kolay değil canım adananın sıcağında sona yında olmakkkkk Allah yardımcın olsun
sorma canım kesinlikle bizden geçti artık......iiz cnm cok sukur dün temizlik yaptık yorulduk yorgunluktan uyuyamadık bizden geçmiş artık
Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Ben artık hep yattığım için yemek filan yapamıyorum. Biraz önce annem geldi öğle arasında acele acele yemek yapıp gitti. dereotlu kabak yemeği yapmış. dereotu hamileyken zararlı diyorlar ama doğru mu? doktoru dereotu yeme diyen var mı? ne yapıyım sizce?
sorma canım kesinlikle bizden geçti artık......iiz cnm cok sukur dün temizlik yaptık yorulduk yorgunluktan uyuyamadık bizden geçmiş artık
Kızlar merhaba. Bir şey soracağım. Ben artık hep yattığım için yemek filan yapamıyorum. Biraz önce annem geldi öğle arasında acele acele yemek yapıp gitti. dereotlu kabak yemeği yapmış. dereotu hamileyken zararlı diyorlar ama doğru mu? doktoru dereotu yeme diyen var mı? ne yapıyım sizce?
doktor ağustos 24 e randevu verdi nst ye giricem bidahakine, dr bu ay biraz daha iyi beslenmiş dedi bebek, senin randevu ne zaman
Gunaydın kızlarr,nasılsınız bugun?ben aksam hıc uyuyamadım ya:( uykusuz zamanlar basladı sanırım,bı de sol tarafa yatmak gerekıyormus ya,ıste ben sola yatınca uyuyamıyorum ( nasıl yapcam bılmıyorum ya,sağa yatsam ne olur?cok mu tehlıkelı acaba sağ tarafa yatmak?
canım demet demet abartı yemedikten sonra sıkıntı olmaz, taze nane ve maydanozz çok tüketmemek lazım bana dr um onları söylemişti
sorma canım kesinlikle bizden geçti artık......
mutfak dolabının altından tencerelerimi bile alamıyrm artık düşün........
Allah kolaylık versin hepimizeeeeee
ooooohhhhhhhhhhhh işler halolmuş,darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Aişe Gülin i daha çok sevdim ben.....
buarada kolay gelsinnnn...................
kızlarr neden bukadar temizlikle yoruyorsunuz kendinizi
bakın sona yda dikkat etmek gerekiyor öyle belim optu falan aşkolsun hepinize yaaaaaaaaa
kötü şeyler dile getirmek istemiyorum aama yormayın kendinziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
en iyisi eşinde sıcak baktıysaa AİŞE ELVAN olsun gitsin canımm sen AİŞE dersinn eşin elvann. gayet güzel isimlerr..Canım beni bey kolay kolay beğnemiyo Aişe ben istiyorum o pek istemiyo o yüzden iki isimli olacak. Elvana biraz sıcak baktı oda anlamından dolayı olmayabilir ama bakalım abuk sabuk bişey koymasada bari :) Ben nasıl olsa Aişe dicem :)) Benim ailem aişe istiyoda onun ailesini bilmiyorum :)
bi temizlesinler ayol şu evimii hep ben mi temizleyecem bebişi sevmesini bilecekler amaaa o yüzden evi temizlemesinide bileceklerrr hihoyyytttyoklama çekiyorlarrrr:)
hehe de deçalışın çalışın
Sibelcim...... maşallah de kız kendine nazar değdirceksin........
canım şükriye sabah buradaydı bi sorun yoktuu.. sadece elif hanım naz yapmış oynamamış bugün biraz uzanayım dedi çıktı bi daha görmedim..suksuk nerde bugün görmedim hiç de merak ettimm
aman aman canım hemen ayrıl iznee dayanamayıp çıkıp gelmesin küçük hanım...kızlar selam...
geçmşi oku oku bitmedi:))))))
zevzekbayan hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin...
Bizimde cuma günü kontrolümüz vardı.İlk nst deneyimimizi yaşadık.
Kızım eylülü bekleyemeyecek gibi görülüyor çünkü biraz fazla aşağı inmiş.
doktor fazla ayakta durma dedi ama ben hala işe gidip geliyor 37 .haftaya kadar dayanırım diyordum
ama bu gidişle bu hafta izne ayrılmak zorunda kalacağım.
İnşallah kızım 38 haftaya kadar dayanır biraz kilo alsın istiyorum....
37 .ci haftayı bekleyemeyip izne ayrılan arkadaşlar raporlarını nasıl düzenlediler?
bilgi verirlerse sevinirim....
ayyy korkutmayın beni yaaaa:18::18::18:Sağolun kızlar cevaplar için. Yicem artık yoksa aç kalıcam zaten :)
Bu arada Tuba doğum yapmış ha :) İnanılır gibi değil valla. Kontrole diye gidip doğum yapmak. Tubacım çok sevindim. Allahım sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Umarım bir an önce çıkar hastaneden, öper koklarsın Cemreni.
