merhaba kızlar....
ben yürüyüşümü penguene benzetiyorum, hem de 4 aylıktan beri öyle yürüyorum çok komiğim
merhaba kızlar....
ben yürüyüşümü penguene benzetiyorum, hem de 4 aylıktan beri öyle yürüyorum çok komiğim
aaaaaaaselam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
benımkı ındıı elde gırıo koldaaagünaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda
ohh mıs gııbıı oturun bakalımm .. su elemanları bızede gondersen dıyourmm ..günaydın annişleeerrr...
dün benim elemanlar gelsiii evi bi güzeeel temizledilerrr ohhhhhh
halılar yıkamaya gittiiii oğluşumun cicileri yıkandıııı ayyy temizlik ne güzel bişey yaaaaaa...
ayrıca benim karnımda indii yakında doğurcam inşallahh
bugün sedefler sezeryana girecek dimiii başka doğuran yokk..
ayy o nasıl oluoo enerjık hıssettııgım gun hep yatayım ozaman doguma kalsınmaşallah cnm enerjin süper .ben işten eve zor gidiyorum kız doğum enerjisi olmasın.hani şu doğuma yakın anneye gelen enerji
artıkkk efecık gelebılırrrrr.. aynı seyı bende esıme soledımm.. kadır gecesı gelse dıee.. bellımı olurr.. bakalımmayy öyle bi imkanım olsaa göndermez miyim hiiiççç..
karnım indi ama oğlum hala maşallah çook hareketliii. ama işler güçler bitti yaa gelebilir artıkk sorun yok hehe
ayyy şöylee kadir gecesi fln doğursamm ne güzel olurrr....
ayy şekerim senin oğlanın gelmeyee hiiiiç niyeti yokkk gaayet memnun yerinden afacann.. belki annem izne ayrılsın sonra çıkarım diye düşünüyodurr
bebegın adıyla yasasınn ınss cnmmbaş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.
dogum oncesı enerjısı olmasın ooo ..bugün bendede vardı enerji kızlar.sabah 4 de uyandım kalktım süt içtim sonra mutfağı temizlemeye başladım.sonra cam filan sildim.sonra yorulup kalmayım diye kendimi frenlemeye çalıştım.ama evin bütün camlarını silebilirdim:)
aaaaaaaşaka gibiiiii... senin ufaklık zaten gelmeye niyetlenmiştiii duramadı çocuk içerdee sıkıldıı tabiiii.. ayy ben yaşamış gibi oldum haaa...
biz eylül annelerinin ayrıcalıklı olduğunu düşünmeye başladıımm hep bi şok hep bi şokkk
ayy benimde elde giriyoo kolda giriyoo o arayaa bendee iyice inceleyince anladım dünde halamla kuzenim söyledii inmiş diyeee birde kuzenim karnıma baktıı taş gibiydi gitsen hastaneye biraz sancı çıkabilir dedii hiiç hissetmiyorum ki yaa ama bu gidişle salı gününü beklemeden gitcem doktoraaa ya sancı var da ben hissetmiyosaammbenımkı ındıı elde gırıo koldaaagelıcek galıba elıfıımm yakındaa
ohh mıs gııbıı oturun bakalımm .. su elemanları bızede gondersen dıyourmm ..sedefler dogumaa gıdıcektı hıc dunde grmedı galıbaaa merak ettım ınnss ıyılerdırr:26::26:
artıkkk efecık gelebılırrrrr.. aynı seyı bende esıme soledımm.. kadır gecesı gelse dıee.. bellımı olurr.. bakalımm
benımde agrıoo yaaa daha vaktı var ama :18::18::18::18:kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen
1 ay cok uzun cnm yaa...hepımızde aynı dertler var ılk aylarda baskaydı sımdı baska.. neysekı sona yaklastıkbenim çatı kemiğim 3-4 haftadır inanılmaz ağrıyor:18::18:doktora söylediğimde o da başı baskı yapıyor dedi. öyle olmasına rağmen 1 ay sonra randevum:))ayyy hepimizde farklı bir belirti var doğumun yaklaştığına dair
bende hıc yuruyemıyorummkıı evdeyım hepp3 gündürde ben nefes alamıyorum canım.ama ciddi anlamda alamıyorum nerdeyse hastaneye gidip hava filan taktırmayı düşündm.cadı kızım birazcık aşağı in diyorum ama takan kim.yerleşti orada.bugün akşam yürüyüşe başlayacağım belki yer değiştirir.hemde doğuma az kaldı yürümem lazım hep evde yat yat nasıl doğurcam ben bebişimi.
