2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim memişlerde 2 gündür nasıl kaşınıyor kızlar içten içten hart hart kaşıyorum bende
annemin deediğine göre süt doluyormuş artıkdolsun valla 2 bebek enzirecem bennnnn daha memişler aynı büyüklükte benim heralde bundan sonra büyürler

zevzekbayan hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi an önce küvezden de çıkar yavrun darısı bizim başımıza artık allah analı babalı büyütsün uzun ve güzeeeeel bir ömür versin inşallah

ayyy ne güzel yakınızz bende ıspartadaaa
buyrun geliiinnn

ayyyyy şurada burnumuzun dibi azıcık serinlik burayada vurmuyor beeee
ne varki esen rüzgarla azıcık geliverse serin serin
tamam canım sağol geliriz ohhhhhh serin serinn uyuruz bi güzel
valla daha çocuklar gelmeden uykuya hasret kaldımmmm

bende şimdi sütlü nescafe yapıcam kendime,başka türlü süt tüketemiyrm......
yarasın bakalım ooo şekerlemeler bebişineeeeeeeeee annesi........bizde bi uyuyabilsek......

sana da afiyet bal olsun olsun tatlım bende sütü sadece soğuk olarak içebiliyorum sıcak süt midemi kaldırıyor
gece uyku uyuyamadım sancıdan eşimide uyutmadım karnımı oğuştur deyip durdum o da uykusuz kalktı gitti

ewt soktayımmmmmm.. benden once dogurduu zıllı elıfımm sende elını cabuk tut annemm cemree yanlız kalmasın

Arkamdan seni de bekliyorum sukrucum

canım çok sevindim. çok duygulandım. kulübümüzün ikinci bebeği sanırım.. güle güle sağlıkla büyütün inş. cemreni öp bizim için. bizede dua et sağlıkla gelsin bizim miniklerimizde..

Darisi basina olsun ins cnm dogursamd ayrilmak yok bundan sonra cemreyle takip etcez sizi rabbim hepinizr hayirli dogumlar nasip etsin

Yaaaaa daha bi kac hafta once catlaklardan dogum cantasindan sundan bundan soz ediyorduk.ne ccabuk doguma gectik

hic sorma bi kac gun once bn kendimi hala hamis saniodum alisamadim hala bu halime hamis olmak cok guzeldi bnm iicin ozluyorum galiba nasik olduda dgm yaptim bende anlamadim valla

Zevzekcim gelsede bize sezeyani anlatsa azcik.korktugum kadar ko8:ttumu acep.yada tavsiyeleri varmiii

Cnm hic korkcak bisey yok ben spinal sezaryen oldum ve cok guzel gecti dogumum zaten bn ne ara yattimda onlar cikarfilar bebisi anlamadim goz acip kapayincaya kdr oldu hrrsry ni anda cemremin sesini diydum hic korkma yani tabii sezeryan öyle normal doğum daha zordur özellikle sunni sancı

geçmiş olsun canım... Allah analı babalı büyütsün... güzel bi ömrü olsun.... şaşırttın bizi :) inşallah en kısa zamanda da toparlarsınız ve evinize güzel güzel dönersiniz.

allah razı olsun canım darisi basiniza inşallah ..

aman allahım şok oldum okuyunca yaaa canım allah analı babalı büyütsün maşallah valla hala inanamıyorum heee ne aceleci çıktı senin kız zilli bunlar zilli:) şükürki bi sorun yok rabbim kavuşturmuş hayırlısı ile ne güzel uzun ömür versin allahım bebişine... hadi gözümüz aydın:)

kız tuba geçen gün seni sordum şükriyeye iki gündür gözükmüyoo haberin var mı diyee hiiç doğurduğun aklımıza gelmedi valla..
şok ettin bizii şooook
heralde senin kız anne babasının ayrı kalmasına dayanamadıııı

umarım süt dolarlar canım,hamile kaldığımdan beri birazcık büyüdüler sadece.....zaten küçüktüler......

ne sancısı canım gaz mı?
bende gaz sancısı oluyor genelde sırtımda 2 kürek kemiğimin arasında ,benim kocişte orayı ovmaktan bıktı sanırım...........
tabi o bana masaj yaparken benden önce gak guk yapıyooo ya neyseeee

