2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim ilk gebeliğim ama burada daha öce okumuştum lansinoh kremi yıkamaya gerek yokmuş.bende bu kremden alacağım ama doğumdan sonra sorun yaşarsam alırım.

Gunaydin kizlar... 6dan beri uyanigim.. Zaten 3-4 gibi artik baygin dusup uyuyakalmisim gece camasir temizlik utu falan yaptim pestilim cikti.. Uyumaya calisiyorum bakalim insallah uyurum coook yorgunum coooookkkkk:18:

Gunaydinlar kizlaaaaarrr ve bebisleri:))dün misafir vardı kayinvalidemler cuma aksamı geldiler dün iftardan sonra gittiler....ama bende birmişim kızlar gece ahlaya vahlaya uyuyorum kocacimda uyuyamiyo yazık..dakika bası nasılsın Askim nasil oldun Askim diye diye bı hal oldu..bende dedim artık misafir istemiyorum doğumdan sonra gelsin kim geliyorsa....

Gunaydin kizlar... 6dan beri uyanigim.. Zaten 3-4 gibi artik baygin dusup uyuyakalmisim gece camasir temizlik utu falan yaptim pestilim cikti.. Uyumaya calisiyorum bakalim insallah uyurum coook yorgunum coooookkkkk:18:

canım yorma kendini gerçi şunuda söyleyim 35.haftadan itibaren hiç birşey yapamıyor insan iyice ağırlaşıyor.eğilmekmiş doğrulmakmış imkansız hale geliyor.yorgunluksa hat safhada.hep uyuyum istiyorum

hamile kadının evinde misafirin ne işi var ya hemde bu havada bu dönemde.bizler artık son ayımızdayız.bırak misafir ağırlamayı birilerinin bize bakması gerek:)dünde bana misafir gelecekti.kabul etmedim.çok rahatsızdım hem yorgunluk hem nefes darlığı.konuşamıyordum bile.kusura bakmayın iyi değilim dedim.gelen doğumdan sonra gelsin.sende yat dinlen bugün canım.iş güç yapma.

kızlar uykum geldi benim.sabaha kadar bölük pörçük uyudum.en iyisi biraz uyuyum.yine gelirim görüşürüz.

canım kuaföre git yapsiın..bebişini de kendini de yorma..o kadar eğilmek sağlıklı olmayabilir

yok canım ya o bölge için kuaföre gitmem imkansız.artık aynanın karşısına geçer yaparım.bi derman bulsam kendimde sorun yokta .halim yok bişey yapmaya:)

silmeden verebiliyorsun cnm
of kızlar yaaaaa ağda yapmam geek ama ne bişey görebiliyorum nede uzaşabiliyorum ne olacak böyle.

ben 5. ayımdan beri kuaföre gidiyorum. 5 dk da bitiyor işim.çok rahat oluyor.ağdadan başka bir şey kullanmak istemediğim için gittim. çünkü benim artık çoooookkkk azaldı. tekrar başa dönemk istemedim.eeeee kendimde yapamadım.çok kasıldım eğilmekten karnım ağrımaya başlamıştı.aynayla falan da beceremezdim.kapadım gözümü gittim:)))

cnm gözünaydın. bebişin çok şükür iyiymiş.cumartesi günü doya doya koklarsın yavrunu

gunaydınnnnnnnnnn.... sabah erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık evı supurduk mutfagı temızledık.. sımdı mola verdık sona paspas yapıcaz.. sızler nasılsınızz bıgecmıs yapalım kızımlaa. ınss bı aksılık yokturr..

tubacım bebegını gormusunn cok sevındım ıı olmasınaa cmtsı doya doya koklarsın yavrunu ınss..

günaydın kızlarrrr nappıyorsunuzz bakim keyifler nasılll benim sağlık ocağı kontrolüm vardııı,sabah yürüyüşü olsun diye yürüyerek gittim 10 dk mesafe
ama bıdık kasılmış hemşire neden bukadar gerginsin diyor hep böylemi yürüdüğüm zaman oluyor dedim bunlar kasılma sancıdır dedi bu hafta yürüyş yapma 37 bir geçsin sonra istediğin kadar yürü dedi
bebişin kalp atışlaın130 a çıkamadı kasılma düşürürürmüş kalp atışlarını dinlenmeyle geçir mutlaka dedi. akşam tekra ruğrayacağım birdaha bakacak
120 sınırmış korkulacak birşey yok ama sen dikkat bu haftaya dedi.
birüsür yararlı bilgilerverdi

paylaaşayım sizle kızlar.
3 durumda acilen hekime gitmek gerekiyormuş
kanama olduğunda yoğun düzenli bir kanama gelir,
sancılar ağrılı olduğunda,
ve suyumuz geldiğinde.

onun dışında nişan diye bir kanama oluyormuş adetin başlangıç hali gibi lekeliymiş o geldikten sonra bir kaç gün içinde doğum gerçekleşirmiş.
o süreyi evde geçirebilirisn dedi sancılar sıklaşınca hastaneye gidebilrsin dedi.
Ama suyun geldiyse en faz24 saat evde geçireiblirisn bebiş oksijensiz kalırmış ve hemendr agitmeklazımmış.
Su gelmediyse sancılar varsa ılık duş ii gelirmiş duşunu alıp gidebilrisn yürüyüş yapaiblrisn bunlar sancıları azaltır dedi.
ama su gelirse yürüme mümkün olduğu kadar yat otur dedi. Su hızlı geldiği için bebişin kolu bacağı doğum yoluna girebiliyormuş.

