2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay ay başın sağolsun ben duymamıştım
tüylerim diken diken olduç Allah ramet eylesin canım bneim yaaa(
ne denirki bilemiyorum
bebeğin ismiyle yaşasın inş. canım benim.

Son düzenleme:
canım benim çoook sevindim adınaaa cemrecik çıkıncaa bool bool öp kokla bizim içinnn
ooohhhh misssss misssssssss güle güle kirletsin bebişin..
Sedefler sezeryana mı girecek? 1 aydır uzak kalınca topikten habersizim... var mı başka sırada :))))
teşekkür ederim canımm temiz temiz oturuyoruz şu anda oğluşumlaaaaa..
ben seni merak ettim yaaa kaç kere soracaktım berlika nerelerde diye inan hep unuttum yaa iyisiniz dimi bi sorun yok bayadır yoksun çünküü..
bakalım bugün sedefler sezeryana girecek ikizlerini sağ salim alır inşallah kucağınaa
canım yaa dün yoktum başın sağolsun inan çok kötü oldum ağlıyorum yaaa bende babam çok düşkünüm ne diyeceğim bilemedim yaaa. canım arkadaşım inan üzülme desemde booş ne desem boşş çok üzgünüm gerçektenn..

cnm bnm yaaa insan ne diyeceğini bilemiyor ki. zaten hiçbir cümler hiç bir kelime seni teselli edemez.Oğlun adıyla yaşasın inşallah.

bende örttüm üstünü çarşaflaa toz olmasın bitanecik oğlumun yatağı diyeee..
daha içimizdeler görmeden o kadaaarrrrr büyük bi sevgi hissediyoruz kiiiii ALLAHIM onların acısıylaa sınamasın bizleriiiii... ufacık hasta olsalar içimiz yanacak yaaaa.. iyice duygusala bağladım bendee
Kucağımizada alırız koklaya koklaya da yatarız Allah'ın izniyle...siz cok yaklaştınız masaallah..benim daha cookk((
evet canım çook az kaldı bakalım artık ne zaman teşrif edecek ufaklıklaarr... zaman çok çabuk geçti yaaa ..

bugün bendede vardı enerji kızlar.sabah 4 de uyandım kalktım süt içtim sonra mutfağı temizlemeye başladım.sonra cam filan sildim.sonra yorulup kalmayım diye kendimi frenlemeye çalıştım.ama evin bütün camlarını silebilirdim:)

benimde öyle ya bazen göğüslerim göbeğime dokunuyo eğlince falan çok gülüyorum kendime

hehe benim göğüsler zaten göbeğimin üzerinde duruyor.sütyen yokken bile sütyen var gibi bişey sıkıyor göğüs altımı.kızım aşağı ineceği yerde tepeme çıktıkça çıktı.tırmanıyor pırpır kelebeğim.

iyi yapmışsın cnm enerjini tüketme bakkk tek tek silersin yavaş yavaş

kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen

Tıpkı bizi tarıf ettın canım :)))Göğsumun altında yuva yapmış kendıne,gitmıyor hıcbı yere:)Nefes almakta gucluk cekıyorum o yuzden coğu zaman

kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen

benim çatı kemiğim 3-4 haftadır inanılmaz ağrıyor:18::18:doktora söylediğimde o da başı baskı yapıyor dedi. öyle olmasına rağmen 1 ay sonra randevum:))ayyy hepimizde farklı bir belirti var doğumun yaklaştığına dair

Son düzenleme:

hımmm bebeğin başı baya aşağıda o zaman canm zaten sen de hissedersn başını ama tabi dr un daha iyi bilir

Tıpkı bizi tarıf ettın canım :)))Göğsumun altında yuva yapmış kendıne,gitmıyor hıcbı yere:)Nefes almakta gucluk cekıyorum o yuzden coğu zaman

3 gündürde ben nefes alamıyorum canım.ama ciddi anlamda alamıyorum nerdeyse hastaneye gidip hava filan taktırmayı düşündm.cadı kızım birazcık aşağı in diyorum ama takan kim.yerleşti orada.bugün akşam yürüyüşe başlayacağım belki yer değiştirir.hemde doğuma az kaldı yürümem lazım hep evde yat yat nasıl doğurcam ben bebişimi.

hımmm bebeğin başı baya aşağıda o zaman canm zaten sen de hissedersn başını ama tabi dr un daha iyi bilir

cnm yatakta bir taraftan bir tarafa çok zor dnüyorum ağrıdan.artı sünnet çocukları gibi yürüyorum:))) sinir olurdum hamilelerin yürüyüşüne:))) salına salına gerine gerine.ben de öyleyim şimdi insanlar keyiflerinden öyle yürümüyorlarmış

merhaba kızlar....

ben yürüyüşümü penguene benzetiyorum, hem de 4 aylıktan beri öyle yürüyorum çok komiğim

benim oğlan maden mühendisi olacak sanırım kazıya başladı içeride.artık oturamıyorum bile makatta baskı hissediyorum leğen kemiğim ayrılıyor sanki belim kasıklarım.son ayın da ayrı bir ağrı-acı şekli varmış.

herkese merhabaaaa herkes iyidir umarım
bugün çok güzel bi gün çünküüüü kuzumu rüyamda gördüm Allah ım harika bi duygu rüyada böyle oluyorum gerçeğinde nasıl olucam bilmiyorum. ufacıcık ağzı vardı öptüm öptüm bidaha öptüm emzirdim rüya bile olsa çok güzel bi duygu. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
ayrıca kıyafetlerini yıkadım, astım bi ütülemek kalıyor onuda yarın artık işe gidicem 3te

aman aman yavaş yavaş yap canımm. doğum enerjisi gelmiş olmasın
maşallahhhh bebişineeee yavaş yavaş tosuncuk oldular artııkk..
benim doktorum doğum başlayınca yapıyo çatı muayenesiii o acıyla fln hissetmem inşallah hehe

uyanınca ayaklarının altı acıyan varmı üstlerine basamıyorum ben zaten sıcakta iş yapmak zor CUMARTESİ OLSADA BENDE KUZUMU GÖRSEM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÖZLEDİM BİDİK KIZIMI
ben varım yaa uyanınca basamıyorum resmen yere tabanlarım felaket acıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…