gecmıs olsun cnmm sureklımı agrıoo benımde belde agrım var ama sureklı deıll bazen oluoo.. ıns cıddı bısey yoktur.kizlar dr gittim az önce belimin agrisindan dolayi fizyoterapiye gitmemi istedi bide belki gününde deilde 1vea 2 eylül gibi dogum olabilir dedi
sen katılmasaydın nasıl gıdıcekmıs kızıBabiskomuz geldiiiiiikizinin karni cok acikmis babasi kizini disari goturcekmis cok ozlemis istersem ben de katilabilirmismismismisim onlara
Biz cikiyoruz kizlar gelene kdr kendinize iyi bakin, cikmisken lavantyi da alcam artik keselerini hazirlamaya basliyim cok geciimeden..
Optuk hepinizi
benım uyusuo gıbı ama kalkınca hemen gecıoo . benımde yarın ıns gorucem kızcemı bende cok ozledımmmmmmmmmmmmmmmm..uyanınca ayaklarının altı acıyan varmı üstlerine basamıyorum benzaten sıcakta iş yapmak zor CUMARTESİ OLSADA BENDE KUZUMU GÖRSEM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÖZLEDİM BİDİK KIZIMI
selam hanımlar dün sabah evi süpürüp duşumu alıp hastaneye kontrole gittim 36+0 sat tarihim nst ye soktu doktorum nst de sancım çok çıkınca serum verdiler kendimi yorduğum için sancım olmuş doktorumdan bi güzel azar yedim ultrasona göre 2575 gram olmuş kızım boyumuzda 47 cm olmuşböyle sancın olursa evde bekleme gel dedi aslında sancım yoktu yani böyle aybaşı olucağımız zaman bi sızı olur ya işte öyle arada bi sızı yokluyodu iki gündür diyceğim artık kendimiz yormamamız lazım ama benim ikinci çocuğum olduğu için mecbur yoruluyorum napim ona da bakmam lazım neyse inşallah eylülün üçüne kadar doğurmam o güne sezeryan günü aldım çünkü hepinize hayırlı günler dilerim kendinizi iyi dinleyin artık en ufak bişiyde hemen gidin hastaneye yoksa benim gibi yersiniz serumu
ewt cnm ssabah bende evı supurdum bebıss heemn semsert oldu yapmak zorundayız ama allah yardımcımız olsun yazınn cok zorlanıyoruzzhaklısın canım yormamak gerek ama yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken insan yinede yoruluyor bunlar ertelenmeyecek işler.şikayetçi değilim ama hakkaten çok zormuş hamilelik.evde ya annen yada kız kardeşin olacakki dinlenesin.bende şimdi ütü yaptım kızım karnımda kaskatı kesildi.bizim yorulmamız onlarıda çok etkiliyor.
normal cnmm ama agrınn sureklımıı ..?benım dr olucakk normal demıstı bana..Kızlar geceden beri kasığım ağrıyor normal mi sizce?
ılla kırmızı dıe bısey yok tabıkıde ama ben kırmızı aldım o ayrısağol canım..kırmızı falan tak diyenler oluyor ama ne bileyim bu çok hoşuma gitti.
hoşbldk tatlımm hadi bakalımm hayırlı güzel haberlerle gelirizz inşallah
merhaba kızlar bugün 12 de kalktım kahvaltıdan sonra bi çarpıntı başladı, kalbim çarptıkça resmen göğsüm inip kalkıyordu, yarım saatten fazla sürdü, zaten nefes darlığı da çekiyorum, kendimi çok kötü hisstettim. ne oldu anlamadım, acaba tansiyondan falan mı, fikri olan var mı? arada oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü.
gecmıs olsun cnmm sureklımı agrıoo benımde belde agrım var ama sureklı deıll bazen oluoo.. ıns cıddı bısey yoktur.
sen katılmasaydın nasıl gıdıcekmıs kızıafıyet olsun canımmmm dıkkat edın amann buara sakarlıgın ustundee
benım uyusuo gıbı ama kalkınca hemen gecıoo . benımde yarın ıns gorucem kızcemı bende cok ozledımmmmmmmmmmmmmmmm..
masalah kuuzunaa canımm.. dogururkenkı sancıdaa adet sancısı gıbıymıss. demekkı ole anlıycaz.. serumu yemssın afıyet olsun
ewt cnm ssabah bende evı supurdum bebıss heemn semsert oldu yapmak zorundayız ama allah yardımcımız olsun yazınn cok zorlanıyoruzz
normal cnmm ama agrınn sureklımıı ..?benım dr olucakk normal demıstı bana..
ılla kırmızı dıe bısey yok tabıkıde ama ben kırmızı aldım o ayrı
ıns canımmmmmmmmmmmmmmmm.. sennasılsın kuzucun nasıl uzmuo demı annesını
benım 2olerdeydı ewt yazıo cnm
İlk 5 ay ne bulduysam yedim. 20 kilo aldım. şimdi de aç geziyorum canım hiçbirşey istemiyor ve korkuyorum bebeğime bakamıyorum diyeGerçi kilosu iyi ama Ağustosun sonunda çağırdı beni doktor. O zamana kadar ne olacak bilmiyorum. Aman bunlar da pek rahat anlamadım gitti. Nst yi sordum yapmıyorlarmış. Sözde Avrupa ulkesi, bir işten anladıkları yok. Dort boyutlu usg mi gösterdim doktor hayatında ilk defa görmüş gibi baktı. Fotograf gibi diyo:) kontrole gidiyorum ne tansiyona bakıyo ne kiloya. Hey allaaam güler misin ağlar mısın.Bir yaptığı dünyalarca tahl,il istemek oldu.Onlar yapılmıştı zaten Türkiye'de. Ay doğumumu bari düzgün yaptırsınlar başka bişey istemiyorum.
Arkadaşlar doktor dedi ki doğuma 2-3 gün kala anne adayı kendini çok enerjik hissedermiş.
Bu enerjiye aldanıp kendinizi yormayın. Enerji size doğumda gerekli olacak dedi..
evet cnm doğumayakın enerjin yüksekoluyormuş. hatta anneler bu enerjiyi genelde temzilikte kullanırlarmışkendilerini iyi hissedip temizlik yaparlarmış yani
doktorlar bu enerji doğum içindir aslında diyorlar.Rabbimin mucizesi aslında
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
yaaa şu sıcaklar bitsin yada benn doğurayım artıkkk yaaa
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?