2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende kesın aglarım annem kayınvalıdem gelcek onlarda sulugozlu zatenn .. esım desen oda ole dayanamaz.. aglarr.. anlıycann sulugozz bı aıleyzz.. salya sumuk dolanırızz elıfımı gorunceeee

En az ağlayan bebişler olsun o zaman, hatta hayatları boyunca tek ağladıkları yer doğumhane olsun hiçbiri hiçbir sıkıntı üzüntü yaşamasın.

Bu arada bize denilen günden 10 gün önce falan doğarmış bebekler genelde. Elimi çabuk tutmam lazım benim yaa. Yardım edecek kardeşim falan da yok, tam çekirdek aileyiz biz.

Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 22 gün kaldı.

Bebeğinizin bulunduğu yer şu anda çok sıkışık olduğundan dolayı, hareket ettiğinde kol ve bacak kıvrımları göbeğiniz üzerinde şişkinlikler meydana getirir. Bebeğinizin kol ve bacaklarını tesppit etmek çok kolaydır. Ama kafası ve kalçalarını ayırt etmek o kadar kolay değildir. Artan mukus vajinal akıntı, gebeliğin son birkaç haftası içinde sık görülür.

teyzoşlar bakın günlüğümde ne yazmış.......................
22 gün kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bide artan mukus vajinal akıntı,gebeliğin son bikaç haftasındA SIK GÖRÜLÜRMÜŞ.....
EVET YAAAAAAAAAA BENDE 3 GÜNDÜR O AKINTIDAN VAR ...................DOĞURUYORMUYUM NEEEEEEEEEEEEEEEE.....
ÜSTÜNE BİDE GECELERİ BAŞLAYAN ADET OLUCAKMIŞ GİBİ SANCI VE BEL AĞRISI..............
AMAN YARABBBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

BU ARADA YARIN KONTROLÜN VAR BAKALIM NE OLCAAK:18::18::18::18::18::18::18:

ayy evet yaaa tubanın doğumuu bizi panik yaptıııı şimdi acaba başımıza gelirmi diye düşünüyoruuuzzz:18::18::18:
:18::18::18:ewt cnm yaaa artık her an olabılırr gorsen bı ıslaklı hıssetsem wcdeyım ıyıce bozdum kafayı

ıste bende oyuzddeen bayramda olurmu dıe dusunuyorum aılemde bayramdansonra gelelım dıoo bı surprız yaaparmı kızım bılmıyorum.. bızım herseyımız hazır cok sukur.. bı kızcem eksık

SENDEN BENN her an beklıyoruma artıkk cok azkalmıs senın masalah

selamsss eylül anneleri
dün akşam 3 saat boyunca sağ yanımda gıcık bir ağrı vardı hafif hafif de kasıklarıma vuruyordu,10 11 gibi acile gittik ne olur ne olmaz dedim.sevgili ebe hanım açıklık var mı diye bakmam gerekiyor dedi ve çatala çıktım; ben sadece bakacak sanıyordum;elini soktu içeriye resmen ehhh dedim doğurmayacağım varsa da artık doğururum dedim.çok şükür ki açılma yokmuş;ama şunu anladım ki ben normal doğum yapabilirim;o elden sonra nst de sancı filan da çıkmadı,idrar yolu enfeksiyonu yok.ama o acı neydi anlamış değilim ara ara yokluyor,kntrolümü bekliyorum artık haftaya salı.hayırlısıyla 37. haftadan sonra doğuralım da inşallah

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız....

Baya bi geçmiş olmuş direk geldim.. Önemli bişey yok değil mi doğum yapan felan?

dün akşam iftardan sonra çaya arkadaşa gidecektik mutfağımı toplayıp öle çıkalım dedim mutfağı toplarken sağ omzuma ağrı girdi ne ki bu dedim. Eşime sordum baksana sivilcemi var, yara kabuğu gibi bişey dedi baktı böcek ısırmış dedi keneye benzemiyor ama içine girmiş olabilir dedi. tabi beni aldı bi korku kene mi ki diye. hemen namazları kıldık vın bi tıp merkezine gittik ordaki doktor kene olabilir numune hastaneelri bakıyor dedi bu işe atatürk hast. gittik doktor tırnaklarıyla aldı. kene değil ama ne olduğunu anlamadım küçücük karınca gibi bişey çıkardı. Bebeğe zararı olur mu dedim yok dedi kanlı ishal aşırı derecede baş ağrısı olura gel ama bu kene değil günde üç dört tane çıkarıyoruz kene dedi.. Öyle işte dün akşam öyle geçti...

asilemir canım Allah sabırlık versin başın sağolsun...

