ay evet öyle ama dün hemşire bu haftayı yatışla geçir dedii yaaa nasıl yatacaksam pazartesiye kadar full dışarıdayım
hehe
ahaaaahahaa Allah iyiliğini versin yaa...o nasil bişey:)))
arkadaşlar merhaba hepicinize dün adet agrısına benzeyen agrılarım vardı ,üzerine bide ishal ve idrarda yanma şikayetleri akşama kadar geçmeyince dr aradım hastaneye gidip nst yaptırmamı söyledi ishal dogumu başlatabiliyormuş nst çok düşükte olsa sancı cıktı bugün istersen yat dedi ama yatmak istemedim ishal hala devam ediyor idrarda yanmada saat 14 de randevum var biilgi vereyim dedim aynı şikayetleri olan arkadaşlar dr gitmeyi ihmal etmeyin muayeneden sonra ne oldugunu yazarım şimdilik bu kadar
arkadaşlar merhaba hepicinize dün adet agrısına benzeyen agrılarım vardı ,üzerine bide ishal ve idrarda yanma şikayetleri akşama kadar geçmeyince dr aradım hastaneye gidip nst yaptırmamı söyledi ishal dogumu başlatabiliyormuş nst çok düşükte olsa sancı cıktı bugün istersen yat dedi ama yatmak istemedim ishal hala devam ediyor idrarda yanmada saat 14 de randevum var biilgi vereyim dedim aynı şikayetleri olan arkadaşlar dr gitmeyi ihmal etmeyin muayeneden sonra ne oldugunu yazarım şimdilik bu kadar
yalanmışekerDDD
Günaydın kızlar..iki gündür rüyamda habire doğuruyorum...bebeğimi emziriyorum:))sabirsizlaniyorum artık :)benim ikinci ama yimese cok heyecan yaptım ilk defa doğuracak gibiyim..bende bugün kızımın küçüklerinden sarı mavi turuncu lardan oglusuma ayırdım yıkayım utulemeyi düşünüyorum yarın..birde dolaba bişeyler atayım diyorum dünkü hamarat hacılar beni baya bı heveslendirdi:)))
maşallah cnm enerjin süper .ben işten eve zor gidiyorum kız doğum enerjisi olmasın.hani şu doğuma yakın anneye gelen enerji
ayy öyle bi imkanım olsaa göndermez miyim hiiiççç..günaydın hoş geldin canımmD
ohh güle güle kirlenin inş.
bizede göndersene o elemanlarıDD
ay niy ebenim inmiyor yaaaa
yukarıda hala ağzımdan çıkıcak
Allah yardımcısı olsun sedeflerin inş. darısıda bizlere inş.
ay canım göndermiş kadar oldun saolasın fıstık.ayy öyle bi imkanım olsaa göndermez miyim hiiiççç..
karnım indi ama oğlum hala maşallah çook hareketliii. ama işler güçler bitti yaa gelebilir artıkk sorun yok hehe
ayyy şöylee kadir gecesi fln doğursamm ne güzel olurrr....
ayy şekerim senin oğlanın gelmeyee hiiiiç niyeti yokkk gaayet memnun yerinden afacann.. belki annem izne ayrılsın sonra çıkarım diye düşünüyodurr
günaydın canım
ay yok canım inmediiiiinse farkederdim mutlakaaa gögüsle göbek arasına el girmiyor hala
canım geçen gün bende ishal olmuştumm birazda ağrı vardı ama ishaldendir diye önemsemedim şimdi bişey kalmadı ne ağrıı ne ishal kontrolümdee salı günüü gitsemmi ki daha erken yaa:44::44::44:arkadaşlar merhaba hepicinize dün adet agrısına benzeyen agrılarım vardı ,üzerine bide ishal ve idrarda yanma şikayetleri akşama kadar geçmeyince dr aradım hastaneye gidip nst yaptırmamı söyledi ishal dogumu başlatabiliyormuş nst çok düşükte olsa sancı cıktı bugün istersen yat dedi ama yatmak istemedim ishal hala devam ediyor idrarda yanmada saat 14 de randevum var biilgi vereyim dedim aynı şikayetleri olan arkadaşlar dr gitmeyi ihmal etmeyin muayeneden sonra ne oldugunu yazarım şimdilik bu kadar
ay canım göndermiş kadar oldun saolasın fıstık.
