Filizcim o et benlerinden oldukça mevcut. Boynumda, göğüs çevremde, koltuk altımda var da var.. doktora sordum kıyafetleriin yumuşak olsun dedi bende içimden snaki zrh giyiyoruum dedimsırf o et benleri var dye karaciğer yağlanması varmı yok mu die gastreontrolojiye gittim hiç de bişe çıkmadı özel hastane ya her ota bişe bulacaklar
ay sende benim gibi bunalıma girmişsin....bende piskopata bağladım iiice...
eşime diyrmki bana bişey olursa kızıma iii bak cici anne getitme tamam mı fala demeye başladımmmsaçma saçmaaaa..................
Allah hepimize sağlıklı bişekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin................
ay kafam karıştı iiice,neyse yarın kontrolünm var dr. bi sorayım bakayım neymiş ............................
ay benim memişler iyiki önceden küçüktü,80 bedendim,şimdi maşallah inek memesi gibi oldular...bide büyük olsayşardı önceden hayal bile edemiyrmmmm
Selam kizlar nasilsiniz.ya bende temiizlik takintisi oldu hamilelikte olurmus bir haftadir ne bulursam yikiyorum evde makinada ve camasir suyuyla her yeril silmek istiyorum siliyorumda:)benim durum vahim.z once odayi komple sildim dezenfekte ettim.hersey kirli gibi geliyor ama aslinda temiz sanirim kafayi yedim sonunda:)gidip yikananlari asayim ben nasilsa bisey daha bulur yikarim
Mrtykz seeninki kadar degil bendeki canim:)ama tibbende bebegge yeni ortam hazirlama psikolojisinden geliyormus bu evi silme supurme anac ruhumuz one cikiyor:)ben simdi dusunuyorum yrin nereyi silsem:)
selam herkese aranıza yeni katılıyorum son yazılanları okuyunca biraz rahatladım bende de temizlik takıntısı var hiç rahat değilim.şöyle aklımda bir iş olmadan rahatıma bakamıyorum.sürekli orayı burayı temizlemeyi düşünüp rahat duramayıp kendimi yoruyorum.demek ki yalnız değilmişin) herşeyimiz tastamam olsun istiyoruz bundan kaynaklanıyo heralde.ama yayp yap yine aynı şey bi yandan ağırlaştık nolcak halimiz bakalım.:))
bi de eşim yeteri kadar yardımcı olsa çok iyi olcak da nerdee.anca söylersen yapıyo.onu da bazen söyleyip şunu bunu yap diyene kadar kendim yapıp bitiririm daha iyi diye düşünüyorum ve kendime yükleniyorum. ben ağırlaştıkça daha çok ilgilenceğine gitgide duyarsızlaşıyo sanki benim eşim. önündeki tabağı bile kaldırmaz oldu. biz değil de erkekler hamile olsaydı nazlarından geçilmezdi heralde.böyleyken pek rahatlarına düşkünler maşallah. biraz da bizde de hata var sanırım heralde baştan alıştıramadık hep üstlendik her işi. valla çok imreniyorum eşlerinden gerektiği gibi yardım almayı beceren bayanlara helal olsun....ama yine de eşimin bebeğimizi sevrerken, konuşurken ki o tatlı hali bütün sinirimi alıveriyo) neyse ilk mesajım biraz uzun oldu sanırım.....herkese hayırlı doğumlar....sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.................. )
Kizlar daha doguma 20 gun var ama bnm agrilarim cok artti alt tarafimdaki tum kemikler sizlio yayarken kalkamiorum bile kemikler genislio sanirim oyuzden temizlik yapinca kipirdayamiorum bile :-(
Benim de belim cok agriyo bugun. sabahtan beri gecmediii
merhaba FilizYavuz, Bursalı mısın? Bende bursa'da yasıyorum da.Bunalım hali bende de var, neredeyse sürekli ve hamileligimin basından beri hpsikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi.Umarım dogumdan sonra gecer cabucak..Biz ayniyiz senle demekki. Bana bisey olursa beni bursaya gotur dedim kocama:) kafayi yemek uzereyizz.
