baş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.
canım geçen gün bende ishal olmuştumm birazda ağrı vardı ama ishaldendir diye önemsemedim şimdi bişey kalmadı ne ağrıı ne ishal kontrolümdee salı günüü gitsemmi ki daha erken yaa:44::44::44:
son zamanlar geçmiyo derlerdi de inanmazdım yaaa ama artık doğsun istiyorum bebişimmm. dün park yatağıda kurulduu nasıl mutlu oldum yaaa.
birde sağ salim kucaklarımıza alsak yavrularımızııı[/QUOTE
Kucağımizada alırız koklaya koklaya da yatarız Allah'ın izniyle...siz cok yaklaştınız masaallah..benim daha cookk((
canım benim çoook sevindim adınaaa cemrecik çıkıncaa bool bool öp kokla bizim içinnnSelam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
teşekkür ederim canımm temiz temiz oturuyoruz şu anda oğluşumlaaaaa..ooohhhh misssss misssssssss güle güle kirletsin bebişin..
Sedefler sezeryana mı girecek? 1 aydır uzak kalınca topikten habersizim... var mı başka sırada :))))
canım yaa dün yoktum başın sağolsun inan çok kötü oldum ağlıyorum yaaabaş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.
baş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.
bende örttüm üstünü çarşaflaa toz olmasın bitanecik oğlumun yatağı diyeee..evet hakaten öyle geçmiyor vakit. gün sayıyıoruz resmen.
Ay annesi mutlu olmazmı insan Allah içini doldursun mışıl mışıl bebişin uyusun içinde inş.
bizde beşiğimizi kurduk cumartesi ayak ucumuzda duruyor üzeirne çarşaf örttüm gördükçe bende bir tuhaf oluyorum
evet canım çook az kaldı bakalım artık ne zaman teşrif edecek ufaklıklaarr... zaman çok çabuk geçti yaaa ..Kucağımizada alırız koklaya koklaya da yatarız Allah'ın izniyle...siz cok yaklaştınız masaallah..benim daha cookk((
evet cnm doğuma yakın bir enerji gelirmiş insana doğuma hazırlık yaniRabbimin mucizesi işte
ama bizler ne yapıyormuşuz.....kendimizi çok iyi hissedip temizlik yapıyormuşuz o enerjiyi tüketiyormuşuz
zaten çevrende falan dikkat edersen hamileler temizlik yaptım gezdim geldim avm avm dolaştım sonra hastaneye gittim derler:))))
mesela benim annem benim doğumumdan bir gün önce bir dünya çamaşır yıkamış elinde.( yazık anneme.babannemler halamlar falan bir dünya kişinin çamaşırını)
kuzenimin eşi temizlik yapıp yemeklerini hazırlayıp doğuma gitmiş.yine bir tanıdığım boya badana yaptı o derece enerji yani düşün
artık dr um haftada bir çağırıyo beni kızlar sizde de böylemi durum? hatta önümüzdeki hafta izinli olcakmış ama yinede hastanedeki diğer dr dan randevu ayarladı bize..zaman gittikçe azalıyo ben çok heyecan yapıyorum nasıl doğurcam acaba:18::18:[/QUOTE
Dogum haftalarımız aynı nerdeyse canim ben de haftaya gitcem doktora inşallah..bakalım ne diyecek..haftalik mı gel diecek 2 hafta sonra mı bakalım..nst ye girmedim henüz haftaya onada girerim herhalde...haftalik sana gel demesi gayet normal canim artık son haftalar kontrol altında tutmak istiyodur doktorun...dogum sekli hakkında bişey dedimi doktorun canim
benimde öyle ya bazen göğüslerim göbeğime dokunuyo eğlince falan çok gülüyorum kendime
bugün bendede vardı enerji kızlar.sabah 4 de uyandım kalktım süt içtim sonra mutfağı temizlemeye başladım.sonra cam filan sildim.sonra yorulup kalmayım diye kendimi frenlemeye çalıştım.ama evin bütün camlarını silebilirdim:)
hehe benim göğüsler zaten göbeğimin üzerinde duruyor.sütyen yokken bile sütyen var gibi bişey sıkıyor göğüs altımı.kızım aşağı ineceği yerde tepeme çıktıkça çıktı.tırmanıyor pırpır kelebeğim.
kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen
benim çatı kemiğim 3-4 haftadır inanılmaz ağrıyor:18::18:doktora söylediğimde o da başı baskı yapıyor dedi. öyle olmasına rağmen 1 ay sonra randevum:))ayyy hepimizde farklı bir belirti var doğumun yaklaştığına dair
Tıpkı bizi tarıf ettın canım :)))Göğsumun altında yuva yapmış kendıne,gitmıyor hıcbı yere:)Nefes almakta gucluk cekıyorum o yuzden coğu zaman
hımmm bebeğin başı baya aşağıda o zaman canm zaten sen de hissedersn başını ama tabi dr un daha iyi bilir
cnm yatakta bir taraftan bir tarafa çok zor dnüyorum ağrıdan.artı sünnet çocukları gibi yürüyorum:))) sinir olurdum hamilelerin yürüyüşüne:))) salına salına gerine gerine.ben de öyleyim şimdiinsanlar keyiflerinden öyle yürümüyorlarmış
kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen
aman aman yavaş yavaş yap canımm. doğum enerjisi gelmiş olmasınbugün bendede vardı enerji kızlar.sabah 4 de uyandım kalktım süt içtim sonra mutfağı temizlemeye başladım.sonra cam filan sildim.sonra yorulup kalmayım diye kendimi frenlemeye çalıştım.ama evin bütün camlarını silebilirdim:)
maşallahhhh bebişineeeeRenkli dopler de, paşayı göreceğiz diye 45 km yol gittik ama bizim inatçı oğlan 1 saat uğraşmamıza rağmen yüzünü dönmedi sadece kulaklarını görebildik
2672 gr olmuş bebeğimiz ve 49 cm ...
Doktor özellikle bacaklarını çok uzun buldu, babasına çekti demekki dedik güldük, yoksa ben minnak bişeyim yani
Suyunu felan filan herşeyi yerinde buldu çok şükür....
Lökosit oranıma gelince doktor da çok yüksek buldu idrar kültürü yaptırmam gerekiyormuş, erken doğumu tetikliyor dedi, ama çok da korkma dedi birde kum geçiriyormuşumBöbrekler genişlediği için buna da normal dedi. Ama doğum sonrası ve bebek için antibiyotik önerdi, kültürü yaptırıp antibiyotik kullanıcam
Bizden haberler bunlar teyzoşlar, çok şükür herşey yolunda.
38. haftada çağırdı çatı muayenesi için :18:
ben varım yaa uyanınca basamıyorum resmen yere tabanlarım felaket acıyooouyanınca ayaklarının altı acıyan varmı üstlerine basamıyorum benzaten sıcakta iş yapmak zor CUMARTESİ OLSADA BENDE KUZUMU GÖRSEM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK ÖZLEDİM BİDİK KIZIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?