canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn......................Ben biberonu philips avent aldim.3 tane 125ml. 2 tane 260ml. 1 emzik. 1 mama kabi. kampanya vardi. o yuzden boyle oldu daha hesapli geldi yani.
Ben de bugun cantami hazirladim. Korkudan sanirim hep erteliyordum. Dogum olayina kendimi hazir hissetmekle alakali galiba. Cantayi hazirlarken bir de yazdim ne koydum diye. Sonradan kafam karismasin. Sonra da oturup bi guzel agladim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi...
1 el valizi 1 de buyuk boy sirt cantasi oldu. Herseyi fazla fazla koydum.
Canim sana bı şey önereyim cevizle kuru inciri birlikte yiyeceksin yada incir ve sütü birlikte yiyeceksin bununla ilgili hadisi şerifde var..ben yiyorum haftaya bakalım görcez kaç kilo olmuş oglusum:))
sağol canım demek aynı şey, evet yorulunca daha çok oluyor ama normalde de oluyor, haftaya çarşamba dr.a gidicem, ozaman söyliyim. zaten çarpıntılarımı da söylemem lazım.
Selam hanımla biz geldik...
Nasılsınız biz gayet iyiyiz :=)
Selam hanımla biz geldik...
Nasılsınız biz gayet iyiyiz :=)
Benim yuzumde cil vardi. Onlar karardi biraz daha. Hafif kabartili etbeni gibi seyler cikti vucudumda. Goguslerimde de koyu kahve benler cikti. Hangisi gecici hanvgsi kalici bilmiyorum artik :)
canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn......................
hazırız demekki annesi.....
daha dün gibi hatırlıyrm kalp atışını duydum..cinsiyeti şu diye buraya yazdığımızı...kaoskoca 9 ayı devirdik maşallah bizeeeee.....şimdi çantamızı hazırladığımızı yazıyrz belki bi 15 20 gün sonra meleklerimizden bahsedicez burdaaaaa......
ay duygulandım yaaaaaaaaa..............
bende yiyeyim bari ...gerçi benim kızımın kilo iii de boyu kısa demişti geçen hafta....
canım ooo bebeğin kasılmaları doğumun yaklaştığının habercisimiymiş.....
benim bıdıkta öööö lebi yere toplanıyooo sonra düzeliyooo,ama yorgunlukla alakalı değil benimki,sabahları uyandığımdada yapıyoo.....
buarada ben onun kasılma olduğunu bilmiyrmuşum yaaaa,kasılma deyince rahimde olan gerilme geliyodu aklımaaaaa.
hoş geldiniz, ben mi rastlamıyom yoksa yazmıyor musun bu aralar canım
hoşgeldiniz canım.....
aman maşallah....
keyfiniz daim olsun....
Filizcim o et benlerinden oldukça mevcut. Boynumda, göğüs çevremde, koltuk altımda var da var.. doktora sordum kıyafetleriin yumuşak olsun dedi bende içimden snaki zrh giyiyoruum dedimsırf o et benleri var dye karaciğer yağlanması varmı yok mu die gastreontrolojiye gittim hiç de bişe çıkmadı özel hastane ya her ota bişe bulacaklar
Hoşbulduk canım. Pek girmiyorum canım bi girip okuyorum sonra çıkıyorum bide bu aralar biraz işlerim vardı pek giremedim ama hergün girip bi kendimi gösteriyorum uzun süre yazmasam anlayın doğurdum
Amin şeker cümlemizin keyfi daim olsun...
maşallah canım kızına benimki de inş yakalar hhaftasını..medine hurması tavsiyen için de teşekkür ederim deneyeceğim inş canım
Bugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...
merak etme takipteyim ben, seni görmeyince doğurdu mu diye düşünmedim değil ama dün gece gördüm seni, temzilik mi yapıyon, yoksa yine pasta börek mi?
Ben de cok duygulandim.. Kocam da bana youtube dan komik video izletiyo :) Ama yine de korkuyorum yaa. dogumda olurse bi kadin sehit oluyormus falan diyorlar mesela. bunlar aklima geliyor
ay kafam karıştı iiice,neyse yarın kontrolünm var dr. bi sorayım bakayım neymiş ............................ama bizim burda bahsettiğimiz bebeğin kasılmaları, bir yere toplanmaları değil, bu kasılma karnının sıkılaşması kasılması, yani ben öyle anladım. Eğer bebeğin kasılması, toplanması da dediğin gibi doğumun yaklaştığını gösteriyorsa o bende bu aralar müthiş oluyor. Bebeğin kasılmaları ile karnımın kasılmasını ayırt etmeye çalışıyorum sürekli.:26::26::26::26::26::26: tam bilen beri gelsin
Bugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...
1-ishal oldum midem bulanıooo:) yaz günü ne kadar da zormuş yafff:)
2-mutluyum çok şukurr.oğlumun pozisyonu tersti.donmez dıyorlardı ve mecburen sezeryen olacaktım.bugun donmus oldugunu ogrendımmm:)))
ay sende benim gibi bunalıma girmişsin....bende piskopata bağladım iiice...
eşime diyrmki bana bişey olursa kızıma iii bak cici anne getitme tamam mı fala demeye başladımmmsaçma saçmaaaa..................
Allah hepimize sağlıklı bişekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin................
ay kafam karıştı iiice,neyse yarın kontrolünm var dr. bi sorayım bakayım neymiş ............................
ay benim memişler iyiki önceden küçüktü,80 bedendim,şimdi maşallah inek memesi gibi oldular...bide büyük olsayşardı önceden hayal bile edemiyrmmmm
ah ah bi de bana sor.. resmen gergin davul gibiyim... Bugün bi arkadşaı gördüm bebeişi 3 aylık oldu memişleri kocaman bööö oldum görünce
Adım çıkmş 9 a inmez 8e miseli uzun zamandır pasta brek yapmadm bak gerçekten haftaya annem gelecek belki o zaman bişeler yaparım ama sen yapma dersen yapmamtemizlk yapmaya çalışıyorum ama yemiyor ayaklarım şiddetle şişip şiddetle acıyolar bende yapamıyorum eşimde kızıyo ufak ufak bişeler yapmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?