baş sağlığı dileyen tüm arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum. hayat ne kadar yalanmış megerse, dag gıbı babacıgım öldü, hep cıkıp gelecek gibi, oysa ne hayallerı vardı torunuyla ilgili, ilk torunu , en ççokta içimi bu yakıyoo....nasıl hayaller kuruyordu, boylemi olacaktı, kendıne gazoz fılan almış birgün, eşimde takıldı babama, torununada a alırsın dıye, o dogsun ben ona kasayla alırım dıyodu, gezdırcektı oglumu, afyona gtceklerdı, annemle bakıcaklardı, hepsi hayal olarak kaldı şimdi, bari emircigimi gorseydı ,,, emirin adını artık ^^mehmet bilal^^ olarak degıstırdık artıkk.
bende örttüm üstünü çarşaflaa toz olmasın bitanecik oğlumun yatağı diyeee..
daha içimizdeler görmeden o kadaaarrrrr büyük bi sevgi hissediyoruz kiiiii ALLAHIM onların acısıylaa sınamasın bizleriiiii... ufacık hasta olsalar içimiz yanacak yaaaa.. iyice duygusala bağladım bendee
evet canım çook az kaldı bakalım artık ne zaman teşrif edecek ufaklıklaarr... zaman çok çabuk geçti yaaa ..
bizim normal 170 di 300e çıkmış hem normal hem sezeryann ikiside aynıı...Kızlar ben de 5 gündür internet probleminden dolayı giremedim foruma geçen hafta kontrole gittim ve gitmişken doğum ücretlerini de öğrendim. Normal doğum 480 ,zorunlu sezeryan 640 isteğe bağlı sezeryan ise 1240 dediler. Bana bayağı iyi geldi fiyatlar sizin hastanelerinizde durum ne?
maşallah canım bebişineeegünaydınnnnnnnnn... dün dr. a gittik kızımı görmeye..:119:kızım 2145 gr 45 cm olmuş teyzeleri..ve dün ilk defa 4 boyutluda yüzünü gösterdi..her gittiğimizde bakıyodu dr ama göstermiyodu cimcime dün babasının doğum günüydü,galiba ondan hemencik profilden poz verdi bize..kurban olsun annesi..çok sabırsızlanıyorum onu görmek için.. nst dee çok düzgün çıktı şükürler olsun herşey yolunda dedi dr um. bu arada 1 ay önce falan benim dr uma gelen başka bi kadın vardı ozaman sormuştum 38 haftadayım demişti dün bebeğiyle gelmişti kadın ben görünce okadar tuhaf oldumki maaşallah çok tatlıydı kuzusu :98:bakmaya doyamadaım ya daha şimdiden böyle doğunca napcaz kimbilir kızlar çok şeker olucak bunlar:131::130::118:
İNŞALLAH canımm çook güzelgünler yaşarızzbak bak hemen olumsuzluklar geliyor aklaa ısırırım sizi güzel şeyler yaşayacağızz biz bebişleirmizle inş.
Teşekkürler suksuk, kayınvalideme soruyorum üç çocuk annesi bişey demiyor yaa, galiba dalga geçtiğimi sanıyor ama ben bilmiyorum ki tecrübesine güveniyordum herhalde utanıyor neyse. Bir arkadaşım günlük tutmamı ve bebişim büyüyünce ona hediye etmemi önerdi, hani her ayrıntıyı yazacak vaktim olmaz tembelimdir biraz; fakat en azından doğumunu her ayrıntısıyla anlatmayı planlıyorum; ben anneme sorduğumda ne bileyim 30 yıl geçti deyip atlatıyor beni çok fazla şey hatırlamıyormuş benim kız aynısını yaşamasın bari.
