- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
mrb kzlar bildigim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle saglık ocagında ebeler süreklı söylüyor dogum çantanıza emzik ve biberon koymayın diolar çünkü sezeryan annelerinin sütü hemen gelmeyince hemşireler biberonla mama veriyormuş ve dahası bebek anne gögsünü almıyormuş almıyorda bunu bizzat arkadaşımda gördüm emmiyor annesini biberon rahat gelıyor aç bırakıyor annesi ama yinede gögsünü almıyor bu yüsden ya şırınga yada çay kaşıgı ile verilmesi gerekiyormuş yanınısda kım gideckse sizinle doguma o kişiyi tembihleyinki bebege bieron vermesinler arkadaşımda zorlugunu görüyorumm şuanda bebegi mamadan başka bişey yemiyor annenın sütüde boşa gidiyorr
Cemre kızımız için dua ediyorum canım inşallah 1-2 güne kucağına alırsın
allah seni kızına kızınıda sana bağışlasın inşallah
Zevzek sen dogurdun aklima cantadaki eksikler geldi herkes gibi bugun:)simdide gozum halilarda acaba yikamaya yarin gondersemmi diye cemrenaz bizi kendimize getirdi:)soguk duss etkisi vuuuuu:)
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
mrb kzlar bildigim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle saglık ocagında ebeler süreklı söylüyor dogum çantanıza emzik ve biberon koymayın diolar çünkü sezeryan annelerinin sütü hemen gelmeyince hemşireler biberonla mama veriyormuş ve dahası bebek anne gögsünü almıyormuş almıyorda bunu bizzat arkadaşımda gördüm emmiyor annesini biberon rahat gelıyor aç bırakıyor annesi ama yinede gögsünü almıyor bu yüsden ya şırınga yada çay kaşıgı ile verilmesi gerekiyormuş yanınısda kım gideckse sizinle doguma o kişiyi tembihleyinki bebege bieron vermesinler arkadaşımda zorlugunu görüyorumm şuanda bebegi mamadan başka bişey yemiyor annenın sütüde boşa gidiyorr
Cemre kızımız için dua ediyorum canım inşallah 1-2 güne kucağına alırsın
allah seni kızına kızınıda sana bağışlasın inşallah
Zevzek sen dogurdun aklima cantadaki eksikler geldi herkes gibi bugun:)simdide gozum halilarda acaba yikamaya yarin gondersemmi diye cemrenaz bizi kendimize getirdi:)soguk duss etkisi vuuuuu:)
arkandaymmm tubacımmmmmmmmmmmmArkamdan seni de bekliyorum sukrucum
Darisi basina olsun ins cnm dogursamd ayrilmak yok bundan sonra cemreyle takip etcez sizi rabbim hepinizr hayirli dogumlar nasip etsin
hic sorma bi kac gun once bn kendimi hala hamis saniodum alisamadim hala bu halime hamis olmak cok guzeldi bnm iicin ozluyorum galiba nasik olduda dgm yaptim bende anlamadim valla
Cnm hic korkcak bisey yok ben spinal sezaryen oldum ve cok guzel gecti dogumum zaten bn ne ara yattimda onlar cikarfilar bebisi anlamadim goz acip kapayincaya kdr oldu hrrsry ni anda cemremin sesini diydum hic korkma yani tabii sezeryan öyle normal doğum daha zordur özellikle sunni sancı
allah razı olsun canım darisi basiniza inşallah ..
cok gecmıs olsun cnmm bıraz daha beklesın kuzucuk ..kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
aman cnm uzan dıkkat et ozaman bebıslerrın sakası yok walaaaewet canım bizim kız yerini raha t bulamayınca doğum kanalına doğru yol almıs su an doğum kanalına indi çok dikkat et dedi doktor
ıı yuruyyusler cnmmmmmmmkızlar mamamızı yedik...dinlendik
şimdi yürüyüşe çıkıyrz babamızla
gelince görüşürz.....................
evet gerçekten öyle bende bu hafta hemen hazırlıyorum doğum çantamıne olur ne olmaz :26:
canım başı çok aşağıdaymış o yüzden çok ağrın olur dedi
erken dğm riskide var salı günü yatış vermişti bir gün yattım sabaha kadar serum takılıydı 2 tanede ciğer geliştirici iğne vurdular
bi kaç gün daha yatıracaktı ben ısrarla çıkıcam dedim malum çocuklar var içim rahat etmedi dr. o zamn bi sorun olursa gel hemen dedi
çok sıkıntı olmazsa 8 inde gidicem bir haftaya düşürdü kontrolleri
tek istediğim bebeğimin 1-2 hafta daha sabretmesi o zamana daha toparlamış olur inşallah
tşkler canım o halde ben 1-2 tane lohusa kilodu alıp çantama ekleyeyim
yemegımızı yedıkk sımdı meyvemızı yıyoruz yarasın elıfımee... salı gunu dra gıdıcem cok heyecanlıyım
afiyet şeker olsunn canım sanada bebişinedebende çrşmba günü gidicem inşallah
canım çok geçmiş olsun,okurken çok duygulandımallah analı babalı büyütsün,uzun ömür ve sağlık nasip etsin bebişine inşallah en kısa zamanda da çıkar hastaneden
darısı bizim başımıza artık
yemegımızı yedıkk sımdı meyvemızı yıyoruz yarasın elıfımee... salı gunu dra gıdıcem cok heyecanlıyım
geçmiş olsun canım bendede aynı dert var dr çok aşşağıda dedi haftada 1 gidicem bende ama ben ağrı hissetmiyorum
bazen adet olucam gibi hafif ağrı oluyor 2 gündür
36 haftayı tamamlayalımda öyle teşrif etsinler bari
kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.
kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.
2. olucak teyzesisağol canım ben biraz fazla ayakta kalıyorum heralde ondan ağrım çok oluyor
eşim hiçbirşey yapma yat diyor ama duramuyorum yine etrafı dağınık görünce yapmıcam diyorum yine gidiyor elim bişeylere
rahat durmuyoruminşallah canım şu 1-2 hafta çabucak geçsin diye dua ediyorum
canım senin bebişin ikinci mi üçünmü olucak
tsk ederızz ccnmm ınss hayırlı haberlerle gelırızzzzzzzzzzzzzzz
sen nasılsın cnm agrılarım var yazmısssınn okudumm... sımdıı nasıl gectımı:26:
evet cnm darisi senin basina cok saol cok gusel bi duygu
Rabbim sizede hayirlisiyls nsp rtsin ins.
Afiyet olsun cnm iyi bak elifime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?