2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İc camasirlarini kesinlikle buyuk alin kizlar annem bana almis koca koca cok kullanisli oluyo dogumdan sonra

canım ben daha yeni gördüm yaaa şok olldum walla canım Allah analı babalı büyütsün topikteki bebeklerin ablası oldu senin kız:) ayyy çok sewindim yaaaa çıkar küvezdende sen sıkma canını

ben de bugün kyafetlerini yıkayacaktım ama bebişe özel deterjan almadığımı farkettim.normal deterjanla yıkasam olur mu bilemedim..

evet ben de büyüklerden alayım bari. sağol
canım toz deterjan olur mu bilmem de sıvı deterjan varsa bence olur yaa neden olmasın kii azıcık koyarız zaten iki durulama yaptırcam ben bişeycik kalmaz diye düşündüm yanii..

canım aynı sorun bende de var dakika tutum 10dak.da 3 kere tvlte gittim hala aynı karnım yamuk yumuk oluyor hareketlerinden
vajinaya doğru vuruyor kasıklarımın en aşağısı top gibi oldu bende korktum çıkmayamı niyetleniyor ne belimde çok ağrıyor
nişan gelmedende paniklemek istemiyorum

Ya hic sorma canim evde net yoktu giremedim darisi basiniza olsun ins.cok gusel bi duygu

cnm sen hazılrık mıydın??? yani hastane çantan olsun bebğinin odası beişiği falan olsun. tüm hazırlıkların bitmiş miydi?

canim cantam hazirdi besigi almadik daha yarin cikcaz almaya yada sali bebegim kuvezde suan zaten

Ya hic sorma canim evde net yoktu giremedim darisi basiniza olsun ins.cok gusel bi duygu

cnm sen hazılrık mıydın??? yani hastane çantan olsun bebğinin odası beişiği falan olsun. tüm hazırlıkların bitmiş miydi?

canim cantam hazirdi besigi almadik daha yarin cikcaz almaya yada sali bebegim kuvezde suan zaten

kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla

canım çook geçmiş olsun.. aman bundan sonra daha çok dikkat et.. sabır etsin kuzunda az daha baya zor bi akşam olmuş. bol bol dinlen canım. tekrar tekrar geçmiş olsunn..

ayy canım çook geçmiş olsun dikkat et yediklerine lütfenn... zehirlenme mi tetiklemiş erken doğumu yanii:44::44::44:

arkadasar her dogum yapa arkadasımıza ozel baslık acsak nasıl olur?mesela zevzekbayan dogum yaptı "zevzekbayanın tebrık sayfası" dıye baslık acsak onu tbr etmek ısteyenler oraya yazsa:) hem basına once dogum hıkayesını kopyalasın:)

ayy gecmıs olsun...neysekı atlatmıssın ama 36.haftasın sanırım bence bundan sonra bu kdr korkmana gerek yok:)

hanımlar biz yarın kontrole gidiyoruz. daha hiç girmedik nst ye. yarın gireceğiz inş ilk deneyimimiz olucak.. kızımızın 1 hafta geriliği vardı. hepinizden dua istiyoruuuz..

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…