ayy gecmıs olsun...neysekı atlatmıssın ama 36.haftasın sanırım bence bundan sonra bu kdr korkmana gerek yok:)
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
geçmiş olsun cnm.biraz daha dikkatli olmamız lazım.geçen gün ben de tavuktan huylandım yemedim.gıda zehirlenmesi erkekn doğuma neden olabiliyormuş çünkü
canım çok geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn................
hanımlar biz yarın kontrole gidiyoruz. daha hiç girmedik nst ye. yarın gireceğiz inş ilk deneyimimiz olucak.. kızımızın 1 hafta geriliği vardı. hepinizden dua istiyoruuuz..
ayy ewet ama kzımda bende pis boğaz olduk o kadar sey yasadım hala rüyamda dondurma yediğimi görüyorum sabah nasıl uyandık dondurma dei:)
canım sezeryan doğumda normal ped yeterli oluyorne fenasın kız dedenin hasta bezini çarpmışınsezeryanda aspiratörle rahim iyice temizlendiği için kanama pek fazla olmuyormuş.acep ped yeter mi ? sonra yetmezse aşkımı oraya buraya göndermeyim.bide hastane civarlarında çok pahalıya satıyorlar herşeyi.o yüzden şimdi alayım istiyorum
Bu aksam ben de cantami hazirliycam valla gozum korktu
Canim ben cantama koyacaklarimi yikayip utuleyip kuzumun odasina koymustum, bu alsam yerlestiricem.. Ben sunlari hazirladim eksigim varsa siz de tamamlayin beni
2 tane 10lu hastane cikisi
2 tane corap
2 patik
10 tane bebek bezi
Agiz silme bezleri sanirim 5-6 tane koyucam
Pisik kremi
Pudra
2 tane battaniye
1 yelek
2li takim
Pamuk(altini temizlemek icin)
1 emzik
1 biberon
1 tulbent
2 gobek bagi kemeri
Bebis firca-tarak-tirnak makasi
Kendime:
2 sabahlikli gecelik takimi
1 pijama
Terlik
Islak mendil
2 emzirme sudyeni
5 kulot
Hijyenik ped
Gogus silme mendili
Makyaj cantam
Ayna
Tarak-firca
2 cift corap
Dis fircam-dis macunum
Gogus pedi
Gogus kalkani
Lasinoh meme icin krem
Hastaneden cikarken giyecegim elbise- terlik
Lohusa tacim
Babamiza:
2 takim camasir
2tshirt
1sort
1terlik
Tras takimi(bebisimi sakalli opturtmemmmmm)
Ayriyeten yanimiza alacaklarimiz:
Elektrikli gogus pompasi
Foto mak
Sarj aletleri
Telefonlar
Ipad
Taki yastigi
Bebis sekerleri
Oda suslemesi malzemeleri
Lohusa serbet tk
Su
Cikolata
Sut yapici malt icecek
Bardak- kasik-catal
Sivi sabun
Havlu
Cok ayrintili yazdim cunku yazarken bikac ivir zivir aklimda kalmaz diye kendime de liste yapmis oldum..
Kizlar baska bisey var mi?
Ya ben biraz kontrol delisitim de.. Ne biliyim gittigimizde disardan alinacak gelecek bisey kalmasin istiyorum suyumu bile giderken goturucem..
(listemize baktim da biz doguma degil sanirim hastaneye tasinmaya gidicez
evet evet olabilirr sanki çanta hazır oluncaa hoopp çıkıp geliverecekler gibii bi psikoloji oluyoo gerçekten insandaaa..
bi 25-30 günde benim kaldıı eğer ki gününde gelirseee ya daha erken gelirsee hiçbirşey kalmamış valla. zevzek olmasaa bizim totişlerin daha kalkacağı yoktuu
yorulduğumuz içindir canım takma kafanaa birazdan tepiklemeye başlar ufaklık görürsüüünnnn
canım kendine terlik koymamışsınn birde emzirme sütyeniii. hastane çıkışlarının içinde çorap var mııı yoksa ayaklı alt mı var eğer çorap yoksa bebişe bi kaç tane çorap koyabilirsinn ilk doğduklarında elleri ayakları kafaları üşüyomuş çünküü..
canım şal tarzı yada hırka gibi bişeyler koyabilirsin doğumdan sonra vücut anormalleşip üşüyebiliyrmuş....
bu arada ben mezik almadım bebişime alsam mı???????????????
ben bebek deterjanını tercih ettim canım......
evet 4 tanede büyük kilot aldım yeter sanırım....bide eğer dikişimiz olursa dar çamaşırlar rahatsız edebiliyrmuş.....
hayır bence tuhaf bi soru değil canım........
canım bebek için, önlük, biberon da al bence.
kendin için, sütyen, şarj aleti, fotoğraf makinası ve istersen eşinde de bi eşofman al.
canım senin niye okadar ağrın oluyor dr ne demiştiyok canım kasıklarımda çok ağrı oluyor o ağrı bide belime vuruyor bi belimi bi karnımı ovduruyorum
biz yeteri kadar çekiyoruz ağrı sızı
o kadar kıyaklarıda olsun artık dimii
zevzekcim sen şimdi evdesin ve bebeğin hastanede mi?
canım ben daha yeni gördü yaaa şok olldum walla canım Allah analı babalı büyütsün topikteki bebeklerin ablası oldu senin kız:) ayyy çok sewindim yaaaa çıkar küvezdende sen sıkma canını
canım senin sezryan oldu nasıl kilot öneriyorsun göbek üstümü olucak
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
arkadasar her dogum yapa arkadasımıza ozel baslık acsak nasıl olur?mesela zevzekbayan dogum yaptı "zevzekbayanın tebrık sayfası" dıye baslık acsak onu tbr etmek ısteyenler oraya yazsa:) hem basına once dogum hıkayesını kopyalasın:)
hanımlar biz yarın kontrole gidiyoruz. daha hiç girmedik nst ye. yarın gireceğiz inş ilk deneyimimiz olucak.. kızımızın 1 hafta geriliği vardı. hepinizden dua istiyoruuuz..
canım senin niye okadar ağrın oluyor dr ne demişti
Kesinlikle gobek ustu sezaryen yapcaklara ozelliklr gerci normsl olsada hasta bezi byk oldugu icin diget kilotlat rahat rttirmrz iyi tutmaz yani gobek usti en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?