iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta gerirenkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye
emzik bende nuk al dedim ama eşim avent aldı bana pahalı geldi :26:
hamileliğimde 9 kilo almıştım tam bi hafta oldu doğum yapalı şimdilik 6 kilo gitti iyi değilmi sezaryen olmasına rağmen:26::44:
Bn acikcasi fiyatlarina bakmadan aldim. Yani saticiya dedim emzik oulalanmayi dusunmuyorum ne olur ne olmaz diye alicam iyi duzgun olan hangisi bilmiyorum ama ondan ver bana diye.. Heralde nuk pahaliysa pahaliyi satmak icin nuk vermistir valla hic bilgi, yok..
Aldigim emzik bu :
NUK Websitesi - Hoşgeldiniz
topiğimiz kalabalık ama herkes geçmiş yapıyor heralde sessisiz bayaa ben şimdi çıkıyorum öpüldünüzzzzz
hee bu arada yarın cemremi emzirmeye gidiyorummmmmmmmmmm
tatlım moralini bozma banada doktorum bebeğin kilosu büyük çoğunlukla anne ve babasının genetik yapısına bağlı dedi bnm kızım 34. haftada 2300 gr geldi ben azmı kilosu dedim yok gayet iyi zaten çok kilolu olmasın dedi dışarda rahatlıkla kilosunu alır kafaya takmayın dedi ama ben yinede bi iki bişey sölim medine hurması çok ii kilo aldırıyo diyolar ben başladım hurmaya sende başlayabilirsin cnm... geriden gelmesinide takma kafana bnm 33. haftaya kadar hep 1 hafta geriden geldi renkli doplerdede bazı değerleri geriden çıktı ama şükür bu hafta kapatmış tamamen geriliği.. haftasıyla tam uyumlu .. sende sıkma canını yani beslenmene dikkat et alır bebişin kilo allahın izni ile
ayy mıllet nelere dıkkat edıo yaa.... neremızz şişmedıkı cnm burnumuzun sısmesıdee normalll ...bozma moralını
senı senıı .. hergun sımdı bıde burnuma bakıcam ıs cıktıı
masalah cnmm kuzuna...
3 kgmuuu oda bıseymı ben 15 masalahh :125::125::125::125:
allah sonumu hayır etsınbayramdan sonra cagırmıs deemkkı cnm hayırlısı ..
1-ishal oldum midem bulanıooo:) yaz günü ne kadar da zormuş yafff:)
2-mutluyum çok şukurr.oğlumun pozisyonu tersti.donmez dıyorlardı ve mecburen sezeryen olacaktım.bugun donmus oldugunu ogrendımmm:)))
geçmiş olsun canım, bebeğine de maşallah, niye dönmezmiş canım 35. hafta çok erken son haftada bile dönen varmış.
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİMtopiğimiz kalabalık ama herkes geçmiş yapıyor heralde sessisiz bayaa ben şimdi çıkıyorum öpüldünüzzzzz
hee bu arada yarın cemremi emzirmeye gidiyorummmmmmmmmmm
son haftalarında olan kızlar...
bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor bi tarif edin, ayrıca bu kasılmalar sancı mı oluyor, bi anlatın da benim yaşadıklarımın da ne olduğunu bi anlayayım.
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİM
sancı yok karnın böyle kaskatı olup sert yani hafif veya şiddetli şekilde yukarı toplanıyor bir kaç sn sonra tekrar eski haline geliyor
benimde yüzüm burnum şişmişti bı tuhaf olmuştum kaynanam çirkinleşmissin demişti bana daçok acık sözlüdür kendileriii
ama harbi güzellik kalmamıştı doğumdan sonra insana ayrı bi güsellik gelio nurlandımm ı ne eşim annem kardeşim tuba sen güzelleştin doğumdan sonra diolarrr
bana geçmiş olsuna gelenler göbeği kalmış diolar sezaryen yaptım dieee sinir oluyorumm o kadar da çok ok oysaki yada ben o göbeğe alıştım da bu normal mi geliyor bilmem
ama rahatsız olmuyorum hiç mutluyum bennnn göbüşümleeeeeee
ya o kaskatı olma bende sürekli var, yukarı toplanma diyemem ama bazen bi sıkılaşma hissediyorum sonra gidiyor, sanırım aynı şey, ya da ben yanlış mı anlıyorum, nst ye de girmiyorum ki daha 35-36. haftada girecekmişim. Karnım patlamaya hazır bi bomba gibi ve bu bazen daha da artıyor
canım benim ağrılarım attığı için panik durumundayım şuan haftaya burda olucak annem......nezaman gelcekk annenn benımkıde ızmırdeede.. bayramdan sonra gelıcekk bakalım acıl bı durum olmazssaaa
ooooo maşallah annesiiiiiibende arada bir uğrayanlardan :))) iyisiniz inşallah kızlar. tubanın doğumu duymuştum, başka doğuran yok herhalde. bende pazartesi gittim doktora herşey yolunda dedi. 2700 olmuş oğlum 47 cm ayrıca. doktor amcası doğuma kadar 3ü geçer dedi. hayırlısı olsun artık . bu pazartesi tekrar çağırdı nstye alacaz dedi. bekliyoz sabırsızlıkla. biizm oğlanda haftasonundan beri çok hareketli doktorumuz normal dedi. burda da herkes bayramı atlatırmıyız telaşında bizde aynı. bi de doktorumuz bayramda il dışına çıkar mı acaba? soracaz bakalım. uffff bilenmeyeni beklemek çok zor..
bende oluşmadı canım bende açık tenliyim....kızlar sizinde yüzünüze is düştümü ben açık tenliyim dir ama bu ay karardım resmen oğlumdada öyle olmuştum sonra geçmişti inş bunda da geçer esmer bi şekilde dolaşmak istemiyorum
bizimde yarın nst miz var,bakalım ne olucak,ben kesin uyuyamam yine....selam kızlar nasılsınız? yarın kısmetse gene doktora gidicem nst giricem birde doğumla ilgili testleri yapıcaz dedi doktor normal mi sezeryan mı belli olucak bakalım neler olucak yarın detayl anlatırım sizlere kızımın kilosu en son 2.700 dü bakalım ne kadar oldu bide doğuma alıyolarmış beni
ay sinir oldum bende yaaaaaaaaaaaaaa,ayy sorma bnde deli oluyorum ayy popon çok büyümüş eski kıyafetlerini dağıtmaya başla ne kadar çabalasanda zayıflayaman artıkkk.. kaç kilo oldun şimdi aaa bzim kocayı bile geçmişsin heryerin çatladı dimi çok iğrenç bu lafları duymaktan sinir oldum iyice döwecem birini o olacak:)
evet canım teşekkür ederim moral bozacak bişe demi zaten saol beslenmeme dikkat edecem çalışabilir raporumu da bozdum çalışamaz raporu aldım evdeyim artık daha da dikkat edebilirim
aynı şeyden bahsediyoruz canım çok sık olmaması lazım
yorulunca ve sinirlenince artıyorsa hassassın demek çünkü benim öyle ama yok normal zamandada sık oluyorsa bu dr haber ver ilaçla önlüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?