2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..inan çok üzüldüm.Allah sabırlar wersin.

canım başın sağolsun.okurken tutamadım kendimi bende ağladım.ama güçlü olmak zorundasın.o gerçek dünyasına kavuştu yapılabilecek tek şey arkasından bol bol dua etmek.unutmaki hepimizin gideceği yer orası.üzme kendini ve bebeğini.tekrar başın sağolsun.allah sabır versin canım.

başınız sağolsun canım allahım sabırlar versin çok zordur eminim babanın allahım mekanını cennet eylesin

Basın saolsun canım,okurken ben de tutamadım kendımı,Mekanı cennet olsun,cok zor,Allahım sıze sabırlar versın....

başın sağolsun.. allah rahmet eylesin

başın sağolsun canım allah sabrını veriyor benim babamda vefat etti eylül ayında geçen sene bu sene eylülde allah kısmet ederse oğlum gelicek hayat böle bişi
metanetli ol

cnm bnm başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.inan ne diyeceğimi bile bilemedim.olsun ulaşamasa da mis gibi köyünün havasını almış.ben de afyonluyum.nasıl güzel şimdi oralar. babacığında görmüş.dua et bol bol. şu an buna çok ihtiyacı var.Rabbim yardımcınız olsun.

basın sagolsun cnm allah sızlere uzun omurler versınn. benn cocuklugumdan berı annemle babamınnn bıgunn oldukklerınde napıcagımı dusunurum ve hep aglardım.. ama hepımzı bır gun olumu yasıycazz.. alalhh gecındenn versın soylencek sozz bulamıyorum cok uzgunumm .. allahh rahmet eylesınn ..

selam kızlar nasılsınızz,bugün kontrolümüz vardı,bizim zilli 2800 gr olmuş boyumuzda 49 cm maşallah nts ye girdim hafif sancım çıktı,dönmüş bizim kız doktor

hanım dinlen soluna yat dedi,zaten hep soluma yatıyordum. kızımın doğum çantasınıda hazırladık bugün herbişeyini aldık,kısmetli bu kız iki tane çantası oldu bir de hediye verdiler

chicco dan herşeyimiz hazır çok şükür şimdilik beklemedeyiz kısmetse normal doğum olacak inşallah.siz neler yaptınız çok sıcaktı bugün yaa hava felaket nemli

o kadar gercek okadar acı kı, kelımelere dokulmuyo bu tarıf. allahım sabır ver, yok yanı bıdaha, yalan gıbı, sankı cıkıp gelıcek gıbı ((

masalahh cnmm .. hadı hayırlısı kuzucuk donmusss normal dogarr ınss..
sancılarınn kaca kadar cıktı ?

o kadar gercek okadar acı kı, kelımelere dokulmuyo bu tarıf. allahım sabır ver, yok yanı bıdaha, yalan gıbı, sankı cıkıp gelıcek gıbı ((

uzulme demek ıstemıyorum cunkı senı anlıyabılıyorumm... su an tek dualarına ıhtıyacı var cnm babanınn.. oyuzdenn bolbol dua et..

canım başın sağolsun Allah sabırlar versin,böyle bi zamanda bunu yaşaman çok kötü çok üzüldüm ama herşey Allahtan derdi veren dermanınıda sabrınıda verir :26:

masalahh cnmm .. hadı hayırlısı kuzucuk donmusss normal dogarr ınss..
sancılarınn kaca kadar cıktı ?

canım valla kaça kadar çıktı onu bilmiyorum ilk defa girdim nts ye kontrollerimizde haftada 1 e düştü,doktor elektronun olduğu kağıda bakıp söyledi hafif sancılarım olduğunu,sancı şiddeti

kağıtta mı yazıyor canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…