bende çok beğendim. aldın mı yaptın mı?
cok guselllllllllllll
Kızlar geceden beri kasığım ağrıyor normal mi sizce?
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
yok canım yapmadım.netten buldum sipariş vermedim daha birde size sorayım dedim...
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
ben çok beğendim. ismine kesinkarar verdiysen düşünebilirsin bence. ben de kırmızıya çok düşkünüm.sen resmi koyunca direkt kırmızı beyaz hayal ettim
ben çok beğendim. ismine kesinkarar verdiysen düşünebilirsin bence. ben de kırmızıya çok düşkünüm.sen resmi koyunca direkt kırmızı beyaz hayal ettim
Alirsin ins sagsalim kucagina hayirlisiyla ...
Direk askim bni doguma alıyorlar dedim o kdr :-D:-D:-D
Masallh cnm dogum icinde hayirlisi neyse o olsun
masalhh cnm gayet ıı darısı basımaa darısı basımaaaKızlar ben 64 ile hamile kalmıştım doğuma gittiğimde 73 tum simdi 67 yim safedece 3 kg kaldi bana
ilk hedefim 60 sonra da 55 bakalım verebilecek miyim ya
gunaydınnnn masalahhfiona_16,
prenses31_47,
zevzekbayan,
hephaistos,
tosun86,
oznur_52,
volveron,
suksuk,
pearlshine,
ravza20
günaydınnnnnnnnn.. nasılsınız bugün ya ben tam 10 sAat uyumuşum ilk defa çok mutluyummm
dusuk cıkmıss cnmm.. dr bı sor bakalımm .. yuksek tehlıkelı ama buda cok düşüktansiyonum 10 a 4.. elim ayağım yüzüm şişti. şişliklerde yüksek mi çıkıyor normalde.. hiç bişeyde bilmiyorum
ne bıcımmler ya bısı bılmıolarr sennnı dogurtabılcekmı bunlarrİlk 5 ay ne bulduysam yedim. 20 kilo aldım. şimdi de aç geziyorum canım hiçbirşey istemiyor ve korkuyorum bebeğime bakamıyorum diyeGerçi kilosu iyi ama Ağustosun sonunda çağırdı beni doktor. O zamana kadar ne olacak bilmiyorum. Aman bunlar da pek rahat anlamadım gitti. Nst yi sordum yapmıyorlarmış. Sözde Avrupa ulkesi, bir işten anladıkları yok. Dort boyutlu usg mi gösterdim doktor hayatında ilk defa görmüş gibi baktı. Fotograf gibi diyo:) kontrole gidiyorum ne tansiyona bakıyo ne kiloya. Hey allaaam güler misin ağlar mısın.Bir yaptığı dünyalarca tahl,il istemek oldu.Onlar yapılmıştı zaten Türkiye'de. Ay doğumumu bari düzgün yaptırsınlar başka bişey istemiyorum.
hgnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKızlar bizde geldik doktor teyzemizden
Renkli dopler de, paşayı göreceğiz diye 45 km yol gittik ama bizim inatçı oğlan 1 saat uğraşmamıza rağmen yüzünü dönmedi sadece kulaklarını görebildik
2672 gr olmuş bebeğimiz ve 49 cm ...
Doktor özellikle bacaklarını çok uzun buldu, babasına çekti demekki dedik güldük, yoksa ben minnak bişeyim yani
Suyunu felan filan herşeyi yerinde buldu çok şükür....
Lökosit oranıma gelince doktor da çok yüksek buldu idrar kültürü yaptırmam gerekiyormuş, erken doğumu tetikliyor dedi, ama çok da korkma dedi birde kum geçiriyormuşumBöbrekler genişlediği için buna da normal dedi. Ama doğum sonrası ve bebek için antibiyotik önerdi, kültürü yaptırıp antibiyotik kullanıcam
Bizden haberler bunlar teyzoşlar, çok şükür herşey yolunda.
38. haftada çağırdı çatı muayenesi için :18:
Canım başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..inan çok üzüldüm.Allah sabırlar wersin.
Canım başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..inan çok üzüldüm.Allah sabırlar wersin.
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
bence bozulmazda,neden lavanta koymuyorsun....bence daaha şık.....
kızlar yarın drr gıdıcektım amelıyatı varmıss... carsambaya kaldık ıyımıı
Selam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
Kızlar kontrolden geldim şimdi.2800 olmuş Eylülüm. Nstmiz de gayet normal cıktı.Bundan sonra haftalık olacakmış muayeneler.Eylülü bekler gibi duruyor senin bebek ama yine de belli olmaz dedi..
benım 2olerdeydı ewt yazıo cnmcanım valla kaça kadar çıktı onu bilmiyorum ilk defa girdim nts ye kontrollerimizde haftada 1 e düştü,doktor elektronun olduğu kağıda bakıp söyledi hafif sancılarım olduğunu,sancı şiddeti
kağıtta mı yazıyor canım ?
ALEYKUMSELAM CNMM HGNIZZZZZZZZZZZZherkese selamlaarrr
canım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah
darısı başımıza...
canım aslında çok kararsızım lavanta koymak da istiyorum tam olarak karar vermiş değilim
eşim şeker koy diyor bende lavanta koyayım diyorum ne yapsam bilemedimm...
şunun şurasında çrşambaya ne kaldı tatlım bende yarın gidicem senin randevu kaçta benim 10:20 de
canım çok sevindim meleğin sağlığına kavuşmuşbi kaç gün kalmış canım bebeğine kavuşmana Rabbim sağlığını sıhhatini daim etsin inşallahh
oh ohh maşallah canım senin bebişte tosun olmuşAllah nazarlardan saklasın
başın sağolsun canım Rabbim sabır versin babacığının mekanı cennet olsun inşallah
Maasallah ne cok kan almışlar:) ben de yarın kan testleri için gidecegim yani bugün
Göğüs röntgeni neden istedi drun? onu anlamadım kii
Tüberküloz testi pozitif çıkarsa o zaman göğüs röntgeni çekilecek dedi. Alerji testi gibi birşey yaptılar koluma. Test yerinde 72 saat sonra kızarıklık olursa röntgen çekilecekmiş.
ALEYKUMSELAM CNMM HGNIZZZZZZZZZZZZ14 :00 cnmm
hamileyken röntgen sakıncalı değil mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?