2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaar biz 2. uykuya gidiosss .. anniişler ve tatlı bebişleri görüşmek üzere

hadı hayırlısı cnm cok azkaldı kavusmayaaa
ewt onu bende bılıyorum annemde soledıı denemek lazım :))
amınn cnmm .. hakkımızda hayırlısı ınss..
Selam kızlar bebeğinizin biberon ve emziğini ne marka aldınız:26:
bıberon nubyy anne meme ucu gıbı olandan ..emzıkte. avent
hamileliğimde 9 kilo almıştım tam bi hafta oldu doğum yapalı şimdilik 6 kilo gitti iyi değilmi sezaryen olmasına rağmen:26::44:
bence gayet ıı cnmm ...
dr cok ustune dusmemıss cnm sıkma canını oyuzden usg olcumlrıı eksık yada fazla olabılıoo ..
topiğimiz kalabalık ama herkes geçmiş yapıyor heralde sessisiz bayaa ben şimdi çıkıyorum öpüldünüzzzzz

hee bu arada yarın cemremi emzirmeye gidiyorummmmmmmmmmm
oleyy gelınce yazz annesıı.. koklaa bızım ıcındee.. cemrecıgımızzz
1-ishal oldum midem bulanıooo:) yaz günü ne kadar da zormuş yafff:)
2-mutluyum çok şukurr. oğlumun pozisyonu tersti.donmez dıyorlardı ve mecburen sezeryen olacaktım.bugun donmus oldugunu ogrendımmm:)))
gozun aydın canımmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Lynne bende kendimi hep yorgun hissediyorum ya, nasıl oalcak bilmiyorum böyle..Bu arada kedin nasıl oldu? daha iyi mi?

Canım kedim iyi çok sükür.Ameliyat güzel geçti dedi veteriner.Dün evimize getirdik artık.Ameliyat yarası yüzünden yakalık takmak zorunda ona huysuzlanıyor birazcık. Kitleyi cıkardıılar.Veterinerlik fakültesine götürdük sonuç haftaya salı cıkacak.Umutla kötü huylu olmamasını bekliyoruz. oburum hala aklı fikri mamada..Bu sabah da o uyandırdı beni kalk bana mama ver der gibi bagrıslarıyla.:1Olsun o iyi olsun da.. Yalnız diger 2 kedimin hasta olan kediye karsı merhametleri beni hayretler içinde bıraktı.İlk eve getirdiğimde ikisi de basından ayrılmadı hele bitanesi sürekli onu yaladı teselli eder gibi. Normaldede hiç anlasamazlar.Sıpalarım benimmm

Günaydın arkadaşlar, biz de salı günü doktordaydık, ama yazmaya fırsat olmadı. Tosunum 2300 gr olmuş doktor çok buldu, ve kızdı, hatta sen normal doğumu unut dedi. Nst ye girdik sonuç güzeldi çok şükür. Ve bundan sonra da 2 haftada 1 gel dedi. Hastaneden çıkınca da mobilya bakmaya gittik ve kızımın oda takımını aldık. Sonra ufak tefek eksikleri vardı bir kısmını tamamladık. Bu arada doktor bu bebek 4500 gr doğar dedi, acaba yenidoğan hastane çıkışlarım elimde mi patladı dersiniz?

günaydın tatlı annelerr : )) ne kadar enerjiksiniz temizlik yapanlara hayret edıyorum maaşallahh : )) ben iyce pasaklı oldum eksiklerimi alamdım daha hastane çantamızda hazır değil beşiğimizde yok ay sonuna doğru alıcaz ayın 15i gelmeden alamıoz ekonomik şartlar el wermiyo beşik olarak sepet beşik almaya karar werdim uygun 200-300tlye bulursam alıcam bulamazsam mecbur park yatak almak zorunda kalıcam....istemeyerek..inşallah ew alıp taşınırsak seneye odasınıda alıcaz teyzseleri :)) bu et benlerınden bendede war boğazımda we göğüsüm üst tarafında çok sinir ediyolar : ( sabah erkewnden kalkıp işe gelmek ne kötü şimdi ewde olmak serilmek uzanmak wardı benımyerimede şekerleme yapın bol boll öpüyorm sizi boll tekmelii keyifli olsungünümüzz bacılar

Tatlım bende de aynısı oluyor. Bi markete gidip gelmek bile benim hışırımı çıkarıyor. Biraz da fazla kilo aldık ben ona bağlıyorum. Evde bile bi odadan bi odaya az hızlı yürüsem nefes nefese kalıyorum... Mide yanman için azıcık süt içsen geçmiyo mu?

:)) Eşin çok güzel gidip ilaç almış.. canım bazen benimde öyle oluyor ayaklarıma bi kaşınıtı vuruyor şişip iniyolar tekrar şişyolar ya düzenli şaştı ayacıklarımızın :)

Günaydın şeker... Desene hepimizin psikoloji darma duman ahaha :) Bende durduk yere ağlayıp durduk yere gülenlerdenim.... Geçer hepsi nişaallah...

