çanta hhazırlamadan eksikleri göremeyeceğiz zatenn. sen yarın hazırlaa canım çantayı hemen ertesi gün ben geliyorum arkandann.
hadi eylül sonu doğum bekleyenler acele etmedi bizim zorumuz neydi de hazırlamadık çantaları bilmem
benim oğlanda öyleee bi gün deli gibi hareket ediyoo ertesi gün yumuşak hareketlerde bulunuyoo galiba biz yorulduğumuz zaman fln yavaş hareket ediyolarr:44::44::44:
sabah kalktım pcyi elime aldım dedim ki şu bizim kızlara hava atayım 20lere düştüm diyesonra en son sayfaya geldim birde baktım ne göreyim zevzek doğurmuş aaa ben şoook ahanda böle oldum valla ayrıca kıskanmadım da değil ya bende kucağıma almak istiyorum artıkkkk çok bekletme bebem gel yaaa ama sağlıcakla
ben zaten heyecanlandım oğlumda bi yandan kaburgamı dürtüyor daha bi panik oldum.inanki şu anda ter attım heyecandanaz bi hava alam yoksa heyecandan doğuracam
Dermet sen bu heyecan psnikle yarina kalmaz dogurursun kiz
Bilmiyorum ki? Küçük ama pedden de büyük tabi.
Bunu tecrübeliler bilir.
Cahillik zor ya[/QUOTE
hasts bezi ben almadim hastaneden veriyorlar zaten evdede cocuk bezi kullaniyorum kck deil
ayyyyyyyyyyyy heyecanlandım bak şimdi gözü aydın darısıs hayırlısıyla bizim başımıza ama ilkn sırada degildiki oooo kacıncı haftasıydı bak şimdi meraklandım sancısı acılması falaqnmı oldu acep ne dersinizamannnnn öyle böyle kurtulmuş şükür
Saolasin cnm 35.haftada dogum yaptim darisi size ins.bnm kiz sabirsiz bekleyemedi azcik daha cimcimem bnm
kızlar tubann dogm hikayesini okudum yine agladım bu dogum hik.okuyunca aglama krızine giriyorum kociş kıracak en sonunda bu bilgisayarı:9allh herkese bebgne sagsalm kavuşmayı nasp etsn
canim bende oyleydim okudukca agliodum ins bendr sizin hikayrlerinixi okuyup aglarim kesin
zevzekbayan hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi an önce küvezden de çıkar yavrun darısı bizim başımıza artık allah analı babalı büyütsün uzun ve güzeeeeel bir ömür versin inşallah
Alla razi olsun canim darisi basiniza ins
aman allahım şok oldum okuyunca yaaa canım allah analı babalı büyütsün maşallah valla hala inanamıyorum heee ne aceleci çıktı senin kız zilli bunlar zilli:) şükürki bi sorun yok rabbim kavuşturmuş hayırlısı ile ne güzeluzun ömür versin allahım bebişine... hadi gözümüz aydın:)
Saolasin cnm bnm kiz valla aveleci cikti anasinin kizi tez canli cimcimm
kız tuba geçen gün seni sordum şükriyeye iki gündür gözükmüyoo haberin var mı diyee hiiç doğurduğun aklımıza gelmedi valla..
şok ettin bizii şooook
heralde senin kız anne babasının ayrı kalmasına dayanamadıııı
Ya biz kizimla sag gosterip sol vururuz bole hihihhi valla dayanamadi drdigin gibi
Cemreeee hepimizin gözünü açtı, herkesi harekete geçirdi pıtırcıkkk
Bende yarın son hazırlıklarımı tamamlayacağımmm inşallahh en azından adı konsun bir çanta olsun bari ortada, gelir gider eksikleri koyarım olmazsa :44:
aferim bnm kizima aklinizi basiniza getirdi baktiki arkidesleri ciplak kalck en iyisi ben bi ciksyimda ders olsun bu teyzrlete dedi
kızlar resmen şoktayım, zevzek doğurmuş yeni gördüm, çok şaşırdım çok sevindim.
zevzekcim inşallah biran önce çıkar kuzun küvezden, Allah analı babalı büyütsün.
ins cikar cnm bende yeronizde olsam soklatda olurdum hearalde
sormaaa yaaaa bu ne rahatlık demi bizde 20li günlere indik gayet rahatımmmmmmm,ne garip......
şey korkusu var sanırım bende çanta hazır olunca sanki hemen doğurucam...acaba ondan mı kaçıyrm...kesin bilinç altımda böööle bişeyler var.......
doktorum bana 25 den sonra bekliycez dedi şurda 20 günüm var sanırımmmmmmm aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.........
umarım yorulduğumuz içindir hareketsizliklerinin sebebi....sabahtan beri dil döküyrm...müzik dinletiyrm....maskara oldum daha şimdiden........
canım kendine terlik koymamışsınn birde emzirme sütyeniii. hastane çıkışlarının içinde çorap var mııı yoksa ayaklı alt mı var eğer çorap yoksa bebişe bi kaç tane çorap koyabilirsinn ilk doğduklarında elleri ayakları kafaları üşüyomuş çünküü..Kızlar bende hastane çantasına koyacakları odaya sermiştim ne eksik ne gedikd iye baktım şimdi yerleştirmesi kaldı çantaya koyduklarım:
Bebişime:
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
2 tane yedek alt üst takım zıbınları ve çoraplarıyla beraber
kundak
hastane çıkışında sarmak için peluş battaniye
20 tane prima yenidoğan
uni baby ıslak mendil
pamuk
emzik
4 tane ağız silmek için mendil
Kendime:
Sabahlık
2 gecelik
Pijama takımı
5 kilot
2 atlet
2 tülbent
2 çorap
10tane orkid uzun
20 tane göğüs pedi
çıkarken giymek için kıyafet
Ekstralar:
Seccade
Havlu
Kağıt havlu
terlik
kolanya
diş fırsçası diş macunu
sabun
lohusa tacı
lokum
Eksikler var mı hanımlar?
