2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim de son iki uc aydir falan iki gogsumun arasi da minicik 3 ben cikmisti.. Haftalar aylar gectikce biraz buyuduler ve normal ben degil yani tam et beni de degil ama kabarti seklinde.. Acaba neden oluyor.. Bu arada baktim 3 degil 4 olmuslar

Ayni seyler benim de aklimdan geciyo arada.. Dogumda bana bisey olursa diye Allah korusun.. Esime diyorum Ilk adini Yeliz koy, bak sakin evleneyim edeyim deme hatta baskasina bakma bile elin kadini benim bebegime kizima ne der ne eder.. Saccccccmalama askim diyo yazik askim gozleri doluveriyo.. Demekki ayni psikoloji herkeste oluyomus.. Uzuluyorum bi de sonra oyle dedim diye

Aynenya... Balkonu bile klorakliyorum ben.. O domestosun kokusunu duymayinca rahat edemiyorum illa heryer temiz olsun istiyorum.. Her gun yer siliyorum falan.. Mutfakta da elimde habire bez tezgah siliyorum.. Disardan eve geldigimizde ilk banyo yapiyorum sanki mikroplarustume yapismis gibi geliyo.. Adamcagizimi da rahat birakmiyorum kalk ustunu degis.. Bekleyemiyorum cikartiveriyorum tshirtunu temizini veriyorum giy diye falan... Kafayi siyirma noktasindayim sanirim.. Az once de hastane cantamizi doktum topladim en bastan.. Cantayi sildim ic dis bebisimin deterjaniyla kuruladim falan... Hurctakileri cikarip kontrol edip yine koydum(hemsireye verilecek olani).

Evden disari gitsek cikmadan heryeri dolaniyorum aman yayinti olmasin diye sanki her an bisey olucak da hastaneye gideriz aman millet evime gelince tertemiz olsun gibi bi rahatsiz psikolojiye burundum... Hastane cantasini da hazirlayali beri yerimde duramaz oldum sanki her gune baslayinca aha ben bugun dogurursam diye korkuyorum

Desenize hepimiz temizlik hastası olmuşuzz
ben de bugün iki oda temizledim perdelerini de yıkadım da astım
yarın da kalanları bitirmeyi planlıyorum (delirme yolundayım herhalde)
haftasonu büyük oglumun doğum günü var biraz da ondan..
daha da doguma cooook var offff ...temizle temizle aynı oluyor yine

Mrtykz seeninki kadar degil bendeki canim:)ama tibbende bebegge yeni ortam hazirlama psikolojisinden geliyormus bu evi silme supurme anac ruhumuz one cikiyor:)ben simdi dusunuyorum yrin nereyi silsem:)

Mrtykz seeninki kadar degil bendeki canim:)ama tibbende bebegge yeni ortam hazirlama psikolojisinden geliyormus bu evi silme supurme anac ruhumuz one cikiyor:)ben simdi dusunuyorum yrin nereyi silsem:)

Ben de duydum aynisini. Bebege guzel bir yuva hazirlama icgudusuyle anne adaylari boyle davranabilirmis. :)

selam herkese aranıza yeni katılıyorum son yazılanları okuyunca biraz rahatladım bende de temizlik takıntısı var hiç rahat değilim.şöyle aklımda bir iş olmadan rahatıma bakamıyorum.sürekli orayı burayı temizlemeyi düşünüp rahat duramayıp kendimi yoruyorum.demek ki yalnız değilmişin ) herşeyimiz tastamam olsun istiyoruz bundan kaynaklanıyo heralde.ama yayp yap yine aynı şey bi yandan ağırlaştık nolcak halimiz bakalım.:))
bi de eşim yeteri kadar yardımcı olsa çok iyi olcak da nerdee.anca söylersen yapıyo.onu da bazen söyleyip şunu bunu yap diyene kadar kendim yapıp bitiririm daha iyi diye düşünüyorum ve kendime yükleniyorum. ben ağırlaştıkça daha çok ilgilenceğine gitgide duyarsızlaşıyo sanki benim eşim. önündeki tabağı bile kaldırmaz oldu. biz değil de erkekler hamile olsaydı nazlarından geçilmezdi heralde.böyleyken pek rahatlarına düşkünler maşallah. biraz da bizde de hata var sanırım heralde baştan alıştıramadık hep üstlendik her işi. valla çok imreniyorum eşlerinden gerektiği gibi yardım almayı beceren bayanlara helal olsun....ama yine de eşimin bebeğimizi sevrerken, konuşurken ki o tatlı hali bütün sinirimi alıveriyo) neyse ilk mesajım biraz uzun oldu sanırım.....herkese hayırlı doğumlar....sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah..................)

