2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlım bebişin kalp atışları çook yüksek çıkmış acil sezeryana almış doktoruuu...
istersen doğum hikayelerinde yazıyo doğum hikayesiii bi okuuu

Okudum şimdi canım, nasıl duygulandım anlatamam. Çok şükür sağlıkla doğmuş bebişi, bir an önce kucağına alsın hayırlarla inşallah.

günaydın kızlar ne habersiniz ayy sıcak ya klimayı kapatıncca oturulmuyor bizde bişe yemediğimiz sürece iyiyiz ne yapıcam bu midemi bilmemedim:) ewde olmak güzelmiş yahu:) ayy bndede aynı dert war herseye ağlıyorum dün sabah eşim günaydın demedi die nasıl ağladım iyice zor oluyor artık

Okudum şimdi canım, nasıl duygulandım anlatamam. Çok şükür sağlıkla doğmuş bebişi, bir an önce kucağına alsın hayırlarla inşallah.
inşallah canımm..
dün duyunca hepimiz şok olduk sonra herkes bi telaş doğum çantası hazırlamayaaa
ayy seninde iyiymiş günaydın demedi diyee hehe azıcık nazımızı çekiversinler bi zahmeeett

inşallah canımm..
dün duyunca hepimiz şok olduk sonra herkes bi telaş doğum çantası hazırlamayaaa

ayy seninde iyiymiş günaydın demedi diyee hehe azıcık nazımızı çekiversinler bi zahmeeett

ay benim de yok hastane çantam henüz, hatta hala bebişin çamaşırlarını yıkamadım, bir an önce yapmam lazım, çok heyecan yaptım şimdi.

ay benim de yok hastane çantam henüz, hatta hala bebişin çamaşırlarını yıkamadım, bir an önce yapmam lazım, çok heyecan yaptım şimdi.
ayy canım daha senin çook gerçi görüldüğü üzere ne zaman gelecekler belli olmuyoo ama bak banaa 28 günüm kaldıı ve benimde yok hastane çantam dahaa sanki doğurmayacağım kalacak orada benim oğlann
ama dün tubadan sonraa bugün tüüm eksikleri alıp yarın aynen hazırlıyorum çantayıı..

ay ilahi güldürdün beni:)))))
çok hoşsunn.
iyiyim çok şükür fıstıkk doğurmadım doğurmadım hiçde öyle bir şey yok gibi hehe.
sizler napıyorsunuz bakim bebiş nasıl annesi

merhaba canımmmm duygusala bağlamışızD ay ağlamayın Allah ağlatmasın yaaa negüzel geldik nu günlereee şükredelim :)

boşunazümeyelim kendimizi

THIRTYOS canım biran önce hazırla bu bıdıkların hiç şakası olmuyor bak tubacık seninle aynı haftaydı;:)

sendemii bak yaramazaaaa hemen hazırlayın çantalaır inan vakit alıyor kıyafetleri askından kutularındna çıkar fileler koy yıka as ütüle valize ne koanacak falan ina zaman alıyor hiçde kolay bi iş değilmiş azcık korkutayım

günaydın kızlar... akşamları sizinde kasılmalarınız oluyor mu yaaa. akşam görseniz sanki doğurucam kasılmalarım sancım oluyor. sabaha birşey yok. yalancı sancı dedikleri bu oluyor heralde..

ay ilahi güldürdün beni:)))))
çok hoşsunn.
iyiyim çok şükür fıstıkk doğurmadım doğurmadım hiçde öyle bir şey yok gibi hehe.
sizler napıyorsunuz bakim bebiş nasıl annesi
bendede yok gibi inan ne yalancı sancıı ne bişeyy hiiçbi belirti yok henüz bizimkilerin gelmeye niyeti yok galibaa arada sırada karnım sertleşiyoo o kadaaarrr.. paşamla keyfimiz peek yerindee... siz nasılsınız bakalımmm çalışmaya devam dimiii ne zaman ayrılacaksın iznee yetiversin bu kadar iş
ayy dün tuba korkuttu zatenn şimdi sende panik yaptırcan banaa:18::18::18:
eşim 4buçuk gibi işten gelecek çarşıya çıkıp eksikleri alacağızz kız kardeşimde geliyo bugün iki gün bizdee yarın da halamla kuzenim gelecek elemanlar çokken hem temizlik hemde hastane çantasını halledeceğimm sonra daa oğluşumun yolunu gözleyeceğim artıııkk

günaydın kızlar... akşamları sizinde kasılmalarınız oluyor mu yaaa. akşam görseniz sanki doğurucam kasılmalarım sancım oluyor. sabaha birşey yok. yalancı sancı dedikleri bu oluyor heralde..
ben daha sancının ne gerçeğiylee nede yalancısıyla karşılaşmadım canım. sadece kasılmalarım oluyo ara ara hemen geçiyoo..

Selam kızlar! Dün gece sanırım ilk kasılmalarımı yaşadım, adet sancısı gibiydi, zaten tüm gün sağlı sollu kramp ağrısı çektikten sonra pek iyi gelmedi tabii ki. Bebişe de hak vermek lazım o da doğmak için hazırlanıyor kendince :)) Bu hafta inşallah çantamızı hazırlayacağız, yoksa ortada kalırız gibi geliyor.

sanırım canımm muhtemelen yalancı sancıları yaşıyoruz.
vucut bizi de kendinize hazırlıyor doğuma

bugün dok. kontrolümüz var çok heyecanlıyız. geçen hafta dr bu hafta için bebekleri büyük ihtimal alıcaz demşti bakalım bugün ne diyecek :18::18::18:

hehe içerde keyfi yerinde desene bıdıkın:))
ben bazen çok geriliyorum bacaklarımın aarasıda küçük ilkoş bir acıyor ay diyorum birşeylermi oluyor ama yok
ben devam fıstık çalışmaya ama bu hafta son hehe cumadan sonra evimdeyim artıkım inş.
ay ay çok güzel birileirnin yanında yardımcıolması yoksa çok yorulurdun fıstıkk boş durmasınlar çalışssınlar hepsi
hadi şimdidne kolay gelsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…