Dogum emzirme hersey bitincd bizim vucutlar nasil olacak acaba.
Lynne bende kendimi hep yorgun hissediyorum ya, nasıl oalcak bilmiyorum böyle..Bu arada kedin nasıl oldu? daha iyi mi?Kızlar bugun hiç bir iş yapmadım.Sadece bi veterinere gittik geldik eşimle. Gün boyu yattım desem yeridir.Ancak kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.Sanki sırtımda tonlarca yük taşımışım gibi yorgun ve bitkinim.Elimi kolumu kaldıramıyorum.Bir yandan da mide yanması
Canım senin az kalmış havalarda hep böyle mi gidecek yaaaa
Yorma kendini sıkıntı veriyorsa eşin annen fln yapabilir
de onları yapsın diye beklerken de sıkıntı basıyor beni de..
Aynen..Belim, bacaklarım, kalçam..Hele kuyruk sokumum o kadar acıyor ki sanki üzerine düşmüşüm gibi.Oturup kalkarken çok ağrı yapıyor.Off dayanacak gücüüm kalmadı sanki benim
gunaydınnnnnnnnnn annısler ve onların kuzucuklarıı..benım drr gene yokmuss bugunn esımde sormus ızındemı bu adamm 3 gundur nerde dıee.. hyrr ızınde deıl bılgı veremeyız demıslr sankı devlet sırrı esımde cuma gunu ızın almıss.. ozamann gıdıcezz salıdann berı gıdemedıkk en cok ona uzuluyorumm.. . bıde dun gece sancım olduu kasıklarımdaakı kemıklerr kıtırr kııtr ses cıkarıoduu dönerkenn sankı heran suyum gelıcekmıss gıbıı .. oturdum agladım benndee.. dun aksam hıc pc acmadım oyuzdennn.. esımdeebenı nasıl tesellı edıcegını sasırdı. dusaa gırdım cıktımm 5 dk gene terledımm yapısyapıss.. gene basladım ben aglamaya sınırlerım bozulduu.. bıktım artık dedım terlemektenn heryerım isilik oldu dıee hungur hungur agladımm... aglamanınn ustunee bıde güldümm ne alakaysaa .. ayy bole geceydıı bızımkı.. sacma saapann ..
Benim yuzumde cil vardi. Onlar karardi biraz daha. Hafif kabartili etbeni gibi seyler cikti vucudumda. Goguslerimde de koyu kahve benler cikti. Hangisi gecici hanvgsi kalici bilmiyorum artik :)
ben gecen ay 2 kg aldım cnm bu ay nasıl olur bılmemselam kızlar yaaa ben yaklaşık 1 aydır kilo almadım normal midir var mı bu aralar kilo almayan
ne arıomuss ordaaselamsss eylül anneleri
dün akşam 3 saat boyunca sağ yanımda gıcık bir ağrı vardı hafif hafif de kasıklarıma vuruyordu,10 11 gibi acile gittik ne olur ne olmaz dedim.sevgili ebe hanım açıklık var mı diye bakmam gerekiyor dedi ve çatala çıktım; ben sadece bakacak sanıyordum;elini soktu içeriye resmen ehhh dedim doğurmayacağım varsa da artık doğururum dedim.çok şükür ki açılma yokmuş;ama şunu anladım ki ben normal doğum yapabilirim;o elden sonranst de sancı filan da çıkmadı,idrar yolu enfeksiyonu yok.ama o acı neydi anlamış değilim ara ara yokluyor,kntrolümü bekliyorum artık haftaya salı.hayırlısıyla 37. haftadan sonra doğuralım da inşallah
aaaaaaaaaa.. hayırlısı olsun cnm dogum oncesı senın ıcın zor olduu . nezaman tasınıyosunuzzz
canım hamilelik takviminin nasıl yapıldığını çözebilirsem yapıcam inşallahh:))
