2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o ayaklarını yiyeceğim zaten afacan oğlum benimm
sağ kaburgam yalan olduu neydeysee canımı çook yakıyooo ama katlanıyoruz artık yakışıklı paşam içiinnn..
benım elfıım pek bı zıllıı cıkmak ıstıoo ıns erken dogmaaz.. 2 hafta daha dursaa hayırlsıylaasonra gelsın kuzucummmmmmmmmm
ayy şekerim bişeyi 40 kere dersen olurmuşşş aman durr elif kızımız sırasını beklesiinnnnn
daha biz varız ayoll...

Ablalarımız sağolsun:) Bende de var iki tane valla hızır gibiler. Doğuma da gelecekler zaten. E tamam işte madem ablan gelecekse sorun yok. Kayınvaliden baya hevesli desene bebek bakmaya:) Emzirir belki

ayy anlamıyorum yaaa şu büyüklerii çocuğa bakacaklarmış peeeehhh siz mi doğurdunuz bakacaksınız acabaa biz bakarız kendi çocuklarımızıaa elimiz ayağımız tutuyo çok şükür sanki siz bakın diye doğurdukk
birde kendi bildiklerini okumazlar mıııı cinneetttt
baka baka öğreneceğiz bebişe nasıl bakılırr..
ayy sorma fatmaaa benimde aklımı aldı menüüü.. daha yemek yiyeli iki saat olduu yine acıktım bende yaaaa

boş ver canım o ne dedi bu ne dedi diye sıkma canını beğenmeyen varsa gelsin kendi yapsın.doğuma yakın yaparsın büyük temizliği.onuda sen yapma anne kayın valide yapsın.sen süpürgeyi aç günlük yeter.ortalık dağınık durmasın sadece.ben eğer evi taşırsam tüm herşeyi annem ve kayınvalidem yapar.eğer taşımazsamda bayrama yakın kadın çağırırım evi baştan aşağı temizletirim.bayram dönüşü muhtemelen doğumda olur.

Ablalarımız sağolsun:) Bende de var iki tane valla hızır gibiler. Doğuma da gelecekler zaten. E tamam işte madem ablan gelecekse sorun yok. Kayınvaliden baya hevesli desene bebek bakmaya:) Emzirir belki

Ayy kız kardeş gibisi yok k.v. yi sorma bebekten ayrılamam ya ben size taşıncam ya siz bana dıo şakayla karısık ya da bebeği alıp gitcekmiş Allahtan çalışıo ne bende durabilir ne ben onda rahat edebilirim herkes evinde rahat

ya bende kadın almayı düşündüm aslında , doğum sezeryan olsa kadın almak çok mantıklı sezeryan tarihinden 2 gün önce alırsın ohhh evin missss ama bizim ne zaman gelceği belli değil hele babasına amcasına çekerse 41 lerden önce ugramaz semtimize

ahh ahh sorma cnm ama ben pek alttan alamıom hoşuma gitmeyen bişi oldu mu suratım hemen düşer olmadı çenemi tutamam bu davranışından memnun değilim die solerim artık en kötü ihtimal.. temmuz annelerinin topiğine bakıorum da arada çoğu anne bunalıma girmiş gibi ole de olursak nası olur bilmem ..

hanımlar uyuşukluk iyi güzel ama akşama yemek yapmam gerekiyor benim. ne yapsam acaba hadi fikir verin..

benim de yapmam lazım şekerim ama bnm bey uyuyor.uyansın bakalım ne istiyormuş aşkımın canı.dündne kalma kıymalı makarna var yanına bişey yaparım belkim.

ben ayın 31 hastaneye gittim ve bebegime bakıldı bana 6+6 haftalık dedi ama anlamadım tam olarak şuan bebegim kaç haftalık oluyo arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…