2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben haftaya gideceğim sonra da senin gibi haftada bir çağıracak sanırım ayrıca çok dertliyim doktorum tam benim doğum zamanımda izinli oluyor. Oğluşumun doktor burada olduğunda doğması için ya 38 hafta 3 güne kadar doğması ya da 40 haftayı 1 gün geçirmesi gerekiyor Annem anasına çektiyse beklemez gelir merak etme dedi ama yine de ben doktorumu istiyorum yaaaaaa

selam kızlar nasılsınız dün dr gittik kızım 2017 gr olmuş 32+3 beende 2700 almışım bu ay dr biraz fazla almışsın bu ay dedi toplamda 5700 ulaştım ...37 haftada doğumu konuşucaz dedi heralde çatı muayenesi yapacak eger sezeryana karar verirsek 38-39 haftalarda yaparız ddi hrşey normalmiş bayramdan sonra gel dedi açlık şekerim 94 tokluk şekerim 119 çıktı dr iyi dedi :)

Selam kızlarrr öğleden beri temizlik yapıyorum ben,ama yavas oluyoo
hafta sonu doğum günü var oğlumun..
daha da cok işim var.. :18:
gögsümde ve göbegimde benim de kahve cizgi oldu ..
bazısındA olmuyormuş..

:26: :26: :26: :26:
sut ıctıgın ıcın yaptım
masalahhhhhhhhhhhhhh

bendede oldu o cızgı cnm hemde cok koyuu..kolay gelsınn .. yavasyavas yapp cok yorma kendını

merhabalar kızlar bende foruma yeni takılmaya başladım. ne kadar faydalı bir paylaşım alanı olmuş. insanın kendi sıkıntılarını çeken başkalarının da olduğunu görmesi içini rahatlatıyor. İlk hamilelik zor valla her sıkıntıda bi telaş alıyor insanı nedir ne değildir diye burda hiç değilse bazı şeylerin normal olduğunu görüyorsun.

maaasalah cnm ewt benıdme sag taraf acıo ddeeemekkı ayakalrı ayy ben 15 oldumm neolcak sımdı normal olmazmı :26:

evet canım ayacıklarıymış bizi mahveden :)) ya kilo aldı mı vücut hantallaşıo ya bnce dedi 1 kg daha geçme snn açından daha kolay olur doğumun dedi dr. bilmiorum bnde daha 3-4 hafta var ...su içsem yarıoo((

hg aramızaa hamılelık takvımı yap ıstersen daha ıı olur kac haftalık hamılesın ..

kuzenım 2o kg aldıı cnm hıcc alttan dıkısı yok normal dogurdu hemde 34 yasında... sanırsam o bıraz kısıyle alakalı dr herzaman kg alma dıolar.. 15 kg aldımm2kg daha alsammm anca ıste..

hoşgeldin cnm , aynen bişi olsa dr.dan öönce burdaki arkadaslara danısıoruz bole bole bi durum var napim die :)))

aaaaaaa ne güzel valla inş bizimde öyle olur dikişssz çabucak :)) ne bileyim cnm bnde dr söylediğini yazdım :)

Selam guzel anneler biz de dort gun once gittik doktorumuza doktor hanim da kalp atislarini dinleyeyim o zaman dedi. Pitir pitir atiyor minicik yuregi. Sonra suyuna ve kilosuna bakti ultrasonla. 1743 gr olmus kuzum cok iyi dedi zaten besinci ayindan itibaren basi asagida akilli oglumun. Yalniz bana kizdi kilo almamissin diye. Hamileligin basindan beri uc kilo cok az dedi. İyi de yiyorum almiyorum. Susuz da kalmiyorum... Offf iste bizden haberler boyle. Ay sonuna gun verdi tekrar o zaman gorecegiz oglusumu.

selam kızlar nasılsınız? yarın kısmetse gene doktora gidicem nst giricem birde doğumla ilgili testleri yapıcaz dedi doktor normal mi sezeryan mı belli olucak bakalım neler olucak yarın detayl anlatırım sizlere kızımın kilosu en son 2.700 dü bakalım ne kadar oldu bide doğuma alıyolarmış beni

geçen akşam misafirliğe gittik bana da burnun büyümüş dediler moralim bozuldu
ayy mıllet nelere dıkkat edıo yaa.... neremızz şişmedıkı cnm burnumuzun sısmesıdee normalll ...bozma moralını
ben yazdım ben ayy ne deseler inanıyorum artık ben ne yapim
senı senıı .. hergun sımdı bıde burnuma bakıcam ıs cıktıı

masalah cnmm kuzuna...
3 kgmuuu oda bıseymı ben 15 masalahh :125::125::125::125:

allah sonumu hayır etsınbayramdan sonra cagırmıs deemkkı cnm hayırlısı ..

benım dr yokmus bska dr kaldımbusefer.. catıya bakılmadı henuz benımde.. :18::18:senın yarın bakılcakmı.. tubadan sonraa banada ole gelıo kontrolden dogumaa gıdersem dıee:18:

hoş bulduk canım yarın tam 34 haftalık oluyoruz az kaldı bakalım hayırlısı

selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…