2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım normalde ellerim sürekli şişiyordu. bu gün ayaklarım ve birazda yüzümdede var.. dün 11 e 6 idi. bu gün 10 a 4. birazda başımda bi ağırlık var sanki.. ufff.. birazdan yine ölçcem.

fatmacım çok geçmiş olsun... tuzlu ayran iç ılık bir duş al ve ayaklarını havaya dik çok iyi geliyor görüceksin bak...

tansiyonum 10 a 4.. elim ayağım yüzüm şişti. şişliklerde yüksek mi çıkıyor normalde.. hiç bişeyde bilmiyorum

Benım de tansıyonum 9 a 4 cıktı en son gecen hafta,ama hep öle,basım sureklı donuyor benım,ama gebelıkten önce de dusuk tansıyon sorunum vardı.Doktor yuksekten ıyıdır dedı,hergun 3-4 bardak ayran ıcıyorum...Bu hafta yıne cağırdı doktor.Sizi de her hafta cağırıyor mu kızlar?? Bı sorun mu var acaba bana sölemedığı?

Son düzenleme:
fatmacım çok geçmiş olsun... tuzlu ayran iç ılık bir duş al ve ayaklarını havaya dik çok iyi geliyor görüceksin bak...
canım başımda biraz ağırlık var sadece. onun haricinde bişeyim yokki benim.. ayaklarım elim yüzüm falan şişti diye ölçtüm ama düşük çıktı. tansiyon aletindemi bi sorun var ki. gerçi dün hemşirede ölçmüştü 11 e 6 çıkmıştı...

şükür benim başım da fazla dönmüyor. şişlikten dolayı ölçmüştüm ama şişlikte genelde yüksek çıkarmış galiba bi terslik var.. alette bi sorun var sanırım.

Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..

maşallah canım bebişine.sanada maşallah iyi beslemişsin kızını.ben artık pek bişey yiyemiyorum.benim kız aşağıya indi derken şimdi ta tepeme çıktı.nefesimi kesiyor.o yüzden az yiyorum birde tıka basa yersem iyise nefessiz kalıyorum.

Ay Tuba'cim benimki enerjiklikten degil sIkIntIdan.. Kocis ne zaman iste olsa ben boyle sapitiyorum ev isiyle ilgili sonra oram buram agriyo

Kızlar ben 64 ile hamile kalmıştım doğuma gittiğimde 73 tum simdi 67 yim safedece 3 kg kaldi bana
ilk hedefim 60 sonra da 55 bakalım verebilecek miyim ya

Canim verirsin verirsin 3kg neki.. Zaten annesi Cemre'miz evinize gelsin zaten ne kaldi surda bak gor corkcork emip 64ten bile asagi dusurur kilonu

Ayyy kiss Tuba valla benim evime bebis gelcek sanki nasil heyecanla bekliyorum Cemre'nin cikisini..

Bi de ne sorcam.. Belinden igne yapilirken cok hissettin mi? Bi de simdi bebis ciktiya gobusten gobusun goruntusu nasil oluyo:44: porsumus gibi mi ya da ne biliyim hemen topluyo mu karnin kendini? Du bi de bisey daha sarayim sutunu sagarken sizlama falan hissediyor musun?

Oyy ne cok sordum he

benimde elim yüzüm ayaklarım baya şişti dr ye sordum tansiyonun düşükse hiçç problem değil dedi.. benim tansiyonda düşük artık takmıyorum

benim tansiyonum dün 14. 9 du normalde hep 12 . 7 çıkardı ama bende hiç bi değişiklik yoktu tansiyonumun çıktığını anlamadımm

ah canm çok geçmiş olsun benmde basıma gelmişti gıda zehrlenmesi gerçekten insanı korkutuyor

İlk 5 ay ne bulduysam yedim. 20 kilo aldım. şimdi de aç geziyorum canım hiçbirşey istemiyor ve korkuyorum bebeğime bakamıyorum diye Gerçi kilosu iyi ama Ağustosun sonunda çağırdı beni doktor. O zamana kadar ne olacak bilmiyorum. Aman bunlar da pek rahat anlamadım gitti. Nst yi sordum yapmıyorlarmış. Sözde Avrupa ulkesi, bir işten anladıkları yok. Dort boyutlu usg mi gösterdim doktor hayatında ilk defa görmüş gibi baktı. Fotograf gibi diyo:) kontrole gidiyorum ne tansiyona bakıyo ne kiloya. Hey allaaam güler misin ağlar mısın.Bir yaptığı dünyalarca tahl,il istemek oldu.Onlar yapılmıştı zaten Türkiye'de. Ay doğumumu bari düzgün yaptırsınlar başka bişey istemiyorum.