Benim de Kaan'ım gelmeye niyetli zaten aman duymasın Cemre'nin de geldiğini :)
Bu akşam doktor kontrolümüz var bakalım doktor amca ne dicek. Sanki açılmam varmış gibi gelmeye başladı. Bazen kasılmalar olurken vajinama birşey batıyor gibi oluyor. Hayırlısı bakalım.
Hafta sonu alışverişimizi yaptık,cicilerimizi aldık.
bebek arabamız ve oto koltuğumuz (aynı zamanda ana kucağı olarak da kullanılıyor) : concord neo-concord air
park yatağımız: kraft pr001
bebek odası süslerimiz : havuzlu handan
body ve tulumlarımız : mothercare (en çok içime sinenler ordan aldıklarım oldu),ebebek,c&a
emzirme örtüsü,tülbent,mermerşahi: ebebek
hastane çıkış seti: havuzlu handan
alt değiştirme pedi: ikea
şimdilik aldıklarımız bunlar ama daha çok eksiğimiz var,havlumuz,uyku setimiz,beşiğimiz,benim geceliklerim,süt pompamız,biberonlarımız,şampuanlarımız ohoo daha büssürü şey var :) yukarıda saydıklarım 2000 tl civarında tuttu,Allah tüm bebeklerin bereketiyle doğmasını nasip etsin,kimse para sıkıntısı çekmesin inşallah..öpüyorum hepinizi :)
ayyy korkutmayın beni yaaaa:18::18::18: bebişin hareketleri nasıl canım benimki geceden berii acayiip hareketliii:nazar::nazar: ne oldu bi gecede anlamadımm:50::50::50:[/QUOTE .!.:Hareketleri o küçücük bedeni düşünülünce inanılmaz güçlü :) Çok hareketli benim oğluşum. Herkes bana sen çok zayıfsın sadece göbeğin var, karnın vücuduna ağır geliyor o yüzden çıkmaya çalışıyor oğlun diyorlar. Bilmiyorum nasıl bir mantık. Bence hareketli olmaları iyi bir şey kaslarını güçlendiriyormuş o hareketler. Ben ne zaman uyuyor anlayamıyorum. Aman nazar değmesin canım hareketli olsunlar bi de onun için endişe etmeyelim.
Bu arada ben kasılmalara çok alıştım günde en az 30-40 kere oluyordur. İlaçlar hiç engellemedi valla. Halbuki günde 12 tane hap yutuyorum sırf erken doğmasın diye. Bilmiyorum artık gitsem yine yatırcak hastaneye diye korkuyorum. Bakalım bugün ne dicek doktor amcamız.
hadi sen zayıfsın öyle diyolarr. ben gayet iyiyim hatta karnım bi iki aydır çıktııı yeri geniş olması lazım bu kiloyaa ama benimkide çok hareketliiiHareketleri o küçücük bedeni düşünülünce inanılmaz güçlü :) Çok hareketli benim oğluşum. Herkes bana sen çok zayıfsın sadece göbeğin var, karnın vücuduna ağır geliyor o yüzden çıkmaya çalışıyor oğlun diyorlar. Bilmiyorum nasıl bir mantık. Bence hareketli olmaları iyi bir şey kaslarını güçlendiriyormuş o hareketler. Ben ne zaman uyuyor anlayamıyorum. Aman nazar değmesin canım hareketli olsunlar bi de onun için endişe etmeyelim.
Bu arada ben kasılmalara çok alıştım günde en az 30-40 kere oluyordur. İlaçlar hiç engellemedi valla. Halbuki günde 12 tane hap yutuyorum sırf erken doğmasın diye. Bilmiyorum artık gitsem yine yatırcak hastaneye diye korkuyorum. Bakalım bugün ne dicek doktor amcamız.
kızlar selam...
geçmşi oku oku bitmedi:))))))
zevzekbayan hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin...
Bizimde cuma günü kontrolümüz vardı.İlk nst deneyimimizi yaşadık.
Kızım eylülü bekleyemeyecek gibi görülüyor çünkü biraz fazla aşağı inmiş.
doktor fazla ayakta durma dedi ama ben hala işe gidip geliyor 37 .haftaya kadar dayanırım diyordum
ama bu gidişle bu hafta izne ayrılmak zorunda kalacağım.
İnşallah kızım 38 haftaya kadar dayanır biraz kilo alsın istiyorum....
37 .ci haftayı bekleyemeyip izne ayrılan arkadaşlar raporlarını nasıl düzenlediler?
bilgi verirlerse sevinirim....
saol canım ya sıcak kızımda sewmio çok sıcağı artık klimayla oturucam ne yapim gündüzleri açmıyayım temiz hawa alayım diyorum ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?