2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar ,
zevzekbayan ın doğumu duyunca yusuf yusuf oldum kociş işten gelince temzlk yaptık ama çok yoruldum ole derin temzlkte değil süpür sil toz al cnm cıktı sonra da oğlum uzun süre hareket etmedi stres oldum:18::18::18: nese daha sonra az az hareket etti dünyalar bnm oolduu

Nette okumuştum anneler hareket halindeyken amniyon sıvısı sallanırmış ve bebeklerde beşik etkisi yaparlarmış :) bu yüzden hareketsiz olurlarmış bende çoğu zaman ayakta kaldığımda temizlik yaptığımda küçüğümü hissetmiyorum hiç hareket etmiyor ama oturup ayaklarımı uzatıyorum bi kaç bişe atıyorum ağzıma hanfendi coşuyo sonra

ayaktayken zaten hareket etseler de anlamıyoruz sanırım, hele temizlik yapmış ve yorulmuşsan hiç hareket etmiyorlar, anca oturup biraz dinlenince başlıyorlar yaramazlar.

bazen diyorum aaa bayadır kımıldamadı, sonra azıma bi lokma atıyorum bizimki başlıyor oynamaya, eşime diyorum bizimki harbi obur olacak, yemek gelir gelmez harekete geçiyor

ayy sormayın meyve yedim sola yattım olmadı cikolata gofret falan yedim ondan sonra nazlana nazlana kıprastı beyefendi bu gece bizi uyku da tutmuo midem çok yanıo bugun kızartma yedim dünakş.dan kalan ondan beri kötü midem

süt iç istersen, peki karnını okşayınca da oynamıyo mu? benim ki genelde oynuyo, nereyi okşarsam oraya vuruyo sıpa.

süt iç istersen, peki karnını okşayınca da oynamıyo mu? benim ki genelde oynuyo, nereyi okşarsam oraya vuruyo sıpa.

normalde oynar ben sola yatım hoooop tekmeler ama bu sefer çok geç tepki verdi alışık değil annesinin hareketli olmasına şaşırdı heralde çocuk

iyi geceler kızlar bizde dışardaydık sahilde dolaştık biraz geçmiş yaptık yatıcaz uykumuz geldi:)) benim kızda gerdi karnımı taş gibi sanki rahmimde birşeyler oluyor baskı yapıyor heralde sizede allah rahatlık versin iyi uykular kızlar

Selamlaaar yatanlara iyigeceler:) bizde eşimin köyüne gittik. Onlar boya temizlik yaptılar bende takıldım. Sonra kasılmalarm arttı hatta biara 10dakikada 1e düştü ödüm koptu. Şimdi iyiyiz. Uyumak üzereyiz zevzekcim ummarım sağlıklı bir şekilde tez zamanda çıkar cemrecik küvezden

Suksuk tabi ki kötü bir niyetle yazdıgını söylemedim, mutlaka iyi niyetledir, yazdıklarımda da direk seni kastederek yazdıgım birsey yok, yazdıklarımdan üzülmene de gerek yok. Dedigin gibi sende bir hayvan bakmıssan o zaman bilirsin nasıl bir duygu oldugunu, yazdıklarım son derece merhamet iceren, dinimizin de emrettigi sekilde her canlıya merhamet etmeyi hatırlatan, allahın verdigi canı allahın alacagını söyleyen seylerdi. Onlarda allahın dilsiz kulları ve baskalarına sacma bile gelse arkadasımız Lynne icin önemli bir canlı, hayatının 13 yılını birlikte gecirmis ve eminim kahroluyordur, bu cok zor bir durum gercekten. Ama insanlara "uyut gitsin" demek cok kolay geliyor.o yüzden bana tepki vermektense hep beraber sırf hayvan oldugu icin onun canını önemsiz sayan zihniyete tepki versek daha dogru olur diye düsünüyorum.