Kizlar daha doguma 20 gun var ama bnm agrilarim cok artti alt tarafimdaki tum kemikler sizlio yayarken kalkamiorum bile kemikler genislio sanirim oyuzden temizlik yapinca kipirdayamiorum bile :-(

Hosgeldin cnm aramiza eslerimize de kiyamioz ki ise gidio gelio cok yorgun bide oruc tutuo die temizligi herzaman yaptiramiom ama uygun olan vaktini hic kacirrmam gecen gun evi supurttum bi guzel ;-)

Kizlar daha doguma 20 gun var ama bnm agrilarim cok artti alt tarafimdaki tum kemikler sizlio yayarken kalkamiorum bile kemikler genislio sanirim oyuzden temizlik yapinca kipirdayamiorum bile :-(

Canım senin az kalmış havalarda hep böyle mi gidecek yaaaa
Yorma kendini sıkıntı veriyorsa eşin annen fln yapabilir
de onları yapsın diye beklerken de sıkıntı basıyor beni de..

Kızlar bugun hiç bir iş yapmadım.Sadece bi veterinere gittik geldik eşimle. Gün boyu yattım desem yeridir.Ancak kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.Sanki sırtımda tonlarca yük taşımışım gibi yorgun ve bitkinim.Elimi kolumu kaldıramıyorum.Bir yandan da mide yanması

Biz ayniyiz senle demekki. Bana bisey olursa beni bursaya gotur dedim kocama:) kafayi yemek uzereyizz.
Dogum emzirme hersey bitincd bizim vucutlar nasil olacak acaba.
merhaba FilizYavuz, Bursalı mısın? Bende bursa'da yasıyorum da.Bunalım hali bende de var, neredeyse sürekli ve hamileligimin basından beri hpsikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi.Umarım dogumdan sonra gecer cabucak..

Lynne bende kendimi hep yorgun hissediyorum ya, nasıl oalcak bilmiyorum böyle..Bu arada kedin nasıl oldu? daha iyi mi?

Ayaklarım ve el parmaklarımdaki kaşıntı beni mahfetti. Eşlmi kaldırdm krem alıp gelrmsn diye. Nöb. Ecz. Şurası gider gelrm nolcak dedi. İstersen bi su tut dedi. Banyodan geldğmde horluyordu kaldırmadım bidaha sanki hafifledi sabah alırım dedim doktor avil jel kullanablrsn demşti

gunaydınnnnnnnnnn annısler ve onların kuzucuklarıı ..benım drr gene yokmuss bugunn esımde sormus ızındemı bu adamm 3 gundur nerde dıee.. hyrr ızınde deıl bılgı veremeyız demıslr sankı devlet sırrı esımde cuma gunu ızın almıss.. ozamann gıdıcezz salıdann berı gıdemedıkk en cok ona uzuluyorumm... bıde dun gece sancım olduu kasıklarımdaakı kemıklerr kıtırr kııtr ses cıkarıoduu dönerkenn sankı heran suyum gelıcekmıss gıbıı .. oturdum agladım benndee.. dun aksam hıc pc acmadım oyuzdennn.. esımdeebenı nasıl tesellı edıcegını sasırdı. dusaa gırdım cıktımm 5 dk gene terledımm yapısyapıss.. gene basladım ben aglamaya sınırlerım bozulduu.. bıktım artık dedım terlemektenn heryerım isilik oldu dıee hungur hungur agladımm... aglamanınn ustunee bıde güldümm ne alakaysaa .. ayy bole geceydıı bızımkı.. sacma saapann ..

Canım senin az kalmış havalarda hep böyle mi gidecek yaaaa
Yorma kendini sıkıntı veriyorsa eşin annen fln yapabilir
de onları yapsın diye beklerken de sıkıntı basıyor beni de..

zaten eşimi kolluyorum uygun zamanda hemen ona paslıyorum temzlik işlerini bi toz almak bile beni çok yoruo korkuorum zaten wc deyken hep kontrol ediorum suyum mu geldi nişan mı geldi die bi paniğim ama en kötüsü sıcaklar perişan etti bizi.. nese buna şükür Allah beterinden korusun ..

