2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iiz cnm cok sukur dün temizlik yaptık yorulduk yorgunluktan uyuyamadık bizden geçmiş artık
sorma canım kesinlikle bizden geçti artık......
mutfak dolabının altından tencerelerimi bile alamıyrm artık düşün........
Allah kolaylık versin hepimizeeeeee

dereotunun ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu duymuştum canım ,bence bi zarar vermez ama yinede netten bi araştır......
yemeğin içindede birazcık vardır zaten sanki demetlerce mi yiyeceksin.....

iiz cnm cok sukur dün temizlik yaptık yorulduk yorgunluktan uyuyamadık bizden geçmiş artık
sorma canım kesinlikle bizden geçti artık......
mutfak dolabının altından tencerelerimi bile alamıyrm artık düşün........
Allah kolaylık versin hepimizeeeeee

dereotunun ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu duymuştum canım ,bence bi zarar vermez ama yinede netten bi araştır......
yemeğin içindede birazcık vardır zaten sanki demetlerce mi yiyeceksin.....

arkadaşlar selam. bnde eylül annesiiym hyrlsıyla inşh eylül 23 doğum. yanlz bn oturarak uyuyabiliorm :S sağıma yattğm zmn çk sancım oluyo neden bilmiorm. ama yatamıorm sanki sağ tarafıma bir ağrlık çöküyo kalkarken çk zorlanıorm ve ağrı başlıyo bnde o yüzdn oturarak uyuyrm 3 tane yastık war sırtımda acaba ne kadar sağlıklıdr. birde bu ara bir gıcık öksürüktür gidiyo bir kış hasta olmadım ağustosta takır takır öksüürüyorm ( korkuorm bebişime bişi olck die dr a da gittim ama tabii ilaç fln vermiolar ılık su iç sıvı tüket diolar sadece:S

doktor ağustos 24 e randevu verdi nst ye giricem bidahakine, dr bu ay biraz daha iyi beslenmiş dedi bebek, senin randevu ne zaman

benimde 24 ünde canım bizim her şey aynı gidiyor herhalde aynı anda doğurcaz )) bende 24 ünde kısmet olursa nst ye giricem.inşallah ozamana kadar daha da büyür bebeklerimiz.

Bana da doktorum tercihen sola ya da tam saga yat dedi. Sırt üstü yatma dedi.

canım demet demet abartı yemedikten sonra sıkıntı olmaz, taze nane ve maydanozz çok tüketmemek lazım bana dr um onları söylemişti

Taze nane veya maydonoz ılk 3 ay ıcın yenmemesı gereken seyler.Düşük rıskı yarattıkları ıcın.Ben suan özellıkle taze nanesız yemek bıle yapmıyorum,doktorda sakınca yok dedı ama,tabı kısıden kısıye değişir,yıne de sız yemıyosanız yemeyın.Dereotu normalde cok sevmem ,yemedım o yuzden,tehlıkelı olcağını sanmıyorum,ama tabı rısklı bı gebelıkse eğer yenmemelı hıcbırı.

Canım oturup üç dört demet yersen zaarar verir demişti doktorum o da ilk ayda şimdi son aylarda yemekte bişey yapmaz ye sen afiyet olsun :)

ooooohhhhhhhhhhhh işler halolmuş,darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Aişe Gülin i daha çok sevdim ben.....

buarada kolay gelsinnnn...................

Sağol canım bakalım babamız ne karar verecek :)

Benim yaptığım işler kolay işler makineye çamaşarı attım bide buzdolabını sildim 15 günde bir siliyodum artık biraz fazla zaman geçti gönlüm razı olmadı bakterilere Yavaşcık yavaşcık yaptım şimdi içinin düzenlemesi kaldı bi siliyorum bi oturuyorum

kızlar selam...
geçmşi oku oku bitmedi:))))))
zevzekbayan hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin...

