2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn......................
hazırız demekki annesi.....
daha dün gibi hatırlıyrm kalp atışını duydum..cinsiyeti şu diye buraya yazdığımızı...kaoskoca 9 ayı devirdik maşallah bizeeeee.....şimdi çantamızı hazırladığımızı yazıyrz belki bi 15 20 gün sonra meleklerimizden bahsedicez burdaaaaa......
ay duygulandım yaaaaaaaaa..............

Canim sana bı şey önereyim cevizle kuru inciri birlikte yiyeceksin yada incir ve sütü birlikte yiyeceksin bununla ilgili hadisi şerifde var..ben yiyorum haftaya bakalım görcez kaç kilo olmuş oglusum:))

bende yiyeyim bari ...gerçi benim kızımın kilo iii de boyu kısa demişti geçen hafta....

Benim yuzumde cil vardi. Onlar karardi biraz daha. Hafif kabartili etbeni gibi seyler cikti vucudumda. Goguslerimde de koyu kahve benler cikti. Hangisi gecici hanvgsi kalici bilmiyorum artik :)

sağol canım demek aynı şey, evet yorulunca daha çok oluyor ama normalde de oluyor, haftaya çarşamba dr.a gidicem, ozaman söyliyim. zaten çarpıntılarımı da söylemem lazım.

canım ooo bebeğin kasılmaları doğumun yaklaştığının habercisimiymiş.....
benim bıdıkta öööö lebi yere toplanıyooo sonra düzeliyooo,ama yorgunlukla alakalı değil benimki,sabahları uyandığımdada yapıyoo.....
buarada ben onun kasılma olduğunu bilmiyrmuşum yaaaa,kasılma deyince rahimde olan gerilme geliyodu aklımaaaaa.

Benim yuzumde cil vardi. Onlar karardi biraz daha. Hafif kabartili etbeni gibi seyler cikti vucudumda. Goguslerimde de koyu kahve benler cikti. Hangisi gecici hanvgsi kalici bilmiyorum artik :)

Filizcim o et benlerinden oldukça mevcut. Boynumda, göğüs çevremde, koltuk altımda var da var.. doktora sordum kıyafetleriin yumuşak olsun dedi bende içimden snaki zrh giyiyoruum dedim sırf o et benleri var dye karaciğer yağlanması varmı yok mu die gastreontrolojiye gittim hiç de bişe çıkmadı özel hastane ya her ota bişe bulacaklar

Ben de cok duygulandim.. Kocam da bana youtube dan komik video izletiyo :) Ama yine de korkuyorum yaa. dogumda olurse bi kadin sehit oluyormus falan diyorlar mesela. bunlar aklima geliyor

ama bizim burda bahsettiğimiz bebeğin kasılmaları, bir yere toplanmaları değil, bu kasılma karnının sıkılaşması kasılması, yani ben öyle anladım. Eğer bebeğin kasılması, toplanması da dediğin gibi doğumun yaklaştığını gösteriyorsa o bende bu aralar müthiş oluyor. Bebeğin kasılmaları ile karnımın kasılmasını ayırt etmeye çalışıyorum sürekli.:26::26::26::26::26::26: tam bilen beri gelsin

hoş geldiniz, ben mi rastlamıyom yoksa yazmıyor musun bu aralar canım

Hoşbulduk canım. Pek girmiyorum canım bi girip okuyorum sonra çıkıyorum bide bu aralar biraz işlerim vardı pek giremedim ama hergün girip bi kendimi gösteriyorum uzun süre yazmasam anlayın doğurdum

hoşgeldiniz canım.....
aman maşallah....
keyfiniz daim olsun....

Amin şeker cümlemizin keyfi daim olsun...

Bugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...

merak etme takipteyim ben, seni görmeyince doğurdu mu diye düşünmedim değil ama dün gece gördüm seni, temzilik mi yapıyon, yoksa yine pasta börek mi?

Bugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...

ah ah bi de bana sor.. resmen gergin davul gibiyim... Bugün bi arkadşaı gördüm bebeişi 3 aylık oldu memişleri kocaman bööö oldum görünce

merak etme takipteyim ben, seni görmeyince doğurdu mu diye düşünmedim değil ama dün gece gördüm seni, temzilik mi yapıyon, yoksa yine pasta börek mi?

Adım çıkmş 9 a inmez 8e miseli uzun zamandır pasta brek yapmadm bak gerçekten haftaya annem gelecek belki o zaman bişeler yaparım ama sen yapma dersen yapmam temizlk yapmaya çalışıyorum ama yemiyor ayaklarım şiddetle şişip şiddetle acıyolar bende yapamıyorum eşimde kızıyo ufak ufak bişeler yapmaya çalışıyorum...

Ben de cok duygulandim.. Kocam da bana youtube dan komik video izletiyo :) Ama yine de korkuyorum yaa. dogumda olurse bi kadin sehit oluyormus falan diyorlar mesela. bunlar aklima geliyor

ay sende benim gibi bunalıma girmişsin....bende piskopata bağladım iiice...
eşime diyrmki bana bişey olursa kızıma iii bak cici anne getitme tamam mı fala demeye başladımmmsaçma saçmaaaa..................
Allah hepimize sağlıklı bişekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin................

ay kafam karıştı iiice,neyse yarın kontrolünm var dr. bi sorayım bakayım neymiş ............................

ay benim memişler iyiki önceden küçüktü,80 bedendim,şimdi maşallah inek memesi gibi oldular...bide büyük olsayşardı önceden hayal bile edemiyrmmmm

benim göğsümden gelen süt çoğaldı, artık giydiklerim dayanmıyor, hepsi leke bere oluyor, kahverengi kısmında iki küçük leke çıktı, karnım zaten bi garip, karnımın iki yanından sol taraf dümdüz, sağ tarafta ise kocaman bi çıkıntı var. şimdiden şekilsel olarak göçtüm.

1-ishal oldum midem bulanıooo:) yaz günü ne kadar da zormuş yafff:)
2-mutluyum çok şukurr. oğlumun pozisyonu tersti.donmez dıyorlardı ve mecburen sezeryen olacaktım.bugun donmus oldugunu ogrendımmm:)))

gözün aydın tatlım maşallah oğluşuna da dönmez die bişey yok son anda bile dönen bebekler var bu doktorlar illa sezeryan kararı alacakya insanı çıldırtıyolar bnm doktor da aynı normal olması için diretme dio bana utanmadan herşey normalse normal olsun tabi nie sezeryanı tercih edeyimki ....

Kırmızısını kendim yaptım kırmızı düz tacı kırmızı kurdeleyle kaplayıp üzerine fiyonk yapıp taş geçirdim yapıştırdım :)

Pembeyide gördüm hoşuma gitti aldım :)

Biz ayniyiz senle demekki. Bana bisey olursa beni bursaya gotur dedim kocama:) kafayi yemek uzereyizz.
Dogum emzirme hersey bitincd bizim vucutlar nasil olacak acaba.

valla artık temizlik için çok ağırlaştık, ben üç gündür bugün evi süpüreyim diyorum ama hala yapmadım artık yarın yapmam lazım, eskiden eşim bi ucundan tutardı işin ama şimdi onu da yapmıyor, dr. her seferinde günlük işini yapabilirsin diyor, eşim de bunu duyduğundan beri dr. günlük işini yapabilirsin dedi, yavaş yavaş yap diyor, varya tam boğmalık. gıcık...

pasta konusunda sana takılıyom, hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…