2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar... akşamları sizinde kasılmalarınız oluyor mu yaaa. akşam görseniz sanki doğurucam kasılmalarım sancım oluyor. sabaha birşey yok. yalancı sancı dedikleri bu oluyor heralde..
ben daha sancının ne gerçeğiylee nede yalancısıyla karşılaşmadım canım. sadece kasılmalarım oluyo ara ara hemen geçiyoo..

yeri daralıyor annesi neyapsın çıkmak isteyecek tabi.
bak bak ne çok tembel varmış aramzıdaaa:))

bugün dok. kontrolümüz var çok heyecanlıyız. geçen hafta dr bu hafta için bebekleri büyük ihtimal alıcaz demşti bakalım bugün ne diyecek :18::18::18:
ay ay benide heycanlandırdın canım hadi hayırlısı olsn güzel haberler alırız inş. senden:)

Evet tatlım artık hızlanma zamanı gelmiş, bir an evvel hazırlamam lazım, bu bana ders oldu gerçekten, ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyor.

hehe şimdi biz buakadar hazırlık yapıyoruzz eylülün başında görünüyoruz ilk ddoğuracaklardanızz sözde birde gelmiyorlarmış biizmkiler 42.haftaya doğru giderlermi ay ne sinir olurum

kızlar slmlrr benim dün kontrolum vardı 1850 gr boyu 44 cm biraz toparlamış sanki bebişim bende 1 kilo almışım 850 sini bebiş almışş

hemen hemen aynı canım bizim bebeişler.bende 1 hafta önce gittiğimde 1830 falandı.ama hala 1 hafta gerideydi.bir daha ki randevun ne zaman ?

günaydın kızlar biz daha yeni uyandık, kahvaltı bile etmedik. Çok güzel uyumuşum. Sizler nasılsınız?
ayyyy maşallaaaahhhhh keşke bende uyuyabilseydimmmm dün akşamdan beri nerdeyse 1-2 saat ancak uyumuşumdur uyku kaçtıı gittiii bendenn..
bugün dok. kontrolümüz var çok heyecanlıyız. geçen hafta dr bu hafta için bebekleri büyük ihtimal alıcaz demşti bakalım bugün ne diyecek :18::18::18:
ayy aklım sizdeee.. inşallah iyi haberlerle gelirsin canımmm.. senden doğum beklerken zevzek doğuruverdii
gelince haber ver bizlerede mutlakaa inşallah kocamann olmuştur ufaklıklarr..
ayy sorma canım yaa baya keyfi yerindee. arada alttan alttan banada batıyo bişeylerr
birde ishal olmuşum yaa hamileliğimde hiiç olmamıştııımm. bu belirti değildir dimii ağrım sancım bişeyim yoookkk:44::44:
çalışın köleler dicem yarınn hepsineee ben yatcam onlar çalışacak ohhhhh

inşallahbüyümüşlerdir biraz daha. geçen kontrolde kızım hiç kilo almamış çıkmıştı üzülmüştüm. yavrularımın yeri kalmadıki sıkıştılar iyice doğsunlar sele serpe yatırcam onları

SLMMM ARKADAŞLAR BENDE EYLÜLDE DOĞUM YAPICAMMM
hoşgeldiniiizzz
ayy canlarım yaaa bizimkiler bilee tek oldukları halde sıkıştılar yazık seninkiler ne yapsın isyan ediyolardır içerdeee
meraklaa beklediğim doğum haberlerinden bi tanesi seninkii hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrularınıı dualarım sizinleee

hayırlı haberlerle gel inşaallah canım..

Kızlar dantellerimi attım yıkadım koltukların örtülerini yıkadım. şimdi buzdolabını silmeye gidiyorum nasıl olsa akşama yemeğim var derdim yok :) Sonrada silebilirsem ufaktan ufaktan kapıları silcem hadi öptük sizi aişemle bu arada kızlar

Aişe Gülin ya da Aişe Elvan nasıl sizce?

hoşbulduk tatlımm allahım herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin

canım benim yorma kendini fazlaa dinlene dinlene yap işleriniii. keşke benim elemanlardan bi kaç tane gönderebilsem sanaa.. hadi ben şanslıyımm ama ne olur yorulma çook fazlaaa
AİŞE ELVAN kulağaa çook hoş geliyo tatlım..

Aişe Elvan güzelmiş gerçekten.

Bebişim bana yardım ediyor kızlar, dışkılamam kolaylaştı diyebilirim, sanırım baskı yapıyor

Tamam yormam zaten ağır vasıta oldum çıktım yapamıyorum ki otura otura yapıyorum buzdolabımı silsem yeter bugünlük aslında.. Gözümde çok büyüyüo Ay gönder gönder sağolsun komşum ütüme yardım ediyo :)

Elvan benim hoşuma gidiyo da anlamı pek anlamlı eğil :) renkler çeşitler demekmiş :) bakalım benim düşndüklerim kız doğana kadar bir sürü evre geçircek bu isim heralde :)

Gunaydın kızlarr,nasılsınız bugun?ben aksam hıc uyuyamadım ya:( uykusuz zamanlar basladı sanırım,bı de sol tarafa yatmak gerekıyormus ya,ıste ben sola yatınca uyuyamıyorum( nasıl yapcam bılmıyorum ya,sağa yatsam ne olur?cok mu tehlıkelı acaba sağ tarafa yatmak?

merhaba canımmmm duygusala bağlamışızD ay ağlamayın Allah ağlatmasın yaaa negüzel geldik nu günlereee şükredelim :)

boşunazümeyelim kendimizi

orası öyle canım Allah sağlık wersin bebişlerede işde elimde olsa neden böle oldum bilemedim sıcakta çok etkiliyor heralde

Canım bende uyuyamayanlardanım. Bende sağa yatmayı çok seviyorum ama alıştım artık sola yatmaya. 8 saatlik uykunun ez fazla 2 saatini sağa yatıp uyuyabilirmişiz, bebeği besleyen damarlar sağdan geçtiği için sola dönüp uyumak lazım. Rahat edemiyosan sırt üstü yatıp hafif sola dönebilirsin. Benim doktorum bana bu şekilde açıklama yaptı. Sık dişini biraz daha :)

bende buzdolabını temizledim geldm yawas yawas iş yapıcam dinlenicem böyle geçicek artıkk zaman cumaya da çok waqr daha ya gitseydik bir doktor amcasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…