- 31 Temmuz 2012
- 98
- 16
- 88
- 40
Burun sismesini ben de cok duydum yakinlarimdan, hatta kuzenimin esi gecen ay dogum yapti onun da yuzu burnu sismis dogum yaklastiginda, gorumcem de demisti ayni seyi yuzum patates gibi oldu kocqman burnum vardi demisti.l demekki burun takibi yapcaz
Aminnn hepimizin insallah
Ya ben ilk dogumda genelde epizyo yapiliyor ama sonrakilerde ferek kalmayabiliyor diye duydum, hatta dr. Da dedi ayni seyi ilk dogumlarda genelde epizyotomi yapiliyor diye.. Dmekki ikincide falan gerek kalmayabilir:44:
Ben hep istemistim hamileligim boyunca gunluk tutmayi ama olmadi.. Simdiye kadar gittigimiz tum kontrollerin ciktilari, usg resimlerimiz vs.. Herseyi kronolojik olarak siraladim guzel bi album alicam ona sirasiyla yerlestiricem hepsini.. Nokta kadarki halindan doguma kadar
Ben de acik tenliyim is dusmesi ne bilmiyorum ama bende yazlari cil cikiyo, onceki yazlara oranla (ki com dq guneslenmedim) daha fazla cilim var gecer heralde.. Hamilelik maskesi diyolarmis.. Bi de soyle bi kocakari seysii var diyolarki dogumda terliyosunya ikinirken ederken, yuzune terli sacini surersen o lekeler kayboluyormus denemek lazim:44: onceden hep boyle seylere safsatadir yaauuuu derdim simdi sanirim hosuma gidiyo bu turbatil mi desem kocakari mi desem neyse iste bu tur inanclar..
selam kızlarr.sonunda tayinler belli oldu.diyarbakıra gidiyoruz.evi taşıma telaşı başladı bile doğuma da az kaldı allah yardımcım olsun.nasıl yapacaz hiç bilmiyorum
Bu kış bebişlerle uğrasmaktan doğru düzgün yemek yapmaya vaktimiz olmayacak.Hazır fırsat varken böyle depolamak lazım ki kışın pratiklik olsun.Bide kışın cok sevdiğim sebze yok benim.Bitek ıspanak yiyorum kocişe fenalık geliyor haftada 2 3 ıspanakAyrıca kahvaltıda menemeni de cok özlüyorum.Bu yüzden bool bol fasulye ve domates yapıcam kış için.
Agustos annelerine bende bakıyorum.Onlar doğurdukça benim heyecanım artıyor.Normal doguma ilgi arttı son günlerde. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Selam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta gerirenkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye
Selam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta gerirenkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye
hamileliğimde 9 kilo almıştım tam bi hafta oldu doğum yapalı şimdilik 6 kilo gitti iyi değilmi sezaryen olmasına rağmen:26::44:
Emzik kulabmayi cok dusunmuyprum ne olur ne olmaz diyesadece 1 tane aldim nuk marka. Biberonunu da chicco aldim canim.
Canim kafana takma, sonucta onceki haftalarda gelisimi daha hizliydi ve makinalardaki norm degerler ortalama bir deger yani herkes icin ayni olmak durumunda degil. Genellemeye gore bakilan yapilan bir yorum o gelisim haftasina uyum vs.. Belki az gelisecek dogana kadar ama saglikli dogacak cunku senin genetigin bu belki.. Yani sen de ya da esin de ya da ailenden herhangi biri de belirli haftalardan sonra cok kilo almamistir anne karnindayken.. Umarim anlatabilmisimdir.. Mesela haftasi ilerde olanlarda var.. Neye gore kimegore haftasi ilerde? Yine genele gore. Ama herkes genele uymak durumunda degil cunku hepimizin sulalesi genleri bir degil. Hiiiiic canini sikma.
Benim son kontrolde mesela karin cevresi 5 gun geride cikmisti diger degerler iyiydi ama mesela onda da fl uzundu.. Ben kendim zaten premature dogmus bi bebekmisim, zaten hayatimin hic bir doneminde kilolu olmadim, bebekken de gobek mobek yok us zayif ince uUn,usum, esim de oyleymis.. Yani bu genellemelere bakmamak lazim, sonucta herkesin genleri farkli. Takma kafana
arkadaşlar,
İstanbul Anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız bır cocuk doktoru var mı acaba ?
herseyı konustuk forumda ama en onemlı konuyu atladık gıbı gelıyor.
bebeklerımız dogduktan sonra hangı doktora goturecegız kontrollerı ıcın ???
Aaa sen doğum mu yaptınhayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kilonda gayet iyi bence
merhaba canım benımde yarın 34. haftamın ilk günü olucak senle doğumumuz aynı : )) napıcaz çok korkmuyorum çünkü çok okuyup öğrenmedim doğumhakkında bişiler gözüm kapalı gtcek artık kese doğraya alıcsaklar bebeği napim diyorum ee sefasını sewen cefasınıda çekermiş o meleğe kawuşmak için o cefaya değer diye diye teselli ediom kendımı :))hoş bulduk canım yarın tam 34 haftalık oluyoruz az kaldı bakalım hayırlısı
bozma moralini canım bazen geriden gelebiliyor çok bişey yok zaten sen bundan sonra daha dikkatli beslen yakalr o haftasını zaten asıl kiloyu son ay alıcak merak etme moralini bozma dr.d a üstüne düşmemiş zaten
evet canım saolasın darısı başına inşallah ... millet göbeğime bakıp duruooo eritmem lazım
Emzik kulabmayi cok dusunmuyprum ne olur ne olmaz diyesadece 1 tane aldim nuk marka. Biberonunu da chicco aldim canim.
Canim kafana takma, sonucta onceki haftalarda gelisimi daha hizliydi ve makinalardaki norm degerler ortalama bir deger yani herkes icin ayni olmak durumunda degil. Genellemeye gore bakilan yapilan bir yorum o gelisim haftasina uyum vs.. Belki az gelisecek dogana kadar ama saglikli dogacak cunku senin genetigin bu belki.. Yani sen de ya da esin de ya da ailenden herhangi biri de belirli haftalardan sonra cok kilo almamistir anne karnindayken.. Umarim anlatabilmisimdir.. Mesela haftasi ilerde olanlarda var.. Neye gore kimegore haftasi ilerde? Yine genele gore. Ama herkes genele uymak durumunda degil cunku hepimizin sulalesi genleri bir degil. Hiiiiic canini sikma.
Benim son kontrolde mesela karin cevresi 5 gun geride cikmisti diger degerler iyiydi ama mesela onda da fl uzundu.. Ben kendim zaten premature dogmus bi bebekmisim, zaten hayatimin hic bir doneminde kilolu olmadim, bebekken de gobek mobek yok us zayif ince uUn,usum, esim de oyleymis.. Yani bu genellemelere bakmamak lazim, sonucta herkesin genleri farkli. Takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?