2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya zevzek anlatsana biraz

mesela ilk kucağına verdiklerinde gerçekten senin kokunu alınca sustu mu?
senin yüzüne böyle cin gibi baktı mı ilk anda?
çok mu küçüktü?
küvezden çıkarıp arada veriyolar mı kucağına?
böyle sokuluyo mu koynuna?

anlat kız anlat işte biraz.

Selam hatunlar biz geldik.

Benim kız akşalaır coşuyo gündüzleri tık yok.

Çok uykum var ama uyuyamıyorum

Sizler nasılsınız herkes çanta hazırlığı derdinde herhalde

Selam hatunlar biz geldik.

Benim kız akşalaır coşuyo gündüzleri tık yok.

Çok uykum var ama uyuyamıyorum

Sizler nasılsınız herkes çanta hazırlığı derdinde herhalde

hoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzzzz...............
benim kızımda gece kuşu yaaaa,akşam oldumu coşup duruyo....acab doğuncadamı akşamları kıpır kıpır olup beni uyutmuycak mı die düşünmeye başladım.........

evet inan ben çanta telaşına düştüm.....
bazen benimde çok uykum olduğunda kızım uyutmuyooooo daha şimdiden............

yahu çok uykuya düşkündeb iri değilim 2 saat uyuyayıım ama kesintisizi uyuyayım o bana yetiyor. ama kalk yat kalk yat sarhoş gibi oluyorum. o yüzden ben çabuk kilo verecem içime öyle bir his doğuyor ne alakaysa

haklısın insan o zaman çok sersem oluyor.......
hadi bakalım inşallah o his doğru çıkaaaarrrrrr......
keşke benimde içimde öyle bi his olsa ben daha çok şişmekten korkuyrm..........

Aman vaktinde gelsin canim ben tez canliyim pimpirikliyim kizimda bana cekmis herhal

kızlar slmlrr benim dün kontrolum vardı 1850 gr boyu 44 cm biraz toparlamış sanki bebişim bende 1 kilo almışım 850 sini bebiş almışş

Masallah canim bebisinide sanada iyi hic kilo almamissin aferin sana bebisi besliosun

canım gözün aydın bebiş biraz erken geldi ama Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

Hic sorma teyzesi erkenci cikti bnm cimcime daridsi size vskitlice ins

amin canım hepimize

sütü yutmada zorlanmıyordur değilmi

Yarin gidicem cnm bakalim ne yspmis melegim yarin yaxarim gelince

Ee kipirda artik fazls bisey kalmadi hazir olsun herbiseyi bebisin

Ah desme yarami ya bebegimi hic kucaklayamafim ki daha koklamafim bile kuvezden cikartmiolar hic cok uzuluyorum dua edinde ciksin bu hafta

Ah desme yarami ya bebegimi hic kucaklayamafim ki daha koklamafim bile kuvezden cikartmiolar hic cok uzuluyorum dua edinde ciksin bu hafta

ay canım benim bilmiyodum, inşallah en kısa sürede çıkar canım, ya niye çıkarmıyorlar ki, onun sana ihtiyacı var şimdi, kilosu da iyiymiş 5 dk. izin verseler ne olucak sanki, sen zorla bi şansını yarın belki izin verirler

yok canım bişey demedim, bebeğin çıplak kalmasın aldıkallın bi işe yarasın diye dua ediyom akşamdan beri.

hayatım merak etme bebek çıplak kalmaz zaten daha çıkar çıkmaz hastane kendisi giydiriyor bebeği tam teşekküllü,sonra sen kendi hastane çıkışlarını giydiriyorsun

evinde yakınsa hiç sorun olmaz bence,benim evim hastaneye 5 dakka uzaklıkta,birşeyi eksik bile olsa babamız hemen gider alır.

canım yaaaaaaaa üzme kendini lütfen,sütün falan kaçar sonraaaaaaaaaaa...................bebişini,m kilosu falanda yerindeymiş hemen toparlanır o annesi......

inşallah bi an önce kavuşursun cemrene annesi.........onun sana ihtiyacı var bak sakın kendine eziyet etmeeeeee

işin şakası bi yana, benim arkadaşımın doğumunda ben kaldım yanında, arkadaşımı doğuma alınca benden de bebeğin kkıyafetlerini istediler onu giydirdiler hemen, hem de özel hastaneydi.

He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…