Lynne Aynen canım, her kelimene katılıyorum, taa forumun ilk zamanlarında hamile oldugumuzu yeni ögrenip testlerimizi yaptırdıgımız ve burdan yazıstıgımız zamanlarda hatırlarsın arkadasların cogundan toxoplazma testi istediler, cünkü sadece kediden bulasan bisey degil, iyi yıkanmamıs meyve sebzedende geciyor, ama kimseye anlatamıyorsun. Zavallı hayvancıkların adı cıkmıs bir kere, oysa kediler benim tanıdıgım bir cok insandan daha temiz. Gecen gün Avm tuvaletinin icinde -özür dileyerek yazıyorum- yerde koca kan pıhtısı duruyordu. O sekilde tuvaletten cıkıp birde insanlara hijyen ögretmeye calısanlar var. Benim kedim hastalıktan sürünürken koca bir sise serum yemisken bile kumuna sürüne sürüne gidip tuvaletini yaptıktan sonra onu kumla örtüyor..O yüzden bende etrafımdaki kimsenin temizlik nutuklarını dikkate almıyorum..Aynen bende senin gibi seyler yasadım ve yasıyorum, hamile oldugum icin "ee kedin nolucak peki" diyen münasebetsiz ve haddini bilmezlere dert anlatmaktan yoruldum, sanki benim cocugumu benden daha iyi düsünebilecekler, isgüzarlıktan baska bisey degil, dedigin gibi o gelen tepkilerden o kadar sıkıldım ki artık direk agızlarının payını veriyorum bana böyle akıl vermeye calısanların. Cahillik diz boyu ama birde yanında haddini bilmezlik olunca cok tehlikeli oluyor. Anlatmaya calısıyorum, o hayvanın her asısı tamam, son derece temiz bakılıyor, ayrıca dedigin gibi doktorlar bas bas heryerde anlatıyor hayvanlarla birlikte büyüyen cocukların bagısıklık sisteminin cok daha kuvvetli oldugunu, eskiden köy yerlerinde hayvanlarda insan hayatının bir parcasıydı, cocuklar kediyle, köpekle, koyunla, kuzuyla oynayarak büyürdü, onlar neden bizim kadar hastalanmıyor acaba? Tabi ki ekstra durumlar vardır, uzak tutulması gereken ona diyecek biseyim yok, ama kendine bakmadan gördügü her hayvana vebalı muamelesi yapan insanlara sinir oluyorum.Dedigin gibi coksükür cahil degiliz, doktorumuza ve veterinere danıstık, hicbir sakıncası olmadıgını söylediler, ama benim cevremdeki bazı insanlar doktorlardan daha cok bildiklerini sanıyor, doktor böyle böyle dedi diyorum, "olsun sen at o hayvanı yinede" diyor yaa, inanılmaz :) Hayvanlarda ve insanlarda görülen ortak hastalıklar sadece %1.6 üstelik..Bide bunu söyleyenler kendilerine müslüman diyor ya onu anlamıyorum en cok, bir dön de kendi peygamberine bak o zaman o nasıl davranmıs hayvanlara..Peygamberimiz cok sevdigi kedilerinden biri olan müezzenin ictigi sudan kalan suyla abdest alırmıs, cübbesinde uyudu diye kediyi rahatsız etmemek icin cübbesinin kösesini kesip oyle kalkacak kadar merhametli bir peygamberden bahsediyoruz ama tabi kendi isine gelen kısımlarıyla ilgileniyor insanların cogu..O yüzdende aynen dedigin gibi o hayvanlar benim etrafımdaki bircok insandan daha degerli benim icin.Kafamız calısıyor cok sükür, kimsenin yalan yanlıs tavsielerine ihtiyacım yok, gercekten bende etrafımdaki bu anlayıssız insanlarcan cok yoruldum merhametsiz ve sevgisiz gecirdikleri hayatları icin ben onlar adına üzülüyorum sadece..(Bu arada burda özel olarak kimseyi kastetmedigimi belirtiyim)

Mericdemir bende de cok cabuk sinirlenme hali oluyor ama bu son zamanlara özel birsey degil, cok daha kolay aglıyorum ama cok cabuk gülemiyorum malesef :) Duygusal dalgalanma bir dogum belirtisi degildir endise etme.

