herkese hayırlı geceler karnım davul gibi gerildi kız bastı tekmeyi. Ben gider...
canım bende inanamıyorum kendime Allah'ım sabrını veriyor demek dışardan bakınca gayet dinç sağlıklı görünüyorum da
ruhum yaşlandı benimmcanım ilk çocukta bende aynen senin gibiydim anne olduktan sonra insan kendini daha güçlü hissediyor san ki
yorulmusturr annesıı... benım kızmda bazen cok hareketlı bazendee suzuluuoo olee balk gıbı yoruldu galıba dıyorum bendeemaşallah canım bebişineeeeeeeeee.............kocaman oluyo artık annesi....
sorma canım ,pek nazlı benimkide bugün saat 5 e kadar kıpırdasamm mı die düşündü,sonra keyfi yerine geldi hanfendinin,şimdide sağ kaburgamın tam altında kasıldı kaldı bıdığım......
insan alışıyoo kıpır kıpırlarına sonra hep öyle istiyooooosanki onlar can değilmiş gibi
meraklııya zevzek anlatsana biraz
mesela ilk kucağına verdiklerinde gerçekten senin kokunu alınca sustu mu?
senin yüzüne böyle cin gibi baktı mı ilk anda?
çok mu küçüktü?
küvezden çıkarıp arada veriyolar mı kucağına?
böyle sokuluyo mu koynuna?
anlat kız anlat işte biraz.
bebek oluncaada uyuyamıycazz sen alıstırma yapıosun sımdıdenn cnmm.. tuba sayesınde herkezz alevlendıı .. canta hazırlıgına basladılarrSelam hatunlar biz geldik.
Benim kız akşalaır coşuyo gündüzleri tık yok.
Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Sizler nasılsınız herkes çanta hazırlığı derdinde herhalde
benımde gecelerı cok hareketlı bızım kızlar gececı olcak galıbaaahoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzzzz...............
benim kızımda gece kuşu yaaaa,akşam oldumu coşup duruyo....acab doğuncadamı akşamları kıpır kıpır olup beni uyutmuycak mı die düşünmeye başladım.........
evet inan ben çanta telaşına düştüm.....
bazen benimde çok uykum olduğunda kızım uyutmuyooooo daha şimdiden............
bende oleyım cnm sahura kalkınca sac bass bıyerde.. leylaa gıbı oluyorummmmmmyahu çok uykuya düşkündeb iri değilim 2 saat uyuyayıım ama kesintisizi uyuyayım o bana yetiyor. ama kalk yat kalk yat sarhoş gibi oluyorum. o yüzden ben çabuk kilo verecem içime öyle bir his doğuyor ne alakaysa
ben bıtane koydumm ılk dogdugunda sarıolar cunkı.. süslüde var onlada hastanedenn cıkarırız ınsssssssssHanımlar çantanıza kundak koyacak mısınız? Ben koydum ama hemşireler sarar mı bilmem
He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar
kızlar ruhsar durumum iyice dalgalanmaya başladı benim......
çok çabuk kızıp sinirleniyrm,çok çabuk ağlamaya başlıyrm.....
ardından çok çabuk gülmeye başlıyrm....
ay bana bişeyler oluyooo kafayı kırcam sanırım bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeee
sizdede böyle değişik durumlar oluyo muuuuu
bi ark. söyledim bunları,bana aaaaaa o zaman senin doğumun yakın 1haftaya doğurursun die yorum yaptı.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
suksukcummmm....
tabi merak ediyom sanki sen etmiyon
en çok merak ettiğim zaten ilk karşılaşma, ilk bakışları, ilk kucağına alıp emzirme....
