Canım bende uyuyamayanlardanım. Bende sağa yatmayı çok seviyorum ama alıştım artık sola yatmaya. 8 saatlik uykunun ez fazla 2 saatini sağa yatıp uyuyabilirmişiz, bebeği besleyen damarlar sağdan geçtiği için sola dönüp uyumak lazım. Rahat edemiyosan sırt üstü yatıp hafif sola dönebilirsin. Benim doktorum bana bu şekilde açıklama yaptı. Sık dişini biraz daha :)
Gunaydın kızlarr,nasılsınız bugun?ben aksam hıc uyuyamadım ya:( uykusuz zamanlar basladı sanırım,bı de sol tarafa yatmak gerekıyormus ya,ıste ben sola yatınca uyuyamıyorum ( nasıl yapcam bılmıyorum ya,sağa yatsam ne olur?cok mu tehlıkelı acaba sağ tarafa yatmak?
hemen hemen aynı canım bizim bebeişler.bende 1 hafta önce gittiğimde 1830 falandı.ama hala 1 hafta gerideydi.bir daha ki randevun ne zaman ?
ayy ne güzel komşuymuş ooo ALLAH razı olsun vallaa... yavaş yavaş yaparsın işleri canım boşveeeerrrrrTamam yormam zaten ağır vasıta oldum çıktım yapamıyorum ki otura otura yapıyorum buzdolabımı silsem yeter bugünlük aslında.. Gözümde çok büyüyüoAy gönder gönder sağolsun komşum ütüme yardım ediyo :)
Elvan benim hoşuma gidiyo da anlamı pek anlamlı eğil :) renkler çeşitler demekmiş :) bakalım benim düşndüklerim kız doğana kadar bir sürü evre geçircek bu isim heralde :)
ahhh uykuuu bugün hasret kaldım onaaaaa....Gunaydın kızlarr,nasılsınız bugun?ben aksam hıc uyuyamadım ya:( uykusuz zamanlar basladı sanırım,bı de sol tarafa yatmak gerekıyormus ya,ıste ben sola yatınca uyuyamıyorum ( nasıl yapcam bılmıyorum ya,sağa yatsam ne olur?cok mu tehlıkelı acaba sağ tarafa yatmak?
ayy ne güzel komşuymuş ooo ALLAH razı olsun vallaa... yavaş yavaş yaparsın işleri canım boşveeeerrrrr
AİŞE garanti olacak demi ismii aslında tek olsada olurr... ayy şu kızaa bi isim bulun artık tatlım
ahhh uykuuu bugün hasret kaldım onaaaaa....
ben ara sıra sağada yatıyorum canımm.. birde bacaklarının arasına yastık koymayı denee daha rahat oluyoo
ayy sorma canım yaa baya keyfi yerindee. arada alttan alttan banada batıyo bişeylerr
birde ishal olmuşum yaa hamileliğimde hiiç olmamıştııımm. bu belirti değildir dimii ağrım sancım bişeyim yoookkk:44::44:
çalışın köleler dicem yarınn hepsineeeben yatcam onlar çalışacak ohhhhh
hayırlı haberlerle gel inşaallah canım..
Kızlar dantellerimi attım yıkadım koltukların örtülerini yıkadım. şimdi buzdolabını silmeye gidiyorum nasıl olsa akşama yemeğim var derdim yok :) Sonrada silebilirsem ufaktan ufaktan kapıları silcem hadi öptük sizi aişemle bu arada kızlar
Aişe Gülin ya da Aişe Elvan nasıl sizce?
Gunaydın kızlarr,nasılsınız bugun?ben aksam hıc uyuyamadım ya:( uykusuz zamanlar basladı sanırım,bı de sol tarafa yatmak gerekıyormus ya,ıste ben sola yatınca uyuyamıyorum ( nasıl yapcam bılmıyorum ya,sağa yatsam ne olur?cok mu tehlıkelı acaba sağ tarafa yatmak?
mrb kızlar......
bütün gece bel ağrısından uyuyamadım....3 saat bile uykum yoktur......sersem gibiyim....
şimdide kahvaltımızı yaptık tontişimleeee,tv izliyrz....keyfimiz gelsin ütü yapıcaz.......
geçmiş yapmadık henüz,umarım herkes iyidir......
kolay değil canım adananın sıcağında sona yında olmakkkkk Allah yardımcın olsunorası öyle canım Allah sağlık wersin bebişlerede işde elimde olsa neden böle oldum bilemedim sıcakta çok etkiliyor heralde
Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Ben artık hep yattığım için yemek filan yapamıyorum. Biraz önce annem geldi öğle arasında acele acele yemek yapıp gitti. dereotlu kabak yemeği yapmış. dereotu hamileyken zararlı diyorlar ama doğru mu? doktoru dereotu yeme diyen var mı? ne yapıyım sizce?
ben daha sancının ne gerçeğiylee nede yalancısıyla karşılaşmadım canım. sadece kasılmalarım oluyo ara ara hemen geçiyoo..
iiii geceler...............................................
canım yaaaa kusura bakmaaaa,malum gecenin bu saati olunca insan saçmalıyo........
özür diliyrz aslan oğlundan annesi..................
kızlarr neden bukadar temizlikle yoruyorsunuz kendinizi
bakın sona yda dikkat etmek gerekiyor öyle belim optu falan aşkolsun hepinize yaaaaaaaaa
kötü şeyler dile getirmek istemiyorum aama yormayın kendinziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?