2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar....

ben yürüyüşümü penguene benzetiyorum, hem de 4 aylıktan beri öyle yürüyorum çok komiğim

Hehe ben de aynen bir penguen oldum, gerçi iyi oluyor yoksa kimse anlamayacak hamile olduğumuzu
Benim de 3 gündür adet sancısı benzeri sancılarım var kısa süreli. Geçen hafta ciddi ciddi leğen kemiği ağrısı çekmiş ve yolun açıldığına yormuştum. Bir de tecrübeli anneler beni görünce yanların boşalmış bebişin aşağıya inmiş 3 haftan falan var, o zamana kadar daha da iner dediler. Allah' tan benim kız aşağıda duruyor nefes sorunum çok yok şükür. Bana daral geliyor sık sık, hani nefes alamamak değil de sıkışmak gibi oluyor öffleyip pöfflüyorum oturduğum yerde.

aaaaaaa şaka gibiiiii... senin ufaklık zaten gelmeye niyetlenmiştiii duramadı çocuk içerdee sıkıldıı tabiiii.. ayy ben yaşamış gibi oldum haaa...
biz eylül annelerinin ayrıcalıklı olduğunu düşünmeye başladıımm hep bi şok hep bi şokkk

asilemir, başın sağolsun, çok üzüldüm okuyunca. Gerçekten zor bir durum, benzer bir şeyi yaşamaya oldukça yakın bir anne adayı olarak seni iyi anlıyorum.

Doğuma yakın enerji patlamasını ben de duydum, hatta doğumumun yakın olmadığını da aşırı halsizliğimle anlamış bulunmaktayım, hep diyorlar ki o enerjiyi bebeğe saklayın boşa harcamayın. Benim el ayak uyuşmalarım da devam ediyor, bilgisayar başında olmak bu bakımdan daha bir sıkıcı. Ama işte gelin görün ki annelik böyle birşey sonundaki güzel şeyler için azıcık çektiriyor bebişler bize.

benımkı ındıı elde gırıo koldaaagelıcek galıba elıfıımm yakındaa
ohh mıs gııbıı oturun bakalımm .. su elemanları bızede gondersen dıyourmm ..sedefler dogumaa gıdıcektı hıc dunde grmedı galıbaaa merak ettım ınnss ıyılerdırr:26::26:
maşallah cnm enerjin süper.ben işten eve zor gidiyorum kız doğum enerjisi olmasın.hani şu doğuma yakın anneye gelen enerji
ayy o nasıl oluoo enerjık hıssettııgım gun hep yatayım ozaman doguma kalsın
artıkkk efecık gelebılırrrrr.. aynı seyı bende esıme soledımm.. kadır gecesı gelse dıee.. bellımı olurr.. bakalımm
bebegın adıyla yasasınn ınss cnmm
dogum oncesı enerjısı olmasın ooo ..

Valla sıcaklardan mı nedir herkeste bi heyecan bi acelecilik :)) Geçen sene de tanıdıklarım Eylül' ü bekleyememişti.

Şöyle hepimiz ağrısız sancısız çabucak doğursak ne güzel olurdu di mi?

ayy benimde elde giriyoo kolda giriyoo o arayaa bendee iyice inceleyince anladım dünde halamla kuzenim söyledii inmiş diyeee birde kuzenim karnıma baktıı taş gibiydi gitsen hastaneye biraz sancı çıkabilir dedii hiiç hissetmiyorum ki yaa ama bu gidişle salı gününü beklemeden gitcem doktoraaa ya sancı var da ben hissetmiyosaamm
ayy şekerim keşke gönderebilsem bana hiiç iş işletmediler camlarım silindiii perdelerim takıldıııı ohhhh ne güzeel yaaa uzun zamandan sonra temiz evde oturuyorumm geeel EFEm gel artıııkkkkkk....

kızlar doğuma yakın göbeğin inmesinin haricinde çatı kemiği ağrımaya başlıyor bebeğin kafası yerleşiyor benm son 1 hafta da kemiklerm çatırdıyodu resmen
benımde agrıoo yaaa daha vaktı var ama :18::18::18::18:
1 ay cok uzun cnm yaa...hepımızde aynı dertler var ılk aylarda baskaydı sımdı baska.. neysekı sona yaklastık
bende hıc yuruyemıyorummkıı evdeyım hepp napıcam bılmem dısarıya cıksam sıcak aksam ustubıle cıksam su gıbıoluyorumm nemdenn nasıl dogurucaz bılmem
merhaba kızlar....

ben yürüyüşümü penguene benzetiyorum, hem de 4 aylıktan beri öyle yürüyorum çok komiğim
banada esım paytak ordegımm dıoo
dogurunca hepsını unutucaz kesın cnmm .. belımm sırtım benımde cok agrıo
Beyazın tiplemesi hüsmen dayı vardı bende ona benzetiyorum. yürürken elimde bi ekmegim eksik. aklıma geldikçe gülüyorum
ayy allhh ıyılıgını versın benımde aklıma geldı sımdı oo . ekmegıde olsunn tam olsun

eylull annlerrı hep sok yasatıo walaa.. bebısler bızı parmaklarında oynatıoo ama benn bayramda bebıs beklıyorumbakalım kımın olcak

benımde tas gıbı karnım ole sancımı oluomuss... hıcbıseyı bılmıyorum yaaa.. vajınam agrıo benımdee salıdan berı drr yok.. sınır oldum yarında yoksa baska dr gıdıcemm.. azkaldı cnm yaa benım 35 senındee 26

Valla sıcaklardan mı nedir herkeste bi heyecan bi acelecilik :)) Geçen sene de tanıdıklarım Eylül' ü bekleyememişti.