ay Allah tayin etmiştir vaktini zamanını biz neyapsak boş hayırlı bebişler olsunlar hayırlısıyla gelsinler inş.
herhalde benim bıdık onu bekliyor iki günümüz kaldı bakalımpazarteisnden sonra gelsin istediği zaman
günaydıııınnn canımmmmmgünaydin kizlarrrr
benimkide yukarıda hala mihrace.. dün aynada iyice inceledim kendimi yan döndüğümde neden insanların bana öyle baktıklarını anladım :))))) benimki iki metre önden gidiyor maşallahyukarıda hala canımmm aşağıda değilll o yüzdne acaba son ana kadar bekleyecekmiki diye düşünüyorum
ooohhhh misssss misssssssss güle güle kirletsin bebişin..günaydın annişleeerrr...
dün benim elemanlar gelsiii evi bi güzeeel temizledilerrr ohhhhhh
halılar yıkamaya gittiiii oğluşumun cicileri yıkandıııı ayyy temizlik ne güzel bişey yaaaaaa...
ayrıca benim karnımda indii yakında doğurcam inşallahh
bugün sedefler sezeryana girecek dimiii başka doğuran yokk..
canım geçmiş olsun... nst benim geçen sefer güzeldi.. sancı mancı demedi doktor gayet güzel hareketli dedi...arkadaşlar merhaba hepicinize dün adet agrısına benzeyen agrılarım vardı ,üzerine bide ishal ve idrarda yanma şikayetleri akşama kadar geçmeyince dr aradım hastaneye gidip nst yaptırmamı söyledi ishal dogumu başlatabiliyormuş nst çok düşükte olsa sancı cıktı bugün istersen yat dedi ama yatmak istemedim ishal hala devam ediyor idrarda yanmada saat 14 de randevum var biilgi vereyim dedim aynı şikayetleri olan arkadaşlar dr gitmeyi ihmal etmeyin muayeneden sonra ne oldugunu yazarım şimdilik bu kadar
:)))))))))) ağzımdan çıkacak ha ne güldüm!!günaydın hoş geldin canımmD
ohh güle güle kirlenin inş.
bizede göndersene o elemanlarıDD
ay niy ebenim inmiyor yaaaa
yukarıda hala ağzımdan çıkıcak
Allah yardımcısı olsun sedeflerin inş. darısıda bizlere inş.
benimde öyle ya bazen göğüslerim göbeğime dokunuyo eğlince falan çok gülüyorum kendime
son zamanlar geçmiyo derlerdi de inanmazdım yaaa ama artık doğsun istiyorum bebişimmm. dün park yatağıda kurulduu nasıl mutlu oldum yaaa.
birde sağ salim kucaklarımıza alsak yavrularımızııı
ne güzel aynı heycanı yaşaman canım yaaa, demekki ağrılar sancılar unutluyor ki insan ikinci defa anne olmak isteyeibliyor moral verdin yaws
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.
çok yorma kendini o hamarat hatunların canı çıkmış pertleri çıkmış vaziyetteler
aaaaa öyle birşeymi varmış ilk defa duyuyorum bunuu nasıl oluyormuşki o
benimkide yukarıda hala mihrace.. dün aynada iyice inceledim kendimi yan döndüğümde neden insanların bana öyle baktıklarını anladım :))))) benimki iki metre önden gidiyor maşallah
:)))))))))) ağzımdan çıkacak ha ne güldüm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?