2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla millete seyirlik olduk,az kaldı ama işte...
bi doğuralım da inşallah onlar görecek kiloyu

Senin az kalmış canım benim de sezeryan olacagı için 12 eylül degil,5 eylül olacak beklerse oğlum:)

az kaldı cnm da ben sanki ömrümün sonuna kadar hamile hamile devam etcem gibi hissedıorum hiç doğurcam die düşünemıom

ayyy temzlik bnm de dolaplar silincek kapılar silincek bide halılar yıkamacıya verilcek artık zamanım daraldı 21 gün dıo bu takvimmmm:18::18:

ayyy temzlik bnm de dolaplar silincek kapılar silincek bide halılar yıkamacıya verilcek artık zamanım daraldı 21 gün dıo bu takvimmmm:18::18:[/QUOTE]

Senin cok azz kalmış ben de 5 eylül inşallah..

kızlar dün hacı bayram veliye bugün de kocatepe camiye gittim. Dualar ettim geldim. Ama pert oldum yaw öptüm sizi doğuran olunca facede yazın oradan görmek daha kolay .

allah allah sanane eski kıyafetlerime girip giremeyeceğim... beklesin dolapta çatlamak konusunda ben de son anda iki yerden çatlak verdim o kadar yağlanıyordum ama....... doğurunca zaten 10 kilo gidecek :))))))))))) boşverin milleti kızlaaaaaaarrrrrrrr !!!

AYY az kaldı bende cuma gidicem doktora herkesde aynısı olmus bakarmısın bnde eşime hazırlıklı ol belki kontrolden doğuma girerim bir arkadas öyle oldu deyip duruyorum
Ben de cuma gidiyorum.. haber verelim birbirimizeeee :) doğurdum doğurmadım diye.. :)

Bende çizgi yok canim..kızımda da olmadı bundada olmadı..yüzümde is düşmedi hatta görümcem diyoki sen cok guzellestin bebeğin çirkin olcak:))hadi ordan dedim))
Bende oldu o çizgi.. göğsümün ortasından taaaa aşağıya kadar çizmişler gibi :))))) doğumdan sonra geçiyormuş ama.. ablam öyle diyor :) ben de kız bekliyorum ya gören erkek mi diyor maşallah daha güzellik kattı sana hamilelik diyorlar ama bebeğin çikin olacak diyebilecek cesarette biri çıkmadı çıkamaz karşıma >:)) Halt etmiş onlar, çirkin bebek diye birşey yoktur zaten!! hıh de dön arkana gitsin

Kızlar ben bilmem eşim bilire bi hamile katılmış Daha yeni hamile bide.İlk 3 ay riskli sonuçta..Ben cesaret edemezdim.Kadın hopluyo zıplıyo bide

kızlar benim ilk defa kasılmalarım bugün başladı.....doğurucam mı ne diye panikden eşimi aradım :18:

Canım saat tut..Kasılmalar düzenli ise doktora git.Hele ki sıklığı azalıyorsa ihmal etme sakın..Yalancı sancı da olabilir..Haber et bize muhakkak

herkese merhaba

park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?

herkese merhaba

park yatak almis olan annelere bir sorum olacak. park yatak icin ayrica icine yatak yaptiriyorsunuz demi ? hazir satiiyormu yoksa yaptirdiniz mi ?

cnm ilk etapta hamak bölümünde yatacağı için oyun park yatakları oluyor ayağa kalkmaya başladığı zaman alt kademeye geçince normal ortopedi yatak alıyorsun abtlarına göre izabella hem güzel hemde uygun fiytı

herkese merhaba

Benim kayınvalidem alıyor park yatağı aldım ama içine yatağı yarın gelecek bebeğim kemik gelişimi için yarı sert birşey tercih ettim geldiğinde bilgi veririm yine.

mrb güsel anneler bugün kontrolüm vardı dr gittim ilk defa nst ye girdim bebegimin kalp atışları çok güsel çıktı ama gel gelelim kilosu az 2 300 gr ve 35 hafta 2 günlügüm dr sorun yok iyi dedi ama iyi olabilirmişş moralım bozuldu buarada eylül annesi olamıcam sanırım bebegimi dr ya 30 yada 31 agustos alacak normalde 10 eylüldü plesenta aşagıda imiş dogumda çok kan kaybetmeme sebebp olabilirmiş ayriyeten tüp bebek olunca riske atmıyor bebegim yam 38 hafta 2 günlükken alacak eylülüm 1 ile 8 arasında semıneri varmış bu yüsden gitmeden alıcakk boyu 49 cmmiş şafak kalmadı he kızlar rabbimden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar diliyorummm allaha emanet olun..

Aaaa bak benimki alta koymak için olacak o zaman yine incelerden almam gerekecek bunu öğrendiğim iyi oldu

Burun sismesini ben de cok duydum yakinlarimdan, hatta kuzenimin esi gecen ay dogum yapti onun da yuzu burnu sismis dogum yaklastiginda, gorumcem de demisti ayni seyi yuzum patates gibi oldu kocqman burnum vardi demisti.l demekki burun takibi yapcaz

Amin.. Aynen bizim babiskoyu yazmissin. Gobegime egilip kiziyla ozel konusuyorlar:) Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah

Aminnn hepimizin insallah

Ya ben ilk dogumda genelde epizyo yapiliyor ama sonrakilerde ferek kalmayabiliyor diye duydum, hatta dr. Da dedi ayni seyi ilk dogumlarda genelde epizyotomi yapiliyor diye.. Dmekki ikincide falan gerek kalmayabilir:44:

Ben hep istemistim hamileligim boyunca gunluk tutmayi ama olmadi.. Simdiye kadar gittigimiz tum kontrollerin ciktilari, usg resimlerimiz vs.. Herseyi kronolojik olarak siraladim guzel bi album alicam ona sirasiyla yerlestiricem hepsini.. Nokta kadarki halindan doguma kadar

kızlar sizinde yüzünüze is düştümü ben açık tenliyim dir ama bu ay karardım resmen oğlumdada öyle olmuştum sonra geçmişti inş bunda da geçer esmer bi şekilde dolaşmak istemiyorum

Ben de acik tenliyim is dusmesi ne bilmiyorum ama bende yazlari cil cikiyo, onceki yazlara oranla (ki com dq guneslenmedim) daha fazla cilim var gecer heralde.. Hamilelik maskesi diyolarmis.. Bi de soyle bi kocakari seysii var diyolarki dogumda terliyosunya ikinirken ederken, yuzune terli sacini surersen o lekeler kayboluyormus denemek lazim:44: onceden hep boyle seylere safsatadir yaauuuu derdim simdi sanirim hosuma gidiyo bu turbatil mi desem kocakari mi desem neyse iste bu tur inanclar..

Canim 2300 az bir kilo degili.. Hem dr.un sorun yok demis.. Zaten 2000-4000 gr arasi bebekler normal kabul ediliyor yani saglikli ve gelisimi normal kabul ediliyor canini sikma. Hyirli haberlerini de mutlaka yaz dogurunca

Dötünü yemişin sen onun dicem bidaha derse:))))

Allah hayirlisiyla kucAgina almak nasib etsin canim..son iki hafta kilo alır kucugun merak etme..Kalmadı valla bende 34. Haftanın içindeyim doktora gitmedim daha bakalım ne olacak ..

benimde plesentam aşağıya yerleşikmiş. banada doktorum aynı şeyleri söyledi. yarın kontrolüm var bakalım sezeryan tarihi vereceğim dedi. sanırım seninle aynı tarihlerde doğum yapacağızrabbim hepimiz için sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…