2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de koymadim zaten cnm iyi ki de koymamisim haklisin canim....

Cemre kızımız için dua ediyorum canım inşallah 1-2 güne kucağına alırsın
allah seni kızına kızınıda sana bağışlasın inşallah

allah binbirkere razi olsun canim allah hayirlisiyla yavrunu kucagina almayi nasip etsin ins.sanada

Zevzek sen dogurdun aklima cantadaki eksikler geldi herkes gibi bugun:)simdide gozum halilarda acaba yikamaya yarin gondersemmi diye cemrenaz bizi kendimize getirdi:)soguk duss etkisi vuuuuu:)

Yaa bnm kizim hepinize ders vrrdi aferim cemreme gec kalmayin ama hazirlann artik

canım çok geçmiş olsun,okurken çok duygulandım allah analı babalı büyütsün,uzun ömür ve sağlık nasip etsin bebişine inşallah en kısa zamanda da çıkar hastaneden

darısı bizim başımıza artık

Ben de koymadim zaten cnm iyi ki de koymamisim haklisin canim....

Cemre kızımız için dua ediyorum canım inşallah 1-2 güne kucağına alırsın
allah seni kızına kızınıda sana bağışlasın inşallah

allah binbirkere razi olsun canim allah hayirlisiyla yavrunu kucagina almayi nasip etsin ins.sanada

Zevzek sen dogurdun aklima cantadaki eksikler geldi herkes gibi bugun:)simdide gozum halilarda acaba yikamaya yarin gondersemmi diye cemrenaz bizi kendimize getirdi:)soguk duss etkisi vuuuuu:)

Yaa bnm kizim hepinize ders vrrdi aferim cemreme gec kalmayin ama hazirlann artik

arkandaymmm tubacımmmmmmmmmmmm
cok gecmıs olsun cnmm bıraz daha beklesın kuzucuk ..
ewet canım bizim kız yerini raha t bulamayınca doğum kanalına doğru yol almıs su an doğum kanalına indi çok dikkat et dedi doktor
aman cnm uzan dıkkat et ozaman bebıslerrın sakası yok walaaa
kızlar mamamızı yedik...dinlendik
şimdi yürüyüşe çıkıyrz babamızla
gelince görüşürz.....................
ıı yuruyyusler cnmmmmmmm

Son düzenleme:
yemegımızı yedıkk sımdı meyvemızı yıyoruz yarasın elıfımee... salı gunu dra gıdıcem cok heyecanlıyım

geçmiş olsun canım bendede aynı dert var dr çok aşşağıda dedi haftada 1 gidicem bende ama ben ağrı hissetmiyorum
bazen adet olucam gibi hafif ağrı oluyor 2 gündür
36 haftayı tamamlayalımda öyle teşrif etsinler bari

kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.

bende oğlumun herşeyini aldım çok şükür
sadece yıkanıp ütülenicek 1-2 gün işe gitmem lazım sonra inşallah hepsini halledicem şaka maka ben acayip tedirginim ya süpriz olursa
benim zaten erken gelicek ama zamanı henüz belirlenmedi

evet cnm darisi senin basina cok saol cok gusel bi duygu
Rabbim sizede hayirlisiyls nsp rtsin ins.

yemegımızı yedıkk sımdı meyvemızı yıyoruz yarasın elıfımee... salı gunu dra gıdıcem cok heyecanlıyım

Afiyet olsun cnm iyi bak elifime

sağol canım ben biraz fazla ayakta kalıyorum heralde ondan ağrım çok oluyor
eşim hiçbirşey yapma yat diyor ama duramuyorum yine etrafı dağınık görünce yapmıcam diyorum yine gidiyor elim bişeylere
rahat durmuyorum inşallah canım şu 1-2 hafta çabucak geçsin diye dua ediyorum
canım senin bebişin ikinci mi üçünmü olucak

kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.

valla hayatım large lık değil, bikaç haftadır bebişimin yatağıyla uğraşıyoruz büyüyen beşik ve dolap aldık,onları bekledik,yerleştirdik kızımın odasını

çantamızda bu hafta hazırlanınca herşeyimiz tam olacak inşallah

2. olucak teyzesi
3 nerden çıktı tövbe de teyzesi Allah mı söyletti ben iki taneye bakabilirsem bravo
senide kutluyorum canım bu devirde 4 çocuk Allah sağlıklı ömür versin onlara sanada sabır:))

tsk ederızz ccnmm ınss hayırlı haberlerle gelırızzzzzzzzzzzzzzz

sen nasılsın cnm agrılarım var yazmısssınn okudumm... sımdıı nasıl gectımı:26:

inşallah canım bekliyoruz güzel haberleri
şuan iyiyim canım gündüz bayağı bi kasılmalar oldu geçti çok şükür sadece bel ağrısı var
bide bende boyun fıtığı var o yüzdende bel sırt ağrısı çok sık oluyor
ayy ben yaşlanmışım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…