İnsanlarda olmayan merhamaet haayvanlarda var ne güzel... Allah şifa versin kedine canım sana da sabır ve kolaylık.. Benim hayvanalra karşı bi fobim var ne tutarım ne yanaşırım acaip kötü olurum yakınımdan kedi geçse kaşınırım o denli ama yaralansalar bişe olsa kıyamam sende iyi sabır var bakabiliyosun...

Herkese günaydın... Nasılınız hanımlar... Biz kahvaltımızı yaptık geldik gayet iyiyiz.. bende temizlik yapmak istiyorum ama sonra belimi büke büke gitmek zorunda kalıyorum o yüzden oturuyorum oturduğum yerde bu hafta sonu eşimle büyük temizlik yapcaz daha dorusu o yapcak ben angarya işleri yapcam inşaallah tabi :)

Ben de cok duygulandim.. Kocam da bana youtube dan komik video izletiyo :) Ama yine de korkuyorum yaa. dogumda olurse bi kadin sehit oluyormus falan diyorlar mesela. bunlar aklima geliyor
bole seyler duusunmeyı yasaklıyorum sanaa... aaaaaaaaaa.. doguma gıdıyoruzz bızz savasa deıll alahın ıznıyle hepsı gecıcekkkk:26:
Bugun zaten bunalimdayim... Biz artik hic eskisi gibi olamayacagiz degilmi Memelerimiz nasil olacak acabaaa...
bende hep agladımm gece.. esımde napıcagını bılemedı bebegımde kasıldı kaldımemelrı dusunmuyorum bıle ben.. yanlızlık cok zormus bunu cok ıı anladım
sumo gurescısımıı ole deme yaa cnmm .. manken gıbı olalımda agızları acık kalsın demiiii..ben yapmıyorum detaylı temızlıgı annemler gelınce yapıcaklar gunluk ıslerı bıle zor yapıyrum
kendınee gellhatunn bu ne enerjı masalah benım totomu kaldırasım yok ..dogum oncesı enerjısı olmasın ooo
banada ole gelıoo cnmm napalmm dogumdan sonraa temızlıycezz ınss..
hg aramızaa... msalahh uzun uzun y azmısıssınn.. vala benım esımde benden cok cektı halada cekıoosole esıne yardım etsınn ben soluyorum erkkekler yoksa cok rahatlar maleseff

masalahh cnm ..benım kızımda o haftada 2360 bana hıc ırı olucak demedıı 4.5 kgmuu son ayda okadar almazyaa sanmam o senı korktmuss

gunaydın cnm yaa sormaa dun gecee cok fenaydım .. son ayda salya sumuk dolasıcam galıbaaa

masalahh cnm ..benım kızımda o haftada 2360 bana hıc ırı olucak demedıı 4.5 kgmuu son ayda okadar almazyaa sanmam o senı korktmuss[/QUOTE]

İnşallah tatlım senin dediğin gibi olur, beni korkuttu gerçekten, benim doktor şişman bebek hiç istemiyor, elifcik artık daha az alıyor değil mi?

masalahh cnm ..benım kızımda o haftada 2360 bana hıc ırı olucak demedıı 4.5 kgmuu son ayda okadar almazyaa sanmam o senı korktmuss

İnşallah tatlım senin dediğin gibi olur, beni korkuttu gerçekten, benim doktor şişman bebek hiç istemiyor, elifcik artık daha az alıyor değil mi?[/QUOTE]

33 de hamılleık takvımı 2000 sanırsamm bız 2360 cıktık .. sımdı yarın gıdıcemmm 35+3 olduk bakalım kac kg elıfımm... cok kg olmaz ınss normal dogurmak ıstıyorum cnkı herseyın hayırlsıı

Son düzenleme:
kıskanccc dun gece aglama krızım olmayaydııı... bı çene yapardım sormaaaa

çok kıskandım çatırdıyorum şimcik... Sen ağlama yeter ki şekerim biz konnuşmayız da :)

İnşallah tatlım senin dediğin gibi olur, beni korkuttu gerçekten, benim doktor şişman bebek hiç istemiyor, elifcik artık daha az alıyor değil mi?[/QUOTE]

Benim doktor da bi denge tutturamadı öncelerden iki hafta öndeydi derdi 35.haftada geride dedi sen aldıkça o almıyor dedi su içsem yarıyo ne yapayım dedim usg deki kg da pek güvenmiyrum açıkcası bebeğim sğalıklı olsun da... Hem her hafta artarak kilo almıyolarki du bakalım. doktorun sezeryanın yerini yapmış olmasın canım...

İnşallah tatlım senin dediğin gibi olur, beni korkuttu gerçekten, benim doktor şişman bebek hiç istemiyor, elifcik artık daha az alıyor değil mi?

33 de hamılleık takvımı 2000 sanırsamm bız 2360 cıktık .. sımdı yarın gıdıcemmm 35+3 olduk bakalım kac kg elıfımm... cok kg olmaz ınss normal dogurmak ıstıyorum cnkı herseyın hayırlsıı[/QUOTE]

Salı günü ben tam 32+0 daydım tatlım, ordaki ortalama 1700 grdı, ama benim şişko kızım 2300 grdı. Umarım alış hızları yavaşlar da normal doğum yaparız, ben de çok istiyorum normal doğurmayı, ama tabiki de Allah hakkımızda hayırlısını versin, ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…