arkadaşımın bebeği annesinin koynuna bi atılıyo ki, nasıl boynuna sokuluyo allahım, o duyguyu yaşamak için çok sabırsızlanıyorum
Hanımlar çantanıza kundak koyacak mısınız? Ben koydum ama hemşireler sarar mı bilmem
bendee edıyorummdaa olede sormadımm ..ewt ogunler hemen gelsee
bi ark. söyledim bunları,bana aaaaaa o zaman senin doğumun yakın 1haftaya doğurursun die yorum yaptı.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
mısler gıbım olmusunuzz dr teyzenız ıcın hazırsınz artık .. kendını kasmaa cnm relax ol yoksa dahada acır.. bakalım ben napıcam:18::18: dua etmekk herzaman lazım cnm bende cok edıyorum allahım korusun nazarlardan.. amnn.. bızde optukk ıı gecelerrr yarın yazmayı unuutmaaahanımlar biz geldiik.. banyomuzu yaptık doktor teyzemize hazırlandık kızımla misler gibi olduuk) yarın belkide doktorumuz çatı muayenesi yapar :18::18::18: kesin kıpkırmızı olurum ben millet anlar başımdan neler geçtiğini hayırlısı bakalım. inş doktor teyzesi uzun uzuuun gösterir kızımı. onu çoook özledimm.. bu arada hanımlar bebeğiniz karnınızda bile olsa arada elinizi karnınıza koyun bebeğinizi okuyun. ana karnında bile nazar oluyor yavrucaklar..bu gün benim kuzum hiç hareket etmedi. çok korktum eşime söyledim elini koydu biraz konuştu biraz okudu taklalar atmaya başladı yavrum. okuyunca rahatladığını hissettim sanki.. yani ben ne zaman okusam bebeğim sakinleşiyor ve ne endişem varsa geçiyor. tabi siz bilirsinizde iyi oluyor yani :) yarın için bize dua edin iyi geçsin herşey bi sorun çıkmasın.. hepinizi öpüyoruz..
bende bugün aadım ama kundaklamıycam uyutucağım zaman kollarını bacaklarını hafif kavrasın diye kullanıcam daha sakin oluyorlarmış eltim kullanmıştı
var var zevzekbayancım dogurduu cemrecık geldı kuzumuzzzkızlar herkese slm.bende ev temizliğine giriştim buraya hiç giremedim 2 gündür.ancak şimdi açabildim pc yi.geçmişte yapamadım hayırdır doğuranmı var aramızda
ben meraklıysam sen de sulugözsün hehe
hanımlar biz geldiik.. banyomuzu yaptık doktor teyzemize hazırlandık kızımla misler gibi olduuk) yarın belkide doktorumuz çatı muayenesi yapar :18::18::18: kesin kıpkırmızı olurum ben millet anlar başımdan neler geçtiğini hayırlısı bakalım. inş doktor teyzesi uzun uzuuun gösterir kızımı. onu çoook özledimm.. bu arada hanımlar bebeğiniz karnınızda bile olsa arada elinizi karnınıza koyun bebeğinizi okuyun. ana karnında bile nazar oluyor yavrucaklar..bu gün benim kuzum hiç hareket etmedi. çok korktum eşime söyledim elini koydu biraz konuştu biraz okudu taklalar atmaya başladı yavrum. okuyunca rahatladığını hissettim sanki.. yani ben ne zaman okusam bebeğim sakinleşiyor ve ne endişem varsa geçiyor. tabi siz bilirsinizde iyi oluyor yani :) yarın için bize dua edin iyi geçsin herşey bi sorun çıkmasın.. hepinizi öpüyoruz..
sorma canımmmmmduygusallık bendede var ama aglayınca gulmuyorum.. kendınee gelldoguma yakın belkı olabılırımm söz veremıyorummmmm
hanımlar biz geldiik.. banyomuzu yaptık doktor teyzemize hazırlandık kızımla misler gibi olduuk) yarın belkide doktorumuz çatı muayenesi yapar :18::18::18: kesin kıpkırmızı olurum ben millet anlar başımdan neler geçtiğini hayırlısı bakalım. inş doktor teyzesi uzun uzuuun gösterir kızımı. onu çoook özledimm.. bu arada hanımlar bebeğiniz karnınızda bile olsa arada elinizi karnınıza koyun bebeğinizi okuyun. ana karnında bile nazar oluyor yavrucaklar..bu gün benim kuzum hiç hareket etmedi. çok korktum eşime söyledim elini koydu biraz konuştu biraz okudu taklalar atmaya başladı yavrum. okuyunca rahatladığını hissettim sanki.. yani ben ne zaman okusam bebeğim sakinleşiyor ve ne endişem varsa geçiyor. tabi siz bilirsinizde iyi oluyor yani :) yarın için bize dua edin iyi geçsin herşey bi sorun çıkmasın.. hepinizi öpüyoruz..
canım yaaaaaaaa üzme kendini lütfen,sütün falan kaçar sonraaaaaaaaaaa...................bebişini,m kilosu falanda yerindeymiş hemen toparlanır o annesi.
inşallah bi an önce kavuşursun cemrene annesi.........onun sana ihtiyacı var bak sakın kendine eziyet etmeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?