evde zaman cok hızlı geçiyor canım bnde gecen hafta ayrıldım izne bir hAFtası geçti bile. bizim işyerinde öyle bi idare imkansızdı ama senin adına cok sevindimteşekkürler teyzoşlar
Dün itibari ile izine ayrıldım ben kızlar, 37 yi bekleyemedim gidemiyordum daha fazla, ayaklarım gitmiyordu, vucüdum sinyal üstüne sinyal veriyordu, bırak bırak diyeBende daha fazla riske atmak istemedim dinlenmem gerek çünkü...
Allah razı olsun beni bayrama kadar yani 37. haftama kadar idari izinle idare edecekler çalışabilir raporum yanmadı yani çok şükür ki, en azından doğum olana kadar biraz keyfime bakacağım
inşallah ben de heyecanla meclis tatilinin bitip ,yasayı onaylamalarını bekliyorum. böylece daha az ücretsiz izin alırım.
çalışmadığım için mesele ne bilmiyorum ama iyi bişey galibaainşallah onylanır sizdeee rahat edersiniiizzzz.
evde zaman cok hızlı geçiyor canım bnde gecen hafta ayrıldım izne bir hAFtası geçti bile. bizim işyerinde öyle bi idare imkansızdı ama senin adına cok sevindimçünkü evde daha da iyi anlıycaksın dinlenmeye ne kadar ihtiyaç duyduğunu.ev işlerine başlamadan önce iice dinlen
kızlar yasa onaylanırsa doğum izni başlagıcından itibaren 6 ay mı olacakhem 6 ay maaş alıcam hem kuzumla olucam. kızlar calışan calışmayan dua edelim cıksın şu yasaaa:97:
kizlar slm benim asiri derecede kötü kalcada bi agri var ve topallayark yürüyorum yatakta dönemiyorum kalkamiyorum cok cok zorlaniyorum birde kizlar bebegim büyüdündenmi bukadar az bilmiyorum ama eskisi gibi oglum hareketli deil günde 4vea 5 kere hissediom normalmi sizinkiler nasil
Heycandan parmaklarım karışmış yazarken. 18 eylül sezeryan verdi normal tarihinden 10 gün önce yani. Gerçi hala normal doğurma şansım var
ayy inşallah sizlerede yansır o zaman canım 2 ay çook iyi bi zaman inşallaahhh sizde faydalanırsınızzz amiiinnn...Canım çalışan annelerin doğum izinleri 4 ay ya, 6 aya çıkması düşünülüyor eğer onaylanırsa hepimiz minicik bebeklerimizle 2 ay daha fazladan birlikte olacağız...
Bizde basıyoruz canım ama Allah razı olsun işte resmi kurum olmasına rağmen big boss sağolsunnnn onun sayesinde müdürüm de bişey demedi yanmadı iznim, sağolsunlar...
Allah yardımcın olsun, son bir haftan su gibi geçer inşallah canım....
canım bende ayakta kalmayınca nasıl oluyor bakalım bu hafta denicem ama tuzlu suda rahatlatıyor yani sizden duymuştum onu da...
ulaştırırlardı canım belkide gelmedi sen hangi kargoyla gönderdin olmadı eşim gidip alır ; teşekkür ederiz bu aradaben calıştığın için vakit bulamadın die düşünmüştüm
Biz geldik sağolsun babamız ev süpürdü yer sildi wc banyo cifledi şimdide pazara gitti. Akşama iftara misafirlerim var yemekleri yaptı kaynanam bana bi çorba pilav salata yapmak kaldı çok sıcak az serinlesede mutfağa girsemvarmı gelişme topicde
gelin burayaaaaa bak buranın iki gün önceki haliibu ne sıcak ya kızımla buharlaşıcaz şimdii.. ayy 36. haftam başladı bugün çok heyecanlı
ohhh maşallah canım sana iş kalmamışşş. bi gelişme yokk şimdilik herşey yolundaa..Biz geldik sağolsun babamız ev süpürdü yer sildi wc banyo cifledi şimdide pazara gitti. Akşama iftara misafirlerim var yemekleri yaptı kaynanam bana bi çorba pilav salata yapmak kaldı çok sıcak az serinlesede mutfağa girsemvarmı gelişme topicde
canım senin gönderdiğinle gönderdim onunla çalışıyorsunuz demekki diye, hani daha kolay olur diye düşünmüştüm...O zaman pazartesi ya kadar bekleyelim de bişey demezlerse sana, ben buradan araştırayım
evet biraz geç oldu ama gönderdim en tembel ikimizzz çıktık sibel ama napalım ikimizde birbirimizi anladık
canım bizim binalar yanyana yürümeyeyim diye öyle gönderdim
yani onda bile tembel çıkmışım o zaman anca gelir canım uzun sürüyo çünkü bn ptesi göndermiştim cuma orda olur demişlerdi
ayy banada bi gaz veren olsaaa peek güzel olacak yaaaa eşim işe yeni gitti sayılır o evdeyken iş yapasım gelmiyoo şimdide totiş kalkmadı bi türlüüüü....offf çok sıcakkk
hadi bana bi gaz verin de şu evi biraz toparlayımmmmmmmmmmm, miskin miskin oturuyorum daha
bende bunu incesi vardı hiç memnun kalmamıştım canım. bende arzumunki var çook güzell. fiyatı uygun aslında ama bu nasıldır bilmiyorummkizlar slm philips makinasini almis bulunmaktayim düzlestiricim vardi aslinda ama bukle yapicim yoktu ve 25eurodan 15 eura ya düsmüs görünce aldim iyimi yapmisim yoksa kullanip memnuun olmayan varmi lütfen yorum lar önemli benim icinEki Görüntüle 479873
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?