2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm hanımlar biz geldik oğlum sabah erkenden kaldırdı annesini babayı gönderdik kahvaltı yapmaya çalıştık tabi zeytin tabakları havada uçtu görmenz lazım kızsam bi türlü kızmasam bi türlü sonra temizlik yaptık hoş birazdan emir uyanınca tekrar dağılacak ortalık bide kızımdan hiç ses soluk çıkmıyo bugn şaştım kaldım yemekde yedim ve şimdi dinleniyorum bakalım takip edicez ne kadar yoğunum sabah sabah yaa

selam annişler ben geldimm..dün gece evdeki dijital tansiyon aletiyle tansiyonumu ölçeyim dedim bide baktım ki 16/10!! bi kaç kere daha ölçtük yine yüksek çıktı hemen kalktık nöbetçi eczaneye gittik bide dün ayaklarım çok fazla şişmişti,hemde isal olmuşum o beni korkuttu.:18:ecz.de ölçtük orda da çok düşük çıkmasınmı dr. umu aradım hemen hastaneye git ve dijital olmayan bir aletle ölçtür dedi acile gittik orda klasik aletle ölçtürdüm 11/7 çıktı çok şükür rahatladık sonra..ordaki dr. da söyledi pilli tansiyon aletlerine çok güven olmaz diye.:44:.aman kızlar sizde dikkat edin sık sık ölçtürün tansiyonunuzu..akşam öyle bi panik oldumki,ne çanta hazır ne bebeişimin kıyafetleri yıkandı valla sap gibi kalırdık ortada o yüzden hemen bu h.sonu bebişimin kıyafetlerini yıkayıp çantamı hazırlıyoruuummm..

Benim doktor da bi denge tutturamadı öncelerden iki hafta öndeydi derdi 35.haftada geride dedi sen aldıkça o almıyor dedi su içsem yarıyo ne yapayım dedim usg deki kg da pek güvenmiyrum açıkcası bebeğim sğalıklı olsun da... Hem her hafta artarak kilo almıyolarki du bakalım. doktorun sezeryanın yerini yapmış olmasın canım...[/QUOTE]

Benim de aklıma geldi aslında o olasılık, hep bundan korkardım zaten, doktor böyle bir şey derse ne derim, normal diye tuttursam korkarım, tamam sezeryan olsun kabul etsem acaba doktor mu istiyor pöfff ne bileyim ya sakal bıyık meselesi tam da.

selam ) sepet beşik 200- 300 tl ye pahalı değil mi. ben mobilya beşiği yatak ve uyku seti dahil 330 tl ye aldım.uyku seti beşiğin yanında hediye gibi gerçi içine koyuvermişler ama fena sayılmaz yine de.. bu arada beşiğim büyüyen beşik değil ama normal beyaz 60 a 120 ebatı asansörlü tatlı da duruyo bence. park yataklar bile 200-300tl en iyileri beğenmememize rağmen onlar da hiç ucuz değil. bu arada daha benim de bir sürü eksiğim var bir an önce tamamlayıp rahatlamak istiyorum artık...

ya kızlar benim beşiğim 60*120 ama aldığım nevresim takımı 70*130...sizcee çok kötü durur mu:26::26:..gerçi ben karyolayı ölçmedim ama yatağın ölçüsü 60*120

Selamlar herkese. Bayadır pasif olarak takip ediyorum bu forumu ama aylardır buralardayım :)
Biz 35+5'teyiz oğluşumla.

Gunaydın kızlar,bugun pek keyfım yok,tansıyonum yıne cok düşük,bı de uzerıne yıne sehıt haberı duydum yıne tv de,salya sumuk oldum yıne....

Son düzenleme:

ah iş yok mu.. uykuya doyamadan işe geliyorum artık iice bunalttı evde ayaklarımı uzatıp yatmak vardı.. önumüzdeki hafta son inşallah 1 hafta daha dayanacağım.. çok ağırlaşıyor insan32. haftadan sonra..

Günaydın güzellikler

herkes ağrıdan sızıdan bahsetmiş bende öyleyim.

