hamılelık takvımı yapsanaaahoş bulduk canım yarın tam 34 haftalık oluyoruz az kaldı bakalım hayırlısı
selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum
benım dr yokmus bska dr kaldımbusefer.. catıya bakılmadı henuz benımde.. :18::18:senın yarın bakılcakmı.. tubadan sonraa banada ole gelıo kontrolden dogumaa gıdersem dıee:18:
yüzüme şu an düşmedi benim cnm ama göğüs çevrem ve koltuk altı bölgem tabirine çok uygun resmen is yemişim gibi.kayınvalidem ben ilk hamile kaldığımda bunların hep olacağını anlatmış özellikle boyun altında filan,geçermiş doğumdan sonra.ama nedense hep kalıcıymış gibi geliyor.ya bide bi arkadaş kahverengi çizgi göğüs altına geldğinde doğum olur filan demişti benimkine 1 2 cm kalmış beaa doğrumudur ki
selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum
Allah kolaylık versin cnm aman kendine çok dikkat et zamansız olmuş ya ev taşımak hiç kolay deil... aman sen yorma kendini
hamılelık takvımı yapsanaaamasalahh cnm azkaldı
aaaaaaaaaa.. hayırlısı olsun cnm dogum oncesı senın ıcın zor olduu . nezaman tasınıyosunuzzz
Selam kızlarrr öğleden beri temizlik yapıyorum ben,ama yavas oluyoo
hafta sonu doğum günü var oğlumun..
daha da cok işim var.. :18:
gögsümde ve göbegimde benim de kahve cizgi oldu ..
bazısındA olmuyormuş..
Bende çizgi yok canim..kızımda da olmadı bundada olmadı..yüzümde is düşmedi hatta görümcem diyoki sen cok guzellestin bebeğin çirkin olcak:))hadi ordan dedim))
AYY az kaldı bende cuma gidicem doktora herkesde aynısı olmus bakarmısın bnde eşime hazırlıklı ol belki kontrolden doğuma girerim bir arkadas öyle oldu deyip duruyorum
geçen akşam misafirliğe gittik bana da burnun büyümüş dediler moralim bozuldu
Bana da öyle diyen oldu,
bazılarıı hiç işi gücü yok
karnın asagıda,yok suran şişti ,yok götün bu defa küçük
onlar neysee sinir oluyorum...
bana da karnın inmemiş dediler amannn işte dıolar da dıolarrrr demeleri bitmio hiç
ayy herkeste aynı stres var :)) bende kocişe bu cts dr.a giderken çantamızı da yanımıza alalım dedim nie ki dıoo
Valla millete seyirlik olduk,az kaldı ama işte...
bi doğuralım da inşallah onlar görecek kiloyu
Senin az kalmış canım benim de sezeryan olacagı için 12 eylül degil,5 eylül olacak beklerse oğlum:)
ayy sorma bnde deli oluyorum ayy popon çok büyümüş eski kıyafetlerini dağıtmaya başla ne kadar çabalasanda zayıflayaman artıkkk.. kaç kilo oldun şimdi aaa bzim kocayı bile geçmişsin heryerin çatladı dimi çok iğrenç bu lafları duymaktan sinir oldum iyice döwecem birini o olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?