2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoş bulduk canım yarın tam 34 haftalık oluyoruz az kaldı bakalım hayırlısı
hamılelık takvımı yapsanaaa masalahh cnm azkaldı
selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum

aaaaaaaaaa.. hayırlısı olsun cnm dogum oncesı senın ıcın zor olduu . nezaman tasınıyosunuzzz

benım dr yokmus bska dr kaldımbusefer.. catıya bakılmadı henuz benımde.. :18::18:senın yarın bakılcakmı.. tubadan sonraa banada ole gelıo kontrolden dogumaa gıdersem dıee:18:

ay bnde de aynı korku vardı bugün , ya kal derse die korka korka gittim eşimde dio her yazılanı okuma sonra dio stres oluosun:44:

bnmde göğüslerim karardı.koltuk altımı hiç fark etmemiştim geçenlerde bi baktım anaaaaaaaaa kap kara göğüs çevrem koltuk altım göğsümün altı kararmış.kararmalar geçer ama.bnm boynumda falan çok fazla et beni çıktı muhtemelen geçici değildir onlar.

selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum

Allah kolaylık versin cnm aman kendine çok dikkat et zamansız olmuş ya ev taşımak hiç kolay deil... aman sen yorma kendini

aaaaaaaaaa.. hayırlısı olsun cnm dogum oncesı senın ıcın zor olduu . nezaman tasınıyosunuzzz[/QUOTE]

valla canım cuma günü gidip hafta sonu da dahil ev bakacaz bir an önce bulmamız lazım.çünkü bayram falanda araya girecek düzeni kurup oğluşumu bekleyecem artık.
bu arada doktora gitiin mi en son ne zaman gittin .ben yarın gidecem doktorum her hafta gel dedi.offfffffffff doğumuda burda yapamayacam başka dr bulmam lazım

Allah kolaylık versin cnm aman kendine çok dikkat et zamansız olmuş ya ev taşımak hiç kolay deil... aman sen yorma kendini

ewet canım ya keşke bi ay önce yada sonra olsaydı çok yoramam kendimi bende.bu akşam yarın akşam yavaş yavaş mutfağı ve kıyafetleri toparlarız eşimle.sonrasınıda ev taşıma gelip halledecek.öyle çok ıvır zıvırım yok allahtan

selam herkeze nasılsınız kızlar 2 hafta önce nst 120 sorun yoktu geçen çarşamba nst girdim 150 bide 2 cm yazıyo kendi drum hastanesinde girmedim yrn dr kontrolum var nst tekrar giricem bu arada bacaklarımı açıp yürüyemiyorum sanki bebek fırlayacakmış gibi

kızlar benim doktorum bana çatı muayenesi yapmadı usg çekimlerinde söylüyo zaten çatıların musait normal yapacaksın büyük ihtimal dedi,ilk dğumumu da aynı dr yaptırmıştı o zamanda çatı muayenesi yapmamıştı doğum başlayınca alttan bakmıştı sadece ne kadar açılma olmuş diye

AYY az kaldı bende cuma gidicem doktora herkesde aynısı olmus bakarmısın bnde eşime hazırlıklı ol belki kontrolden doğuma girerim bir arkadas öyle oldu deyip duruyorum

Bende çizgi yok canim..kızımda da olmadı bundada olmadı..yüzümde is düşmedi hatta görümcem diyoki sen cok guzellestin bebeğin çirkin olcak:))hadi ordan dedim))

AYY az kaldı bende cuma gidicem doktora herkesde aynısı olmus bakarmısın bnde eşime hazırlıklı ol belki kontrolden doğuma girerim bir arkadas öyle oldu deyip duruyorum

ayy herkeste aynı stres var :)) bende kocişe bu cts dr.a giderken çantamızı da yanımıza alalım dedim nie ki dıoo

bana da karnın inmemiş dediler amannn işte dıolar da dıolarrrr demeleri bitmio hiç

Valla millete seyirlik olduk,az kaldı ama işte...
bi doğuralım da inşallah onlar görecek kiloyu

Senin az kalmış canım benim de sezeryan olacagı için 12 eylül degil,5 eylül olacak beklerse oğlum:)

Son düzenleme:
ayy herkeste aynı stres var :)) bende kocişe bu cts dr.a giderken çantamızı da yanımıza alalım dedim nie ki dıoo

bnede annemi arıyorum gelip mutfağımı indirecek cuma doğurursam görürsün sen daha gelme die kawga ediyorum kadınla sende her gitmene doğurucam diosoun geçen haftada aynısını yapmısdın dioo yalancı çobana döndüm gerçekten doğuracam inanmayacaklar

Valla millete seyirlik olduk,az kaldı ama işte...
bi doğuralım da inşallah onlar görecek kiloyu

Senin az kalmış canım benim de sezeryan olacagı için 12 eylül degil,5 eylül olacak beklerse oğlum:)

ayy sorma bnde deli oluyorum ayy popon çok büyümüş eski kıyafetlerini dağıtmaya başla ne kadar çabalasanda zayıflayaman artıkkk.. kaç kilo oldun şimdi aaa bzim kocayı bile geçmişsin heryerin çatladı dimi çok iğrenç bu lafları duymaktan sinir oldum iyice döwecem birini o olacak:)

Böyle söyleyenler de genellikle kilo takıntılı ve kilolu insanlar
benim görümcem ikide bir ay göbegin çıkmış,
ayy kilo almışsın ne kadar aldınn diyordu her görüştüğümüzde..(ki kendi 7-24 rejim yapıyor)
Sonra kaynanama dedimki ablam niye her gördüğünde öyle diyo bana,
ben bu güne kadar hep ona sana balık et yakışıyor üzülme sen böyle de güzelsin diyordum dedim..
sonra laf yetişti yerine herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…