selam kızlar ,
zevzekbayan ın doğumu duyunca yusuf yusuf oldum kociş işten gelince temzlk yaptık ama çok yoruldum ole derin temzlkte değil süpür sil toz al cnm cıktısonra da oğlum uzun süre hareket etmedi stres oldum:18::18::18: nese daha sonra az az hareket etti dünyalar bnm oolduu
selam kızlar ,
zevzekbayan ın doğumu duyunca yusuf yusuf oldum kociş işten gelince temzlk yaptık ama çok yoruldum ole derin temzlkte değil süpür sil toz al cnm cıktısonra da oğlum uzun süre hareket etmedi stres oldum:18::18::18: nese daha sonra az az hareket etti dünyalar bnm oolduu
Nette okumuştum anneler hareket halindeyken amniyon sıvısı sallanırmış ve bebeklerde beşik etkisi yaparlarmış :) bu yüzden hareketsiz olurlarmış bende çoğu zaman ayakta kaldığımda temizlik yaptığımda küçüğümü hissetmiyorum hiç hareket etmiyor ama oturup ayaklarımı uzatıyorum bi kaç bişe atıyorum ağzıma hanfendi coşuyo sonra
ayaktayken zaten hareket etseler de anlamıyoruz sanırım, hele temizlik yapmış ve yorulmuşsan hiç hareket etmiyorlar, anca oturup biraz dinlenince başlıyorlar yaramazlar.
bazen diyorum aaa bayadır kımıldamadı, sonra azıma bi lokma atıyorum bizimki başlıyor oynamaya, eşime diyorum bizimki harbi obur olacak, yemek gelir gelmez harekete geçiyor
ayy sormayın meyve yedim sola yattım olmadı cikolata gofret falan yedim ondan sonra nazlana nazlana kıprastı beyefendibu gece bizi uyku da tutmuo midem çok yanıo bugun kızartma yedim dünakş.dan kalan ondan beri kötü midem
süt iç istersen, peki karnını okşayınca da oynamıyo mu? benim ki genelde oynuyo, nereyi okşarsam oraya vuruyo sıpa.
Buradaki arkadaşlardan degil de etrafımdan cok ciddi tepkiler alıyorum aslında.Kedim kanser dediğimde "hadi yaa kemoterapiye başlayalım bari" diye dalga geçen insanlar gördüm.Hayvan ya nasıl olsa! Ölmek için ya da işkence edilmek için yaratılmış sanki..Benim 3 tane kedim var.Hamile oldugumu öğrendiğim anda tüm çevrem "eee kedileri atarsın artık" diye söylenmeye basladı..Artık onlara cevap bile vermiyorum.Her gittiğim yerde "ee bebek gelince kediler ne olacak " diye benimlel tartışmaya giren insanlarla görüşmüyorum bile.Cahil degilim, çok sükür bebeğim için neyin iyi neyin kötü olacağını biliyorum.Eşim de bu konuda çok tedbirli oldugu için çok araştırdık.Birçok doktora sorduk.Dediğin gibi sadece toxoplazma bagısıklığına bakıldı ekstradan.Ama kimseye anlatamıyorum.Aşılı hayvandan zarar gelmez.Aksine biz ona bişiler bulaştırıyormusuz. Tabiki hijyenine cok dikkat edicez. Ayrıca uzmanlar evcil hayvanlarla büyüyen cocukarın bagısıklık sistemlerinin daha güçlü oldugunu söylüyor.Herkes istediğine inanmakta serbest. ben kedilerimle cok mutluyum. Etrafımdaki bir çok insan görünümlü yaratıktan çok çok daha değerliler benim için. Hassasiyetin için teşekkür ederim.İnsallah dualarımız kabul olur.Kedim su anda veteriner gözetiminde.Yarın ameliyat olacak.O benim için sadece bir hayvan degil.Ben onunla 13 yılımı paylastım. evinde bir canlı besleyen herkes benim ne demek istediğimi cok iyi anlayacaktır.
Suksukcum senin de kötü bir niyetin olmadıgını ben biliyorum. Macpro arkadasım da benim gibi etrafın tepkilerinden cok bunaldıgını düşünüyorum.Sürekli kendimizi, fikrimizi savunmaya calısmaktan helak oluyoruz.İnsanlar bu konuda bazen cok anlayısız olabiliyorlar.
Mericdemir bende de cok cabuk sinirlenme hali oluyor ama bu son zamanlara özel birsey degil, cok daha kolay aglıyorum ama cok cabuk gülemiyorum malesef :) Duygusal dalgalanma bir dogum belirtisi degildir endise etme.kızlar ruhsar durumum iyice dalgalanmaya başladı benim......
