Valla millete seyirlik olduk,az kaldı ama işte...
bi doğuralım da inşallah onlar görecek kiloyu
Senin az kalmış canım benim de sezeryan olacagı için 12 eylül degil,5 eylül olacak beklerse oğlum:)
bnede annemi arıyorum gelip mutfağımı indirecek cuma doğurursam görürsün sen daha gelme die kawga ediyorum kadınla sende her gitmene doğurucam diosoun geçen haftada aynısını yapmısdın dioo yalancı çobana döndüm gerçekten doğuracam inanmayacaklar
aaaaa halt etmiş o lafa bak yaaaa söylencek sözmü o. Sensin çirkin deseydin
ayy sorma bnde deli oluyorum ayy popon çok büyümüş eski kıyafetlerini dağıtmaya başla ne kadar çabalasanda zayıflayaman artıkkk.. kaç kilo oldun şimdi aaa bzim kocayı bile geçmişsin heryerin çatladı dimi çok iğrenç bu lafları duymaktan sinir oldum iyice döwecem birini o olacak:)
Ben de cuma gidiyorum.. haber verelim birbirimizeeee :) doğurdum doğurmadım diye.. :)AYY az kaldı bende cuma gidicem doktora herkesde aynısı olmus bakarmısın bnde eşime hazırlıklı ol belki kontrolden doğuma girerim bir arkadas öyle oldu deyip duruyorum
Bende oldu o çizgi.. göğsümün ortasından taaaa aşağıya kadar çizmişler gibi :))))) doğumdan sonra geçiyormuş ama.. ablam öyle diyor :) ben de kız bekliyorum ya gören erkek mi diyor maşallah daha güzellik kattı sana hamilelik diyorlar ama bebeğin çikin olacak diyebilecek cesarette biri çıkmadı çıkamaz karşıma >:)) Halt etmiş onlar, çirkin bebek diye birşey yoktur zaten!! hıh de dön arkana gitsinBende çizgi yok canim..kızımda da olmadı bundada olmadı..yüzümde is düşmedi hatta görümcem diyoki sen cok guzellestin bebeğin çirkin olcak:))hadi ordan dedim))
kızlar benim ilk defa kasılmalarım bugün başladı.....doğurucam mı ne diye panikden eşimi aradım :18:
sedeflerden haber var mı?
herkese merhaba
park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?
herkese merhaba
park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?
cnm ilk etapta hamak bölümünde yatacağı için oyun park yatakları oluyor ayağa kalkmaya başladığı zaman alt kademeye geçince normal ortopedi yatak alıyorsun abtlarına göre izabella hem güzel hemde uygun fiytı
29 temmuzdaydı galıba 33+3 dumm. 1o gun sonra gel dedıı dr yok ortadaa ıznemı cıktı acaba bayramda bısı olsak dr faalan olmuycak ortadaabende bı gelsın dıyorum bıde tırsıyorum
burun sısmesımı hıc duymadım hergun kontrol edıyım ozaman sıser mıser anlamamm
Amin.. Aynen bizim babiskoyu yazmissin. Gobegime egilip kiziyla ozel konusuyorlar:) Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah
Benim eşim de "Kızım ben babanım." diye kendini tanıtıyor önce
Yürüdüm geldim geçti ağrım demek ki olay buymuş çözdük yani.
Dr konusunda çok takılmayın derim, sonuçta sorun olmadıkça kendi kendine doğabilir bebişler, Allah öyle yaratmış öyle bir düzen vermiş, tecrübeli ebeler hemşireler de varsa dr ekstra bir durumda müdahale edebilmek adına bulunuyor doğumda. Bizm dr iznini yaptı geldi; ama kısmet bu işler kim daha hayırlı olacaksa her ikiniz için de o gelsin doğuma.
Bu arada aklıma takıldı, hani kesi atılıyor yaa sonraki doğumlarda da tekrar tekrar mı kesilip dikiliyor acaba tecrübeli olanlar varsa bekliyorum cevapları :)
Teşekkürler suksuk, kayınvalideme soruyorum üç çocuk annesi bişey demiyor yaa, galiba dalga geçtiğimi sanıyor ama ben bilmiyorum ki tecrübesine güveniyordum herhalde utanıyor neyse. Bir arkadaşım günlük tutmamı ve bebişim büyüyünce ona hediye etmemi önerdi, hani her ayrıntıyı yazacak vaktim olmaz tembelimdir biraz; fakat en azından doğumunu her ayrıntısıyla anlatmayı planlıyorum; ben anneme sorduğumda ne bileyim 30 yıl geçti deyip atlatıyor beni çok fazla şey hatırlamıyormuş benim kız aynısını yaşamasın bari.
kızlar sizinde yüzünüze is düştümü ben açık tenliyim dir ama bu ay karardım resmen oğlumdada öyle olmuştum sonra geçmişti inş bunda da geçer esmer bi şekilde dolaşmak istemiyorum
mrb güsel anneler bugün kontrolüm vardı dr gittim ilk defa nst ye girdim bebegimin kalp atışları çok güsel çıktı ama gel gelelim kilosu az 2 300 gr ve 35 hafta 2 günlügüm dr sorun yok iyi dedi ama iyi olabilirmişş moralım bozuldu buarada eylül annesi olamıcam sanırım bebegimi dr ya 30 yada 31 agustos alacak normalde 10 eylüldü plesenta aşagıda imiş dogumda çok kan kaybetmeme sebebp olabilirmiş ayriyeten tüp bebek olunca riske atmıyor bebegim yam 38 hafta 2 günlükken alacak eylülüm 1 ile 8 arasında semıneri varmış bu yüsden gitmeden alıcakk boyu 49 cmmiş şafak kalmadı he kızlar rabbimden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar diliyorummm allaha emanet olun..
allah allah sanane eski kıyafetlerime girip giremeyeceğim... beklesin dolapta çatlamak konusunda ben de son anda iki yerden çatlak verdim o kadar yağlanıyordum ama....... doğurunca zaten 10 kilo gidecek :))))))))))) boşverin milleti kızlaaaaaaarrrrrrrr !!!
Ben de cuma gidiyorum.. haber verelim birbirimizeeee :) doğurdum doğurmadım diye.. :)
Bende oldu o çizgi.. göğsümün ortasından taaaa aşağıya kadar çizmişler gibi :))))) doğumdan sonra geçiyormuş ama.. ablam öyle diyor :) ben de kız bekliyorum ya gören erkek mi diyor maşallah daha güzellik kattı sana hamilelik diyorlar ama bebeğin çikin olacak diyebilecek cesarette biri çıkmadı çıkamaz karşıma >:)) Halt etmiş onlar, çirkin bebek diye birşey yoktur zaten!! hıh de dön arkana gitsin
mrb güsel anneler bugün kontrolüm vardı dr gittim ilk defa nst ye girdim bebegimin kalp atışları çok güsel çıktı ama gel gelelim kilosu az 2 300 gr ve 35 hafta 2 günlügüm dr sorun yok iyi dedi ama iyi olabilirmişş moralım bozuldu buarada eylül annesi olamıcam sanırım bebegimi dr ya 30 yada 31 agustos alacak normalde 10 eylüldü plesenta aşagıda imiş dogumda çok kan kaybetmeme sebebp olabilirmiş ayriyeten tüp bebek olunca riske atmıyor bebegim yam 38 hafta 2 günlükken alacak eylülüm 1 ile 8 arasında semıneri varmış bu yüsden gitmeden alıcakk boyu 49 cmmiş şafak kalmadı he kızlar rabbimden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar diliyorummm allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?