Cemreeee hepimizin gözünü açtı, herkesi harekete geçirdi pıtırcıkkk

Bende yarın son hazırlıklarımı tamamlayacağımmm inşallahh en azından adı konsun bir çanta olsun bari ortada, gelir gider eksikleri koyarım olmazsa :44:

ayy inşallah orayada şöyylee bi serinlik geliirrrr.. azcık göndereyim ben en iyisiiii
ay sorma canım aynen öyle bende yarın eksikleri alıp hazırlayacağım kabataslak bişey eksik olursa geliş gidiş eklerim artıkk korku heyecan hepsi bastırdıı:18::18::18:

yok canım kasıklarımda çok ağrı oluyor o ağrı bide belime vuruyor bi belimi bi karnımı ovduruyorum
biz yeteri kadar çekiyoruz ağrı sızı
o kadar kıyaklarıda olsun artık dimii

kızlar resmen şoktayım, zevzek doğurmuş yeni gördüm, çok şaşırdım çok sevindim.

zevzekcim inşallah biran önce çıkar kuzun küvezden, Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar sezeryanla ilgili bilgiler:

Çeşitli nedenlerle (bebeğin ters veya yan durması, daha önce sezaryan ile doğum yapmış olmanız, plasentanın doğum kanalının girişini tıkaması, bebeğin iri olması ve diğer birçok nedenle) doktorunuz size "planlı sezaryan" önermiş olabilir. "Planlı sezaryan" belirlenen bir tarih ve saatte henüz doğum eylemi başlamadan uygulanan sezaryandır. Doktorların çoğu sezaryan ile doğumu 40. haftanız dolmadan önce ve bir çoğu 38+0 - 39+0 arasında yapılmasını önerir. Sizin bu durumda aklınıza ilk gelecek sorular "bebeğin henüz zamanı dolmadan önce doğması uygun mudur?", "biraz daha kilo alması beklense daha iyi olmaz mı?" şeklinde olacaktır. Doğrusu şudur: Bebeğiniz 38. haftadan itibaren artık doğmaya hazırdır. Daha fazla beklendiğinde daha "kilolu" doğacağı doğrudur ancak bebeğiniz rahim içinde günde 25-30 gram alırken doğduktan sonra, doğal olarak kaybedeceği tartıdan sonra günde 40 gram civarında alır. 40. haftaya yaklaştıkça sizin doğum sancılarınızın beklenmedik bir şekilde ortaya çıkma ihtimali artacak ve "planlanan sezaryan" "acil şartlarda gerçekleşen bir ameliyata" dönüşecektir. Bu nedenle sezaryan planlanmışsa doktorunuzun size 40. hafta dolmadan önereceği "planlı sezaryan" tarihini gönül rahatlığıyla kabul edebilirsiniz.

acaba benim dr.um hangi güne vericek benim tek korkum sezeryan gününden önce normal doğumun başlaması:18:

Astık cicilerimizi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk....Evim missssssssssssssss gibi bebek koktu kızlar.......
zevzekte olmasa bugün onlarıda yıkamıycaktım valla.....
yarında ütümüzü hallederiz......
çantamızı hazırlarız tamaaaaaaaaaaaaaaaammmmm..

eksikleri çantaya koydukça görürüz sanırım.....bakalım neler neler çıkacak...olmadı dediğin gibi artık çarşıya geliş gidiş olucak....

yok canım kasıklarımda çok ağrı oluyor o ağrı bide belime vuruyor bi belimi bi karnımı ovduruyorum
biz yeteri kadar çekiyoruz ağrı sızı
o kadar kıyaklarıda olsun artık dimii

geçmiş olsun canım.....
bendede kasık ,bel ağrısı çok....
neyse azz kaldı kuzucuklara......
tabi canım kıyakların hasını hakediyrz...baba olucaklar kolay değil....... demi.....

bunu hissetsin diye kızımın cicilerini bilemmmmmmmmmmmmmmmm astırdım......

kızlar bişey sorucam....
kızım dün kıpır kıpır yerinde duramıyrdu......bugünde haraket etsem mi diye düşünüyor sanki......
tabi bende pinpiriklenip duruyrm bugün neşesi yok diye......

neden peki bazı günler kıpır kıpırlarken,bazen böööle oluylar.....
bilen varmı???

çanta hhazırlamadan eksikleri göremeyeceğiz zatenn. sen yarın hazırlaa canım çantayı hemen ertesi gün ben geliyorum arkandann.
hadi eylül sonu doğum bekleyenler acele etmedi bizim zorumuz neydi de hazırlamadık çantaları bilmem
benim oğlanda öyleee bi gün deli gibi hareket ediyoo ertesi gün yumuşak hareketlerde bulunuyoo galiba biz yorulduğumuz zaman fln yavaş hareket ediyolarr:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…