:)))))))) ye teyzesi zaten kıpır kıpır yakalarsan ye :)))))

Sabah bal yemiştim,karın ağrısından öluyom,bal karın ağrısı yapar mı? ama ağrının dısında o kadar guzel bı durum var ki ,baldan dolayı kızım kabına sığmıyor adeta:)))kıpır kıpr teyzeleri:)) normalde cıkolataya tepkı vermeyen kız,bal ve dondurmaya karsı acayıp zaaflı :))

Gecmıs olsun canım ya,Allah korumuş.Kötu bısey olsa sımdıye coktan bısı olurdu,korkma,yoktur birsey,içini ferah tut sen.

SENDEN BENN her an beklıyoruma artıkk cok azkalmıs senın masalah
ay canım sorma yaaa,vakit daraldıkça şikayetlerimde artıyor....
annemde izmireden gelicek iii ce panik oldu sayemde.......
akılllı kızım anneannesini beklesin ,anneannemiz gelsin ööööööööööleeeeeeeeeee çıksın......

aman canım çok geçmiş olsun......nerden bulmuş o böcek seni....sakınan göze çöp batarmış yaaaaa...............,neyse önemli bişey yokmuş çok sevindim.....

bak sen yaramazaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

Cok gecmis olsun canim kene değilmiş ya şükür...

gecmıs olsun cnmm kene deıldır ınss.. allah korusunn ..

nezaman gelcekk annenn benımkıde ızmırdeede.. bayramdan sonra gelıcekk bakalım acıl bı durum olmazssaaa

bende arada bir uğrayanlardan :))) iyisiniz inşallah kızlar. tubanın doğumu duymuştum, başka doğuran yok herhalde. bende pazartesi gittim doktora herşey yolunda dedi. 2700 olmuş oğlum 47 cm ayrıca. doktor amcası doğuma kadar 3ü geçer dedi. hayırlısı olsun artık . bu pazartesi tekrar çağırdı nstye alacaz dedi. bekliyoz sabırsızlıkla. biizm oğlanda haftasonundan beri çok hareketli doktorumuz normal dedi. burda da herkes bayramı atlatırmıyız telaşında bizde aynı. bi de doktorumuz bayramda il dışına çıkar mı acaba? soracaz bakalım. uffff bilenmeyeni beklemek çok zor..

kızlar telden saglıkocagındakı ebeyle konustumm bıkac bısey soledı sızınlede paylasmak ıstedım
  1. gunde 2 bardak sütü gecmemelıymısızz
  2. vajınada ıdrar yaparken yanma hıssı olursaa onemlı dr gıdılmelı deı
  3. kabız olmamaya calıss ıkınırken karın kaslarıı zararr gorur dedı
  4. bol sıvı almalıymısızz..
  5. tansıyona dıkkat edılmelı hergun muhakkak bak dedı
  6. vajınadakı agrıları soledım normal bbebek yerlesıoo olucak dedı
  7. dogumdan sonra benı ara topuk kanı alıcaz 5 gunlukken dedı randevu verıcekmıss

ıste bukadar konustukk bıde kgmu sordu 15 dedım bakalım daha kac kg alıcamm

masalah cnmm kocaman olmuss bende dr bı turlu gıdemedım dr fırardaaabayramdaa olurmu dıe bende dusunuyorumm kara kara annemlerde bayramdan sonra gelırız dıolar.. surprız yaparmı kızım bılmem.. bakalımm negelıcek basımızaa.. gununu bılsekte bı rahatlasak bole her an tetıktee.. esımı bıle arayamıyorumm her aradıgımdaa yuregı hopluooooo .. neoldu dıe acıo telı heyecanlaaaa

merhaba bende vakıf gurebada banu hanıma gitmeyi düşünüyorum doktor hakkında bilgi verirseniz sevinirim birde doğumu nasıl odalar kaç kişilik çok merak ediyorum???

benide arayanlar hep soruyo hala karnında mı diye:))) eşimde sürekli arayıp bi yokluyo napıyonuz diye.. inşallah büyük bir sürpriz yapmazlar da şaşırtmazlar bizi. benim annemde bayramdan sonra gelirim diyo ama biz zaten 1 saatlik uzaklıktayız onun rahatlığı var biraz bende. bi sıkıntı olsa bizden az sonra hastaneye yetişirler :))) hepimizin ayrı bir hikayesi olacak, bakalım nasıl hikayeler olacak..

benimde bugün başladı akıntılarım doğuma hazırlıkmış demek ayy az kaldı ya son 17 benimki :18:korkuyorum valla doğumdan değil de lohusalıkdan

canım topuk kanı demişsin ben başımıza geleni anlatayım da sizde uygulayın benm oğlan geçen sene doğduğu gün hastanede topuk kanı alındı ama yenidoğan bebek çok üşüyor vücudunda kan çekiliyıo bi bakıma ve oğlumu çok ağlattılar kan gelmediği için sonra oğlan boğuldu ağlamadan ben çıldırdım tabi 2. gidişimde yse ben çorap giydirdim ayağını ısıttım elimle ovdum falan çok kolay alındı kanı sizde ilk gün öyle yapıp verin bebeği yavrular çok acı çekiyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…