evet cnm doğuma yakın bir enerji gelirmiş insana doğuma hazırlık yaniRabbimin mucizesi işte
ama bizler ne yapıyormuşuz.....kendimizi çok iyi hissedip temizlik yapıyormuşuz o enerjiyi tüketiyormuşuz
zaten çevrende falan dikkat edersen hamileler temizlik yaptım gezdim geldim avm avm dolaştım sonra hastaneye gittim derler:))))
mesela benim annem benim doğumumdan bir gün önce bir dünya çamaşır yıkamış elinde.( yazık anneme.babannemler halamlar falan bir dünya kişinin çamaşırını)
kuzenimin eşi temizlik yapıp yemeklerini hazırlayıp doğuma gitmiş.yine bir tanıdığım boya badana yaptı o derece enerji yani düşün
evet cnm doğuma yakın bir enerji gelirmiş insana doğuma hazırlık yaniRabbimin mucizesi işte
ama bizler ne yapıyormuşuz.....kendimizi çok iyi hissedip temizlik yapıyormuşuz o enerjiyi tüketiyormuşuz
zaten çevrende falan dikkat edersen hamileler temizlik yaptım gezdim geldim avm avm dolaştım sonra hastaneye gittim derler:))))
mesela benim annem benim doğumumdan bir gün önce bir dünya çamaşır yıkamış elinde.( yazık anneme.babannemler halamlar falan bir dünya kişinin çamaşırını)
kuzenimin eşi temizlik yapıp yemeklerini hazırlayıp doğuma gitmiş.yine bir tanıdığım boya badana yaptı o derece enerji yani düşün
benımkı ındıı elde gırıo koldaaagelıcek galıba elıfıımm yakındaa
9:
ayy annesi elifini çooook özlemiişşşşdevlet hastanesı ya cnmm solemıolarr neysee yarında yoksa baska dr gıdıcem napım .. kızımı merak edıyorummhersey yolundamı dıee bıde kafası asagıda hep baskı yapıo cıkıcak yer arıoo sanırsam... ama en cokta kontrolden doguma alırlarsa dıee tırsıyorum
belirtiler o kadar arttı kii galiba öyle olacaakBu gidişle herkez şekerlerini ramazan bayramında doğuracak öyle gözüküyorrrrr
sağ taraftaki ağrılarda ne den oluyorki bugun bende hissettim hadi hayırlısı
asilemir başın sağolun çok üzüldüm babana allahtan rahmet diliyorum canım kendini fazla üzmemeye çalış bebişin anlar oda üzülürrr
benımkı ındıı elde gırıo koldaaagelıcek galıba elıfıımm yakındaa
9:
rıca ederım cnmmmmmben bekarkende hep gunluk tutardım hamılelıgımdede hergun yazmasamdaa dr gunlerımı not aldım.. hamılleıgım ılkgunlerını yazdım .. kızıma hos bı hatıra olacagını dusunuyorum.. benım annem hatırlıo wala.. sunı sancıylaa hemencık oluvermısımm.. dogdugumda kıpkırmızıymısımm ebeye sormus neden bole dıee.. beyaz olcak demıss oda.. pekte beyaz deılım ama neysee.. bugday tenlıyım..
ewt oleyız galıbaaaaasenin bıdık aceleci gibi zaten hehe:d
ayy annesi elifini çooook özlemiişşşş
bu hafta mutlaka git tabi doktora canım.
ayy yok kıız almaz doğumaa flnnn:18::18:
belirtiler o kadar arttı kii galiba öyle olacaak
bende dde var sağ kasıkta aağrı sancı arası bşey niye kii acabaa:44::44:
mrb canım,günaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda
günaydın annişleeerrr...
dün benim elemanlar gelsiii evi bi güzeeel temizledilerrr ohhhhhh
halılar yıkamaya gittiiii oğluşumun cicileri yıkandıııı ayyy temizlik ne güzel bişey yaaaaaa...
ayrıca benim karnımda indii yakında doğurcam inşallahh
bugün sedefler sezeryana girecek dimiii başka doğuran yokk..
dur kıızzzzzz hemen doğurmayasın daha 36. haftadadsın,beklesin senin bıdık birazcık daha....bugün bendede vardı enerji kızlar.sabah 4 de uyandım kalktım süt içtim sonra mutfağı temizlemeye başladım.sonra cam filan sildim.sonra yorulup kalmayım diye kendimi frenlemeye çalıştım.ama evin bütün camlarını silebilirdim:)
Hep derler yaa anneninkine benzer diye o yüzden daha anlamlı geliyor hem de onları dinledikçe ve aynı şeyleri yaşadıkça kıymetleri artıyor anne olunca annelerimizi daha iyi anlıyoruz.
Ben yapılan testleri bir dosyaya koydum, ultrason çıktılarını falan, hem düzenli olsun hem de kızıma göstereyim diye, ee dosya tabii ki pembe! kızı zorla kokoş yapıcam, benim gibi olmasın diye.
Ben kesin ağlarım da doğumda kızımı görünce, babası ne yapar onu düşünüyorum.
ayy evet yaaa tubanın doğumuu bizi panik yaptıııı şimdi acaba başımıza gelirmi diye düşünüyoruuuzzz:18::18::18:ewt oleyız galıbaaaaa
ewt annesı kızını cook ozledıı..tubadan sonra korkmaya basladım oda kontrolden gıtı yaa dogumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?