kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
bu zamanlar normal canım duygusal dalgalanmalar tavandabende dakşam balkonda otururken sebepsiz durup dururken
gözümden yaşlar süzüldü ortada hiçbirşey yok balkonda çay içerken birden ağlama krizi geldi:44:
sanmam canım ya.hamilelikte ruhsal dalgalanma birçüğumuzda var.hatta bende bugün radyo dinlerken duygulandım hüngün hüngür ağladım.sonrada ağlayan ben değilmişim gibi temizliğe devam ettim.tuaf hormonlarımız nasıl çalışıyorsa artık:)
He ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar
uzulme cnmmmmmmmmmmmmm sagsalım dogduya bundan sonra hersey yoluna gıreerr. sen güçlu olucaksınkı kuzunla ılgılenebılesınn..Canim elimde degil ama uzulmeyeye calisiorum yinede allahtan annemlerin yanindayim onlar cok destek oluolr
Ama ole cok da uzulmuyorum ole hsysti bi durum soz konusu deil
hamd olsun
Canim elimde degil ama uzulmeyeye calisiorum yinede allahtan annemlerin yanindayim onlar cok destek oluolr
Ama ole cok da uzulmuyorum ole hsysti bi durum soz konusu deil
hamd olsun
kız doğuran senmisin yoksa.inanamıyorum ya başladık artık doğurmaya yuppiiiii.canım gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen 36 haftalık görünüyorsun neden erken doğdu canım normal doğummu oldu.çok soru sordum ama merak ettim canım umarım bebeğininde seninde sağlığınız yerindedir.
tabi canım özelde kıyafet vermiyorlar doğuma giderken bebeğe ne giydirileceğini sorup alıyorlar yani sen veriyorsunişin şakası bi yana, benim arkadaşımın doğumunda ben kaldım yanında, arkadaşımı doğuma alınca benden de bebeğin kkıyafetlerini istediler onu giydirdiler hemen, hem de özel hastaneydi.
canım mikrop kapmasın diye bütün çabaları 1-2 gün sık dişiniHe ya iyi dedin bunu sen bana bi soleyim ams izin vermzler gormeye bile 1 2 dk izin veriolar
kızlar ruhsar durumum iyice dalgalanmaya başladı benim......
çok çabuk kızıp sinirleniyrm,çok çabuk ağlamaya başlıyrm.....
ardından çok çabuk gülmeye başlıyrm....
ay bana bişeyler oluyooo kafayı kırcam sanırım bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeee
sizdede böyle değişik durumlar oluyo muuuuu
bi ark. söyledim bunları,bana aaaaaa o zaman senin doğumun yakın 1haftaya doğurursun die yorum yaptı.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
tamam canım babamız oruç hastahanede 1 saat sabah erkenbden gidip gelmeyi düşünüyoruz inş. merakta bırakmam yazıcammısler gıbım olmusunuzz dr teyzenız ıcın hazırsınz artık .. kendını kasmaa cnm relax ol yoksa dahada acır.. bakalım ben napıcam:18::18: dua etmekk herzaman lazım cnm bende cok edıyorum allahım korusun nazarlardan.. amnn.. bızde optukk ıı gecelerrr yarın yazmayı unuutmaaa
bende öyle duydumda geçen kendi doktorum izindeydi. başka doktora girmiştim o da bi dahaki gelişinde yapar belki demişti. bende hem ruhen hem bedenen hazırlıyorum kendimioooooooooooooooohhhhhhhhhhhh..........hadi bakalım iyi haberlerle gelin annesi......
dr. gelince hemen yazın tamam mı bizi merakta bırakmayın........