Aynen..Belim, bacaklarım, kalçam..Hele kuyruk sokumum o kadar acıyor ki sanki üzerine düşmüşüm gibi.Oturup kalkarken çok ağrı yapıyor.Off dayanacak gücüüm kalmadı sanki benim

ya o kuyruk kemiği ağrısı bende de var çok fena artık ön tarafa doğru yayıldı alt tarafımdaki bütün kemikler ağrıo yatıp kalkarken zorlanıorum (((

cnm ya başka dr. yokmu hast.de en azından gidip bi görünseydin bu ağrılar sanki senin bebiş erken gelcek gibi gösterıo ... bnm de ağrılarım çok kötü alt kemiklerim sızlıo dün sağ bacağımı kaldıramıodum ( bide sıcaklar gece bnmde ağlayasım gelıo socaktan üstüm bide su gibi oluo bnmde o zaman çıldırasım gelıo gece de kaç kez üst değiştirilir ki ((((

Benim yuzumde cil vardi. Onlar karardi biraz daha. Hafif kabartili etbeni gibi seyler cikti vucudumda. Goguslerimde de koyu kahve benler cikti. Hangisi gecici hanvgsi kalici bilmiyorum artik :)

ay benım boğazımda da et benleri çıktı küçük küçük geçmezlermi acaba çook sinir oluyorum niye çıktılar kii : (((

selam kızlar yaaa ben yaklaşık 1 aydır kilo almadım normal midir var mı bu aralar kilo almayan
ben gecen ay 2 kg aldım cnm bu ay nasıl olur bılmem
ne arıomuss ordaabencede o gırdıysee sen normall dogum yapabılırsınn..hayırlısıı hakkımızdaa dahaa neler gorucezz
aaaaaaaaaa.. hayırlısı olsun cnm dogum oncesı senın ıcın zor olduu . nezaman tasınıyosunuzzz

valla canım cuma günü gidip hafta sonu da dahil ev bakacaz bir an önce bulmamız lazım.çünkü bayram falanda araya girecek düzeni kurup oğluşumu bekleyecem artık.
bu arada doktora gitiin mi en son ne zaman gittin .ben yarın gidecem doktorum her hafta gel dedi.offfffffffff doğumuda burda yapamayacam başka dr bulmam lazım[/QUOTE]

canım hamilelik takviminin nasıl yapıldığını çözebilirsem yapıcam inşallahh:))

banada daha bakılmadıhastanede 4o haftalık hamılee vardı onunla konustum bakıldımı dıee oda hyrr suyumm yada kanamamm olmadıgı halde bakması yasak dedı.. benımdee belkı bakılmazz emın deılım usgg de anlıolar demekk bısey demıoo bıızıım uyuz drr
ayy herkeste aynı stres var :)) bende kocişe bu cts dr.a giderken çantamızı da yanımıza alalım dedim nie ki dıoo
yok cnm yaa okadar telasyapma hastane uzakmı evınee.
Bana da öyle diyen oldu,
bazılarıı hiç işi gücü yok
karnın asagıda,yok suran şişti ,yok götün bu defa küçük
onlar neysee sinir oluyorum...

dun aksam komsunun kayınvalıdesı geldı baana demesınmı aaaaaaaaaaa sen cok şişmişin dıee.. bendee şişicemm herhalde dıoguruucamyakında dedım sustuu

var cnmm daa ben sımdıye kadar hep aynı dr gıttım esımde cuma ızın almıss belkı cumada yoktur lıste gunluk gelıomuss olup olmadıgı bellı deıll.. bende ondan korkuyorum bu agrılarr neyın habercısıı.. bayramıı elıflemı yapıcaz needırrr

ben agladım busefeerrr bı garıpp oldum sormaa.. esımdee saskın

Son düzenleme:
bende dıyorum bayramı beklermı beklemezmı gelmeyın sız daha dıyoorumm .. bayramdan sonaa dıolarr.. surprıss yaparsakk ben de tek basımaa dogurucam galıbaa
ayy ne sınır bozucu.. hamıleyede ole denmezkı yaa.. cok ayıpp .. bu bayanlarr hıc dogurmamısmı hayatındaa onlar bızım gıbı şişmemısmı
kızlar benim ilk defa kasılmalarım bugün başladı.....doğurucam mı ne diye panikden eşimi aradım :18:

relaxx cnmm onlardan bızddede varr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…