Renkli dopler de, paşayı göreceğiz diye 45 km yol gittik ama bizim inatçı oğlan 1 saat uğraşmamıza rağmen yüzünü dönmedi sadece kulaklarını görebildik

2672 gr olmuş bebeğimiz ve 49 cm ...

Doktor özellikle bacaklarını çok uzun buldu, babasına çekti demekki dedik güldük, yoksa ben minnak bişeyim yani

Suyunu felan filan herşeyi yerinde buldu çok şükür....

Lökosit oranıma gelince doktor da çok yüksek buldu idrar kültürü yaptırmam gerekiyormuş, erken doğumu tetikliyor dedi, ama çok da korkma dedi birde kum geçiriyormuşum Böbrekler genişlediği için buna da normal dedi. Ama doğum sonrası ve bebek için antibiyotik önerdi, kültürü yaptırıp antibiyotik kullanıcam

Bizden haberler bunlar teyzoşlar, çok şükür herşey yolunda.

38. haftada çağırdı çatı muayenesi için :18:

Nerde doktora gıdıyorsun canım?söledıklerın o kadar tanıdık geldı kı..bende marasta elbıstanda gıdıyorum doktora.doktorum ıyı ancak cok hastası olduğu ıcın ılgılenmıyor cok fazla.bbıde özel hastane.yıne de ona guvenmek zorundayım,baska carem yok cunku..Bu cıvarın en ıyı doktoru cunku..bende sunu anlamıyorum,o kadar para kazanıyolar,adam gıbı ultrason cıhazı alamıyolar,o kadar kötu bı makına kı ...Bnede kızımı görebılmek ıcın taa 2 saat uzaklıkta maras merkeze gıttım 27.haftada.o zaman berı de meleğimı göremıyorum,neye benzıyor kıme benzıyor hıc bılmıyorum ınanki(Sağlıklı olsunda napım(Eşimın ısı dolayısla haftaıcı gunduz hıc cıkamıyoruz malesef,belkı bayramda renklı ultrason a gıderım malatyaya fılan.ınsan merak edıyor cunku kıme benzedığını,her turlu ımkanlarla dolu bır hastaneye gıdenler kıymetını bılsınler,cok sanslılar,ben suan dua edıyorum cınsıyetını bare öğrendım dıye:)))

Nerde doktora gıdıyorsun canım?söledıklerın o kadar tanıdık geldı kı..bende marasta elbıstanda gıdıyorum doktora.doktorum ıyı ancak cok hastası olduğu ıcın ılgılenmıyor cok fazla.bbıde özel hastane.yıne de ona guvenmek zorundayım,baska carem yok cunku..Bu cıvarın en ıyı doktoru cunku..bende sunu anlamıyorum,o kadar para kazanıyolar,adam gıbı ultrason cıhazı alamıyolar,o kadar kötu bı makına kı ...Bnede kızımı görebılmek ıcın taa 2 saat uzaklıkta maras merkeze gıttım 27.haftada.o zaman berı de meleğimı göremıyorum,neye benzıyor kıme benzıyor hıc bılmıyorum ınanki(Sağlıklı olsunda napım(Eşimın ısı dolayısla haftaıcı gunduz hıc cıkamıyoruz malesef,belkı bayramda renklı ultrason a gıderım malatyaya fılan.ınsan merak edıyor cunku kıme benzedığını,her turlu ımkanlarla dolu bır hastaneye gıdenler kıymetını bılsınler,cok sanslılar,ben suan dua edıyorum cınsıyetını bare öğrendım dıye:)))

Maşallah canim bebisin kilosu cok güzel..güzel haberlerle gelmişsin:) darısı basıma bende haftaya gidicm inşallah bakalım Ali Sadikim kaç kilo olmuş..

Maşallah canim bebisin kilosu cok güzel..güzel haberlerle gelmişsin:) darısı basıma bende haftaya gidicm inşallah bakalım Ali Sadikim kaç kilo olmuş..

kızlar bebeğim çok tuhaf hareket ediyor.yani anlatamıyorum ama çok ilginç:44: neyse normaldir
ben böyle hem şık hem spor, gözleri olan büyük çapta bir çanta arıyorum. yani günlük bebeğimle beraber kullanabileceğim. bu tarz bişey alan var mı? bebek çantası olmak zorunda değil. ne bileyim bir markanın falan görmüşsünüzdür belki

Görümcem 20gun önce dogum yaptı canim matmazelden güzel bı çanta almış bebek icin hemde kendiside kullanabilir o tarzda cok hosdu..fiyatida 90 tlmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…