Doğduktan sonra bıdık topuk kanı alacaklarmış türkiyenin heryeirnde iki defa alınır dedi bir hastanede bşrde sağlık ocağında anneler genelede hastanede alındı neden alıyorsunuz diye panik yaparlar dedi sıkıntılı bir durum yok merak etmeyin diyor.
doğum olayı 2 saatle 12 saat arası değişiyor ama masadaki olay doğum anı enfazaa yarım saaat sürer dedi. bebeğin başaı çıktıktan sonra ıkınmayın dedi rahim yırtıklarını arttırırmış.
Çıkış aında bir sıkıntı olmuyor sadece sancılar canınızı acıtır. Normal doğumda kararlı olun eğer panik yapar ben yapamayacağım derseniz sancılarınız kesilir dedi yapabilecğeine güvenin dedi.
Bebeği yıkamayı anlattı, bizim tavsiyemişz göbek bağı düştükten sonra yıkmak ondan öncesi silme banyosu yapılmalı ama illahki yıkamak isterseniz suyu kaynatın mutlaka ılımaya bırakın o suyla yıkanmlalıymış.
Aklıma gelen bunlar

günaydın canım madem uyandın bebişinle bir güzel kahvaltı yap.acıkmıştır bebeğin annesi

uyumak ne mümkün ırmak hanım acıkmış :) önce kahvaltı hazırlıyım dedim. Sonra markete gidip alışveriş yapıyım öyle ederm dedim. Sonra kayınvalidem aradı yazlığa kahvaltıya gidiyorlarmış hadi şimdide onların peşine takıldım. Ali bey atıma ben dötüne allahtan nesquick içtim dayanıyım diye buarada mayolarımı almak aklıma gelmedi hiç

merhaba kızlar.. yaklaşık bir aydır internet yoktu giremedim. inanamıyorum yaa doğuruyo muyuz? doğum yapan arkadaşları kutluyorum. Allah analı babalı büyütsün. zaman ne çabuk geçti

günaydın annişler bugün 14.00 de dr. randevumuz var çok heyecanlıyım kızım 2 kg olmuş mudur acaba bundan sonra her hafta çağıracakmış dr um..

gunaydin tatlim iyi haberlerle gel ins iki kilomu ksldi tosun olmustur o tosun ...

Sgunaydin cnm silmeden yikamadan verebiliyorsun cnm lansinoh gercekten etkili bende kullaniyorum suan

of kızlar yaaaaa ağda yapmam geek ama ne bişey görebiliyorum nede uzaşabiliyorum ne olacak böyle.

sen kendin hsyatta yapamazsin bence kuafore gitmen lzm yads kendi ailenden birine yaptirmszmisin kardesine annene fln

Yelizcim snn b enerjin needen geliyor bi dur kiz yerinde cok yorma kendini yorma cemremin arksdadini kizar bak yoksa

Gunaydin cnm bencede alma bundan snrs misafir fln yazik degil mi sanada

cnm gözünaydın. bebişin çok şükür iyiymiş.cumartesi günü doya doya koklarsın yavrunu

Tsk ederim allah rszi olsun c.tesiyi iple cekiyorum cok heycsnliyim bi gelse kuzum melegim

kuzucuklar günaydın
başka doğuran oldu mu kızlar ayyy şaka bir yana yavaş yavaş dökülüyoruz:18:
şimdi geçmiş yapamicam walla çok üşendim çok ta yorgunum yarın iş yerinde son günüm bol bol yazarım artık
umarım herkes iyidir??

Gunaydin cnm hg afiyet olsun yarasin yediklerin elifcige
Melegimi gordum teyzesi cok tstliydi ya ozledim askimi bugun kontrolum vsr bandi cikarck dr.
Bugunde esime sen gor ddm hep bn goruyorum oda sevindi

merhaba kızlar.. yaklaşık bir aydır internet yoktu giremedim. inanamıyorum yaa doğuruyo muyuz? doğum yapan arkadaşları kutluyorum. Allah analı babalı büyütsün. zaman ne çabuk geçti

Ben dogum yaptim cnm darisi size ins

Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..

Gunaydin cnm hg afiyet olsun yarasin yediklerin elifcige
Melegimi gordum teyzesi cok tstliydi ya ozledim askimi bugun kontrolum vsr bandi cikarck dr.
Bugunde esime sen gor ddm hep bn goruyorum oda sevindi

Ben dogum yaptim cnm darisi size ins
amin inşallah.. Allah bebeğini alıp eve gitmeyi nasip etsin. ne güzel kavuşmuşsun kızına. umarım herşey çok güzel olur

Gunsydin cnm oh sonunda calisma maratonun bitiyor demk sevindim valla

Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..

Hg cnm mssallah eylulumuze tosun tosun olmus cnm bnm hayirliditla gelsin ins

amin inşallah.. Allah bebeğini alıp eve gitmeyi nasip etsin. ne güzel kavuşmuşsun kızına. umarım herşey çok güzel olur

İns cnm ck saol eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…