2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman veririz yaaa alalım bende 74 le hamile kaldım geçen ay 77 idim bu ay 78 79 olmuşumdur heralde ):)

ne güzel menünsü belli işte allah razı olsun eşimden hergün kahvaltılıkta koysam önüne bişey demez o konuda çok anlayışlı.
aynen canım işte menemene bile razı olur her zaman benim canımcığımda

iyi hafta sonları annişler nasılsınız ben 35. haftama girdim geçen kayınvalidem geldi iftara 7. ayına girdinmi diyor ne kadar ilgili yaa çok şanslıyım
ha hah.. benimkilerde aynı. bi gün doğğurucaz haberleri olmucak

ben ayın 31 hastaneye gittim ve bebegime bakıldı bana 6+6 haftalık dedi ama anlamadım tam olarak şuan bebegim kaç haftalık oluyo arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

canım 6 hafta 6 günlük demek oluyor yani. 7. haftaya 1 gün kalmış. hadi gözün aydın

ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi.bu kadar otıurduğum yeter azcık dolanayım ayaklarım şişmesin sonra

o menü önümde olsa 3 günlük yiyeceğimi yerim o derece yani zaten ne bulsak yiyesimiz geliyor hamilelikten.. bide güzel menü bulmuşum yerim valla
evet yaaa bende ekmek yiyemiyorum ama yemek ne bulsam götürüyorum ne olacak böyle bilmemm obez oldum iyicee. zaten bebişler olunca yemeye fırsat bile bulamayacağızzz..sonraa kilolardan kurtulacağızz
bendde bazen ayaklarını yakalıyorum hemen çekiyo yaramaz rahatsız oluyo heraldee ayy minik minik eller ayaklar ayyy yerim ben onları yerimmmm
ayy ALLAH korusun canım yaaa.. eşim diyoki kim olursa olsun annem bile olsa diyo lafını esirgeme diyo karıştırtma kimseyi diyoo dünde annesini araamış eğer sibele tek kelime edip de onu üzerseniz bozuşuruz hepinizle demiş annemede diyecekmiş aynı şeylerii canım kocacımmm
yok canım çok terslemem. mesela ben bebeğimi sallamayı düşünmüyorum amaa kalkar biri benim boş anımda sallamaya kalkarsaa lafımı esirgemem.. inşallah saçma sapan şeylerle gelmezler karşımızaaa
benim kocişte uyuyor ama cevabı belli zaten ne zaman sorsam menemen yap yeter diyor menemen delisi kendisi.. bende hiç sevmem
benim adama et balık tavuk kızartma de tamam hergün yer. birde geç geldiği zaman karnım aç der ne istiyosun derim aynı senin eşin gibi hep menemen hep menemen sıkışık zamanda heeep menemen bende bıktım artık yaa menemendenn
iyi hafta sonları annişler nasılsınız ben 35. haftama girdim geçen kayınvalidem geldi iftara 7. ayına girdinmi diyor ne kadar ilgili yaa çok şanslıyım
yok anne daha bi kaç hafta var deseydin hehe

ewet canım nstye geçtim daha rahatım artık.sonunda rahat bi yere geçtim.aslında rahatlığı şurdan geliyor karşımdakilerin hepsi gebe ve bana karşı daha anlayışlılar.tabiki karşılıklı..
minik adam annenin kaburgaları oyuncak değil sen bi doğ bak sana neler alacaz düt dütttttt[/QUOTE]

Selam kızlarrr

dermet seni bulmuşken sorayım hemen dün nstye girdim ben bebek biraz oynadı uykuya geçti nstdeki hemşire öyle söyledi yani doktora götürdüm sonucu o da bir daha çektir dedi nst dekiler yemek ye dediler neyse üstüste bir sürü şey yedim bizim inatçı hareket etmiyo hala sonra dondurma yedim ona tepki verdi tekrar nstye girdik bu seferde ordaki görevli kalp atışları çok hızlı dedi moralimi bozdu sonucu doktora götürdüm o sonuç fena değil dedi ama bu seferde o kadar stres bekleme ve yemek tansiyonumu yükseltti doktorda ona taktı takip edelim dedi salı günü tekrar nstye giricem tansiyona bakılacak şimdi bebeğin kalp atışlarının hızlı olması çokmu tehlikeli sen nstde böyle bir örnekler kar
şılaştınmı?

ay bende obez oldum ya 67 ile hamile kaldım en son 76 idim. sanırım 80 i boylucam artık inş kurtuluruz kilolardan. ben kurbanda bebeğimi alıp memlekete gideceğim bebeğim 40 günlükken falan. o zaman fit bir anniş olarak gitmek istiyorum ama eski halime dönülürmü o kadar zamanda Allah bilir
bu arada benimkide sürekli meneme işte. bide sadece biber ve domates kavurtuyo içine yumurta kırmadan istiyo. cins bi menemen yapıp koyuyom bende önüne ama bayılıyor kendileri

dermete sormuşsun canım mutlaka cvp verecektir ama bende cvp vermek istedim bende bi kaç hafta önce nstye girdim 190a kadar çıkıyodu oğluşumun kalp atışlarıı nstdeki hemşire panik yaptı kendi doktorum baktı sonuca bebek henüz küçük olduğu için bu kadar yüksek dedi normalmiş yani takma kafana..

ayy canım ben 79la hamile kaldım şimdii 91
bende kurbanda ilk defa oğlumla gideceğim annemlerin yanınaa inşallah kiloları vermiş olarak gideriz yaaa hepsini veremesekde görüntü bozukluğu yaratmayız
ayy benimkide ilk evlendiğimiz zaman menemen istedi soğan doğruyodum ne yapacaksın bu soğanı dedi ee menemen istedin ya dedim menemen soğansız olur dedi anası öyle yapıyomuş bende inat doğradım soğannı içinee bayıldıı bizimkiii hehe

sağol canım cevap verdiğin için nstdeki hemşire o kadar sinir ettiki beni panik oldum durdum yere inşallah önemli bişey değildir bakalım salı günü nasıl çıkacak

biz yemek yapmaya kaçar annişler.. ne yapacağımıza karar verdik tavuklu patates, pilav, salata, yoğurt, ve mercimek çorbası olacak bu akşamki öğünümüz..

bu hafta sonu çok sıkıldıkk biz ya babası oruç die ne sesi çıkıyor ne yattığı yerden kalkıyor kaldık böyleee yaaa

sağol canım cevap verdiğin için nstdeki hemşire o kadar sinir ettiki beni panik oldum durdum yere inşallah önemli bişey değildir bakalım salı günü nasıl çıkacak
yoktur canım merak etmee daha miniciklerr haliyle kalp atışlarıda bizden çook çok fazlaa helede hareket ettikleri zaman çok yükseliyooo.. salı kontrolden gelince yazarsın gelişmelerii..

sizdemi el öpmeye gitceniz biz gibi harçlık toplayıp gelcez bizde zayıflarız inş canım hayırlısı olsun.. ben fit anniş olmayı kafaya koydum ama şimdiden. o zamanda süt olsun diye yemeğe abanmayalımda...

ayy evet tatlım harçlıkları toplayacak oğluşummm
bool bol su süt komposto ile çözeriz inşallah sorunuu çook yemek zorunda kalmayız canım boool booool sütümüz olur inşallaaahhhhh
AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN.......
hadi sana kolay gelsin canım pişir yemeklerii senin menüde iyiymiş yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…