2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok üzüldüm allah geride kalanlara uzunnn ömürler versin

bak bak hemen olumsuzluklar geliyor aklaa ısırırım sizi güzel şeyler yaşayacağızz biz bebişleirmizle inş.

Teşekkürler suksuk, kayınvalideme soruyorum üç çocuk annesi bişey demiyor yaa, galiba dalga geçtiğimi sanıyor ama ben bilmiyorum ki tecrübesine güveniyordum herhalde utanıyor neyse. Bir arkadaşım günlük tutmamı ve bebişim büyüyünce ona hediye etmemi önerdi, hani her ayrıntıyı yazacak vaktim olmaz tembelimdir biraz; fakat en azından doğumunu her ayrıntısıyla anlatmayı planlıyorum; ben anneme sorduğumda ne bileyim 30 yıl geçti deyip atlatıyor beni çok fazla şey hatırlamıyormuş benim kız aynısını yaşamasın bari.

Bu gidişle herkez şekerlerini ramazan bayramında doğuracak öyle gözüküyorrrrr

sağ taraftaki ağrılarda ne den oluyorki bugun bende hissettim hadi hayırlısı

asilemir başın sağolun çok üzüldüm babana allahtan rahmet diliyorum canım kendini fazla üzmemeye çalış bebişin anlar oda üzülürrr

bizim normal 170 di 300e çıkmış hem normal hem sezeryann ikiside aynıı...
maşallah canım bebişineee
kızlar babalara düşkün olurmuş yaa senın kızında babasına ilk doğum günü hediyesini vermiş yüzünü göstererek.
bak bak hemen olumsuzluklar geliyor aklaa ısırırım sizi güzel şeyler yaşayacağızz biz bebişleirmizle inş.
İNŞALLAH canımm çook güzelgünler yaşarızz

rıca ederım cnmmmmmben bekarkende hep gunluk tutardım hamılelıgımdede hergun yazmasamdaa dr gunlerımı not aldım.. hamılleıgım ılkgunlerını yazdım .. kızıma hos bı hatıra olacagını dusunuyorum.. benım annem hatırlıo wala.. sunı sancıylaa hemencık oluvermısımm.. dogdugumda kıpkırmızıymısımm ebeye sormus neden bole dıee.. beyaz olcak demıss oda.. pekte beyaz deılım ama neysee.. bugday tenlıyım..

Benim de anneannem ve babaannem badana yapiyorlarmis bizim evi. Annem de yere damlayanlari silmis. Gece de hastaneye tabi beni dogurmaya gitmis suyu gelince.. Artik bol bol dinlenmeliyiz kendimizi yormamamiz lazim.

Benim de anneannem ve babaannem badana yapiyorlarmis bizim evi. Annem de yere damlayanlari silmis. Gece de hastaneye tabi beni dogurmaya gitmis suyu gelince.. Artik bol bol dinlenmeliyiz kendimizi yormamamiz lazim.

ayy annesi elifini çooook özlemiişşşş
bu hafta mutlaka git tabi doktora canım.
ayy yok kıız almaz doğumaa flnnn:18::18:
belirtiler o kadar arttı kii galiba öyle olacaak
bende dde var sağ kasıkta aağrı sancı arası bşey niye kii acabaa:44::44:

Hep derler yaa anneninkine benzer diye o yüzden daha anlamlı geliyor hem de onları dinledikçe ve aynı şeyleri yaşadıkça kıymetleri artıyor anne olunca annelerimizi daha iyi anlıyoruz.

Ben yapılan testleri bir dosyaya koydum, ultrason çıktılarını falan, hem düzenli olsun hem de kızıma göstereyim diye, ee dosya tabii ki pembe! kızı zorla kokoş yapıcam, benim gibi olmasın diye.

Ben kesin ağlarım da doğumda kızımı görünce, babası ne yapar onu düşünüyorum.

senin bıdık aceleci gibi zaten hehe:d
ewt oleyız galıbaaaaa

ewt annesı kızını cook ozledıı..tubadan sonra korkmaya basladım oda kontrolden gıtı yaa dogumaaa

mrb canım,
benimkide doğum pozisyonunu almış ama hala yukarda...........

oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi oldu heryer desene..................
güle güle kirlet(aman hemen kirlenmesim EFE bey gelsin daha sonra)
ay bide benim evim misler gibi olsa,kir pasak içinde oturmaktan çok sıkıldım..........
bende dün seni tpoicte göremeyince alışverişte sanırım die düşünmüştüm.........

dur kıızzzzzz hemen doğurmayasın daha 36. haftadadsın,beklesin senin bıdık birazcık daha....
sende kendini fazla yorma canım..........doğumda ve doğumdan sonra o enerji bize lazım olucak

bende kesın aglarım annem kayınvalıdem gelcek onlarda sulugozlu zatenn .. esım desen oda ole dayanamaz.. aglarr.. anlıycann sulugozz bı aıleyzz.. salya sumuk dolanırızz elıfımı gorunceeee

"Sağ kasık ağrısı" deyince aklıma geldi, benim böbrek genişlememden ötürü ağrı sancı arası birşeyler olmuştu 4-5 aylıkken, geçen gün de benzer bir his yaşadım, ya böbrekler yine tekliyor ya da o zaman da böbrek değildi doğuma hazırlıktı, inşallah ciddi değildir çabucak da geçer.

Ben heyecandan sormadım doğum ne kadar tutacak diye, gerçi kredi kartına 12 taksit yapıyorlardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…