ewt cogumuz normal ıstıyoruz ınss olede olurr... bende bayılıyorum topıgımee masalahhhsüksük bayılıyorum senin topiğine tatlım ben agustos annesiyim ama sırf senin icin bu topigin abonesiyim ..benimde dogumuma sayılı günler kaldı hayırlısıyla yapıyım inşallah anlatırım sizlere de... sanırım burada normal dogum yanlısı daha cok degilmi..
slmmcanımmmmmm.. oh negusel tubadan sonra herkess hazırladı cantasını.. gozun aydınnSelam güzel eylül anneleri ve küçük danalarıı
Nasılsınızz ben bugün bu sıcakta gezmeye çıktım ,
yarın da kan tahlillerimi yaptırmaya gidecegim yorucu bigün olacak...
Var mı baska doğum haberi valla bi telaş sardı ki hafta sonu bebegimin tüm eşyalarını yıkayıp ütüleyip,
çantamı da hazırladım
bayıldım cnm cok seker olmusss.. ıı gunlerde kullanın ıns...benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
azkaldı cnmm sonra hep senınle olcak annesıı.. bıraz sabırr.mınık cemremızıı bende cok merak edıyorummmmmmSelam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
hahahhaha allah seni ne etmesin küçük suksuku özledin hekocan dese anlıcam
nerden buldun onuuukaç gün önceki paylaşıma yorum yapmışım
ewttcannım yoksa sen doğumam gidiyorsun
ben kucuk hurcumun ıcıne koydumm 2o tanee ..buzdolabı posetıdde olur cnmm..Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?
copposetını unutmusumm bendee hatırlattıgın ıı oldu cnmmbu arada bn iki çanta yaptım biri bna biri kızıma. ayrı ayrı koydum. sabahlık koymadım cok sıcak çekemem hiç. 2 gecelik 3 pijama pedlerden taşar diye 10 tane iç çamaşır koydum normalde de çıkıyodu zaten :26:çöp poşeti attım çantaya terlik 3 tane havlu , kağıt peçete.diş macunu fırça,göğüs pedi kremi.....
kızlar sizde yazın da eksik aklımıza geldikçe atalım çantaya
OKURKENN fenalık gecırıyodumm nekadar streslenmısın sen oyleepoff kızlar okuyorum bakıyorum da ben eksiklerimi nasıl halledicem...ay sonunda doğum iznine ayrılıcam çok halsiz hisssediyorum kendımı çabuk yorluyorum zaten artıkkimsemde yok bi eşim bi ben...herkes uzakta,zatenyakın olsalarda bi hayrları yok diyebilirim...bebeğimn beşiği yok oda yapmaktan wazgeçtık ama beşik mi park yatak mı karar weremedım...daha hiçbişeyi ütülü değil..çok bilinçli alışweriş yapmadım emınım bi çogu gereksiz aldıklarımın...hastane çıkışı aldım içinde iki takım war alt üst we içliğiyle birlte...0-3 aylık 5 tane filan pijama takımı aldım oğluma..kısa kollu badiler aldım çok lazım oluyomuş diye...bebek şekeri ws hepsini aldım,kapı süsüde aldım ama boş odamız oldugu halde taşınma niyetımız war 7-8 ay sora diye oda yapmıoz ölece kalıcak oda hayallerim chicconun bebek bakım setini aldım kendıme kraftın göğüs pedini aldım...daha şampuan almadım oğluma,kulak temızleyıcsı yok ne bilim kendıme 1 takım pijama aldım o kadar gecelik filan almadım ped filan .. daha kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım dolabımda yer ayrmam lazım ona ...hastane çantam yok we hazr değil chicconun bakım setinin çantası war ama o küçük olur...hastane ewe 5 dk yakın bişi lazım olsa hemen alırız ewdende.. ay ben ne doluymuuşum neyi nasıl ne zaman yapıcam bilmiyorum..banyı hawlusunu kğwetini aldım bebeğimin,başka gelmıo aklıma yetermı aldıklarımın bilmiyorum..badilerini hep kısa kol atlet modelli almışım eylül 20 de doğucak inşallh bebeğim kısmetse acaba üşürmü onlarla hiç uzun kollu badi almamışım ( havuzlu hana gidip bolca para harcayıp nakiti olmayıp kredi kartına tek çekim ödeyip batanlardanım maalesef...bide ana kucagı meselesı war almak lazımmıdır ? bebek arabası bakmıştm ana kucaklı olandan almak lazımmış sanırım..ay ben ney nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum morale ihtiyacım war ( doğumada çlok zaman kalmadı..
Gunaydin cnm hgafiyet olsun yarasin yediklerin elifcige
Melegimi gordum teyzesi cok tstliydi ya ozledim askimi bugun kontrolum vsr bandi cikarck dr.
Bugunde esime sen gor ddm hep bn goruyorum oda sevindi
Ben dogum yaptim cnm darisi size ins
Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..