2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar dr gittim az önce belimin agrisindan dolayi fizyoterapiye gitmemi istedi bide belki gününde deilde 1vea 2 eylül gibi dogum olabilir dedi

kizlar dr gittim az önce belimin agrisindan dolayi fizyoterapiye gitmemi istedi bide belki gününde deilde 1vea 2 eylül gibi dogum olabilir dedi

geçmiş olsun cnm. bu bel ağrısı normal değilmi ki. benimde sırtım belim kuyruk sokumum falan çoookk ağrıyor. neden fizyoterapiye gitmeni istedi?
bu eylül bebişleri çok aceleci

Babiskomuz geldiiiiii kizinin karni cok acikmis babasi kizini disari goturcekmis cok ozlemis istersem ben de katilabilirmismismismisim onlara

Biz cikiyoruz kizlar gelene kdr kendinize iyi bakin, cikmisken lavantyi da alcam artik keselerini hazirlamaya basliyim cok geciimeden..

Optuk hepinizi

ya benim de öyle...Cemre sanki dans ediyor içerde...:))

uyanınca ayaklarının altı acıyan varmı üstlerine basamıyorum ben zaten sıcakta iş yapmak zor CUMARTESİ OLSADA BENDE KUZUMU GÖRSEM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÖZLEDİM BİDİK KIZIMI

selam hanımlar dün sabah evi süpürüp duşumu alıp hastaneye kontrole gittim 36+0 sat tarihim nst ye soktu doktorum nst de sancım çok çıkınca serum verdiler kendimi yorduğum için sancım olmuş doktorumdan bi güzel azar yedim ultrasona göre 2575 gram olmuş kızım boyumuzda 47 cm olmuş böyle sancın olursa evde bekleme gel dedi aslında sancım yoktu yani böyle aybaşı olucağımız zaman bi sızı olur ya işte öyle arada bi sızı yokluyodu iki gündür diyceğim artık kendimiz yormamamız lazım ama benim ikinci çocuğum olduğu için mecbur yoruluyorum napim ona da bakmam lazım neyse inşallah eylülün üçüne kadar doğurmam o güne sezeryan günü aldım çünkü hepinize hayırlı günler dilerim kendinizi iyi dinleyin artık en ufak bişiyde hemen gidin hastaneye yoksa benim gibi yersiniz serumu

MyCollection - StarChild
BURAYA BİR BAK CANIM BEN NİLÜFER MODELİNİ ALDIM MAĞAZADAN ÇOK ŞIK VE GÜZEL TAVSİYE EDERİM FİYATIDA UYGUN
BEBEK ÇANTASI GİBİ DEĞİL KEİSNLİKLE ANNE ÇANTASI GİBİ

RİCA EDERİM NEDEMEK İNŞ.İŞE YARAR:d

evet evet güzel ve kullanışlı gerçekten anne çantası.güle güle kullan sende ama bursadaymış. internetten de alamıyorum.h. sonu bir gezeyim ben burada bulurum bu tarz bişeyler inşallah tekrar teşekkür ederim..

rica ederm canım nedemek , ben bursadan almadım canım kütahyada yaşıyorum buradaki bir mağazadan aldım uhtemelen mal gönderiyor buraya.
Sende telde bulunduuğun şehirdeki bir yere ürün gönderip göndermediğini öğrenebilrsin.

aaaaaa evet olabilir..ne kadara aldın peki??

haklısın canım yormamak gerek ama yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken insan yinede yoruluyor bunlar ertelenmeyecek işler.şikayetçi değilim ama hakkaten çok zormuş hamilelik.evde ya annen yada kız kardeşin olacakki dinlenesin.bende şimdi ütü yaptım kızım karnımda kaskatı kesildi.bizim yorulmamız onlarıda çok etkiliyor.

4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver

aaaaaa evet olabilir..ne kadara aldın peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…