evet cnm 1 saat uzak oyuzden çantayı almkta fayda varD bn yalovadayım hast. bursada
ozaman hakllıı esın yanınızaa alın dogurursan lazım olcak
hadı hayırlısı cnm cok azkaldı kavusmayaaamrb güsel anneler bugün kontrolüm vardı dr gittim ilk defa nst ye girdim bebegimin kalp atışları çok güsel çıktı ama gel gelelim kilosu az 2 300 gr ve 35 hafta 2 günlügüm dr sorun yok iyi dedi ama iyi olabilirmişş moralım bozuldu buarada eylül annesi olamıcam sanırım bebegimi dr ya 30 yada 31 agustos alacak normalde 10 eylüldü plesenta aşagıda imiş dogumda çok kan kaybetmeme sebebp olabilirmiş ayriyeten tüp bebek olunca riske atmıyor bebegim yam 38 hafta 2 günlükken alacak eylülüm 1 ile 8 arasında semıneri varmış bu yüsden gitmeden alıcakk boyu 49 cmmiş şafak kalmadı he kızlar rabbimden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar diliyorummm allaha emanet olun..
ewt onu bende bılıyorum annemde soledıı denemek lazım :))Burun sismesini ben de cok duydum yakinlarimdan, hatta kuzenimin esi gecen ay dogum yapti onun da yuzu burnu sismis dogum yaklastiginda, gorumcem de demisti ayni seyi yuzum patates gibi oldu kocqman burnum vardi demisti.l demekki burun takibi yapcaz
Aminnn hepimizin insallah
Ya ben ilk dogumda genelde epizyo yapiliyor ama sonrakilerde ferek kalmayabiliyor diye duydum, hatta dr. Da dedi ayni seyi ilk dogumlarda genelde epizyotomi yapiliyor diye.. Dmekki ikincide falan gerek kalmayabilir:44:
Ben hep istemistim hamileligim boyunca gunluk tutmayi ama olmadi.. Simdiye kadar gittigimiz tum kontrollerin ciktilari, usg resimlerimiz vs.. Herseyi kronolojik olarak siraladim guzel bi album alicam ona sirasiyla yerlestiricem hepsini.. Nokta kadarki halindan doguma kadar
Ben de acik tenliyim is dusmesi ne bilmiyorum ama bende yazlari cil cikiyo, onceki yazlara oranla (ki com dq guneslenmedim) daha fazla cilim var gecer heralde.. Hamilelik maskesi diyolarmis.. Bi de soyle bi kocakari seysii var diyolarki dogumda terliyosunya ikinirken ederken, yuzune terli sacini surersen o lekeler kayboluyormus denemek lazim:44: onceden hep boyle seylere safsatadir yaauuuu derdim simdi sanirim hosuma gidiyo bu turbatil mi desem kocakari mi desem neyse iste bu tur inanclar..
amınn cnmm .. hakkımızda hayırlısı ınss..benimde plesentam aşağıya yerleşikmiş. banada doktorum aynı şeyleri söyledi. yarın kontrolüm var bakalım sezeryan tarihi vereceğim dedi. sanırım seninle aynı tarihlerde doğum yapacağızrabbim hepimiz için sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin inşallah
bıberon nubyy anne meme ucu gıbı olandan ..emzıkte. aventSelam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
bence gayet ıı cnmm ...hamileliğimde 9 kilo almıştım tam bi hafta oldu doğum yapalı şimdilik 6 kilo gitti iyi değilmi sezaryen olmasına rağmen:26::44:
dr cok ustune dusmemıss cnm sıkma canını oyuzden usg olcumlrıı eksık yada fazla olabılıoo ..iyi akşamlar kızlar biraz moralim bozuk paylaşmak istedim sadece..bugün doktor kontrolüne gittim ve çoğu zaman önde çıkan bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve 2 haftada sadece 300gr almış kilosu da düşük 2100 olmuş AC si geriden gelirdi zaten de FL si falan iyiydi şimdi çoğu 2 hafta geri toplamda da 1 hafta gerirenkli dooplerde bakıldı bi sorun yok benim tahlillerimde de bişe yok...benim 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı beslenmeme dikkat ettim ama eskisi gibi deildi sanırım bide kayınvalidemler gelmişti damak tatlarımız çook farklı geldiğinde o yaptığı için yemekleri çok yiyemedim sonuç olarak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama tavsiye edebileceğiniz bişe var mı bebeğimin kilosu için..bu arada doktorum testlerde ve dooplerde bişe çıkmayınca sen minyon tiplisin beebğinin genetik yapısı öyle demekki dedi açıkçası çokta takılmadı bu geriden gelmeye
oleyy gelınce yazz annesıı.. koklaa bızım ıcındee.. cemrecıgımızzztopiğimiz kalabalık ama herkes geçmiş yapıyor heralde sessisiz bayaa ben şimdi çıkıyorum öpüldünüzzzzz
hee bu arada yarın cemremi emzirmeye gidiyorummmmmmmmmmm
gozun aydın canımmmmmmmmmmmmmm1-ishal oldum midem bulanıooo:) yaz günü ne kadar da zormuş yafff:)
2-mutluyum çok şukurr.oğlumun pozisyonu tersti.donmez dıyorlardı ve mecburen sezeryen olacaktım.bugun donmus oldugunu ogrendımmm:)))
ınscanım yaaaevet cnm eşimde karnın aşağı inmiş dioo gününde gelcek heralde bizim oğluş :))
bız kahvaltımızı yapıcaz sımdı kızımlaa sona bızde sekerlerızz.. ıı uykular cnmmkızlaaar biz 2. uykuya gidiosss ..anniişler ve tatlı bebişleri görüşmek üzere
Lynne bende kendimi hep yorgun hissediyorum ya, nasıl oalcak bilmiyorum böyle..Bu arada kedin nasıl oldu? daha iyi mi?