Şöyle hepimiz ağrısız sancısız çabucak doğursak ne güzel olurdu di mi?
37.haftayı dolduran gelsin dolduran gelsiinn bekletmesin bizi ufaklıklaaarrr çok fazlaaa
ayy amin amiiiiinnnnnnnnn hastaneye gidelim hemencecik doğuruverelimmm hihooyyttt

kızlar şimdiye kadar bebeğin ayakları sağ kaburgamı ağrıtıyodu oturamıyodum şimdi kaburgamın altına iğne batıyomuş gibi ince bi sızı var devamlı kaşımak istiyorum,sizdede böyle bişe oldumu,bide geceden beri sa kasığım adet ağrısı gibi ağrıyo hala geçmedi çok şiddetli bi ağrı değil ama neden bu kadar uzun sürüyoo

eylull annlerrı hep sok yasatıo walaa.. bebısler bızı parmaklarında oynatıoo ama benn bayramda bebıs beklıyorumbakalım kımın olcak

bende kadir gecesindee ve bayramda gelecek bebişleri çook merak ediyorummm.. ayy birdee doğuramazmışımm 40 haftayı doldurup anaaa ne yaparım o zamaannn zaten sabırsız biriyimmm ayy ALLAHIM 37den sonra gelir inşalaaahhhhhhh...
öyle dedi canım ama bilmiyorum kii sancı nasıl bişeyy ama iki gündür rahmimin kasıldığını hissediyorum top gibi oluyooo:44::44:
ayy evet yaaa son 26 güünnn anneciiimmm:18::18::18: hem panik oluyorummm hem gelsin istiyorummm dengesiz miyim neyimm
en son ne zaman gitmiştin canım doktoraa??

selam kızlar ayy sabaha kadar uyuyamadım saat 7den sonra uyumusum yeni uyanabildim ayy geçsin artık su günler.. bu arada size bişe diyeceğim karsı komsum sağlıkçı aynı zamanda 1.5 yasında bebişi war dün onunla görüşdük daha karnım inmedi daha doğuma war dedim yok canım ya beni görseydin karnım top gibiydi ve göğsümün hemen altındaydı bir sürü insan geliyoır hastaneye karnı inmemiş onunla alakası yok dedi herkesde aynısı olmuyor yani.. belirtiler mesela sancın sıklasır gün içinde daha çok hissedersin acıyı karnın ağrır sürekli we burnun şişer bariz şekilde dedi..

29 temmuzdaydı galıba 33+3 dumm. 1o gun sonra gel dedıı dr yok ortadaa ıznemı cıktı acaba bayramda bısı olsak dr faalan olmuycak ortadaa bende bı gelsın dıyorum bıde tırsıyorum
burun sısmesımı hıc duymadım hergun kontrol edıyım ozaman sıser mıser anlamamm

Doğru diyormuş annemin de patlıcan gibi olmuş burnu ben de midedeymişim; benim kız nispeten aşağıda duruyor. Yaa yazıyorum diye mi bilmem feci sancım girmeye başladı, kız da heyecan yaptı herhalde :)

bilgi vermediler mi hastaneden izinde fln diyeee doktorlar çook relax yaaa cumaya kadar bekle istersen canım bi sorunun yoksaa olmadı cuma günü gidersin başka bi doktoraa olmaz mıı:44::44::44:

Amin.. Aynen bizim babiskoyu yazmissin. Gobegime egilip kiziyla ozel konusuyorlar:) Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah

bilgi vermediler mi hastaneden izinde fln diyeee doktorlar çook relax yaaa cumaya kadar bekle istersen canım bi sorunun yoksaa olmadı cuma günü gidersin başka bi doktoraa olmaz mıı:44::44::44:

devlet hastanesı ya cnmm solemıolarr neysee yarında yoksa baska dr gıdıcem napım .. kızımı merak edıyorummhersey yolundamı dıee bıde kafası asagıda hep baskı yapıo cıkıcak yer arıoo sanırsam... ama en cokta kontrolden doguma alırlarsa dıee tırsıyorum

Son düzenleme:
Benim eşim de "Kızım ben babanım." diye kendini tanıtıyor önce
Yürüdüm geldim geçti ağrım demek ki olay buymuş çözdük yani.
Dr konusunda çok takılmayın derim, sonuçta sorun olmadıkça kendi kendine doğabilir bebişler, Allah öyle yaratmış öyle bir düzen vermiş, tecrübeli ebeler hemşireler de varsa dr ekstra bir durumda müdahale edebilmek adına bulunuyor doğumda. Bizm dr iznini yaptı geldi; ama kısmet bu işler kim daha hayırlı olacaksa her ikiniz için de o gelsin doğuma.
Bu arada aklıma takıldı, hani kesi atılıyor yaa sonraki doğumlarda da tekrar tekrar mı kesilip dikiliyor acaba tecrübeli olanlar varsa bekliyorum cevapları :)

normal dogumaa aksı bı durum olmadıgı surece dr gırmıo zaten cnm ebeler yaptırıolar.. kesıklere gelınce annemın anlattıgını bılıyorum ablamda cok dıkısı varmıss.. bende 2 yada 3 tane yanı zamanla kesılen yer kapanıoo 2 . dogumda tekrar kesılıo .. annemınn dogum hıkayelernnden bole bılıyorumm..hatta ablamı vakumla almıslar cok zor dogmuss... ıns kolayca dogururuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…