2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Et kavurma .zeytinyağlı taze fasulye.kıymalı patlıcan oturtma.pilav.domates çorba.mevsim salata.közlenmiş kırmızi biber yoğurtlu daha ne yapım yetermi sizce

selam kızlar nasılsınz.geçmiş yapamadım neredeyse15 gündür doğru düzgün giremiyorum nasılsınz.bebeler nasıl

haydi kızlar işeeee

birazcık yapın oturun birazcık yapın oturunnnn, yorulmayınnn bir ki bir kiiiii

hepsini de birden yapmayın Alllahın günü bitmedi ya

Ayyyyy cok güzel yaaa...Rabbim bizede nasib etsin inşallah hayirlisiyla saglıkla inşallah..
amın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ayy şükriyeee ne güzel bi bebek maşallaaahhhhhhh
ewt cnmm cok gusel masalahh dun annesını tekmelıoduu bgun dogduu ayy bencok sulu gozlu oldumm
34.haftayya giriyorum kaç ay yapıyo kızlar.
doldugunda 8 ay bıtııoo cnmmmmmmmmm
Et kavurma .zeytinyağlı taze fasulye.kıymalı patlıcan oturtma.pilav.domates çorba.mevsim salata.közlenmiş kırmızi biber yoğurtlu daha ne yapım yetermi sizce

baskaa ne olsun cnm masalahh bızde gelsekk

selam kızlar nasılsınz.geçmiş yapamadım neredeyse15 gündür doğru düzgün giremiyorum nasılsınz.bebeler nasıl
hoşgeldin canım. yerin değişmiş kan almadan nstye geçmişsin sevindim senin adınaaa...
benim oğlanın keyfi gayet yerindeee maşallah kaburgalara çalışıp duruyooo.
haydi kızlar işeeee

birazcık yapın oturun birazcık yapın oturunnnn, yorulmayınnn bir ki bir kiiiii

hepsini de birden yapmayın Alllahın günü bitmedi ya
evet evet haklısın canım haydi kızlarrr azıcık iş yapalıımmm

a.ss cnmm...cok sukur ıyıyızz sabah sancım vardı sımdı gectı.. ara ara yokluo benı.. kızım acele edıoo galıbaa.. sen nasılsın kuzucuk nasıll

selam kızlar bugun de uyusukluğum üstümde ne zaman yapılcak bu temizlikkkkk ... bide annem , k.v. aynı şehirdeyiz ama ikiside çalışıo kimse yok temzliğe yardıma gelcek ablalarımda İst.da kocişle yapcaz artık ama erken mi acaba şimdi yapsam doğuma daha var yine batcak ev :44::44::44:

Ya canım temizlik nankor iş bugün yap yarın gene aynı. Cok fazla yorma kendini bence. Genel yap geçsin. Sana doğumdan sonra gelen de pencerene perdene bakacaksa gelmesin zaten. Boşver. Benim Tr de kadın geliyordu haftada iki kere burda gelen giden yok tabi. Arada süpürüyorum. Banyo tuvalet mutfağı da temiz tutuyorum.yeter:) hamileyiz biz. Allah korusun kapı cam sileceğim derken düşersin falan. Üstten bir süpürge tut yeter.

bende ole düşünüyorum cnm şahsen yeni doğum yahpmış birini ziyarete giderken değil evine bakmak (kirli mi temz mi die) çok fazla durmam bile gece uyumamıştır vs uyusun dinlensin.. artık az bişiler yapıcam doğumdan sonra ablam gelicek kalmaya o geldiğinde ben loğusa da olsam derin derin yapar temziliğimi gelen misafirimle de ilgilenir yoksa k.v. me kalsa temziliği nası yapcaz die düşünmüo gelip bebeğe bakcakmış !! bebeğin nesine bakcaksa o emzircek heralde kendi annemde saolsun sabahları gelir yemeklerimi yapar gider.. doğumu değil doğumdan sonrasını düşünüorm ben

naptın sen yaaa aklımı aldın resmen zaten açım şunun şurasında bunlar denirmi insana bende geliyom yemeğe. açım şimdi yemek yapmayada üşeniyom kraker yiyoz kızımla. senin menüyü görünce gözümüz döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…