artık dr um haftada bir çağırıyo beni kızlar sizde de böylemi durum? hatta önümüzdeki hafta izinli olcakmış ama yinede hastanedeki diğer dr dan randevu ayarladı bize..zaman gittikçe azalıyo ben çok heyecan yapıyorum nasıl doğurcam acaba:18::18:
ben hiç içmiyorum
ben hiç içemiyorum ya çocukluğumdan beri sevmem
bende normalde hiç içmezdim hamileliğimin 6. ayında başladım içmeye bebeğimn gelişimi biraz geride diye böyle fazla içiyorum herşey onun içinn:)))
aferın sana cnmmmmmmmm
sut ıctıgın ıcın yaptım:26: :26: :26: :26:
selam kızlar nasılsınız dün dr gittik kızım 2017 gr olmuş 32+3 beende 2700 almışım bu ay dr biraz fazla almışsın bu ay dedi toplamda 5700 ulaştım ...37 haftada doğumu konuşucaz dedi heralde çatı muayenesi yapacak eger sezeryana karar verirsek 38-39 haftalarda yaparız ddi hrşey normalmiş bayramdan sonra gel dedi açlık şekerim 94 tokluk şekerim 119 çıktı dr iyi dedi :)
Selam kızlarrr öğleden beri temizlik yapıyorum ben,ama yavas oluyoo
hafta sonu doğum günü var oğlumun..
daha da cok işim var.. :18:
gögsümde ve göbegimde benim de kahve cizgi oldu ..
bazısındA olmuyormuş..
maaasalah cnm ewt benıdme sag taraf acıo ddeeemekkı ayakalrıayy ben 15 oldumm neolcak sımdı normal olmazmı :26:
hg aramızaamerhabalar kızlar bende foruma yeni takılmaya başladım. ne kadar faydalı bir paylaşım alanı olmuş. insanın kendi sıkıntılarını çeken başkalarının da olduğunu görmesi içini rahatlatıyor. İlk hamilelik zor valla her sıkıntıda bi telaş alıyor insanı nedir ne değildir diye burda hiç değilse bazı şeylerin normal olduğunu görüyorsun.
evet canım ayacıklarıymış bizi mahveden :)) ya kilo aldı mı vücut hantallaşıo ya bnce dedi 1 kg daha geçme snn açından daha kolay olur doğumun dedi dr. bilmiorum bnde daha 3-4 hafta var ...su içsem yarıoo((
bugunbırı yazdı burun sısıncee dogum yakın demekmıss
merhabalar kızlar bende foruma yeni takılmaya başladım. ne kadar faydalı bir paylaşım alanı olmuş. insanın kendi sıkıntılarını çeken başkalarının da olduğunu görmesi içini rahatlatıyor. İlk hamilelik zor valla her sıkıntıda bi telaş alıyor insanı nedir ne değildir diye burda hiç değilse bazı şeylerin normal olduğunu görüyorsun.
bugunbırı yazdı burun sısıncee dogum yakın demekmıss
hg aramızaahamılelık takvımı yap ıstersen daha ıı olur kac haftalık hamılesın ..
kuzenım 2o kg aldıı cnm hıcc alttan dıkısı yok normal dogurdu hemde 34 yasında... sanırsam o bıraz kısıyle alakalı dr herzaman kg alma dıolar.. 15 kg aldımm2kg daha alsammm anca ıste..
geçen akşam misafirliğe gittik bana da burnun büyümüş dediler moralim bozuldu
senı senıı .. hergun sımdı bıde burnuma bakıcam ıs cıktııben yazdım ben ayy ne deseler inanıyorum artık ben ne yapim
Selam guzel anneler biz de dort gun once gittik doktorumuza doktor hanim da kalp atislarini dinleyeyim o zaman dedi. Pitir pitir atiyor minicik yuregi. Sonra suyuna ve kilosuna bakti ultrasonla. 1743 gr olmus kuzum cok iyi dedi zaten besinci ayindan itibaren basi asagida akilli oglumun. Yalniz bana kizdi kilo almamissin diye. Hamileligin basindan beri uc kilo cok az dedi. İyi de yiyorum almiyorum. Susuz da kalmiyorum... Offf iste bizden haberler boyle. Ay sonuna gun verdi tekrar o zaman gorecegiz oglusumu.
selam kızlar nasılsınız? yarın kısmetse gene doktora gidicem nst giricem birde doğumla ilgili testleri yapıcaz dedi doktor normal mi sezeryan mı belli olucak bakalım neler olucak yarın detayl anlatırım sizlere kızımın kilosu en son 2.700 dü bakalım ne kadar oldu bide doğuma alıyolarmış beni
hg aramızaahamılelık takvımı yap ıstersen daha ıı olur kac haftalık hamılesın ..
kuzenım 2o kg aldıı cnm hıcc alttan dıkısı yok normal dogurdu hemde 34 yasında... sanırsam o bıraz kısıyle alakalı dr herzaman kg alma dıolar.. 15 kg aldımm2kg daha alsammm anca ıste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?