2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim cok gecmis olsun..dikkat yedikerine içtiklerine..son haftalar dayan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik cok şükür...az daha beklesin bebisin:18:

bu zamanlar normal canım duygusal dalgalanmalar tavandabende dakşam balkonda otururken sebepsiz durup dururken
gözümden yaşlar süzüldü ortada hiçbirşey yok balkonda çay içerken birden ağlama krizi geldi:44:

ay düşününce ne kadar komik geliyo insana demi.......

sorma hele benimkiler tavan yapmış durumda...................

He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar

kız doğuran senmisin yoksa.inanamıyorum ya başladık artık doğurmaya yuppiiiii.canım gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen 36 haftalık görünüyorsun neden erken doğdu canım normal doğummu oldu.çok soru sordum ama merak ettim canım umarım bebeğininde seninde sağlığınız yerindedir.

Canim elimde degil ama uzulmeyeye calisiorum yinede allahtan annemlerin yanindayim onlar cok destek oluolr
Ama ole cok da uzulmuyorum ole hsysti bi durum soz konusu deil

hamd olsun
uzulme cnmmmmmmmmmmmmm sagsalım dogduya bundan sonra hersey yoluna gıreerr. sen güçlu olucaksınkı kuzunla ılgılenebılesınn..

sezeryan cnmm tubıss telden yazdıgı ıcın hızlı yzamıoo . kalp atısı yuksek oldugu ıcın acıl sezeryana alınmıss.. bebegı kuvezde dualarımıza ıhtıyacı var..

işin şakası bi yana, benim arkadaşımın doğumunda ben kaldım yanında, arkadaşımı doğuma alınca benden de bebeğin kkıyafetlerini istediler onu giydirdiler hemen, hem de özel hastaneydi.
tabi canım özelde kıyafet vermiyorlar doğuma giderken bebeğe ne giydirileceğini sorup alıyorlar yani sen veriyorsun
heralde acıbadem hast veriyo olabilir
He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar
canım mikrop kapmasın diye bütün çabaları 1-2 gün sık dişini

ben hamileliğim boyunca hep o dediğin gibiyim gerçi pek güldüğüm söylenemez ama bir tuhafım işte

tamam canım babamız oruç hastahanede 1 saat sabah erkenbden gidip gelmeyi düşünüyoruz inş. merakta bırakmam yazıcam hadi hayırlısı bakalım

bende öyle duydumda geçen kendi doktorum izindeydi. başka doktora girmiştim o da bi dahaki gelişinde yapar belki demişti. bende hem ruhen hem bedenen hazırlıyorum kendimi
haklısın canım tabi iyi gelir, ben de kuran okuduğumda dua ettiğimde bebeğimin de daha huzurlu olduğunu düşünüyorum. İnşallah iyi geçer kontrolünüz.
evet canım insan hissediyor işte yani annişler haraket etmeyince çok korkmasın bide bunu denesinler diye söyledim bize dua edin tombikleşmiş olsun inş kuzum

sorma canım 36. haftamdayım ama doktor öle demiyor 35 hafta 1 günlükmüşüz yanii 36. hafta içindeymişiz öyle hesaplanıyormus 36 bitince problem olmaz biraz daha sabır dediii

didemcim hamilelik takvimine göre 35 + 1 günlüksün bizim alltaki bilgiler 1 hafta önden gidio .... çok çok geçmiş olsun valla bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekio Rabbim yardımcımız olsun

sezeryan cnmm tubıss telden yazdıgı ıcın hızlı yzamıoo . kalp atısı yuksek oldugu ıcın acıl sezeryana alınmıss.. bebegı kuvezde dualarımıza ıhtıyacı var..

cevabın için sağol şükriyecim.çok şaşırdım.ama pcyi açarkende bakalım doğuran olmuşmu diye geldi aklıma sonrada ne doğurması daha bizlere erken diye düşündüm ama doğum olmuş.hayırlısı olsun dua edelim bol bol tabi.zaten krhe aklımdan hiç çıkmıyor.sürekli dua ediyorum onun bebeği içinde.anlaşılan artık bizlerde tetikte olmalıyız.nezaman ne olacağı hiç belli olmuyor.

Anne dünyaya getirmek isteyendir.
Anne,sabredendir,
Anne yoklukta var gibi besleyendir…
Yavrusu doysun diye ben tokum diyendir.
Kimi zaman gözünün yaşını soğana karıştıran
Ama evladını acısına hiç dahil etmeyendir.
Sizi sıkı sıkı giydirip ayağını üşütendir.

Anne hata örtendir..
Size ceza verse bile,içinden affedendir..
Her durumda sizi kollayandır..
Sağ tarafına alıp kaldırımdan yürüten,
Hayatını hep evladı için sollayandır..
Kirlilerinizi temize çekendir,
Her hafta size ‘beyazın var mı?’ diye sorandır..

Matematiği sizinle öğrenen,
Bir tebessümü sevgisiyle çarpandır..
Gecenin bir yarısı gizlice eve girerken
Siz anahtarı çevirmeden önce,otomatiğe basandır..
Anne bekleyendir…

Siz onun hangi yemeği daha çok sevdiğini bilmezsiniz
Ama o bunların hepsini ezbere bilir..
Her zaman ekmeğin tazesini size ayıran
Bayatını şikayetsiz çorbasına doğrayandır…

İnsana en ağır sözü en çok seveni söyler kimi zaman
İşte o size yaptığınızı yakıştıramayandır..
Sünger terlikle canınızın yanmadığını bilir ama
Anlamazdan gelir,uslanmanız için..
Siz ağlarken onun içine akarsınız..
Ama bu sırra hiç ayamazsınız..

VE ANNE:
Çocukluğunuzu ilk haliyle sizin için saklayandır..
Aşık olduğunuzu bir duruşunuzdan anlayandır..
Ne kadar uzaklaşırsanız uzaklaşın
O kadar çok varacağınız memleket gibidir..
Cennetin ön izlemesidir…

canım ben yaparmıyım henüz tam emin değilim ama ucuzdu kundak aldım ve çok ince penye battaniye örtüceğine onun içine dolayabilirim dur bakalım

rıca edrım cnmm . cantaları hazırlamaya basladı cogu anneler. neolcagı gercekten bellı deıl bız yatıyoruz ıı geceler cnmmmm

didemcim hamilelik takvimine göre 35 + 1 günlüksün bizim alltaki bilgiler 1 hafta önden gidio .... çok çok geçmiş olsun valla bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekio Rabbim yardımcımız olsun

alttakı bılgıler dogru.35+1 gunluk zaten 36. hafta demek:) bılgılerımızde sıkıntı yok:)

yakamozzz_, bayanstres, sennr, fatmaemr, chem27, suksuk, mericdemir2007, on7, bebekc+, laleylul, vuslat79, ESTEBAN, zevzekbayan
oy oy maşallah nekadar kalbalık burası maşallahhh nasılsınız kızlarr
ay tuba da burdaymışşşş nasılsın şekerim herşey yolundadır inş. bebişin nasılll ay heycanlandırdın bizi güzel haberlerini duymak istiyoruzzzzz

rıca edrım cnmm . cantaları hazırlamaya basladı cogu anneler. neolcagı gercekten bellı deıl bız yatıyoruz ıı geceler cnmmmm

ııı geceler annısler sahura kalkıcazz yatıyoruz bızzzz kendınıze vee kuzucuklaraa ıı bakın

kızlar nasılsınız uzun zamandır takip edemedim sizi umarım yoktur bir terslik aceleci bir bebiş

gece gece muslukları sayende açtık şükriye her satırı gerçek
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…