kesin cennetliklerr kesiiinnn... kendimi anlayamıyorum yaa hep alttan alan taraf bendim şimdi hep eşim. bazen dayanamıyo adam kaprislerime arkasını dönüyo yatıyoo sonra tabi ben yine başlıyorum ağlamaya sonra dönüyo sarılıyoohttp://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri-2.html burdan bakabilirsin cnm
hamilelik psikolojisi. adamlar cennetlik sayemizde:)))))
tatlım bebişin kalp atışları çook yüksek çıkmış acil sezeryana almış doktoruuu...
istersen doğum hikayelerinde yazıyo doğum hikayesiii bi okuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri-2.html burdan bakabilirsin cnm
hamilelik psikolojisi. adamlar cennetlik sayemizde:)))))
inşallah canımm..Okudum şimdi canım, nasıl duygulandım anlatamam. Çok şükür sağlıkla doğmuş bebişi, bir an önce kucağına alsın hayırlarla inşallah.
ayy seninde iyiymiş günaydın demedi diyee hehegünaydın kızlar ne habersiniz ayy sıcak ya klimayı kapatıncca oturulmuyor bizde bişe yemediğimiz sürece iyiyiz ne yapıcam bu midemi bilmemedim:) ewde olmak güzelmiş yahu:) ayy bndede aynı dert war herseye ağlıyorum dün sabah eşim günaydın demedi die nasıl ağladım iyice zor oluyor artık
inşallah canımm..
dün duyunca hepimiz şok olduksonra herkes bi telaş doğum çantası hazırlamayaaa
ayy seninde iyiymiş günaydın demedi diyee heheazıcık nazımızı çekiversinler bi zahmeeett
ayy canım daha senin çook gerçi görüldüğü üzere ne zaman gelecekler belli olmuyoo ama bak banaa 28 günüm kaldıı ve benimde yok hastane çantam dahaaay benim de yok hastane çantam henüz, hatta hala bebişin çamaşırlarını yıkamadım, bir an önce yapmam lazım, çok heyecan yaptım şimdi.
ay ilahi güldürdün beni:)))))ayy kız günaydıınnnn..
senden alıntı yapmışım cvp yazmamışım birde diyorum kendi kendime ALLAH ALLAH ben cvp yazacaktım sanki niye böyle oldu ki diyorum
sen nasılsın canım doğurmadın demiii gezerken falaannn
günaydın kızlar ne habersiniz ayy sıcak ya klimayı kapatıncca oturulmuyor bizde bişe yemediğimiz sürece iyiyiz ne yapıcam bu midemi bilmemedim:) ewde olmak güzelmiş yahu:) ayy bndede aynı dert war herseye ağlıyorum dün sabah eşim günaydın demedi die nasıl ağladım iyice zor oluyor artık
ay benim de yok hastane çantam henüz, hatta hala bebişin çamaşırlarını yıkamadım, bir an önce yapmam lazım, çok heyecan yaptım şimdi.
ayy canım daha senin çook gerçi görüldüğü üzere ne zaman gelecekler belli olmuyoo ama bak banaa 28 günüm kaldıı ve benimde yok hastane çantam dahaasanki doğurmayacağım kalacak orada benim oğlann
ama dün tubadan sonraa bugün tüüm eksikleri alıp yarın aynen hazırlıyorum çantayıı..
bendede yok gibi inan ne yalancı sancıı ne bişeyy hiiçbi belirti yok henüz bizimkilerin gelmeye niyeti yok galibaa arada sırada karnım sertleşiyoo o kadaaarrr.. paşamla keyfimiz peek yerindee... siz nasılsınız bakalımmm çalışmaya devam dimiii ne zaman ayrılacaksın iznee yetiversin bu kadar işay ilahi güldürdün beni:)))))
çok hoşsunn.
iyiyim çok şükür fıstıkk doğurmadım doğurmadımhiçde öyle bir şey yok gibi hehe.
sizler napıyorsunuz bakim bebiş nasıl annesi
ayy dün tuba korkuttu zatenn şimdi sende panik yaptırcan banaa:18::18::18:sendemii bak yaramazaaaa hemen hazırlayın çantalaır inan vakit alıyor kıyafetleri askından kutularındna çıkar fileler koy yıka as ütüle valize ne koanacak falan ina zaman alıyor hiçde kolay bi iş değilmişazcık korkutayım
ben daha sancının ne gerçeğiylee nede yalancısıyla karşılaşmadım canım. sadece kasılmalarım oluyo ara ara hemen geçiyoo..günaydın kızlar... akşamları sizinde kasılmalarınız oluyor mu yaaa. akşam görseniz sanki doğurucam kasılmalarım sancım oluyor. sabaha birşey yok. yalancı sancı dedikleri bu oluyor heralde..
günaydın kızlar... akşamları sizinde kasılmalarınız oluyor mu yaaa. akşam görseniz sanki doğurucam kasılmalarım sancım oluyor. sabaha birşey yok. yalancı sancı dedikleri bu oluyor heralde..
THIRTYOS canım biran önce hazırla bu bıdıkların hiç şakası olmuyor bak tubacık seninle aynı haftaydı;:)
bendede yok gibi inan ne yalancı sancıı ne bişeyy hiiçbi belirti yok henüz bizimkilerin gelmeye niyeti yok galibaa arada sırada karnım sertleşiyoo o kadaaarrr.. paşamla keyfimiz peek yerindee... siz nasılsınız bakalımmm çalışmaya devam dimiii ne zaman ayrılacaksın iznee yetiversin bu kadar iş
ayy dün tuba korkuttu zatenn şimdi sende panik yaptırcan banaa:18::18::18:
eşim 4buçuk gibi işten gelecek çarşıya çıkıp eksikleri alacağızz kız kardeşimde geliyo bugün iki gün bizdee yarın da halamla kuzenim gelecek elemanlar çokken hem temizlik hemde hastane çantasını halledeceğimm sonra daa oğluşumun yolunu gözleyeceğim artıııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?