eveeeettt ıspartaaa/eğirdiryoksam sen ıspartalımısın
ayyy ne güzel yakınızz bende ıspartadaaa
buyrun geliiinnn
bende şimdi sütlü nescafe yapıcam kendime,başka türlü süt tüketemiyrm......
yarasın bakalım ooo şekerlemeler bebişineeeeeeeeee annesi........bizde bi uyuyabilsek......
ewt soktayımmmmmm.. benden once dogurduu zıllı elıfımm sende elını cabuk tut annemm cemree yanlız kalmasın
canım çok sevindim. çok duygulandım. kulübümüzün ikinci bebeği sanırım.. güle güle sağlıkla büyütün inş. cemreni öp bizim için. bizede dua et sağlıkla gelsin bizim miniklerimizde..
Yaaaaa daha bi kac hafta once catlaklardan dogum cantasindan sundan bundan soz ediyorduk.ne ccabuk doguma gectik
Zevzekcim gelsede bize sezeyani anlatsa azcik.korktugum kadar ko8:ttumu acep.yada tavsiyeleri varmiii
geçmiş olsun canım... Allah analı babalı büyütsün... güzel bi ömrü olsun.... şaşırttın bizi :) inşallah en kısa zamanda da toparlarsınız ve evinize güzel güzel dönersiniz.
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
umarım süt dolarlar canım,hamile kaldığımdan beri birazcık büyüdüler sadece.....zaten küçüktüler......canım hiç endişe etme son 1-2 haftada bile birden süt doluyor
şekerli sıvı şeyler tüket farkı görüceksin
ben hiçbi doğumda hasta bezi almadım gerek görmedim bebişinkinden kullandım ne çamaşırıma ne de yatağa damla bulaşmadı
zaten 1-2gün sonra normal ped yetiyor
hoşbulduk tatlımm
ohh afiyet olsun yarasınn bebişine
ne sancısı canım gaz mı?sana da afiyet bal olsun olsun tatlım bende sütü sadece soğuk olarak içebiliyorum sıcak süt midemi kaldırıyor
gece uyku uyuyamadım sancıdan eşimide uyutmadım karnımı oğuştur deyip durdum o da uykusuz kalktı gitti
ayy inşallah orayada şöyylee bi serinlik geliirrrr.. azcık göndereyim ben en iyisiiiiayyyyy şurada burnumuzun dibi azıcık serinlik burayada vurmuyor beeee
ne varki esen rüzgarla azıcık geliverse serin serin
tamam canım sağol geliriz ohhhhhh serin serinn uyuruz bi güzel
valla daha çocuklar gelmeden uykuya hasret kaldımmmm
ay sorma canım aynen öyle bende yarın eksikleri alıp hazırlayacağım kabataslak bişey eksik olursa geliş gidiş eklerim artıkk korku heyecan hepsi bastırdıı:18::18::18:Cemreeee hepimizin gözünü açtı, herkesi harekete geçirdi pıtırcıkkk
Bende yarın son hazırlıklarımı tamamlayacağımmm inşallahh en azından adı konsun bir çanta olsun bari ortada, gelir gider eksikleri koyarım olmazsa :44:
umarım süt dolarlar canım,hamile kaldığımdan beri birazcık büyüdüler sadece.....zaten küçüktüler......
ne sancısı canım gaz mı?
bende gaz sancısı oluyor genelde sırtımda 2 kürek kemiğimin arasında ,benim kocişte orayı ovmaktan bıktı sanırım...........
tabi o bana masaj yaparken benden önce gak guk yapıyooo ya neyseeee
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
makine bitti......
kızımın cicilerini babasıyla asalım geliyrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar sezeryanla ilgili bilgiler:
Çeşitli nedenlerle (bebeğin ters veya yan durması, daha önce sezaryan ile doğum yapmış olmanız, plasentanın doğum kanalının girişini tıkaması, bebeğin iri olması ve diğer birçok nedenle) doktorunuz size "planlı sezaryan" önermiş olabilir. "Planlı sezaryan" belirlenen bir tarih ve saatte henüz doğum eylemi başlamadan uygulanan sezaryandır. Doktorların çoğu sezaryan ile doğumu 40. haftanız dolmadan önce ve bir çoğu 38+0 - 39+0 arasında yapılmasını önerir. Sizin bu durumda aklınıza ilk gelecek sorular "bebeğin henüz zamanı dolmadan önce doğması uygun mudur?", "biraz daha kilo alması beklense daha iyi olmaz mı?" şeklinde olacaktır. Doğrusu şudur: Bebeğiniz 38. haftadan itibaren artık doğmaya hazırdır. Daha fazla beklendiğinde daha "kilolu" doğacağı doğrudur ancak bebeğiniz rahim içinde günde 25-30 gram alırken doğduktan sonra, doğal olarak kaybedeceği tartıdan sonra günde 40 gram civarında alır. 40. haftaya yaklaştıkça sizin doğum sancılarınızın beklenmedik bir şekilde ortaya çıkma ihtimali artacak ve "planlanan sezaryan" "acil şartlarda gerçekleşen bir ameliyata" dönüşecektir. Bu nedenle sezaryan planlanmışsa doktorunuzun size 40. hafta dolmadan önereceği "planlı sezaryan" tarihini gönül rahatlığıyla kabul edebilirsiniz.
ayy inşallah orayada şöyylee bi serinlik geliirrrr.. azcık göndereyim ben en iyisiiii
ay sorma canım aynen öyle bende yarın eksikleri alıp hazırlayacağım kabataslak bişey eksik olursa geliş gidiş eklerim artıkk korku heyecan hepsi bastırdıı:18::18::18:
yok canım kasıklarımda çok ağrı oluyor o ağrı bide belime vuruyor bi belimi bi karnımı ovduruyorum
biz yeteri kadar çekiyoruz ağrı sızı
o kadar kıyaklarıda olsun artık dimii
çanta hhazırlamadan eksikleri göremeyeceğiz zatenn. sen yarın hazırlaa canım çantayı hemen ertesi gün ben geliyorum arkandann.kızlar bişey sorucam....
kızım dün kıpır kıpır yerinde duramıyrdu......bugünde haraket etsem mi diye düşünüyor sanki......
tabi bende pinpiriklenip duruyrm bugün neşesi yok diye......
neden peki bazı günler kıpır kıpırlarken,bazen böööle oluylar.....
bilen varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?