Kızlar bugun hiç bir iş yapmadım.Sadece bi veterinere gittik geldik eşimle. Gün boyu yattım desem yeridir.Ancak kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.Sanki sırtımda tonlarca yük taşımışım gibi yorgun ve bitkinim.Elimi kolumu kaldıramıyorum.Bir yandan da mide yanması
Ayaklarım ve el parmaklarımdaki kaşıntı beni mahfetti. Eşlmi kaldırdm krem alıp gelrmsn diye. Nöb. Ecz. Şurası gider gelrm nolcak dedi. İstersen bi su tut dedi. Banyodan geldğmde horluyordukaldırmadım bidaha sanki hafifledi sabah alırım dedim doktor avil jel kullanablrsn demşti
gunaydınnnnnnnnnn annısler ve onların kuzucuklarıı..benım drr gene yokmuss bugunn esımde sormus ızındemı bu adamm 3 gundur nerde dıee.. hyrr ızınde deıl bılgı veremeyız demıslr sankı devlet sırrı esımde cuma gunu ızın almıss.. ozamann gıdıcezz salıdann berı gıdemedıkk en cok ona uzuluyorumm.. . bıde dun gece sancım olduu kasıklarımdaakı kemıklerr kıtırr kııtr ses cıkarıoduu dönerkenn sankı heran suyum gelıcekmıss gıbıı .. oturdum agladım benndee.. dun aksam hıc pc acmadım oyuzdennn.. esımdeebenı nasıl tesellı edıcegını sasırdı. dusaa gırdım cıktımm 5 dk gene terledımm yapısyapıss.. gene basladım ben aglamaya sınırlerım bozulduu.. bıktım artık dedım terlemektenn heryerım isilik oldu dıee hungur hungur agladımm... aglamanınn ustunee bıde güldümm ne alakaysaa .. ayy bole geceydıı bızımkı.. sacma saapann ..
Canım kedim iyi çok sükür.Ameliyat güzel geçti dedi veteriner.Dün evimize getirdik artık.Ameliyat yarası yüzünden yakalık takmak zorunda ona huysuzlanıyor birazcık. Kitleyi cıkardıılar.Veterinerlik fakültesine götürdük sonuç haftaya salı cıkacak.Umutla kötü huylu olmamasını bekliyoruz. oburum hala aklı fikri mamada..Bu sabah da o uyandırdı beni kalk bana mama ver der gibi bagrıslarıyla.:1Olsun o iyi olsun da.. Yalnız diger 2 kedimin hasta olan kediye karsı merhametleri beni hayretler içinde bıraktı.İlk eve getirdiğimde ikisi de basından ayrılmadı hele bitanesi sürekli onu yaladı teselli eder gibi. Normaldede hiç anlasamazlar.Sıpalarım benimmm
Ben de cok duygulandim.. Kocam da bana youtube dan komik video izletiyo :) Ama yine de korkuyorum yaa. dogumda olurse bi kadin sehit oluyormus falan diyorlar mesela. bunlar aklima geliyor
bende hep agladımm gece.. esımde napıcagını bılemedı bebegımde kasıldı kaldıBugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...
sumo gurescısımııo zaman sen hiç dokunma kendi anlar yapar.. Ben daha hiç yapamıyorum fır dönüyodum ama yemiyo artık son haftalar olunca her yerim ağrıyo hele ayakalarımın şişi çok acıyo( Artık ne yapalım temizlşk yapcaz diye sağlığımızdan mı olalım en önemlisi bebişlerimiz.. Kimse evimizin temizliğine gelip bakmasın bi zahmet...
meric bende çok kilo aldım bende hırs yaptım bebişimin sütüne zarar vermiycek şekilde 3.aydan sonra başlıycam çalışmalara düşecem ideal kiloma... Şimdi sumo güreşçisi gibi oldun diyenlere manekn gibi oldun dedirtmezsem aha da yazdım buraya
kendınee gellhatunnSelam kizlar nasilsiniz.ya bende temiizlik takintisi oldu hamilelikte olurmus bir haftadir ne bulursam yikiyorum evde makinada ve camasir suyuyla her yeril silmek istiyorum siliyorumda:)benim durum vahim.z once odayi komple sildim dezenfekte ettim.hersey kirli gibi geliyor ama aslinda temiz sanirim kafayi yedim sonunda:)gidip yikananlari asayim ben nasilsa bisey daha bulur yikarim
banada ole gelıoo cnmm napalmm dogumdan sonraa temızlıycezz ınss..al bendende o kadar banada ev çok pis geliyor hergün çamaşır yıkıyorum nerdeyse ama daha yapamıyorum ya belim çok ağrıyo yaaparsam sana maşallah halin çekiyo yapıyosun.. ama çok yorma kendini son haftalardayız dikkat etmemiz lazım...
Hanımlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun görüşmek üzere...
hg aramızaa... msalahh uzun uzun y azmısıssınn.. vala benım esımde benden cok cektı halada cekıooselam herkese aranıza yeni katılıyorum son yazılanları okuyunca biraz rahatladım bende de temizlik takıntısı var hiç rahat değilim.şöyle aklımda bir iş olmadan rahatıma bakamıyorum.sürekli orayı burayı temizlemeyi düşünüp rahat duramayıp kendimi yoruyorum.demek ki yalnız değilmişin) herşeyimiz tastamam olsun istiyoruz bundan kaynaklanıyo heralde.ama yayp yap yine aynı şey bi yandan ağırlaştık nolcak halimiz bakalım.:))
bi de eşim yeteri kadar yardımcı olsa çok iyi olcak da nerdee.anca söylersen yapıyo.onu da bazen söyleyip şunu bunu yap diyene kadar kendim yapıp bitiririm daha iyi diye düşünüyorum ve kendime yükleniyorum. ben ağırlaştıkça daha çok ilgilenceğine gitgide duyarsızlaşıyo sanki benim eşim. önündeki tabağı bile kaldırmaz oldu. biz değil de erkekler hamile olsaydı nazlarından geçilmezdi heralde.böyleyken pek rahatlarına düşkünler maşallah. biraz da bizde de hata var sanırım heralde baştan alıştıramadık hep üstlendik her işi. valla çok imreniyorum eşlerinden gerektiği gibi yardım almayı beceren bayanlara helal olsun....ama yine de eşimin bebeğimizi sevrerken, konuşurken ki o tatlı hali bütün sinirimi alıveriyo) neyse ilk mesajım biraz uzun oldu sanırım.....herkese hayırlı doğumlar....sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.................. )
Günaydın arkadaşlar, biz de salı günü doktordaydık, ama yazmaya fırsat olmadı. Tosunum 2300 gr olmuş doktor çok buldu, ve kızdı, hatta sen normal doğumu unut dedi. Nst ye girdik sonuç güzeldi çok şükür. Ve bundan sonra da 2 haftada 1 gel dedi. Hastaneden çıkınca da mobilya bakmaya gittik ve kızımın oda takımını aldık. Sonra ufak tefek eksikleri vardı bir kısmını tamamladık. Bu arada doktor bu bebek 4500 gr doğar dedi, acaba yenidoğan hastane çıkışlarım elimde mi patladı dersiniz?
Tatlım bende de aynısı oluyor. Bi markete gidip gelmek bile benim hışırımı çıkarıyor. Biraz da fazla kilo aldık ben ona bağlıyorum. Evde bile bi odadan bi odaya az hızlı yürüsem nefes nefese kalıyorum... Mide yanman için azıcık süt içsen geçmiyo mu?
:)) Eşin çok güzel gidip ilaç almış.. canım bazen benimde öyle oluyor ayaklarıma bi kaşınıtı vuruyor şişip iniyolar tekrar şişyolar ya düzenli şaştı ayacıklarımızın :)
Günaydın şeker... Desene hepimizin psikoloji darma duman ahaha :) Bende durduk yere ağlayıp durduk yere gülenlerdenim.... Geçer hepsi nişaallah...
İnsanlarda olmayan merhamaet haayvanlarda var ne güzel... Allah şifa versin kedine canım sana da sabır ve kolaylık.. Benim hayvanalra karşı bi fobim var ne tutarım ne yanaşırım acaip kötü olurum yakınımdan kedi geçse kaşınırım o denli ama yaralansalar bişe olsa kıyamam sende iyi sabır var bakabiliyosun...
ne cok kaynatmısınızz yaa sabahın korunden berı gecmıs yapıyorumm çenesı düşecesılerr..
hep siz konuşcak değilsiniz yaaa
masalahh cnm ..benım kızımda o haftada 2360 bana hıc ırı olucak demedıı 4.5 kgmuuson ayda okadar almazyaa sanmam o senı korktmuss
kıskancccdun gece aglama krızım olmayaydııı... bı çene yapardım sormaaaa
masalahh cnm ..benım kızımda o haftada 2360 bana hıc ırı olucak demedıı 4.5 kgmuuson ayda okadar almazyaa sanmam o senı korktmuss
İnşallah tatlım senin dediğin gibi olur, beni korkuttu gerçekten, benim doktor şişman bebek hiç istemiyor, elifcik artık daha az alıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?