günaydin herkese .. ben valiz işini halletim.
lansinosh göğus kremini memeden silmeden mi vercez memeyi bebişe yoksa sil yıka işlemi gerektiriyormu...
emzirme olayı tam bir kabustu kızımda.. bundada aynı acıları yaşamak istemiyorum kullananlar bilgi verirse sevinirim ona göre alıcam
of kızlar yaaaaa ağda yapmam geek ama ne bişey görebiliyorum nede uzaşabiliyorum ne olacak böyle.
Gunaydin kizlar... 6dan beri uyanigim.. Zaten 3-4 gibi artik baygin dusup uyuyakalmisimgece camasir temizlik utu falan yaptim pestilim cikti.. Uyumaya calisiyorum bakalim insallah uyurum coook yorgunum coooookkkkk:18:
Gunaydinlar kizlaaaaarrr ve bebisleri:))dün misafir vardı kayinvalidemler cuma aksamı geldiler dün iftardan sonra gittiler....ama bende birmişim kızlar gece ahlaya vahlaya uyuyorum kocacimda uyuyamiyo yazık..dakika bası nasılsın Askim nasil oldun Askim diye diye bı hal oldu..bende dedim artık misafir istemiyorum doğumdan sonra gelsin kim geliyorsa....
canım kuaföre git yapsiın..bebişini de kendini de yorma..o kadar eğilmek sağlıklı olmayabilir
silmeden verebiliyorsun cnmgünaydin herkese .. ben valiz işini halletim.
lansinosh göğus kremini memeden silmeden mi vercez memeyi bebişe yoksa sil yıka işlemi gerektiriyormu...
emzirme olayı tam bir kabustu kızımda.. bundada aynı acıları yaşamak istemiyorum kullananlar bilgi verirse sevinirim ona göre alıcam
of kızlar yaaaaa ağda yapmam geek ama ne bişey görebiliyorum nede uzaşabiliyorum ne olacak böyle.
günaydın canım madem uyandın bebişinle bir güzel kahvaltı yap.acıkmıştır bebeğin annesi
günaydın annişlerbugün 14.00 de dr. randevumuz var çok heyecanlıyım kızım 2 kg olmuş mudur acaba bundan sonra her hafta çağıracakmış dr um..
günaydin herkese .. ben valiz işini halletim.
Gunaydin kizlar... 6dan beri uyanigim.. Zaten 3-4 gibi artik baygin dusup uyuyakalmisimgece camasir temizlik utu falan yaptim pestilim cikti.. Uyumaya calisiyorum bakalim insallah uyurum coook yorgunum coooookkkkk:18:
Gunaydinlar kizlaaaaarrr ve bebisleri:))dün misafir vardı kayinvalidemler cuma aksamı geldiler dün iftardan sonra gittiler....ama bende birmişim kızlar gece ahlaya vahlaya uyuyorum kocacimda uyuyamiyo yazık..dakika bası nasılsın Askim nasil oldun Askim diye diye bı hal oldu..bende dedim artık misafir istemiyorum doğumdan sonra gelsin kim geliyorsa....
cnm gözünaydın. bebişin çok şükür iyiymiş.cumartesi günü doya doya koklarsın yavrunu
gunaydınnnnnnnnnn.... sabah erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık evı supurduk mutfagı temızledık.. sımdı mola verdık sona paspas yapıcaz.. sızler nasılsınızz bıgecmıs yapalım kızımlaa. ınss bı aksılık yokturr..
tubacım bebegını gormusunn cok sevındım ıı olmasınaa cmtsı doya doya koklarsın yavrunu ınss..
merhaba kızlar.. yaklaşık bir aydır internet yoktu giremedim. inanamıyorum yaa doğuruyo muyuz?doğum yapan arkadaşları kutluyorum. Allah analı babalı büyütsün. zaman ne çabuk geçti
amin inşallah.. Allah bebeğini alıp eve gitmeyi nasip etsin. ne güzel kavuşmuşsun kızına. umarım herşey çok güzel olurGunaydin cnm hgafiyet olsun yarasin yediklerin elifcige
Melegimi gordum teyzesi cok tstliydi ya ozledim askimi bugun kontrolum vsr bandi cikarck dr.
Bugunde esime sen gor ddm hep bn goruyorum oda sevindi
Ben dogum yaptim cnm darisi size ins
kuzucuklar günaydın
başka doğuran oldu mu kızlarayyy şaka bir yana yavaş yavaş dökülüyoruz:18:
şimdi geçmiş yapamicam walla çok üşendim çok ta yorgunum yarın iş yerinde son günüm bol bol yazarım artık
umarım herkes iyidir??
Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..
amin inşallah.. Allah bebeğini alıp eve gitmeyi nasip etsin. ne güzel kavuşmuşsun kızına. umarım herşey çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?