Bizimde cuma günü kontrolümüz vardı.İlk nst deneyimimizi yaşadık.
Kızım eylülü bekleyemeyecek gibi görülüyor çünkü biraz fazla aşağı inmiş.
doktor fazla ayakta durma dedi ama ben hala işe gidip geliyor 37 .haftaya kadar dayanırım diyordum
ama bu gidişle bu hafta izne ayrılmak zorunda kalacağım.
İnşallah kızım 38 haftaya kadar dayanır biraz kilo alsın istiyorum....
37 .ci haftayı bekleyemeyip izne ayrılan arkadaşlar raporlarını nasıl düzenlediler?
bilgi verirlerse sevinirim....

en iyisi eşinde sıcak baktıysaa AİŞE ELVAN olsun gitsin canımm sen AİŞE dersinn eşin elvann. gayet güzel isimlerr..
yoklama çekiyorlarrrr:)
hehe de de çalışın çalışın
bi temizlesinler ayol şu evimii hep ben mi temizleyecem bebişi sevmesini bilecekler amaaa o yüzden evi temizlemesinide bileceklerrr hihoyyyttt
Sibelcim...... maşallah de kız kendine nazar değdirceksin........

ayy gerçekten yaaa...
ben böyle derken derken hiiç birşey yokken zevzek gibi gelip yazıyomuşum ben doğurdum diyee hehe
suksuk nerde bugün görmedim hiç de merak ettimm
canım şükriye sabah buradaydı bi sorun yoktuu.. sadece elif hanım naz yapmış oynamamış bugün biraz uzanayım dedi çıktı bi daha görmedim..

Sağolun kızlar cevaplar için. Yicem artık yoksa aç kalıcam zaten :)

Bu arada Tuba doğum yapmış ha :) İnanılır gibi değil valla. Kontrole diye gidip doğum yapmak. Tubacım çok sevindim. Allahım sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Umarım bir an önce çıkar hastaneden, öper koklarsın Cemreni.

Benim de Kaan'ım gelmeye niyetli zaten aman duymasın Cemre'nin de geldiğini :)
Bu akşam doktor kontrolümüz var bakalım doktor amca ne dicek. Sanki açılmam varmış gibi gelmeye başladı. Bazen kasılmalar olurken vajinama birşey batıyor gibi oluyor. Hayırlısı bakalım.

aman aman canım hemen ayrıl iznee dayanamayıp çıkıp gelmesin küçük hanım...
37ye kadar bekler inşallahhhh...
ayyy korkutmayın beni yaaaa:18::18::18:
bebişin hareketleri nasıl canım benimki geceden berii acayiip hareketliii ne oldu bi gecede anlamadımm

Hafta sonu alışverişimizi yaptık,cicilerimizi aldık.
bebek arabamız ve oto koltuğumuz (aynı zamanda ana kucağı olarak da kullanılıyor) : concord neo-concord air
park yatağımız: kraft pr001
bebek odası süslerimiz : havuzlu handan
body ve tulumlarımız : mothercare (en çok içime sinenler ordan aldıklarım oldu),ebebek,c&a
emzirme örtüsü,tülbent,mermerşahi: ebebek
hastane çıkış seti: havuzlu handan
alt değiştirme pedi: ikea
şimdilik aldıklarımız bunlar ama daha çok eksiğimiz var,havlumuz,uyku setimiz,beşiğimiz,benim geceliklerim,süt pompamız,biberonlarımız,şampuanlarımız ohoo daha büssürü şey var :) yukarıda saydıklarım 2000 tl civarında tuttu,Allah tüm bebeklerin bereketiyle doğmasını nasip etsin,kimse para sıkıntısı çekmesin inşallah..öpüyorum hepinizi :)

aminnn cnm güle güle kullanın aldıklarınızı

hadi sen zayıfsın öyle diyolarr. ben gayet iyiyim hatta karnım bi iki aydır çıktııı yeri geniş olması lazım bu kiloyaa ama benimkide çok hareketliii ne zaman uyuyo bende anlamıyorum valla maşallahhı var ama dün geceden bu yana daha bi başka hareketlerii..
artık bu saatten sonra gelselerde sorun yok canım ALLAH sağlık versin sağ salim gelsinler dünyaya tehlikeli zamanları atlattı nasılsa ufaklıklarr ayrıntıları yazarsın canım gelinceee

merhaba ben de 37. haftayı bekleyemeceğim henüz nasıl yapılacağını bilmiyorum çarşamba dr a gideceğim o zaman nasıl olduğunu anlatabilirim inş kızın 38-39 lara kadar dayanır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…