2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar dr gittim az önce belimin agrisindan dolayi fizyoterapiye gitmemi istedi bide belki gününde deilde 1vea 2 eylül gibi dogum olabilir dedi
gecmıs olsun cnmm sureklımı agrıoo benımde belde agrım var ama sureklı deıll bazen oluoo.. ıns cıddı bısey yoktur.
sen katılmasaydın nasıl gıdıcekmıs kızı afıyet olsun canımmmm dıkkat edın amann buara sakarlıgın ustundee
uyanınca ayaklarının altı acıyan varmı üstlerine basamıyorum ben zaten sıcakta iş yapmak zor CUMARTESİ OLSADA BENDE KUZUMU GÖRSEM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÖZLEDİM BİDİK KIZIMI
benım uyusuo gıbı ama kalkınca hemen gecıoo . benımde yarın ıns gorucem kızcemı bende cok ozledımmmmmmmmmmmmmmmm..
masalah kuuzunaa canımm.. dogururkenkı sancıdaa adet sancısı gıbıymıss. demekkı ole anlıycaz.. serumu yemssın afıyet olsun
ewt cnm ssabah bende evı supurdum bebıss heemn semsert oldu yapmak zorundayız ama allah yardımcımız olsun yazınn cok zorlanıyoruzz
Kızlar geceden beri kasığım ağrıyor normal mi sizce?
normal cnmm ama agrınn sureklımıı ..?benım dr olucakk normal demıstı bana..
sağol canım..kırmızı falan tak diyenler oluyor ama ne bileyim bu çok hoşuma gitti.
ılla kırmızı dıe bısey yok tabıkıde ama ben kırmızı aldım o ayrı
hoşbldk tatlımm hadi bakalımm hayırlı güzel haberlerle gelirizz inşallah

ıns canımmmmmmmmmmmmmmmm.. sennasılsın kuzucun nasıl uzmuo demı annesını

merhaba kızlar bugün 12 de kalktım kahvaltıdan sonra bi çarpıntı başladı, kalbim çarptıkça resmen göğsüm inip kalkıyordu, yarım saatten fazla sürdü, zaten nefes darlığı da çekiyorum, kendimi çok kötü hisstettim. ne oldu anlamadım, acaba tansiyondan falan mı, fikri olan var mı? arada oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü.

teyzoşlar çok sağolun Allah razı olsun.

Hepimizin bebeği sağlıklı olsun sağlıcakla gelsin inşallah

Ayyy bide doktor dedi ki; bağırsakları o kadar belirgindi ki, gösterdi böyle ince ince, uyku stoğu yap Kundera bebeğin çok gazlı olacak muhtemelen dediiiiiiii

Asilemir; şimdi okudum çok çok üzüldüm....

Allahım babacığının mekanını cennet eylesin, size de sabır versin canım.

Çok zor biliyorum ama Allahıma sığın, bol bol dua et ........

benımde oluo ama uzun surmuo cnm dıkkat et gecmezse bı dr gıt gecmıs olsuın.. bı dus al belkı ıı gelırr

Arkadaşlar doktor dedi ki doğuma 2-3 gün kala anne adayı kendini çok enerjik hissedermiş.
Bu enerjiye aldanıp kendinizi yormayın. Enerji size doğumda gerekli olacak dedi..

iyiyim canımm ayakta kalamadığım sürece üzmüyo annesini 10dak. ayakta dursam başlıyo hemen ağrı
ayy ben ikinci hamileliğimde 8. ayda basketboll bile oynuyordum

Türkiye bence kadın doğum konusunda tüm ülkelerden ileride. Tüp bebek yaptırmak isteyenler Türkiyeye gidiyormuş diye konuşuyorlardı..
Burada da sadece 3 kere ultrasona alıyorlarmış. Sonuncusu 36. haftada sonra sadece kalp atışlarını dinleyip tansiyonunu ölçüyorlar.
Tek güzel tarafı insana gerçekten çok değer veriyorlar. Kendi akrabası geldiğinde doktor nasıl ilgileniyorsa hepsi öyle ilgileniyor..

Arkadaşlar doktor dedi ki doğuma 2-3 gün kala anne adayı kendini çok enerjik hissedermiş.
Bu enerjiye aldanıp kendinizi yormayın. Enerji size doğumda gerekli olacak dedi..

evet cnm doğumayakın enerjin yüksekoluyormuş. hatta anneler bu enerjiyi genelde temzilikte kullanırlarmış kendilerini iyi hissedip temizlik yaparlarmış yani
doktorlar bu enerji doğum içindir aslında diyorlar.Rabbimin mucizesi aslında

herşey muhteşem bi düzen içinde.Yaradanın mucizesi... okadar güzel ki ve bi okadarda akıl almaz birşey

Selam herkeze nasilsiniz bugun ben fenayim bacaklarimi acmadim yuruyorum allahtan annemdeyimde yatiyorum surekli persembe dr kontrolum var

Basin sagolsun,mekani cennet olsun ins.:26:

asilemir
başın sağ olsun allah sizlere sabır versin... anne baba çok kıymetli sana kendini üzme desek boş. allah sizlere güzel uzun ömürler versin

Başınız sağ olsun..
Ne diyebilirim ki çok üzüldüm.
Allah mekanını cennet etsin inşallah

mrb kızlar uzaktan takip edenlerdenim bende
benimde oğlum olucak insallah normal doğum tarihi 7 ekim
sezeryan olacağı için doktorum dün tarih verdi 25 eylül
dün kontrolde 31+3 1937 gr,
doktorum fena diil dedi
benimde biraz cnm sıkıldı,taze,doğal meyve suları son aylarda bebeğe kilo aldırıyormus
bizim tedaviyle olduğu için ilaçlardan dolayı basta kilo almam baya hızlı oldu 58 ile hamile kaldım 7. aya kadar 10 kilo aldım:26:
sonra ekmek,pilav tatlı yememeye dikkat ettim 1,5 aydır kilo almıyorum hala 68 kiloyum
hazırlıklarımız bitti sayılır odamızı bekliyoruz toptan yazdım hikayemi ehüehü

selam kızlarr şoook haberlerle geldim size bugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…