2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyyyy nasıl gözlerim dolduu yaa burnumun direği sızladııııı

Canım ne güzel anlatmışsın. Sanki kendi cümlelerimi okuyor gibi oldum. Malesef etrafta bilmeden konuşan, araştırmayan insan cok..Sanırım bize düşen insanlara örnek olup bilinçlendirmek, bizim gibi düşünen nesiller yetiştirmek.Hadi hayvanları sevmeyip korkan insanları anlayabiliyorum ama bir de işin zarar verenler, işkence edenler kısmı var kiii yürekler acısı..O konuya hiç girmiyorum yoksa cıkmak mümkün olmuyor...Türkiye hayvan hakları konusunda hiç gelişmemiş bir ülke.Ancak çalışmalar çok olumlu..Daha bi umutla bakmamı sağlıyor geleceğe..Ne diyelim, bebişlerimiz ve canlarımızla güzel yarınlara insallahh..

Birazdan kedimi ameliyata alacaklar.Kuzumu da bir can kabul edip onun için üzülen ve bir duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederim..

gunaydın cnm kahvaltı yapıyodukk kıızmlaa pek bı hareket yok kızımdaa..anne olmakk bole ıstee oynamıoo dıee uzulmeekk
canım üzülmeee.. karnı acıkmıştır cadı kızının o yüzdendir şimdi kendine gelir ufaklık tepiklemeye başlaarrr..

Son düzenleme:

Zevzekçim tebrik ederim. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Maşallah kilosu falan çok iyi. En kısa zamanda yanına gelir umarım.

buyudukce az oynuycak galıbaa hıc bole yapmazdı benım cımcımemmıns acıktıgı ıcındır..

efecık nasıl
üzme canım kendinii birazdan oynamaya başlayacakk bak görürsünn azıcık konuşşş elifinleee
efe bey yaramazlık peşindeee sabaha kadar uyutmadı ufaklık annesiniii ne yapıyosa içerde kıpır kıpır çıkacağı yolu bulmaya çalışıyoo galibaa şimdi hareket etmiyooo ee sabaha kadar oynadı uyuyo heralde şu andaaa. gece kuşu olacak bizim oğlan anlaşıldı

günaydıııınnnn şükriye teyzesiiiii nasılsınız elif kızımızlaaa
sizlerede günaydın sabırsız eylül bebişlerinin anneleriii

masalhh efecıgee bıraz uzanayım bakalm cımcımem oynucakmı:26:

Günaydın kızlar..uyumakla uyumamak arasında geçen zamandan sonra kalktım artık
hava yine sıcak trakya yine nemmliiii
Doğumdan sonra biraz serinlese bari resmen ayakalarımın altından kıvılcım cıkıyor sanki..
Öğleden sonra küçük oglumla gezmeye gidecegiz biraz
1haftadır cıkmadık kurtlandık ana oğul

herkese günaydıınnn...dün gece rüyamda dünyalar güzeli kızımı gördüm..kucagımda uyuyodu,bembeyaz teni,kocaman gözleri olan çok güzel bi çocuktu..kurban olsun annesi onu verene..sağlıklı bi şekilde gelsin hepimizin bebişleri inşallah..yerim ben onları

Son düzenleme:

Ayy hayır olsun çok güzel rüya görmşsün ,
ben oglumu daha hiç görmedim yüzünü rüyamda..
kime benziyor cok merak ediyorum az kaldı kavusacagız yavrularımıza

zevzekbayan hikayeni okudum şimdi ağlattın kız beni inanmıyorum çok az kaldı demekki..beni iyice heyecan bastı..:18::18:hayırlı uğurlu olssun,gözün aydın..Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ben de sinir var.çok sinirliyim bu aralar... bir de çoookkk çabuk ağlıyorum. gözümün yaşı hazır. hemen dökülüveriyor.bu aralar çok gülmüyorum ama

kıpırdayınca da salavat getirip ihlas okumak iyi olurmuş

Neeeee Tuğba doğum mu yaptı, inanmıyorum, neden öyle oldu, biri anlatsın lütfeeeeen, şoktayım.

o uyumakla uyumamak arasında gece boyunca gidip geldi daha doğrusuu uyuyamadımmm
aman dikkat edin kendinizeee gezerken yormayın kendinizi fazlaaaa
ayy ne güzel bi rüyaaaa....
bende bi kaç kez gördüm oğlumu apak topaç gibiydi maşallaaahhh çook tatlıydııı hatta eşime diyorum ki uyanıncaa o çocuk bizden çıkmış olamazdı dedim anası kara babası kara apak bi çocuk doğuruyodum nasıl oldu anlamadım demiştim ama nasıl güzel bi bebektiiii..
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz

ben de sinir var.çok sinirliyim bu aralar... bir de çoookkk çabuk ağlıyorum. gözümün yaşı hazır. hemen dökülüveriyor.bu aralar çok gülmüyorum ama
bendede var sinir ve sürekli ağlamaklı halim eşim çok çekiyoo benden adamın her dediği batmaya başladı yaaa bi yere gidelim diyoruz bakarız diyo başlıyorum ağlamaya ne anormalleştim yaaa habire hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kocacıma sarılıp da birde adama kızıp kızıp da neden ağlarken sarılıyosam anlamadım gitti

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
ayy kız günaydıınnnn..
senden alıntı yapmışım cvp yazmamışım birde diyorum kendi kendime ALLAH ALLAH ben cvp yazacaktım sanki niye böyle oldu ki diyorum
sen nasılsın canım doğurmadın demiii gezerken falaannn

Neeeee Tuğba doğum mu yaptı, inanmıyorum, neden öyle oldu, biri anlatsın lütfeeeeen, şoktayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri-2.html burdan bakabilirsin cnm

hamilelik psikolojisi. adamlar cennetlik sayemizde:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…