banada esım paytak ordegımm dıoomerhaba kızlar....
dogurunca hepsını unutucaz kesın cnmm .. belımm sırtım benımde cok agrıobenim oğlan maden mühendisi olacak sanırım kazıya başladı içeride.artık oturamıyorum bile makatta baskı hissediyorum leğen kemiğim ayrılıyor sanki belim kasıklarım.son ayın da ayrı bir ağrı-acı şekli varmış.
ayy allhh ıyılıgını versın benımde aklıma geldı sımdı oo . ekmegıde olsunn tam olsunBeyazın tiplemesi hüsmen dayı vardı bende ona benzetiyorum. yürürken elimde bi ekmegim eksik. aklıma geldikçe gülüyorum
aaaaaaaşaka gibiiiii... senin ufaklık zaten gelmeye niyetlenmiştiii duramadı çocuk içerdee sıkıldıı tabiiii.. ayy ben yaşamış gibi oldum haaa...
biz eylül annelerinin ayrıcalıklı olduğunu düşünmeye başladıımm hep bi şok hep bi şokkk
ayy benimde elde giriyoo kolda giriyoo o arayaa bendee iyice inceleyince anladım dünde halamla kuzenim söyledii inmiş diyeee birde kuzenim karnıma baktıı taş gibiydi gitsen hastaneye biraz sancı çıkabilir dedii hiiç hissetmiyorum ki yaa ama bu gidişle salı gününü beklemeden gitcem doktoraaa ya sancı var da ben hissetmiyosaamm
ayy şekerim keşke gönderebilsem bana hiiç iş işletmedilercamlarım silindiii perdelerim takıldıııı ohhhh ne güzeel yaaa uzun zamandan sonra temiz evde oturuyorumm geeel EFEm gel artıııkkkkkk....
37.haftayı dolduran gelsin dolduran gelsiinn bekletmesin bizi ufaklıklaaarrr çok fazlaaaValla sıcaklardan mı nedir herkeste bi heyecan bi acelecilik :)) Geçen sene de tanıdıklarım Eylül' ü bekleyememişti.
Şöyle hepimiz ağrısız sancısız çabucak doğursak ne güzel olurdu di mi?
eylull annlerrı hep sok yasatıo walaa..bebısler bızı parmaklarında oynatıoo ama benn bayramda bebıs beklıyorumbakalım kımın olcak
bende kadir gecesindee ve bayramda gelecek bebişleri çook merak ediyorummm.. ayy birdee doğuramazmışımm 40 haftayı doldurup anaaa ne yaparım o zamaannn zaten sabırsız biriyimmm ayy ALLAHIM 37den sonra gelir inşalaaahhhhhhh...benımde tas gıbı karnım ole sancımı oluomuss... hıcbıseyı bılmıyorum yaaa.. vajınam agrıo benımdee salıdan berı drr yok.. sınır oldum yarında yoksa baska dr gıdıcemm..azkaldı cnm yaa benım 35 senındee 26
29 temmuzdaydı galıba 33+3 dumm. 1o gun sonra gel dedıı dr yok ortadaa ıznemı cıktı acaba bayramda bısı olsak dr faalan olmuycak ortadaabende kadir gecesindee ve bayramda gelecek bebişleri çook merak ediyorummm.. ayy birdee doğuramazmışımm 40 haftayı doldurup anaaa ne yaparım o zamaannn zaten sabırsız biriyimmm ayy ALLAHIM 37den sonra gelir inşalaaahhhhhhh...