çok çabuk kızıp sinirleniyrm,çok çabuk ağlamaya başlıyrm.....
ardından çok çabuk gülmeye başlıyrm....
ay bana bişeyler oluyooo kafayı kırcam sanırım bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeee
sizdede böyle değişik durumlar oluyo muuuuu
bi ark. söyledim bunları,bana aaaaaa o zaman senin doğumun yakın 1haftaya doğurursun die yorum yaptı.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bugun oleden sonra gidicem ins kuzumu gorcem dr uyla konuscsm nasil oldu dienezaman gıdıceksın cnmm cemrecııgı gormeyee
Evet bebekc cim ben dogum yaptim cemreme kavustim sandim ama bi sefer daha da ayrildik ins bu hafta ici cikaririz yavrumukızlar herkese slm.bende ev temizliğine giriştim buraya hiç giremedim 2 gündür.ancak şimdi açabildim pc yi.geçmişte yapamadım hayırdır doğuranmı var aramızda
Allah razi olsun cnm darisi sana hayirlisiyla bende hic beklemiodumzevzekcim gözün aydın canım.. bi an önce evladına kavuşursun inş... valla ben bugün okuyunca şok oldum yani hiç beklemioduk :))) ama maşallah kurtuldun Rabbim hepimizi sağ-salim kurtarsın inşş.... cemremizi öpüyoruz kocaman ve dualarımız onunla
evt cnm bnm saolasin darisi basina hayirlisiyla srxaryenle oldu cnm bebegimdede bendede tasikardi cikti ondan erken dogum oldukız doğuran senmisin yoksa.inanamıyorum ya başladık artık doğurmaya yuppiiiii.canım gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sen 36 haftalık görünüyorsun neden erken doğdu canım normal doğummu oldu.çok soru sordum ama merak ettim canım umarım bebeğininde seninde sağlığınız yerindedir.
İyiyim cnm bi de cemrem yanimda olsa daha iyi olucajtim hayirlisi napslim. Bugun gidcm dr a ins iyi haberlerle helirim dua edim olur muyakamozzz_, bayanstres, sennr, fatmaemr, chem27, suksuk, mericdemir2007, on7, bebekc+, laleylul, vuslat79, ESTEBAN, zevzekbayan
oy oy maşallah nekadar kalbalık burası maşallahhh nasılsınız kızlarr
ay tuba da burdaymışşşş nasılsın şekerim herşey yolundadır inş. bebişin nasılll ay heycanlandırdın bizi güzel haberlerini duymak istiyoruzzzzz
selam kızlar ,
Selamlaaar yatanlara iyigeceler:) bizde eşimin köyüne gittik. Onlar boya temizlik yaptılar bende takıldım. Sonra kasılmalarm arttı hatta biara 10dakikada 1e düştü ödüm koptu. Şimdi iyiyiz. Uyumak üzereyiz zevzekcim ummarım sağlıklı bir şekilde tez zamanda çıkar cemrecik küvezden
Zevzekci tubacim dogum yaptigini yeni ogrendim allah anali babali buyutsun en kisa zamanda cemrene kavusursun
kızlar dün gece bende doğuruyordum dün çok yedim ve çok karıstırdım saat 8 gibi karnıma ağrı girdi öldüm öldüm dirildim alttan üstten çıkardım sürekli hastaneye gittik doğurıyorum dedim saat 11 gibi bir sürü test yaptılar doktorumu aradım saolsun hemen geldi saat 3 e kadar neler çektik doğum baslamasın die serum werdi doktor gıda zehirlenemsi olmus hangisi etkiledi bilmiyorum ama ağlıyorum bir yandan perişan olduk kaç tane iğne we serum yedim saat 5 e doğru ewe geldik 5 den sonra yattım şimdi iyiyim ama bişe yiyince rahatsız ediyor ayy kabus gibiydii ben ağlıyorum doğuruyorum die hayır 10 gün daha bekle ciğerleri gelişiyor su an die doktor ben hayır doğurucam dedim durdum çok şükür geçdi ama bende bittim walla
hayırlı haberlrle gel ınss canım benımm.. haberını beklıyorummm..cemrecıgımızı koklaaa..Bugun oleden sonra gidicem ins kuzumu gorcem dr uyla konuscsm nasil oldu die
Evet bebekc cim ben dogum yaptim cemreme kavustim sandim ama bi sefer daha da ayrildik ins bu hafta ici cikaririz yavrumu
Allah razi olsun cnm darisi sana hayirlisiyla bende hic beklemiodum
evt cnm bnm saolasin darisi basina hayirlisiyla srxaryenle oldu cnm bebegimdede bendede tasikardi cikti ondan erken dogum oldu
İyiyim cnm bi de cemrem yanimda olsa daha iyi olucajtim hayirlisi napslim. Bugun gidcm dr a ins iyi haberlerle helirim dua edim olur mu
iyi yapmissinizcnm akliniz bsiniza gelsn iste ole tembel karilar sizi
ins cnm dualstinizda bizide eksik etmeyin
Allah razi plsun cnm darisi badina hayirlisiyls ins ksvudutum yavruma
gunaydınn bu sabah sabah nasıl bı enerjı yahu benım totomu kaldırasım yokGünaydınn....
yine uykumu alamadım saçlarım yine halil sezai modunda aynı şöyleyim
İnşaallah şu halim geçerde bugün yavaş yavaş temizlik yaparım kapıları siliyimde çıksınlar aradan diye düşnüüyorum bakalım yapabilecek miyim? Bir de koltukların kılıflarını yıkadımmı tamamdır :) Ama halim yok o da ayrı mesele
günaydınlar herkese ..
zevzek bayan tebrikler yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah..
benimde ağrı ve sancılarım çok oluyo erken doğurmaktan korkuyorum açıkcası gerçi cuma drdeydim öyle bir ihtimaldan bahsetmedi ama...bizim arkadaş sezaryan olcaktı haftaya bebiş sezaryan tarihinden önce gelmeye karar vermiş apar topar sezaryan oldu cumartesi bebişini kucağına aldı ...
bunu duyunca tabi panikledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?