2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay evet öyle ama dün hemşire bu haftayı yatışla geçir dedii yaaa nasıl yatacaksam pazartesiye kadar full dışarıdayım
hehe

maşallah cnm enerjin süper.ben işten eve zor gidiyorum kız doğum enerjisi olmasın.hani şu doğuma yakın anneye gelen enerji

Gecmis olsun canim aman dikkat et..doktordan gelince gelişmelerden haberdar et bizi..

ay canım geçmiş olsunn,
bilgilendirdiğin için teşekkürler. İnş. kontrolden güzel haberlerle gelirisn.

geçmiş olsun cnm.ishalin doğumla alakası olduğunu okumuştum bir yerde:44: gelişmelerden haberdar et bilgimiz olsun

ne güzel aynı heycanı yaşaman canım yaaa, demekki ağrılar sancılar unutluyor ki insan ikinci defa anne olmak isteyeibliyor moral verdin yaws
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.
çok yorma kendini o hamarat hatunların canı çıkmış pertleri çıkmış vaziyetteler

ayy öyle bi imkanım olsaa göndermez miyim hiiiççç..
karnım indi ama oğlum hala maşallah çook hareketliii. ama işler güçler bitti yaa gelebilir artıkk sorun yok hehe
ayyy şöylee kadir gecesi fln doğursamm ne güzel olurrr....
ayy şekerim senin oğlanın gelmeyee hiiiiç niyeti yokkk gaayet memnun yerinden afacann.. belki annem izne ayrılsın sonra çıkarım diye düşünüyodurr

ay canım göndermiş kadar oldun saolasın fıstık.
ay Allah tayin etmiştir vaktini zamanını biz neyapsak boş hayırlı bebişler olsunlar hayırlısıyla gelsinler inş.
herhalde benim bıdık onu bekliyor iki günümüz kaldı bakalım pazarteisnden sonra gelsin istediği zaman

canım geçen gün bende ishal olmuştumm birazda ağrı vardı ama ishaldendir diye önemsemedim şimdi bişey kalmadı ne ağrıı ne ishal kontrolümdee salı günüü gitsemmi ki daha erken yaa:44::44::44:

son zamanlar geçmiyo derlerdi de inanmazdım yaaa ama artık doğsun istiyorum bebişimmm. dün park yatağıda kurulduu nasıl mutlu oldum yaaa.
birde sağ salim kucaklarımıza alsak yavrularımızııı

günaydin kizlarrrr
günaydıııınnn canımmmmm

yukarıda hala canımmm aşağıda değilll o yüzdne acaba son ana kadar bekleyecekmiki diye düşünüyorum
benimkide yukarıda hala mihrace.. dün aynada iyice inceledim kendimi yan döndüğümde neden insanların bana öyle baktıklarını anladım :))))) benimki iki metre önden gidiyor maşallah

ooohhhh misssss misssssssss güle güle kirletsin bebişin..
Sedefler sezeryana mı girecek? 1 aydır uzak kalınca topikten habersizim... var mı başka sırada :))))

canım geçmiş olsun... nst benim geçen sefer güzeldi.. sancı mancı demedi doktor gayet güzel hareketli dedi... bu cuma gideceğim yine bakalım önce normal doğum pozisyonundaydı, sonraki gidişimde makat geliş dedi doktor... zaten sezeryan mı normal mi karar veremedim. :18: bu gidişle LARA benim yerime karar verecek :))))) bakalım bu kez yine döndü mü yoksa hala ters mi duruyor? hareketli maşallah
:)))))))))) ağzımdan çıkacak ha ne güldüm!!

benimde öyle ya bazen göğüslerim göbeğime dokunuyo eğlince falan çok gülüyorum kendime

komik dimi görüntümüz ama çok sevimli hehe
ay ben dün netten aldığım emzirme sütyeninin denedim
daha öncede almıştım ama denemeden direk hastane çantasına koymuştum bunu denedim şimdi açıcam ucunu bir tuhaf oldum açamadım açtım kapatımmm çok komikti yaaa
sizdede oldumu aynı şey epey bekledim açamadım

baş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.

son zamanlar geçmiyo derlerdi de inanmazdım yaaa ama artık doğsun istiyorum bebişimmm. dün park yatağıda kurulduu nasıl mutlu oldum yaaa.
birde sağ salim kucaklarımıza alsak yavrularımızııı

evet hakaten öyle geçmiyor vakit. gün sayıyıoruz resmen.
Ay annesi mutlu olmazmı insan Allah içini doldursun mışıl mışıl bebişin uyusun içinde inş.
bizde beşiğimizi kurduk cumartesi ayak ucumuzda duruyor üzeirne çarşaf örttüm gördükçe bende bir tuhaf oluyorum

Unutuluyor valla canim..benim sezaryen oldu kızım cok kilo almıştım cok şiştim tansiyonda çıkınca sezeryana aldılar 4cm açılmam vardı...doğumdan sonrası zor geçiyor ama İnan unutmusum hiç önemi yok ağrının sizinin bebis geliyo daha ne olsun..senelerce uğrasip hamile kalamayanlara sorsak ne acılara razı olurlar...Allahıma bin şükür böyle tatlı yavrular nasip etti bize...

artık dr um haftada bir çağırıyo beni kızlar sizde de böylemi durum? hatta önümüzdeki hafta izinli olcakmış ama yinede hastanedeki diğer dr dan randevu ayarladı bize..zaman gittikçe azalıyo ben çok heyecan yapıyorum nasıl doğurcam acaba:18::18:

aaaaa öyle birşeymi varmış ilk defa duyuyorum bunuu nasıl oluyormuşki o

evet cnm doğuma yakın bir enerji gelirmiş insana doğuma hazırlık yani Rabbimin mucizesi işte
ama bizler ne yapıyormuşuz.....kendimizi çok iyi hissedip temizlik yapıyormuşuz o enerjiyi tüketiyormuşuz
zaten çevrende falan dikkat edersen hamileler temizlik yaptım gezdim geldim avm avm dolaştım sonra hastaneye gittim derler:))))
mesela benim annem benim doğumumdan bir gün önce bir dünya çamaşır yıkamış elinde.( yazık anneme.babannemler halamlar falan bir dünya kişinin çamaşırını)
kuzenimin eşi temizlik yapıp yemeklerini hazırlayıp doğuma gitmiş.yine bir tanıdığım boya badana yaptı o derece enerji yani düşün

yeirm ben o iki metreliğii bıdıkım benim.

he yaa çıkıcakk DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…