öyle dedi canım ama bilmiyorum kii sancı nasıl bişeyy ama iki gündür rahmimin kasıldığını hissediyorum top gibi oluyooo:44::44:
ayy evet yaaa son 26 güünnn anneciiimmm:18::18::18: hem panik oluyorummm hem gelsin istiyorummm dengesiz miyim neyimm
en son ne zaman gitmiştin canım doktoraa??
burun sısmesımı hıc duymadım hergun kontrol edıyım ozaman sıser mıser anlamammselam kızlar ayy sabaha kadar uyuyamadım saat 7den sonra uyumusum yeni uyanabildim ayy geçsin artık su günler.. bu arada size bişe diyeceğim karsı komsum sağlıkçı aynı zamanda 1.5 yasında bebişi war dün onunla görüşdük daha karnım inmedi daha doğuma war dedim yok canım ya beni görseydin karnım top gibiydi ve göğsümün hemen altındaydı bir sürü insan geliyoır hastaneye karnı inmemiş onunla alakası yok dedi herkesde aynısı olmuyor yani.. belirtiler mesela sancın sıklasır gün içinde daha çok hissedersin acıyı karnın ağrır sürekli we burnun şişer bariz şekilde dedi..
selam kızlar ayy sabaha kadar uyuyamadım saat 7den sonra uyumusum yeni uyanabildim ayy geçsin artık su günler.. bu arada size bişe diyeceğim karsı komsum sağlıkçı aynı zamanda 1.5 yasında bebişi war dün onunla görüşdük daha karnım inmedi daha doğuma war dedim yok canım ya beni görseydin karnım top gibiydi ve göğsümün hemen altındaydı bir sürü insan geliyoır hastaneye karnı inmemiş onunla alakası yok dedi herkesde aynısı olmuyor yani.. belirtiler mesela sancın sıklasır gün içinde daha çok hissedersin acıyı karnın ağrır sürekli we burnun şişer bariz şekilde dedi..
bilgi vermediler mi hastaneden izinde fln diyeee doktorlar çook relax yaaa cumaya kadar bekle istersen canım bi sorunun yoksaa olmadı cuma günü gidersin başka bi doktoraa olmaz mıı:44::44::44:29 temmuzdaydı galıba 33+3 dumm. 1o gun sonra gel dedıı dr yok ortadaa ıznemı cıktı acaba bayramda bısı olsak dr faalan olmuycak ortadaabende bı gelsın dıyorum bıde tırsıyorum
burun sısmesımı hıc duymadım hergun kontrol edıyım ozaman sıser mıser anlamamm
Canimm cok tesekkur ederiim, hepimiz bebislerimizin cicilerini saglikla huzurla kullanalim insallah.
Cok komik ve cok tatli oluyor babiskolari kizlarimizin yahu
Esimi boyle heyecanli istekli mutlu gordukce her saniye yeniden asik oluyorum
Hayirlisiyla kuzucuklarimizi kucagimiza alalim hele o zaman ne halde olacaklar merak ediyorumbizimkiler fena valla gobusume egiliyo sst dur anne duymasin diyo bicir bicir dudaklarini gobusume dayayip kaynatiyo kiziyla benim cadi da az degil hani babaci olacaginin sinyallerini hemen veriyo babasi adini bir soylesin aninda tepki veriyo
Allah'im herkese saglik huzur mutluluk versin ailesiyle evladiyla esiyle..amin.
bilgi vermediler mi hastaneden izinde fln diyeee doktorlar çook relax yaaa cumaya kadar bekle istersen canım bi sorunun yoksaa olmadı cuma günü gidersin başka bi doktoraa olmaz mıı:44::44::44:
Benim eşim de "Kızım ben babanım." diye kendini tanıtıyor önce
Yürüdüm geldim geçti ağrım demek ki olay buymuş çözdük yani.
Dr konusunda çok takılmayın derim, sonuçta sorun olmadıkça kendi kendine doğabilir bebişler, Allah öyle yaratmış öyle bir düzen vermiş, tecrübeli ebeler hemşireler de varsa dr ekstra bir durumda müdahale edebilmek adına bulunuyor doğumda. Bizm dr iznini yaptı geldi; ama kısmet bu işler kim daha hayırlı olacaksa her ikiniz için de o gelsin doğuma.
Bu arada aklıma takıldı, hani kesi atılıyor yaa sonraki doğumlarda da tekrar tekrar mı kesilip dikiliyor acaba tecrübeli olanlar varsa bekliyorum cevapları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?