2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy canım benım bı de öle deneyeyım bakalım,gözlerım kan canağı gıbi:)))katlanırım yaa,ben onun ıcın herseye katlanırım,yeterkı sağ salım olsun:))Hareketlerı zaten benı benden alıyor,o bır tepık attımı benkendımden gecıyorum mutluluktan :))o hep hareket etsın ben hıc uyumasam da olur:)))

Canım bana ebe hanım yan yatman gerek, yoksa dolaşımın bozulur, bebeğin az beslenir demişti. Ben de çok zor yatıyorum yanıma, her ne hikmetse sırt üstü uzandığımda hem daha rahat hissediyorum hem de bebişim daha çok kıpırdanıyor. Solda mide krampından nefes alamıyor hatta çığlık atıyorum, gerçi sağda da aynısı oluyor ya :)) Bir de yan yattığında bacaklarının arasında yastık koymak iyi geliyor tavsiye ederim.

ayy ne güzel komşuymuş ooo ALLAH razı olsun vallaa... yavaş yavaş yaparsın işleri canım boşveeeerrrrr
AİŞE garanti olacak demi ismii aslında tek olsada olurr... ayy şu kızaa bi isim bulun artık tatlım
ahhh uykuuu bugün hasret kaldım onaaaaa....
ben ara sıra sağada yatıyorum canımm.. birde bacaklarının arasına yastık koymayı denee daha rahat oluyoo

ayy neler olmuş öyle , tuba doğurmuş çok heyecanlandım :18:ikizleri bilem geçmiş. bni şimdi işlerin stresi sardı hazırlıklı olmalıyız hepimiz çantalar hazırlansın temizlikler yapılsınn çok işimiz var

kızlarrr günaydın ben de oğluşumu gördüm rüyamda babacı olcak bizimki rüyamdan belli babasını istedi durdu
evimizde miss gibi oldu gerçi camlar silincek mutfak dolapları silincek kapılar silincek halılar var büyük işler duruo yani..

Canım beni bey kolay kolay beğnemiyo Aişe ben istiyorum o pek istemiyo o yüzden iki isimli olacak. Elvana biraz sıcak baktı oda anlamından dolayı olmayabilir ama bakalım abuk sabuk bişey koymasada bari :) Ben nasıl olsa Aişe dicem :)) Benim ailem aişe istiyoda onun ailesini bilmiyorum :)

mrb kızlar......
bütün gece bel ağrısından uyuyamadım....3 saat bile uykum yoktur......sersem gibiyim....
şimdide kahvaltımızı yaptık tontişimleeee,tv izliyrz....keyfimiz gelsin ütü yapıcaz.......
geçmiş yapmadık henüz,umarım herkes iyidir......

yoklama çekiyorlarrrr:)
hehe de de çalışın çalışın

ooooohhhhhhhhhhhh işler halolmuş,darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Aişe Gülin i daha çok sevdim ben.....

buarada kolay gelsinnnn...................

canım bana doktrum sola yat dedi, sola yatamıyorsan sağa yat dedi ama sırt üstü yatmayacakmışım

iiz cnm cok sukur dün temizlik yaptık yorulduk yorgunluktan uyuyamadık bizden geçmiş artık

Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Ben artık hep yattığım için yemek filan yapamıyorum. Biraz önce annem geldi öğle arasında acele acele yemek yapıp gitti. dereotlu kabak yemeği yapmış. dereotu hamileyken zararlı diyorlar ama doğru mu? doktoru dereotu yeme diyen var mı? ne yapıyım sizce?

kızlar yaptığım uzuuun araştırmalar sonucu en iyi bebek şampuanının mustela olduğuna karar verdim ve ondan alıcam..benim bacaklarım ve kalça kemiklerim felaket ağrmaya başladı sizde de var mı böyle şikayetler

kızlarr neden bukadar temizlikle yoruyorsunuz kendinizi
bakın sona yda dikkat etmek gerekiyor öyle belim optu falan aşkolsun hepinize yaaaaaaaaa
kötü şeyler dile getirmek istemiyorum aama yormayın kendinziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım demet demet abartı yemedikten sonra sıkıntı olmaz, taze nane ve maydanozz çok tüketmemek lazım bana dr um onları söylemişti

cnm kociş yaptı ben peşinde dolanırken yoruldum bi toz aldım yerleri sildim viledayla ama yok yok bizden geçmiş onu bile zor yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…