2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewt cogumuz normal ıstıyoruz ınss olede olurr... bende bayılıyorum topıgımee masalahhhçenemızz pek bı düşükk
slmmcanımmmmmm.. oh negusel tubadan sonra herkess hazırladı cantasını.. gozun aydınn
benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
bayıldım cnm cok seker olmusss.. ıı gunlerde kullanın ıns...
azkaldı cnmm sonra hep senınle olcak annesıı.. bıraz sabırr.mınık cemremızıı bende cok merak edıyorummmmmm
hahahhaha allah seni ne etmesin küçük suksuku özledin he kocan dese anlıcam
ewt cnm yaa sormaaa oda ozlemıstırr kesın
kaç gün önceki paylaşıma yorum yapmışım
nerden buldun onuuu
cannım yoksa sen doğumam gidiyorsun
ewtt
Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?
ben kucuk hurcumun ıcıne koydumm 2o tanee ..buzdolabı posetıdde olur cnmm..
copposetını unutmusumm bendee hatırlattıgın ıı oldu cnmm
OKURKENN fenalık gecırıyodumm nekadar streslenmısın sen oyleeonce kendıne gel bı sılkelenn... bı canta al hastane ıcın bebegınn hastanede gıyıceklerını enazındann yıka utule koy bı kenaraa. hazır dursun onemllı olan seylerı all bebek bezı ıslak medıl v.s onalrıda cantaya koy.. panık durumunda olma ama hersey hallolur cnmm ..
cemrecıgımızee masalahh.. babası daha once gormedımı .. tuba doguma gırecegını esıne nasıl soledın cnm yanında deıldıyaa oda sok olmusturr demii
Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..
masalah cnm. adı gıbı eylulde gelıcek ozaman senın bıdık hayırlsıı ınsss

benım takvımde bebegınızee henuz ısım bulamadınızmı dıoo ... oooo bulalııı 8 ayı gectıı sen uyu

sson 36 gun prensesımee kavusmaya cok az kaldıı heyecan doruktaa her gun her dkk nasıl olucak kuzum dıee dusunuyorum ona sarılmayı koklamayıı hayal edıyorumm sagsalım kucagımaa bı alsamm allahın ıznıyle ınss..

dün kontrole gitmiştim kızım 31+5te 1963 gramdı boyuda 42 cmmiş kızım dönmüş dr üç hafta sonra gel dedi ondan sonraki kontroldede alttan muayene edip kemik yapına bakıcam dedi normal doğum yapabilirmisin bide kızın 20 eylülle 3 ekim arası gelebilir dedi 3 ekime kadar olmazsa sezaryenle alcaz dedi hayırlısı olsun inş.

masalah cnm hakınızda hayırlısı olsun.. 3 hafta cok uzun geldı bana . bayram var dıe ole yaptı sanırrsam demii.

Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..

maşallah ne güzel büyümüş kuzucuk.perşembe günü de ben gidicem doktora inşallah benim oğlanda kilo almıştır.anası 1,5 aydır 63 de takılı kaldı bu gidişle 7-8 kilo fazla ile doğuma gidicem ben

mrb arkadaslar ,dün gece ruyamda bebeğimi gordum.tombiş bi bebekti.hastanedeydik.dogdugunda gorucem ruyamdakiyle aynı bebek mi diye:) buarada ben de hastane çantamı hazırlamadım daha ama ben buyuk alışverişe çıkamadım daha.kendim için gecelik vs. hiçbişy alamadım.inşallah erken gelmez bebeğim:) yine de stresli değilim. bi şekilde alıncak hepsi.ama bebeğim için herşey var açıdan içim rahat ,allahtan onları alabildim..aaa bir de buara karnım çok geriliyo ozellikle de bebeğim hareketlenince.sizde de oluo mu?

dogurucagın zamanı sordumm... nasıl soledın dıee.. sen nedıosun

Alirsin ins sagsalim kucagina hayirlisiyla ...
Direk askim bni doguma alıyorlar dedim o kdr :-D:-D:-D

Masallh cnm dogum icinde hayirlisi neyse o olsun

Kızlar ben 64 ile hamile kalmıştım doğuma gittiğimde 73 tum simdi 67 yim safedece 3 kg kaldi bana
ilk hedefim 60 sonra da 55 bakalım verebilecek miyim ya

fiona_16,
prenses31_47,
zevzekbayan,
hephaistos,
tosun86,
oznur_52,
volveron,
suksuk,
pearlshine,
ravza20

günaydınnnnnnnnn.. nasılsınız bugün ya ben tam 10 sAat uyumuşum ilk defa çok mutluyummm

Alirsin ins sagsalim kucagina hayirlisiyla ...
Direk askim bni doguma alıyorlar dedim o kdr :-D:-D:-D

Masallh cnm dogum icinde hayirlisi neyse o olsun

Amin canım bende öyle diyorum hayırlısı hangisiyse o olsun inş kaç günden beri girmiyodum geçmişte yapamadım doğum yapmışsın galiba gözünaydın Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inş.

fiona_16,
prenses31_47,
zevzekbayan,
hephaistos,
tosun86,
oznur_52,
volveron,
suksuk,
pearlshine,
ravza20

günaydınnnnnnnnn.. nasılsınız bugün ya ben tam 10 sAat uyumuşum ilk defa çok mutluyummm

gunaydın:) dinlenmişsindir ne guzel:) dogumdan sonrası için enerji toplamamız lazım bol bol dinlenelim:)

tansiyonun düşük ,gebelikte yuksek tansiyon tehlikelidir.ama şişlik için bi doktoruna sor derim. normalde sık sık oluyo mu bu şişlik?
canım normalde ellerim sürekli şişiyordu. bu gün ayaklarım ve birazda yüzümdede var.. dün 11 e 6 idi. bu gün 10 a 4. birazda başımda bi ağırlık var sanki.. ufff.. birazdan yine ölçcem.

Son düzenleme:
fiona_16,
prenses31_47,
zevzekbayan,
hephaistos,
tosun86,
oznur_52,
volveron,
suksuk,
pearlshine,
ravza20

Oh iyi bi uyku cekmissin yarasin ikinizede
bende iyiyim bugun kontrole gidicm ameliyst yerimdeki banti ciksrck dr

Evet cnmerkenci cikti bizim cimcime saolasin dsrisi sana ins

Canim bişey sorcam sezaryenden sonra yaran nasıldı nekadar zamanda iyileştin..şimdi nasil oldun baya sordum galiba:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…