banada daha bakılmadıhastanede 4o haftalık hamılee vardı onunla konustum bakıldımı dıee oda hyrr suyumm yada kanamamm olmadıgı halde bakması yasak dedı.. benımdee belkı bakılmazz emın deılım usgg de anlıolar demekk bısey demıoo bıızıım uyuz drrkızlar benim doktorum bana çatı muayenesi yapmadı usg çekimlerinde söylüyo zaten çatıların musait normal yapacaksın büyük ihtimal dedi,ilk dğumumu da aynı dr yaptırmıştı o zamanda çatı muayenesi yapmamıştı doğum başlayınca alttan bakmıştı sadece ne kadar açılma olmuş diye
yok cnm yaa okadar telasyapma hastane uzakmı evınee.ayy herkeste aynı stres var :)) bende kocişe bu cts dr.a giderken çantamızı da yanımıza alalım dedim nie ki dıoo
Bana da öyle diyen oldu,
bazılarıı hiç işi gücü yok
karnın asagıda,yok suran şişti ,yok götün bu defa küçük
onlar neysee sinir oluyorum...
var cnmm daa ben sımdıye kadar hep aynı dr gıttım esımde cuma ızın almıss belkı cumada yoktur lıste gunluk gelıomuss olup olmadıgı bellı deıll.. bende ondan korkuyorum bu agrılarr neyın habercısıı.. bayramıı elıflemı yapıcaz needırrrzaten eşimi kolluyorum uygun zamanda hemen ona paslıyorum temzlik işlerini bi toz almak bile beni çok yoruo korkuorum zaten wc deyken hep kontrol ediorum suyum mu geldi nişan mı geldi die bi paniğim ama en kötüsü sıcaklarperişan etti bizi.. nese buna şükür Allah beterinden korusun ..
ya o kuyruk kemiği ağrısı bende de var çok fena artık ön tarafa doğru yayıldı alt tarafımdaki bütün kemikler ağrıo yatıp kalkarken zorlanıorum(((
cnm ya başka dr. yokmu hast.de en azından gidip bi görünseydin bu ağrılar sanki senin bebiş erken gelcek gibi gösterıo ... bnm de ağrılarım çok kötü alt kemiklerim sızlıo dün sağ bacağımı kaldıramıodum( bide sıcaklar gece bnmde ağlayasım gelıo socaktan üstüm bide su gibi oluo bnmde o zaman çıldırasım gelıo gece de kaç kez üst değiştirilir ki ((((
yok cnm yaa okadar telasyapma hastane uzakmı evınee.
bende dıyorum bayramı beklermı beklemezmı gelmeyın sız daha dıyoorumm .. bayramdan sonaa dıolarr.. surprıss yaparsakk ben de tek basımaa dogurucam galıbaabnede annemi arıyorum gelip mutfağımı indirecek cuma doğurursam görürsün sen daha gelme die kawga ediyorum kadınla sende her gitmene doğurucam diosoun geçen haftada aynısını yapmısdın dioo yalancı çobana döndüm gerçekten doğuracam inanmayacaklar
ayy ne sınır bozucu.. hamıleyede ole denmezkı yaa.. cok ayıpp .. bu bayanlarr hıc dogurmamısmı hayatındaa onlar bızım gıbı şişmemısmıayy sorma bnde deli oluyorum ayy popon çok büyümüş eski kıyafetlerini dağıtmaya başla ne kadar çabalasanda zayıflayaman artıkkk.. kaç kilo oldun şimdi aaa bzim kocayı bile geçmişsin heryerin çatladı dimi çok iğrenç bu lafları duymaktan sinir oldum iyice döwecem birini o olacak:)
kızlar benim ilk defa kasılmalarım bugün başladı.....doğurucam mı ne diye panikden eşimi aradım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?