2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy gecmıs olsun...neysekı atlatmıssın ama 36.haftasın sanırım bence bundan sonra bu kdr korkmana gerek yok:)

sorma canım 36. haftamdayım ama doktor öle demiyor 35 hafta 1 günlükmüşüz yanii 36. hafta içindeymişiz öyle hesaplanıyormus 36 bitince problem olmaz biraz daha sabır dediii

geçmiş olsun cnm.biraz daha dikkatli olmamız lazım.geçen gün ben de tavuktan huylandım yemedim.gıda zehirlenmesi erkekn doğuma neden olabiliyormuş çünkü

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm.biraz daha dikkatli olmamız lazım.geçen gün ben de tavuktan huylandım yemedim.gıda zehirlenmesi erkekn doğuma neden olabiliyormuş çünkü

ayy ewet ama kzımda bende pis boğaz olduk o kadar sey yasadım hala rüyamda dondurma yediğimi görüyorum sabah nasıl uyandık dondurma dei:)

fatmaemr:
canım dualarımız seninlee haftasını yakalamıştır inşallah ufaklık..

QUOTE=didem_0101;25844494]ewet canım bizim kız yerini raha t bulamayınca doğum kanalına doğru yol almıs su an doğum kanalına indi çok dikkat et dedi doktor[/QUOTE]
eylül ayının kız bebişleri çok sabırsız çıktııı... senin cadı kızın da gelmeye niyetlenmiş ama dursun iki hafta dahaaa
booool bol uzan canım hiiiiç yorma kendiniii

canım sezeryan doğumda normal ped yeterli oluyor

canım çadır yazmamışsın
BENDE TAŞINIYORMUSUN DİYE İÇİMDEN GEÇİRİRKEN SAN ALTA NOT DÜŞMÜŞSÜN

Didemcimm geçmiş olsunnn. hadi bakalım biraz daha dayansın bebiş. sonra sağlıkla gelir inşallahhh

Hemşommmmm, fatmacımm inşallah kapatmıştır senin ufaklık arayı.bence güzel haberlerle geleceksinn yarınn

canım bebek için, önlük, biberon da al bence.
kendin için, sütyen, şarj aleti, fotoğraf makinası ve istersen eşinde de bi eşofman al.

Terlik koydumi emzirme sütyenide koydum ama buraya yazmamışım. Biberona doktor gerek yok dedi zaten mama verseler bile şırıngayla veriyolar benim doğum yapacağım hastanede. Önlüede gerek yok canım doğduğunda zaten mendl aldım 5 tane onları koycam önlük tahriş edebilir kızımı :) Annem kalacak benle o geldimi bi kaç da onun için bişey koyarım. yeter inşaallah :)

zevzekcim sen şimdi evdesin ve bebeğin hastanede mi?

Evet canin malesef cemre kuvezde bu hafta ici cikabilir dedi dr. Dua edin

canım ben daha yeni gördü yaaa şok olldum walla canım Allah analı babalı büyütsün topikteki bebeklerin ablası oldu senin kız:) ayyy çok sewindim yaaaa çıkar küvezdende sen sıkma canını

Anaaa ablami oldu simdi bnm cemrem saol teyzesi darisi sana ins.

canım senin sezryan oldu nasıl kilot öneriyorsun göbek üstümü olucak

Kesinlikle gobek ustu sezaryen yapcaklara ozelliklr gerci normsl olsada hasta bezi byk oldugu icin diget kilotlat rahat rttirmrz iyi tutmaz yani gobek usti en iyisi

Aman didem cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine allah korimus yine pis bogaz srni kimbilir neler inditdin mideye

aslinda iyi fikir hadi bnmki gectide ni daha ki arkadas yapabilir gerci dogum hikayelerinin ysxildigi topiktrde yazilabilir tebrikler

hanımlar biz yarın kontrole gidiyoruz. daha hiç girmedik nst ye. yarın gireceğiz inş ilk deneyimimiz olucak.. kızımızın 1 hafta geriliği vardı. hepinizden dua istiyoruuuz..

İyi haberletle gel cnm bnmgibi dogurmada kontorole gideyin derken

mrb kzlar bildigim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle saglık ocagında ebeler süreklı söylüyor dogum çantanıza emzik ve biberon koymayın diolar çünkü sezeryan annelerinin sütü hemen gelmeyince hemşireler biberonla mama veriyormuş ve dahası bebek anne gögsünü almıyormuş almıyorda bunu bizzat arkadaşımda gördüm emmiyor annesini biberon rahat gelıyor aç bırakıyor annesi ama yinede gögsünü almıyor bu yüsden ya şırınga yada çay kaşıgı ile verilmesi gerekiyormuş yanınısda kım gideckse sizinle doguma o kişiyi tembihleyinki bebege bieron vermesinler arkadaşımda zorlugunu görüyorumm şuanda bebegi mamadan başka bişey yemiyor annenın sütüde boşa gidiyorr

çok geçmiş olsun didem allahtan kötü birşey olmamış geçmiş gitmiş zaten:))

Cemre kızımız için dua ediyorum canım inşallah 1-2 güne kucağına alırsın
allah seni kızına kızınıda sana bağışlasın inşallah

Zevzek sen dogurdun aklima cantadaki eksikler geldi herkes gibi bugun:)simdide gozum halilarda acaba yikamaya yarin gondersemmi diye cemrenaz bizi kendimize getirdi:)soguk duss etkisi vuuuuu:)

Zevzek beni de harekete geçirdi :))
Çantamı hazırladım bi kaç eksik var onları da koyunca tamamdır
Hasta bezi hakkında yazışmışsınız ilk doğumumdan sonra(sezeryan) hemen hasta bezi kullandım ki bayagı bir
kanamam da olmuştu,ped hayatta yetmezdi aklınızda bulunsun,
hasta bezi koymanızı tavsiye ederim.

canım senin niye okadar ağrın oluyor dr ne demişti

canım başı çok aşağıdaymış o yüzden çok ağrın olur dedi
erken dğm riskide var salı günü yatış vermişti bir gün yattım sabaha kadar serum takılıydı 2 tanede ciğer geliştirici iğne vurdular
bi kaç gün daha yatıracaktı ben ısrarla çıkıcam dedim malum çocuklar var içim rahat etmedi dr. o zamn bi sorun olursa gel hemen dedi
çok sıkıntı olmazsa 8 inde gidicem bir haftaya düşürdü kontrolleri
tek istediğim bebeğimin 1-2 hafta daha sabretmesi o zamana daha toparlamış olur inşallah

Kesinlikle gobek ustu sezaryen yapcaklara ozelliklr gerci normsl olsada hasta bezi byk oldugu icin diget kilotlat rahat rttirmrz iyi tutmaz yani gobek usti en iyisi

tşkler canım o halde ben 1-2 tane lohusa kilodu alıp çantama ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…