2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bendeede oluo cnmm sırt agrısı genelde.. yatınca gecıoo.. bende gunduzlerıde uyuyorumm dınlenıyorumm ...yaslanmakmıı senın masalah var cnm bu 4 bebısdı demı benn ılk bebektenn yoruldumm sen masalahh gene ıyısın

kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.
Bızımm 1 ayı gectı hazırr beklıyoruzz...
evet cnm darisi senin basina cok saol cok gusel bi duygu
Rabbim sizede hayirlisiyls nsp rtsin ins.

Afiyet olsun cnm iyi bak elifime

saol tubısımm . ıı bakmazmıyım ona gozum gıbı bakıyorumm mınıgımee..

2. olucak teyzesi
3 nerden çıktı tövbe de teyzesi Allah mı söyletti ben iki taneye bakabilirsem bravo
senide kutluyorum canım bu devirde 4 çocuk Allah sağlıklı ömür versin onlara sanada sabır:))

Allah bağışlasın canım canım ben 3.yü bile düşünmüyordum
ama 4. oldu Rabbim istedimi veriyor
sağol canım gerçektende bundan sonra daha çok sabır versin Allah'ım

kızlar slmlrr benim dün kontrolum vardı 1850 gr boyu 44 cm biraz toparlamış sanki bebişim bende 1 kilo almışım 850 sini bebiş almışş

Allah bağışlasın canım canım ben 3.yü bile düşünmüyordum
ama 4. oldu Rabbim istedimi veriyor
sağol canım gerçektende bundan sonra daha çok sabır versin Allah'ım
amin canım hepimize
Canim ben evde sutumu sagip hasteneye goturuyorum ama surekli sutle beslenmio serum veriolar

sütü yutmada zorlanmıyordur değilmi

canım bende inanamıyorum kendime Allah'ım sabrını veriyor demek dışardan bakınca gayet dinç sağlıklı görünüyorum da
ruhum yaşlandı benimmcanım ilk çocukta bende aynen senin gibiydim anne olduktan sonra insan kendini daha güçlü hissediyor san ki

canım benim de oyle bazen 2-3 saat hiç durmadan hareket ediyor bazen cok sakin, yarım saat hıckırık tuttu sımdi de kazı calısması yapıyro sanki
ben dr a sormustum bebek işte dısarda nasılsa öyleler, uyur uyanır oynar çok normal demişti :)

kız valla hayret bi şeysiniz, bu 35. 36. haftada olup da hala çantasını hazırlamayanları tebrik ediyor, yılın en large anne adayları seçiyorum sizi.

canım sormaaaaaa yaaaaaaaaaaaa,bi large ım bi large
anlatamam,yarın ütümüzü yapıcam çantamızda hazır olur sanırım......
zevzek sağ olsun yoksa kılımı kıpırdatıcağım yooooooooooooooookkkk

gerçekten anne olduktan sonra güçlü olmak zorunda olduğunu hissediyorsun 2-3 gün uyumadığımı bilirim ama yıkılmıyorsun yinede

maşallah canım bebişineeeeeeeeee.............kocaman oluyo artık annesi....

sorma canım ,pek nazlı benimkide bugün saat 5 e kadar kıpırdasamm mı die düşündü,sonra keyfi yerine geldi hanfendinin,şimdide sağ kaburgamın tam altında kasıldı kaldı bıdığım......
insan alışıyoo kıpır kıpırlarına sonra hep öyle istiyooooosanki onlar can değilmiş gibi

maşallah canım bebişineeeeeeeeee.............kocaman oluyo artık annesi....

sorma canım ,pek nazlı benimkide bugün saat 5 e kadar kıpırdasamm mı die düşündü,sonra keyfi yerine geldi hanfendinin,şimdide sağ kaburgamın tam altında kasıldı kaldı bıdığım......
insan alışıyoo kıpır kıpırlarına sonra hep öyle istiyooooosanki onlar can değilmiş gibi

uuuuuu......... bir de sen 37 desin işte en large ı buldummmmmm..........

canım yaaa ben böyle değildim yaaaaaa,ne oldu bana bilmem.....
kesin benim bilinç altımda bişeyler var , bişeylerden kaçıyrm.......
neyse ama teyzesi yarın ütü yapcaz kızımlaaaaaaa,sonrada çantamızı hazırlıycaaaaazzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…