2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bana da eşimin babannesi söyledi onu doğumdan sonra saçını yüzüne sür diye demek ki eskiler bişeyler biliyor lekelerin kalıcı olmasındansa denemek en iyisi tabi o heyecan ve stresle aklımıza gelirse:))

selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum

Hayırlı olsun. Siz mi istediniz diyarbakıra gitmeyi? Ogretmensin sanırım...

aynn tatlım valla fazla vakit olmayacağı için böle hazırlayıp kenara atmak pratik olur bende domates alacam kasayla salça konserve vs yapacam sonra kırmızı biberden salça yapacam yine bide közlenmiş salatasını yapacam çok seviyom onu bide komposto yaptımıydım tamamdır menemen sosuda atacam buzluğa bende çok severim

valla bende çok heyecanlanıyom çatır çatır doğuruyolar ne güzel ah bizde bi kavuşsak minnaklarımıza artık yaaa

arkadaşlar,

İstanbul Anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız bır cocuk doktoru var mı acaba ?
herseyı konustuk forumda ama en onemlı konuyu atladık gıbı gelıyor.
bebeklerımız dogduktan sonra hangı doktora goturecegız kontrollerı ıcın ???

benimde yüzüm burnum şişmişti bı tuhaf olmuştum kaynanam çirkinleşmissin demişti bana da çok acık sözlüdür kendileriii
ama harbi güzellik kalmamıştı doğumdan sonra insana ayrı bi güsellik gelio nurlandımm ı ne eşim annem kardeşim tuba sen güzelleştin doğumdan sonra diolarrr
bana geçmiş olsuna gelenler göbeği kalmış diolar sezaryen yaptım dieee sinir oluyorumm o kadar da çok ok oysaki yada ben o göbeğe alıştım da bu normal mi geliyor bilmem
ama rahatsız olmuyorum hiç mutluyum bennnn göbüşümleeeeeee

hamileliğimde 9 kilo almıştım tam bi hafta oldu doğum yapalı şimdilik 6 kilo gitti iyi değilmi sezaryen olmasına rağmen:26::44:

iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta geri renkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye

bozma moralini canım bazen geriden gelebiliyor çok bişey yok zaten sen bundan sonra daha dikkatli beslen yakalr o haftasını zaten asıl kiloyu son ay alıcak merak etme moralini bozma dr.d a üstüne düşmemiş zaten

Selam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:

Emzik kulabmayi cok dusunmuyprum ne olur ne olmaz diyesadece 1 tane aldim nuk marka. Biberonunu da chicco aldim canim.

Canim kafana takma, sonucta onceki haftalarda gelisimi daha hizliydi ve makinalardaki norm degerler ortalama bir deger yani herkes icin ayni olmak durumunda degil. Genellemeye gore bakilan yapilan bir yorum o gelisim haftasina uyum vs.. Belki az gelisecek dogana kadar ama saglikli dogacak cunku senin genetigin bu belki.. Yani sen de ya da esin de ya da ailenden herhangi biri de belirli haftalardan sonra cok kilo almamistir anne karnindayken.. Umarim anlatabilmisimdir.. Mesela haftasi ilerde olanlarda var.. Neye gore kimegore haftasi ilerde? Yine genele gore. Ama herkes genele uymak durumunda degil cunku hepimizin sulalesi genleri bir degil. Hiiiiic canini sikma.

Benim son kontrolde mesela karin cevresi 5 gun geride cikmisti diger degerler iyiydi ama mesela onda da fl uzundu.. Ben kendim zaten premature dogmus bi bebekmisim, zaten hayatimin hic bir doneminde kilolu olmadim, bebekken de gobek mobek yok us zayif ince uUn,usum, esim de oyleymis.. Yani bu genellemelere bakmamak lazim, sonucta herkesin genleri farkli. Takma kafana

emzik bende nuk al dedim ama eşim avent aldı bana pahalı geldi :26:

ben de anadolu yakasında afiyet hastanesinde doğum yaptım bebişimle ordaki çocuk dr.u ilgileniyor atiye hanım ama ben hiç sevmedim onu çok suratsız bişey sorduğun da iyi andınlatıyor bebişle ilgilenior ama insan biraz güleryüz gösterir nasılsınız diorum iyiyim dio siz nasılsınız die sormuo bile kıl oldum kıllll uyuz karııı

hoş bulduk canım yarın tam 34 haftalık oluyoruz az kaldı bakalım hayırlısı
merhaba canım benımde yarın 34. haftamın ilk günü olucak senle doğumumuz aynı : )) napıcaz çok korkmuyorum çünkü çok okuyup öğrenmedim doğumhakkında bişiler gözüm kapalı gtcek artık kese doğraya alıcsaklar bebeği napim diyorum ee sefasını sewen cefasınıda çekermiş o meleğe kawuşmak için o cefaya değer diye diye teselli ediom kendımı :))

bozma moralini canım bazen geriden gelebiliyor çok bişey yok zaten sen bundan sonra daha dikkatli beslen yakalr o haftasını zaten asıl kiloyu son ay alıcak merak etme moralini bozma dr.d a üstüne düşmemiş zaten

evet canım teşekkür ederim moral bozacak bişe demi zaten saol beslenmeme dikkat edecem çalışabilir raporumu da bozdum çalışamaz raporu aldım evdeyim artık daha da dikkat edebilirim

evet canım bugün o kadar çok kafa yordum ki neden böyle çıktı böyle oldu diye bi ara bu değerlerde sonuçta genelleme ortalamalardan alınmış değerler çokta önemli deil dedim..ama ister istemez takıldım..çok teşekkür ederim takmamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…