- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
su gelirse veya ağrım olursa ararım diye bekliyorum yarın kontrolüm var yarına kadar dursalar bari
Kizlar ben hasta bezi almadim hastaneden verdiler zaten iyi ki de almsmisim simdi zaten bebek bezi kullaniorum kck olmiyor
Amin kizlar tesekkur ederim allah razi olsun.bende iyiyim cok sukur agrim sizim yok.bebegimde iyi sadece erken dogdugu icin iki damar arasinda aciklik varmis ondan kuvezde dr bi hafta yaada on gun kalir bu riskli bisey degil korkmayin dedi ilac tedavisile kapaniyor damarlar dedi ondan rahatim biraz ins.hayirlisiyla cikar melegim
canım toz deterjan olur mu bilmem de sıvı deterjan varsa bence olur yaa neden olmasın kii azıcık koyarız zaten iki durulama yaptırcam ben bişeycik kalmaz diye düşündüm yanii..ben de bugün kyafetlerini yıkayacaktım ama bebişe özel deterjan almadığımı farkettim.normal deterjanla yıkasam olur mu bilemedim..
evet ben de büyüklerden alayım bari. sağol
kızlar ya yaklaşık 1 saattir alt tarafta çok fena baskı hissediyorum. sürekli çişim var gibi çişimi yapıyorum geçmiyor. kızım sürekli hareket ediyor o haeket ettikçe baskı hissi artıyo. altıma yapacak gibi hissediyorum. ay doğuruyormuyum ne
Kizlar ben hasta bezi almadim hastaneden verdiler zaten iyi ki de almsmisim simdi zaten bebek bezi kullaniorum kck olmiyor
ayyyyy canım inanmıyorum ya.Allah analı babalı büyütsün inşallah.yemin ederim tüylerim diken diken olduallah bağışlasın.çok sewindim.bende diyorum bu kız kaç gündür hiç gözükmüyor )))
cnm sen hazılrık mıydın??? yani hastane çantan olsun bebğinin odası beişiği falan olsun. tüm hazırlıkların bitmiş miydi?
ayyyyy canım inanmıyorum ya.Allah analı babalı büyütsün inşallah.yemin ederim tüylerim diken diken olduallah bağışlasın.çok sewindim.bende diyorum bu kız kaç gündür hiç gözükmüyor )))
cnm sen hazılrık mıydın??? yani hastane çantan olsun bebğinin odası beişiği falan olsun. tüm hazırlıkların bitmiş miydi?
ewt cnm benımdee 2 dee :))
Ya hic sorma canim evde net yoktu giremedim darisi basiniza olsun ins.cok gusel bi duygu
amin canım inşallah.Doğum hikayeni de okudum gözlerim doldu okurken.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.bebişini de sana bağışlasın.
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
ayy canım çook geçmiş olsun dikkat et yediklerine lütfenn... zehirlenme mi tetiklemiş erken doğumu yanii:44::44::44:kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
canım çook geçmiş olsun.. aman bundan sonra daha çok dikkat et.. sabır etsin kuzunda az dahabaya zor bi akşam olmuş. bol bol dinlen canım. tekrar tekrar geçmiş olsunn..
ayy canım çook geçmiş olsun dikkat et yediklerine lütfenn... zehirlenme mi tetiklemiş erken doğumu yanii:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?