bende daha hazırlamadım çantamııı bu hafta halledecem inş bi aksilik olmazsa
Selam hatunlar biz geldik.
Benim kız akşalaır coşuyo gündüzleri tık yok.
Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Sizler nasılsınız herkes çanta hazırlığı derdinde herhalde
hoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzzzz...............
benim kızımda gece kuşu yaaaa,akşam oldumu coşup duruyo....acab doğuncadamı akşamları kıpır kıpır olup beni uyutmuycak mı die düşünmeye başladım.........
evet inan ben çanta telaşına düştüm.....
bazen benimde çok uykum olduğunda kızım uyutmuyooooo daha şimdiden............
senin yine normal canım, hazırla da dursun bi kenarda.
yahu çok uykuya düşkündeb iri değilim 2 saat uyuyayıım ama kesintisizi uyuyayım o bana yetiyor. ama kalk yat kalk yat sarhoş gibi oluyorum. o yüzden ben çabuk kilo verecem içime öyle bir his doğuyor ne alakaysa
Estebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn...............
canım topiğin en large annesine bişey mi dedin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hanımlar çantanıza kundak koyacak mısınız? Ben koydum ama hemşireler sarar mı bilmem
acele ettin ettin doğurdun rahatladın gerçi erkencilikle olsaydı suksuk ilk doğuran olurdu bakın bana dr doğuracam diye gözüme bakıyo 28 haftayı dolduralım demişti ben rahatlıktan 35 haftayıda gördüm sonrası ne olur b ilmem))
kızlar slmlrr benim dün kontrolum vardı 1850 gr boyu 44 cm biraz toparlamış sanki bebişim bende 1 kilo almışım 850 sini bebiş almışş
canım gözün aydın bebiş biraz erken geldi ama Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
amin canım hepimize
sütü yutmada zorlanmıyordur değilmi
canım sormaaaaaa yaaaaaaaaaaaa,bi large ım bi large
anlatamam,yarın ütümüzü yapıcam çantamızda hazır olur sanırım......
zevzek sağ olsun yoksa kılımı kıpırdatıcağım yooooooooooooooookkkk
ya zevzek anlatsana biraz
mesela ilk kucağına verdiklerinde gerçekten senin kokunu alınca sustu mu?
senin yüzüne böyle cin gibi baktı mı ilk anda?
çok mu küçüktü?
küvezden çıkarıp arada veriyolar mı kucağına?
böyle sokuluyo mu koynuna?
anlat kız anlat işte biraz.
yok canım bişey demedim, bebeğin çıplak kalmasın aldıkallın bi işe yarasın diye dua ediyom akşamdan beri.
tembihlersen sararlar tabii,benim listemde kundak yok,onun yerine iki çift battaniye var canım.
Ah desme yarami yabebegimi hic kucaklayamafim ki daha koklamafim bile kuvezden cikartmiolar hic cok uzuluyorum dua edinde ciksin bu hafta
Hanımlar çantanıza kundak koyacak mısınız? Ben koydum ama hemşireler sarar mı bilmem
yok canım bişey demedim, bebeğin çıplak kalmasın aldıkallın bi işe yarasın diye dua ediyom akşamdan beri.
canım yaaaaaaaa üzme kendini lütfen,sütün falan kaçar sonraaaaaaaaaaa...................bebişini,m kilosu falanda yerindeymiş hemen toparlanır o annesi......Aman vaktinde gelsin canim ben tez canliyim pimpirikliyim kizimda bana cekmis herhal
Masallah canim bebisinide sanada iyi hic kilo almamissin aferin sana bebisi besliosun
Hic sorma teyzesi erkenci cikti bnm cimcime daridsi size vskitlice ins
Yarin gidicem cnm bakalim ne yspmis melegim yarin yaxarim gelince
Ee kipirda artik fazls bisey kalmadi hazir olsun herbiseyi bebisin
Ah desme yarami yabebegimi hic kucaklayamafim ki daha koklamafim bile kuvezden cikartmiolar hic cok uzuluyorum dua edinde ciksin bu hafta
hayatım merak etme bebek çıplak kalmaz zatendaha çıkar çıkmaz hastane kendisi giydiriyor bebeği tam teşekküllü,sonra sen kendi hastane çıkışlarını giydiriyorsun
evinde yakınsa hiç sorun olmaz bence,benim evim hastaneye 5 dakka uzaklıkta,birşeyi eksik bile olsa babamız hemen gider alır.
He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolaray canım benim bilmiyodum, inşallah en kısa sürede çıkar canım, ya niye çıkarmıyorlar ki, onun sana ihtiyacı var şimdi, kilosu da iyiymiş 5 dk. izin verseler ne olucak sanki, sen zorla bi şansını yarın belki izin verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?