ohhhhhh ne güzel ya:)bizim babamiz pek beceremez ama yarın beraber yapalım dedi bakalım temizliği görcez bakalım nasil yapacak..canim sende iftara iki saat kala gir yap eksiklerini serinleyince..benimde yarın misafirim ne yemek yaptın bı fikir verseniz bana annisler:))

bu ne sıcak ya kızımla buharlaşıcaz şimdii.. ayy 36. haftam başladı bugün çok heyecanlı
gelin burayaaaaa bak buranın iki gün önceki halii
deli gibi dolu yağdıı habirede yağmur yağıyoo hava serinledi çook şüküüürr...
ohhh maşallah canım sana iş kalmamışşş. bi gelişme yokk şimdilik herşey yolundaa..

canım bizim binalar yanyana yürümeyeyim diye öyle gönderdim
yani onda bile tembel çıkmışım o zaman anca gelir canım uzun sürüyo çünkü bn ptesi göndermiştim cuma orda olur demişlerdi

offf çok sıcakkk

hadi bana bi gaz verin de şu evi biraz toparlayımmmmmmmmmmm, miskin miskin oturuyorum daha
ayy banada bi gaz veren olsaaa peek güzel olacak yaaaa eşim işe yeni gitti sayılır o evdeyken iş yapasım gelmiyoo şimdide totiş kalkmadı bi türlüüüü....
bende bunu incesi vardı hiç memnun kalmamıştım canım. bende arzumunki var çook güzell. fiyatı uygun aslında ama bu nasıldır bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…