Iki kulagimdaki enfeksyon agri duyamama yuzunden sinirlerim oldukca gergindi pasamin tekmelerini bile onemsemez oldum neyseki suan cok iyiyim yrn dr kont var kulaklarimi temizlerde kurtulurum tamamen persembe gunude pasami gorme kontrolumvar ins yolundadir hersey esimin zoruyla annemlere geldik ben gece gunduz yatiyorum aybukeme annem babam bakiyo yan aparmnda teyzemler dayimlar ananem var aybukenin kryfi yefinde bende rahatim ama evimi ozluyorum persembe drkontrden snr babam belki eve birakir beni

nezaman gıdıceksın cnmm cemrecııgı gormeyee
Bugun oleden sonra gidicem ins kuzumu gorcem dr uyla konuscsm nasil oldu die

kızlar herkese slm.bende ev temizliğine giriştim buraya hiç giremedim 2 gündür.ancak şimdi açabildim pc yi.geçmişte yapamadım hayırdır doğuranmı var aramızda
Evet bebekc cim ben dogum yaptim cemreme kavustim sandim ama bi sefer daha da ayrildik ins bu hafta ici cikaririz yavrumu

Allah razi olsun cnm darisi sana hayirlisiyla bende hic beklemiodum

evt cnm bnm saolasin darisi basina hayirlisiyla srxaryenle oldu cnm bebegimdede bendede tasikardi cikti ondan erken dogum oldu

İyiyim cnm bi de cemrem yanimda olsa daha iyi olucajtim hayirlisi napslim. Bugun gidcm dr a ins iyi haberlerle helirim dua edim olur mu

iyi yapmissinizcnm akliniz bsiniza gelsn iste ole tembel karilar sizi

ins cnm dualstinizda bizide eksik etmeyin

Zevzekci tubacim dogum yaptigini yeni ogrendim allah anali babali buyutsun en kisa zamanda cemrene kavusursun

Allah razi plsun cnm darisi badina hayirlisiyls ins ksvudutum yavruma

didemcim. cok gecmis olsun. iyi olmana sevindim. dikkat et kendine. Zamani gelmeden dogurma

Günaydınn....

yine uykumu alamadım saçlarım yine halil sezai modunda aynı şöyleyim

İnşaallah şu halim geçerde bugün yavaş yavaş temizlik yaparım kapıları siliyimde çıksınlar aradan diye düşnüüyorum bakalım yapabilecek miyim? Bir de koltukların kılıflarını yıkadımmı tamamdır :) Ama halim yok o da ayrı mesele

hayırlı haberlrle gel ınss canım benımm.. haberını beklıyorummm..cemrecıgımızı koklaaa..
gunaydınn bu sabah sabah nasıl bı enerjı yahu benım totomu kaldırasım yok

günaydınlar herkese ..
zevzek bayan tebrikler yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah..
benimde ağrı ve sancılarım çok oluyo erken doğurmaktan korkuyorum açıkcası gerçi cuma drdeydim öyle bir ihtimaldan bahsetmedi ama...bizim arkadaş sezaryan olcaktı haftaya bebiş sezaryan tarihinden önce gelmeye karar vermiş apar topar sezaryan oldu cumartesi bebişini kucağına aldı ...
bunu duyunca tabi panikledim..

gunaydınn..bızım bebısler acelecı cıktı agustosda dokulucez gıbıı

günaydıııınnnn şükriye teyzesiiiii nasılsınız elif kızımızlaaa
sizlerede günaydın sabırsız eylül bebişlerinin anneleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…