2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah sabır versin canım, çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun babanın.Allahın takdiri işte. Metin olmaya çalış, bebeğinide düşün lütfen.Alah rahmet eylesin

yok canım yapmadım.netten buldum sipariş vermedim daha birde size sorayım dedim...

ben çok beğendim. ismine kesinkarar verdiysen düşünebilirsin bence. ben de kırmızıya çok düşkünüm.sen resmi koyunca direkt kırmızı beyaz hayal ettim

Canim benim Allah mekanını cenneteylesin babaciginin..ne denirki ağlıyorum su an İnan acini yüreğimde hissettim bebeğin icin metanetli ol..Rabbim sabır versin..ruhuna oku bol bol onun sadece buna ihtiyacı var şimdi..

ben çok beğendim. ismine kesinkarar verdiysen düşünebilirsin bence. ben de kırmızıya çok düşkünüm.sen resmi koyunca direkt kırmızı beyaz hayal ettim

evet canım ismi allah.ım nasip ederse yağız olacak.zaten sipariş üzerine yapılıyor kırmızı istersek kırmızı yapıyolar.

evet canım ismi allah.ım nasip ederse yağız olacak.zaten sipariş üzerine yapılıyor kırmızı istersek kırmızı yapıyolar.

Alirsin ins sagsalim kucagina hayirlisiyla ...
Direk askim bni doguma alıyorlar dedim o kdr :-D:-D:-D

Masallh cnm dogum icinde hayirlisi neyse o olsun
dusunemedımm bı an esını nasıl sok olmusturr
Kızlar ben 64 ile hamile kalmıştım doğuma gittiğimde 73 tum simdi 67 yim safedece 3 kg kaldi bana
ilk hedefim 60 sonra da 55 bakalım verebilecek miyim ya
masalhh cnm gayet ıı darısı basımaa darısı basımaaa
fiona_16,
prenses31_47,
zevzekbayan,
hephaistos,
tosun86,
oznur_52,
volveron,
suksuk,
pearlshine,
ravza20

günaydınnnnnnnnn.. nasılsınız bugün ya ben tam 10 sAat uyumuşum ilk defa çok mutluyummm
gunaydınnnn masalahhbız erken kalktık temızlık yaptıkk .. dus alıpp 3 e kadar uyumusuz kızımlaaa
tansiyonum 10 a 4.. elim ayağım yüzüm şişti. şişliklerde yüksek mi çıkıyor normalde.. hiç bişeyde bilmiyorum
dusuk cıkmıss cnmm.. dr bı sor bakalımm .. yuksek tehlıkelı ama buda cok düşük
ne bıcımmler ya bısı bılmıolarr sennnı dogurtabılcekmı bunlarr
Kızlar bizde geldik doktor teyzemizden
hgnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadı gozun aydın cnmm .. catı muayenesıı nasıl gecıcek bakalımm

herkese selamlaarrr

canım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah
darısı başımıza...

bence bozulmazda,neden lavanta koymuyorsun....bence daaha şık.....

canım aslında çok kararsızım lavanta koymak da istiyorum tam olarak karar vermiş değilim
eşim şeker koy diyor bende lavanta koyayım diyorum ne yapsam bilemedimm...

kızlar yarın drr gıdıcektım amelıyatı varmıss... carsambaya kaldık ıyımıı

şunun şurasında çrşambaya ne kaldı tatlım bende yarın gidicem senin randevu kaçta benim 10:20 de

canım çok sevindim meleğin sağlığına kavuşmuş bi kaç gün kalmış canım bebeğine kavuşmana Rabbim sağlığını sıhhatini daim etsin inşallahh

Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..

oh ohh maşallah canım senin bebişte tosun olmuşAllah nazarlardan saklasın

başın sağolsun canım Rabbim sabır versin babacığının mekanı cennet olsun inşallah

benım 2olerdeydı ewt yazıo cnm

Son düzenleme:
ALEYKUMSELAM CNMM HGNIZZZZZZZZZZZZ 14 :00 cnmm

Maasallah ne cok kan almışlar:) ben de yarın kan testleri için gidecegim yani bugün
Göğüs röntgeni neden istedi drun? onu anlamadım kii

Tüberküloz testi pozitif çıkarsa o zaman göğüs röntgeni çekilecek dedi. Alerji testi gibi birşey yaptılar koluma. Test yerinde 72 saat sonra kızarıklık olursa röntgen çekilecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…