kizlar dr gittim az önce belimin agrisindan dolayi fizyoterapiye gitmemi istedi bide belki gününde deilde 1vea 2 eylül gibi dogum olabilir dedi
kızlar bebeğim çok tuhaf hareket ediyor.yani anlatamıyorum ama çok ilginç:44: neyse normaldir
ben böyle hem şık hem spor, gözleri olan büyük çapta bir çanta arıyorum. yani günlük bebeğimle beraber kullanabileceğim. bu tarz bişey alan var mı? bebek çantası olmak zorunda değil. ne bileyim bir markanın falan görmüşsünüzdür belki
kızlar bebeğim çok tuhaf hareket ediyor.yani anlatamıyorum ama çok ilginç:44: neyse normaldir
ben böyle hem şık hem spor, gözleri olan büyük çapta bir çanta arıyorum. yani günlük bebeğimle beraber kullanabileceğim. bu tarz bişey alan var mı? bebek çantası olmak zorunda değil. ne bileyim bir markanın falan görmüşsünüzdür belki
ya benim de öyle...Cemre sanki dans ediyor içerde...:))
aynen aynen.ayak başka kol başka kafa başka oynuyor. yani neresi tam bilmiyorum ama karnımın heryeri oynuyor işte
resmen kolbastı oynuyor, başka birşey değil...:)))))))
MyCollection - StarChild
BURAYA BİR BAK CANIM BEN NİLÜFER MODELİNİ ALDIM MAĞAZADAN ÇOK ŞIK VE GÜZEL TAVSİYE EDERİM FİYATIDA UYGUN
BEBEK ÇANTASI GİBİ DEĞİL KEİSNLİKLE ANNE ÇANTASI GİBİ
hemen inceliyorum cnm çok sağol
RİCA EDERİM NEDEMEK İNŞ.İŞE YARAR:d
evet evet güzel ve kullanışlı gerçekten anne çantası.güle güle kullan sendeAma bursadaymış. Internetten de alamıyorum.h. Sonu bir gezeyim ben burada bulurum bu tarz bişeyler inşallah Tekrar teşekkür ederim..
rica ederm canım nedemek , ben bursadan almadım canım kütahyada yaşıyorum buradaki bir mağazadan aldım uhtemelen mal gönderiyor buraya.
Sende telde bulunduuğun şehirdeki bir yere ürün gönderip göndermediğini öğrenebilrsin.
selam hanımlar dün sabah evi süpürüp duşumu alıp hastaneye kontrole gittim 36+0 sat tarihim nst ye soktu doktorum nst de sancım çok çıkınca serum verdiler kendimi yorduğum için sancım olmuş doktorumdan bi güzel azar yedim ultrasona göre 2575 gram olmuş kızım boyumuzda 47 cm olmuşböyle sancın olursa evde bekleme gel dedi aslında sancım yoktu yani böyle aybaşı olucağımız zaman bi sızı olur ya işte öyle arada bi sızı yokluyodu iki gündür diyceğim artık kendimiz yormamamız lazım ama benim ikinci çocuğum olduğu için mecbur yoruluyorum napim ona da bakmam lazım neyse inşallah eylülün üçüne kadar doğurmam o güne sezeryan günü aldım çünkü hepinize hayırlı günler dilerim kendinizi iyi dinleyin artık en ufak bişiyde hemen gidin hastaneye yoksa benim gibi yersiniz serumu
rica ederm canım nedemek , ben bursadan almadım canım kütahyada yaşıyorum buradaki bir mağazadan aldım uhtemelen mal gönderiyor buraya.
Sende telde bulunduuğun şehirdeki bir yere ürün gönderip göndermediğini öğrenebilrsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?