2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim 2300 az bir kilo degili.. Hem dr.un sorun yok demis.. Zaten 2000-4000 gr arasi bebekler normal kabul ediliyor yani saglikli ve gelisimi normal kabul ediliyor canini sikma. Hyirli haberlerini de mutlaka yaz dogurunca

tabikide yazarım şuan herkes birbirinden haber bekllıyor çok heycan korkuuu .....

Bu zamanlarda demekki herkes depresyona girip girip çıkıyor bana da oluyo bazen öyle sonra okuyorum kendimi güzel şeyler düşünüyorum geçiyor :)

Bendeki göğüslerde kocaman ya ben yapılı hatunum ama üstüm yoktur 85 takıyor idim şimdi oldum 100 ama arkası kapanmıyor :)) uzatma bandır takıyorum hep :)

Benim göğsümden hiç gelmedi süt şimdiye kadar bazen şişiyolar bazen pörsüyolar anlamadım nedir ne değildir aynen bende ya basenlerim kocaman oldu

Ay sorma bu kocalar doktoran bişe duysun ya tamam. ağırlaştım şuram buram ağrıyo de az naz yap yapmaz mı? Daha yapamıyorum eğilemiyorum de birazda üzül tamamdır :))

Şaka yapıyorum şekerim napiim seviyorum yemek yapmayı yemeyi gün mü yapsak şehir şehir

Off bu sekilsel cokuntuler benim psikolojimde cokuntu yapiyo...
Artik napalim spor yapariz toparlaniriz elimizden geldikce. Herkesin basina geliyo bunlar diye avutucaz kendimizi :) Bebisler saglikla dogsunlar da insallah..

rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin inşallahh cümlemize

Biz ayniyiz senle demekki. Bana bisey olursa beni bursaya gotur dedim kocama:) kafayi yemek uzereyizz.
Dogum emzirme hersey bitincd bizim vucutlar nasil olacak acaba.
sen çabuk toparlarsın canım fazla kilo almamışsın....(yalnış hatırlamıyrsam)
ama ben facia gibiyim,hırs yaptım bi doğurayım bebişi,çatır çatır kiloları vericem....o ileri geri konuşan insanların inadınaaaa

canım henüz 33.haftadasın 35 ten sonra yavş yavaş dahafda ağırlık hissetmeye başliyrsun,hatta 37 olunca kılını bile kıpırdatamaz hala geliysun....bukalemun gibi dolaşıysun evin içinde.....
boşveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ne işi yapsanda ertesi güne batıyooo demi ama...canının kıymetini bil tatlım ...........

yapar yapmasına zorlasam iki dudak büzmeme bakar ama istemeye sitemeye yapacağından bi halta benzemez yaptığı, hem ben kendi anlasın istiyorum. ya iyice yaydı he, bi dürtmek lazım

Doktor soyledi diye naz yapma sansin kalmamis :) Vallahi bu bel agrisi artik agir gelmeye basladi bana. Sabah uyandigimda bile oluyo. Eskiden dinlenince gecerdi. Artik gecmiyo. Sadece ssicak dus hafifletiyo biraz..
Sen de dinlen bosver kocani. Belim agriyo de. Zorlama kendini is yapcam diyeee

dur dur gaza geldim ben, yarın bi esip gürliyim en iyisi de birazını ona yaptırıyim.

ben çok yorgunum kızlar gidip yatayım, yarın görüşürüz inşallah, hepinize iyi geceler.

yapar yapmasına zorlasam iki dudak büzmeme bakar ama istemeye sitemeye yapacağından bi halta benzemez yaptığı, hem ben kendi anlasın istiyorum. ya iyice yaydı he, bi dürtmek lazım

o zaman sen hiç dokunma kendi anlar yapar.. Ben daha hiç yapamıyorum fır dönüyodum ama yemiyo artık son haftalar olunca her yerim ağrıyo hele ayakalarımın şişi çok acıyo ( Artık ne yapalım temizlşk yapcaz diye sağlığımızdan mı olalım en önemlisi bebişlerimiz.. Kimse evimizin temizliğine gelip bakmasın bi zahmet...

meric bende çok kilo aldım bende hırs yaptım bebişimin sütüne zarar vermiycek şekilde 3.aydan sonra başlıycam çalışmalara düşecem ideal kiloma... Şimdi sumo güreşçisi gibi oldun diyenlere manekn gibi oldun dedirtmezsem aha da yazdım buraya

Cok sukur fazla kilo almadim. Ama ben fiziksel gorunuse fazla takiyorum galiba..
9 kilo aldim o da sadece gobegimde. Eski kotlarima girebiliyorum mesela.
Benimki can sıkıntısı bunalim hali bugunn. Yoksa her goren masallah diyo.

o zaman sen hiç dokunma kendi anlar yapar.. Ben daha hiç yapamıyorum fır dönüyodum ama yemiyo artık son haftalar olunca her yerim ağrıyo hele ayakalarımın şişi çok acıyo ( Artık ne yapalım temizlşk yapcaz diye sağlığımızdan mı olalım en önemlisi bebişlerimiz.. Kimse evimizin temizliğine gelip bakmasın bi zahmet...

meric bende çok kilo aldım bende hırs yaptım bebişimin sütüne zarar vermiycek şekilde 3.aydan sonra başlıycam çalışmalara düşecem ideal kiloma... Şimdi sumo güreşçisi gibi oldun diyenlere manekn gibi oldun dedirtmezsem aha da yazdım buraya

dur dur gaza geldim ben, yarın bi esip gürliyim en iyisi de birazını ona yaptırıyim.

ben çok yorgunum kızlar gidip yatayım, yarın görüşürüz inşallah, hepinize iyi geceler.

Hayırlı geceler bende çıkayım ayaklarım fena acıyo Allah rahatlık versin...

ay ne güsel oluuuurrrrrrrrrrrr.:119:

Bencede güzel olur ama herkes ayrı memlekette işte

Cok sukur fazla kilo almadim. Ama ben fiziksel gorunuse fazla takiyorum galiba..

Ben giycek hiç bişe bulamıyorum bi pantolanum var yıkayıp yıkayıp giyiyorum almak da istemiyorum üstten uyduruyorumda alttan skıntı Aman napalım veririz inşaallah sende çok kafana takma bide beni düşün

Selam kizlar nasilsiniz.ya bende temiizlik takintisi oldu hamilelikte olurmus bir haftadir ne bulursam yikiyorum evde makinada ve camasir suyuyla her yeril silmek istiyorum siliyorumda:)benim durum vahim.z once odayi komple sildim dezenfekte ettim.hersey kirli gibi geliyor ama aslinda temiz sanirim kafayi yedim sonunda:)gidip yikananlari asayim ben nasilsa bisey daha bulur yikarim

al bendende o kadar banada ev çok pis geliyor hergün çamaşır yıkıyorum nerdeyse ama daha yapamıyorum ya belim çok ağrıyo yaaparsam sana maşallah halin çekiyo yapıyosun.. ama çok yorma kendini son haftalardayız dikkat etmemiz lazım...

Hanımlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun görüşmek üzere...

evet canım biz başarırız bunu birlikte veririz , herzamanki gibi birbirimize destek oluruzzz hallederiz....................

aman maşallah canımmmmmmmmmmmmm

benide düşünsün benideeeeeeeeeeeeee

aman canım napıysun nerden buluysun o enerjiyi........
bak harcama depo yap annesi lazım olcak.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…