Dün gece baya bi sancım vardı böyle adet sancısı gibi gece uyutmadı desem yeridir, netten okudum normalmiş özellikle geceleri olması....

Bedenimiz hazırlanıyor işte çekeceğiz napalım.....

kahvaltı yapmadım bende daha 9 aydır hiç süt içemedim, dondurma da yiyemiyordum sütlü olduğu için

2 haftadır felan dondurma yiyebiliyorum bakalım şimdi gidip süt alıp süt deneyeceğim belki de içebileceğim, tabi gözüm alırda gidip alabilirsemmmm elim kolum kalkmıyor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor 2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız

sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh

ya kızlar benim beşiğim 60*120 ama aldığım nevresim takımı 70*130...sizcee çok kötü durur mu:26::26:..gerçi ben karyolayı ölçmedim ama yatağın ölçüsü 60*120

çaşaf ve yorganında sorun olmaz da beşik korumasında büyük durabilir. çünkü ben de beşiği alırken 70 e 130 luk beğendiğim bir nevresim vardı benim 60 a 120 lik beşiğe orda denedim korumaları yanlardan büyük durdu o yüzden almadım küçüğünü aldım. korumanın boyu da dert değil çünkü yatağın içine sokabilirsin ama sanki eni büyük oluyo da bence hiç dert etme sonuçta yıkandığında çekecektir biraz ... hatta benim ki çekerse küçük gelebilir çünkü şu anda birebir oluyo...boşver ilkler böyle olsun da acemiliğimizi atmış olalım)

çaşaf ve yorganında sorun olmaz da beşik korumasında büyük durabilir. çünkü ben de beşiği alırken 70 e 130 luk beğendiğim bir nevresim vardı benim 60 a 120 lik beşiğe orda denedim korumaları yanlardan büyük durdu o yüzden almadım küçüğünü aldım. korumanın boyu da dert değil çünkü yatağın içine sokabilirsin ama sanki eni büyük oluyo da bence hiç dert etme sonuçta yıkandığında çekecektir biraz ... hatta benim ki çekerse küçük gelebilir çünkü şu anda birebir oluyo...boşver ilkler böyle olsun da acemiliğimizi atmış olalım)

günaydın kızlarrrr
birkaçgündür gelemedik biz çünkü rahatsızız kulağım iltahaplandı çok canım yanıyor 2-3 gündür berbat geçiyor uykularımız yok ağrıdan inşallah çabuk atlatırız

sizlerden bir ricam var yengemin bugün transferi var 1 tanecik embriyoları oluştu allahım ona can-kan versin inşallahh
yengem için 1 er tane ayet-el kursi rica ediyorum ismi cansever
hamişlerin duası kabul olurmuş onlarda bizim mutluluğumuzu tatsın inşallahhh

çarşaf ve yorganında sorun olmaz da beşik korumasında büyük durabilir. çünkü ben de beşiği alırken 70 e 130 luk beğendiğim bir nevresim vardı benim 60 a 120 lik beşiğe orda denedim korumaları yanlardan büyük durdu o yüzden almadım küçüğünü aldım. korumanın boyu da dert değil çünkü yatağın içine sokabilirsin ama sanki eni büyük oluyo da bence hiç dert etme sonuçta yıkandığında çekecektir biraz ... hatta benim ki çekerse küçük gelebilir çünkü şu anda birebir oluyo...boşver ilkler böyle olsun da acemiliğimizi atmış olalım)

çarşaf ve yorganında sorun olmaz da beşik korumasında büyük durabilir. çünkü ben de beşiği alırken 70 e 130 luk beğendiğim bir nevresim vardı benim 60 a 120 lik beşiğe orda denedim korumaları yanlardan büyük durdu o yüzden almadım küçüğünü aldım. korumanın boyu da dert değil çünkü yatağın içine sokabilirsin ama sanki eni büyük oluyo da bence hiç dert etme sonuçta yıkandığında çekecektir biraz ... hatta benim ki çekerse küçük gelebilir çünkü şu anda birebir oluyo...boşver ilkler böyle olsun da acemiliğimizi atmış olalım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…