çatı muayenesi için erken diye düşünüyrm canım genelde son haftalarda yapıyorlarmış...
hatta bazı doktorlar doğum anına kadar yapmıyormuş onu....
evet canım insan hissediyor işte yani annişler haraket etmeyince çok korkmasın bide bunu denesinler diye söyledimhaklısın canım tabi iyi gelir, ben de kuran okuduğumda dua ettiğimde bebeğimin de daha huzurlu olduğunu düşünüyorum. İnşallah iyi geçer kontrolünüz.
sorma canım 36. haftamdayım ama doktor öle demiyor 35 hafta 1 günlükmüşüz yanii 36. hafta içindeymişiz öyle hesaplanıyormus 36 bitince problem olmaz biraz daha sabır dediii
sezeryan cnmm tubıss telden yazdıgı ıcın hızlı yzamıoo . kalp atısı yuksek oldugu ıcın acıl sezeryana alınmıss.. bebegı kuvezde dualarımıza ıhtıyacı var..
mısler gıbım olmusunuzz dr teyzenız ıcın hazırsınz artık .. kendını kasmaa cnm relax ol yoksa dahada acır.. bakalım ben napıcam:18::18: dua etmekk herzaman lazım cnm bende cok edıyorum allahım korusun nazarlardan.. amnn.. bızde optukk ıı gecelerrr yarın yazmayı unuutmaaa
bende ole duydum cnmm .. sıcakta olmasadaa kısın yapılabılır
cevabın için sağol şükriyecim.çok şaşırdım.ama pcyi açarkende bakalım doğuran olmuşmu diye geldi aklıma sonrada ne doğurması daha bizlere erken diye düşündüm ama doğum olmuş.hayırlısı olsun dua edelim bol bol tabi.zaten krhe aklımdan hiç çıkmıyor.sürekli dua ediyorum onun bebeği içinde.anlaşılan artık bizlerde tetikte olmalıyız.nezaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
didemcim hamilelik takvimine göre 35 + 1 günlüksün bizim alltaki bilgiler 1 hafta önden gidio .... çok çok geçmiş olsun valla bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekio Rabbim yardımcımız olsun
alttakı bılgıler dogru.35+1 gunluk zaten 36. hafta demek:) bılgılerımızde sıkıntı yok:)
rıca edrım cnmm . cantaları hazırlamaya basladı cogu anneler. neolcagı gercekten bellı deıl bız yatıyoruz ıı geceler cnmmmm
ııı geceler annısler sahura kalkıcazz yatıyoruz bızzzzkendınıze vee kuzucuklaraa ıı bakın
Anne dünyaya getirmek isteyendir.
Anne,sabredendir,
Anne yoklukta var gibi besleyendir…
Yavrusu doysun diye ben tokum diyendir.
Kimi zaman gözünün yaşını soğana karıştıran
Ama evladını acısına hiç dahil etmeyendir.
Sizi sıkı sıkı giydirip ayağını üşütendir.
Anne hata örtendir..
Size ceza verse bile,içinden affedendir..
Her durumda sizi kollayandır..
Sağ tarafına alıp kaldırımdan yürüten,
Hayatını hep evladı için sollayandır..
Kirlilerinizi temize çekendir,
Her hafta size ‘beyazın var mı?’ diye sorandır..
Matematiği sizinle öğrenen,
Bir tebessümü sevgisiyle çarpandır..
Gecenin bir yarısı gizlice eve girerken
Siz anahtarı çevirmeden önce,otomatiğe basandır..
Anne bekleyendir…
Siz onun hangi yemeği daha çok sevdiğini bilmezsiniz
Ama o bunların hepsini ezbere bilir..
Her zaman ekmeğin tazesini size ayıran
Bayatını şikayetsiz çorbasına doğrayandır…
İnsana en ağır sözü en çok seveni söyler kimi zaman
İşte o size yaptığınızı yakıştıramayandır..
Sünger terlikle canınızın yanmadığını bilir ama
Anlamazdan gelir,uslanmanız için..
Siz ağlarken onun içine akarsınız..
Ama bu sırra hiç ayamazsınız..
VE ANNE:
Çocukluğunuzu ilk haliyle sizin için saklayandır..
Aşık olduğunuzu bir duruşunuzdan anlayandır..
Ne kadar uzaklaşırsanız uzaklaşın
O kadar çok varacağınız memleket gibidir..
Cennetin ön izlemesidir…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?