2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2 bardak sütü geçmiycekmiymişizz ben 4 bardak içiyorum inşllh bi zararı olmaz 2 ye düşüreyim ben

2 bardak sütü geçmiycekmiymişizz ben 4 bardak içiyorum inşllh bi zararı olmaz 2 ye düşüreyim ben
bende bılmıyodum cnm 2 bardak ıctıgımgunler oldu genelde 1 bardakla kalıyorum mıdem yanınca 2 bardak ıcıyorum .. demekkı zararlıı cok ıcme sende 2 bardak yeter..
kıyamamm ben onaa.. benım ıcım dayanmazz nasıl yapıcazz bılmemm.. saol cnm bende oleyaparım .. cok aaglar kesın .. bende aglarım
benımkıler 12 saat uzaklıkta doguma gırsemm yetısemezler bebek olunca gelebılırlerr anca...hayırlısı olsun cnmm .. hepımızınkınnı merak edıyorumm .. ozellıkle kendımınkını .. sancım oluncaa kkyı acıp yazarım dıyorum yaa bakalım panık olmazzsaamm

Doğru diyormuş annemin de patlıcan gibi olmuş burnu ben de midedeymişim; benim kız nispeten aşağıda duruyor. Yaa yazıyorum diye mi bilmem feci sancım girmeye başladı, kız da heyecan yaptı herhalde :)

ayy bizede hastane çok yakın şimdi hastaneden geliyorum hem raporumu alayım dedim hemde şöyle bir doğum koçuyla falan konusdum çok heyecanlandım bizimkide orda heyecan yaptı gitmişken doğuracağım sandım:)

kızlar sizinde yüzünüze is düştümü ben açık tenliyim dir ama bu ay karardım resmen oğlumdada öyle olmuştum sonra geçmişti inş bunda da geçer esmer bi şekilde dolaşmak istemiyorum

kızlar merhaba
bende uzaktan takip edenlerdenim.doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün..hepimize heyecan mı bastı ne:)

ben hiç içmiyorum

ben de süt içemeyenlerdenim cnm malesefaslında ben süt severim;ama kutu sütlerle ilgili çıkan haberler huylandırdı beni resmen.sütümü çok güvendiğim bi yerden alıyorum,inekleri var.5 lt alıyorum hepsini 1 lit lik kavonozlara yoğurt yapıyorum bol bol yoğurt yiyorum.sizlere de tavsiye ederim.bebişe de öle yapacam sonraki yaşlarında inşallah.

kızlar sizinde yüzünüze is düştümü ben açık tenliyim dir ama bu ay karardım resmen oğlumdada öyle olmuştum sonra geçmişti inş bunda da geçer esmer bi şekilde dolaşmak istemiyorum

yüzüme şu an düşmedi benim cnm ama göğüs çevrem ve koltuk altı bölgem tabirine çok uygun resmen is yemişim gibi.kayınvalidem ben ilk hamile kaldığımda bunların hep olacağını anlatmış özellikle boyun altında filan,geçermiş doğumdan sonra.ama nedense hep kalıcıymış gibi geliyor.ya bide bi arkadaş kahverengi çizgi göğüs altına geldğinde doğum olur filan demişti benimkine 1 2 cm kalmış beaa doğrumudur ki

bende allah izin verirse kendim yapacağım bebeğime cnm güvendiğim bir yer var benim de onlara getirteceğim.

valla o kahverengi çizgi olayını bilmiyorum ama is düşmesi kötü bi görüntü yarattı zaten şiştim yüzüm gözüm burnum bi tuhaf oldu

merhaba ben geldim hazır doktora gitmişken kocişimle gezdik :)) gerçi çok sıcaktı ama olsun :))
bugün fıstığımı gördüm teyzoşlar bnm kuzum 47 cm olmuş bide 2,565 gr olmuş dr doğum pozisyonunu almış dedi.. oyüzden bnm sağ göğsümün altı çok acıo kaburgalarım tekmelio sürekli dr da pozisyonu aldığı için dedi var sizinde sağ tarafta sıkıntınız merak etmeyin ayakları.... bana artık haftada 1 görüşücz dedi haftaya nst ye giricem ondan sonra sürekli takip ve doğum hakkında görüşmeler yapıcakmışız ... bu arada doktorum bnm randevumdan önce bi kişiyi normal doğurttmuş.. dedi 20 günü vardı bebişi beklemedi kızın daha çantası bile yokmuş ortada napim demiş beklemiodum bizden haberler böyle ama içim rahatladı.. sadece bişi kafam bozuldu doktor 13 kilo aldım bn toplamda fazla dedi aman dedi 1 kg daha geçme normal doğumun zorlaşır dedi.. şimdi ne yiycemn ben su içsem yarıyo artık

aynen bende de oldu canım ya göğüs ve koltukaltı civarında inşallah geçer..

maaasalah cnm ewt benıdme sag taraf acıo ddeeemekkı ayakalrı ayy ben 15 oldumm neolcak sımdı normal olmazmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…