- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
Ohhhhhh ne güzel ya:)bizim babamiz pek beceremez ama yarın beraber yapalım dedi bakalım temizliğigörcez bakalım nasil yapacak..canim sende iftara iki saat kala gir yap eksiklerini serinleyince..benimde yarın misafirim ne yemek yaptın bı fikir verseniz bana annisler:))
bizde geliyoruz iftaraaaaEt kavurma .zeytinyağlı taze fasulye.kıymalı patlıcan oturtma.pilav.domates çorba.mevsim salata.közlenmiş kırmızi biber yoğurtlu daha ne yapım yetermi sizce
amın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Ayyyyycok güzel yaaa...Rabbim bizede nasib etsin inşallah hayirlisiyla saglıkla inşallah..
ewt cnmm cok gusel masalahh dun annesını tekmelıoduu bgun dogduu ayy bencok sulu gozlu oldummayy şükriyeee ne güzel bi bebek maşallaaahhhhhhh
doldugunda 8 ay bıtııoo cnmmmmmmmmm34.haftayya giriyorum kaç ay yapıyo kızlar.
Et kavurma .zeytinyağlı taze fasulye.kıymalı patlıcan oturtma.pilav.domates çorba.mevsim salata.közlenmiş kırmızi biber yoğurtlu daha ne yapım yetermi sizce
hoşgeldin canım. yerin değişmiş kan almadan nstye geçmişsin sevindim senin adınaaa...selam kızlar nasılsınz.geçmiş yapamadım neredeyse15 gündür doğru düzgün giremiyorum nasılsınz.bebeler nasıl
evet evet haklısın canım haydi kızlarrr azıcık iş yapalıımmmhaydi kızlar işeeee
birazcık yapın oturun birazcık yapın oturunnnn, yorulmayınnn bir ki bir kiiiii
hepsini de birden yapmayın Alllahın günü bitmedi ya
selam kızlar nasılsınz.geçmiş yapamadım neredeyse15 gündür doğru düzgün giremiyorum nasılsınz.bebeler nasıl
selam kızlar nasılsınz.geçmiş yapamadım neredeyse15 gündür doğru düzgün giremiyorum nasılsınz.bebeler nasıl
senin bu kız duramıcak galiba yerindea.ss cnmm...cok sukur ıyıyızz sabah sancım vardı sımdı gectı.. ara ara yokluo benı.. kızım acele edıoo galıbaa.. sen nasılsın kuzucuk nasıll
ewet canım ya nerdesin sen neler yaptın[/QUO
iyilik canım ne olsun.yerim değişti daha rahatım.nstde hamile bayanlarla kaynatıyotum.onlar daha anlayışlıbirbirimizin halinden anlıyoruz.tayin istedik eğer çıkarsa yandık.haftaya belli olacak.ev taşıma ev bulma doğum herşey iç içe girecek anlayacağın.başkada bişey yok.aynıyız allaha şükür moralimiz yerinde sen nasılsın
a.ss cnmm...cok sukur ıyıyızz sabah sancım vardı sımdı gectı.. ara ara yokluo benı.. kızım acele edıoo galıbaa.. sen nasılsın kuzucuk nasıll
hoşgeldin canım. yerin değişmiş kan almadan nstye geçmişsin sevindim senin adınaaa...
benim oğlanın keyfi gayet yerindeee maşallahkaburgalara çalışıp duruyooo.
ewet canım nstye geçtim daha rahatım artık.sonunda rahat bi yere geçtim.aslında rahatlığı şurdan geliyor karşımdakilerin hepsi gebe ve bana karşı daha anlayışlılar.tabiki karşılıklı..
minik adam annenin kaburgaları oyuncak değilsen bi doğ bak sana neler alacaz düt dütttttt
Et kavurma .zeytinyağlı taze fasulye.kıymalı patlıcan oturtma.pilav.domates çorba.mevsim salata.közlenmiş kırmızi biber yoğurtlu daha ne yapım yetermi sizce
senin bu kız duramıcak galiba yerindebiz de sancı falan tık yok
elif teyzesinin gülüü acele yok.anneyi üzme tamam mı
selam kızlar bugun de uyusukluğum üstümde ne zaman yapılcak bu temizlikkkkk ... bide annem , k.v. aynı şehirdeyiz ama ikiside çalışıo kimse yok temzliğe yardıma gelcek ablalarımda İst.da kocişle yapcaz artık ama erken mi acaba şimdi yapsam doğuma daha var yine batcak ev :44::44::44:
benım elfıım pek bı zıllıı cıkmak ıstıoo ıns erken dogmaaz.. 2 hafta daha dursaa hayırlsıylaasonra gelsın kuzucummmmmmmmmm[
elifcik anneyi üzme.daha var teyzoşum elma dersem çık
Ya canım temizlik nankor iş bugün yap yarın gene aynı. Cok fazla yorma kendini bence. Genel yap geçsin. Sana doğumdan sonra gelen de pencerene perdene bakacaksa gelmesin zaten. Boşver. Benim Tr de kadın geliyordu haftada iki kere burda gelen giden yok tabi. Arada süpürüyorum. Banyo tuvalet mutfağı da temiz tutuyorum.yeter:) hamileyiz biz. Allah korusun kapı cam sileceğim derken düşersin falan. Üstten bir süpürge tut yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?