canım senin normal doğum eylemi başlayınca sezeryana alacaktı demi doktorunn.. bence bi ara doktorunuu kanala girmiş olabilir bi tanesii yada girmeye çalışıyoo olabilirr çünkü bebek doğum kanalına girince olurmuş bu sık idrara çıkma fln.kızlar ya yaklaşık 1 saattir alt tarafta çok fena baskı hissediyorum. sürekli çişim var gibi çişimi yapıyorum geçmiyor. kızım sürekli hareket ediyor o haeket ettikçe baskı hissi artıyo. altıma yapacak gibi hissediyorum. ay doğuruyormuyum ne
ayy hala tam olarak şokunu atlatamadım tatlımm....Ya biz kizimla sag gosterip sol vururuz bole hihihhi valla dayanamadi drdigin gibi
aferim bnm kizima aklinizi basiniza getirdi baktiki arkidesleri ciplak kalck en iyisi ben bi ciksyimda ders olsun bu teyzrlete dedi
ins cikar cnm bende yeronizde olsam soklatda olurdum hearalde
ben omo sıvıyla yıkayacağım dalinin yumuşatıcısından koyacağım birdee...kızlar kıyafetleri illa bebek deterjanlarıyla mı yıkamak gerekiyor????
bir de çocuk bezi ya da hasta bezi kullanacağız yaa külotlarınızı biraz büyük mü aldınız??biraz tuhaf bir soru oldu ama ne bileyim aklıma takıldı
kızlar ya yaklaşık 1 saattir alt tarafta çok fena baskı hissediyorum. sürekli çişim var gibi çişimi yapıyorum geçmiyor. kızım sürekli hareket ediyor o haeket ettikçe baskı hissi artıyo. altıma yapacak gibi hissediyorum. ay doğuruyormuyum ne
canım şal tarzı yada hırka gibi bişeyler koyabilirsin doğumdan sonra vücut anormalleşip üşüyebiliyrmuş....Kızlar bende hastane çantasına koyacakları odaya sermiştim ne eksik ne gedikd iye baktım şimdi yerleştirmesi kaldı çantaya koyduklarım:
Bebişime:
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
kundak
20 tane prima yenidoğan
uni baby ıslak mendil
pamuk
emzik
Kendime:
Sabahlık
2 gecelik
Pijama takımı
5 kilot
2 atlet
2 tülbent
2 çorap
10tane orkid uzun
20 tane göğüs pedi
Ekstralar:
Seccade
Havlu
Kağıt havlu
terlik
kolanya
diş fırsçası diş macunu
sabun
lohusa tacı
lokum
kızlar kıyafetleri illa bebek deterjanlarıyla mı yıkamak gerekiyor????
bir de çocuk bezi ya da hasta bezi kullanacağız yaa külotlarınızı biraz büyük mü aldınız??biraz tuhaf bir soru oldu ama ne bileyim aklıma takıldı
Kızlar bende hastane çantasına koyacakları odaya sermiştim ne eksik ne gedikd iye baktım şimdi yerleştirmesi kaldı çantaya koyduklarım:
Bebişime:
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
kundak
20 tane prima yenidoğan
uni baby ıslak mendil
pamuk
emzik
Kendime:
Sabahlık
2 gecelik
Pijama takımı
5 kilot
2 atlet
2 tülbent
2 çorap
10tane orkid uzun
20 tane göğüs pedi
Ekstralar:
Seccade
Havlu
Kağıt havlu
terlik
kolanya
diş fırsçası diş macunu
sabun
lohusa tacı
lokum
kızlar ya yaklaşık 1 saattir alt tarafta çok fena baskı hissediyorum. sürekli çişim var gibi çişimi yapıyorum geçmiyor. kızım sürekli hareket ediyor o haeket ettikçe baskı hissi artıyo. altıma yapacak gibi hissediyorum. ay doğuruyormuyum ne
dr unu arasana sedef..
kızlar kıyafetleri illa bebek deterjanlarıyla mı yıkamak gerekiyor????
ben de bugün kyafetlerini yıkayacaktım ama bebişe özel deterjan almadığımı farkettim.normal deterjanla yıkasam olur mu bilemedim..ben omo sıvıyla yıkayacağım dalinin yumuşatıcısından koyacağım birdee...
yaa galiba biraz büyük külot almamız lazımm bende daha almadım ama büyük almamız lazım diye biliyorummm
ben bebek deterjanını tercih ettim canım......
evet 4 tanede büyük kilot aldım yeter sanırım....bide eğer dikişimiz olursa dar çamaşırlar rahatsız edebiliyrmuş.....
hayır bence tuhaf bi soru değil canım........
Kizlar ben hasta bezi almadim hastaneden verdiler zaten iyi ki de almsmisim simdi zaten bebek bezi kullaniorum kck olmiyor
ben dalinin sıvı deterjnını aldım canım, külot konusunda gelince evet ben çook büyük aldım, zaten artık küçüklerle rahat edemiyorum, karnımın üstüne kadar çıksın istiyorum. Eğer bebek beiz veya hasta bezi koyamamız gerekirse zaten büyük olmalı.
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?